discoboyminimal Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Μου ήρθε το AIO.. Ωραία συσκευή, μαζεμένη, φθηνή (20€ την πήρα) διακριτική, στιβαρή, όμορφη, δουλεύει πολύ καλά και την προτείνω ανεπιφύλακτα σε νέους Λίγο με το υγρό έχω ένα θεματάκι.. Πήρα ένα καπνικο PG 24mg(είπα λίγο βαρύ σκεπτόμενος μην δεν μου φτάνει και από την στέρηση το κάνω πιπίλα) αλλά σε δυνατή τζούρα με πνίγει Είναι λόγω νικοτίνης ή έτσι είναι στην αρχή μέχρι να το συνηθίσω; Αφού έκανα ένα κανονικό και μου φάνηκε αέρας κανονικός Μήπως έπρεπε να πάρω 50/50; Ή Μήπως έπρεπε να πάρω με χαμηλή νικοτίνη; χαμηλοτερη νικοτινη ηθελες νομιζω 18η ειναι καλο με τις σύγχρονες συσκευες αν εισαι φουγαρο καπνιστης με βαρια τσιγαρα. αλλιως πας και πιο κατω για αρχη.
Superuser Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αν πάρω ένα μπουκαλάκι ακόμη,την ίδια με 0mg, και την αναμείξω θα γίνει 12αρα PG έτσι; Και αν πάρω ένα μπουκαλάκι με 0mg VG και την αναμείξω θα γίνει 50/50 12αρα σωστά; 1
Baator Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Αν πάρω ένα μπουκαλάκι ακόμη,την ίδια με 0mg, και την αναμείξω θα γίνει 12αρα PG έτσι; Και αν πάρω ένα μπουκαλάκι με 0mg VG και την αναμείξω θα γίνει 50/50 12αρα σωστά; Έχεις μπερδεμένα μου φαίνεται τα πράγματα, βάσεις με έτοιμα υγρά, νικοτίνη με VG/PG, κτλ. Τα έτοιμα υγρά έχουν ήδη μια περιεκτικότητα σε νικοτίνη (mg/ml), και έχουν και μια αναλογία σε vg/pg (εκφράζεται σε ποσοστό % για το καθένα). Συνήθως την αναφέρει, αλλά μπορεί και όχι. Το υγρό που πήρες εσύ είναι πολύ βαρύ σε νικοτίνη, 24άρα νικοτίνη λογικό είναι να σου κάθεται βαριά και να σε ενοχλεί στον λαιμό. Αν πάρεις το ίδιο υγρό σε μηδενική νικοτίνη, θα βγει 12άρι υγρό και φυσικά η αναλογία σε vg/pg δεν θα αλλάξει, παραμένει η ίδια καθώς το ίδιο υγρό αναμιγνύεις. Τώρα αν αρχίζεις και το αναμιγνύεις με σκέτες βάσεις vg ή pg, θα γίνει ένας ψιλοχαμός. Και η γεύση του υγρού θα αλλοιωθεί αφού θα αραιώσεις τα αρώματα του, και η αναλογία vg/pg, και φυσικά η νικοτίνη. Αναλόγως τι ακριβώς θες να πετύχεις, μπορούμε να σου πούμε τι να κάνεις. Αν το πρόβλημα είναι το χτύπημα στον λαιμό/πιθανή ζαλάδα από υπερβολική νικοτίνη, το καλύτερο, ξαναλέω, είναι απλά να πάρεις την ίδια ποσότητα του ίδιου υγρού αλλά με μηδενική νικοτίνη, να αναμίξεις τα 2 μπουκάλια και να βγάλεις 12άρα νικοτίνη του υγρού σου. 2
alkis13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Αν πάρω ένα μπουκαλάκι ακόμη,την ίδια με 0mg, και την αναμείξω θα γίνει 12αρα PG έτσι; Και αν πάρω ένα μπουκαλάκι με 0mg VG και την αναμείξω θα γίνει 50/50 12αρα σωστά; Το ίδιο ακριβός μπουκάλι θα πάρεις με 0 και θα γίνει 12mg νικοτίνης. Το pg/vg 50-50 εμένα σαν πρωην καπνιστής 3 μήνες και νυν ατμιστής* για 3 μήνες ΔΕΝ μου κάνει, το όριο μου είναι 60/40 pg/vg, αν και το 70/30 το θεωρώ ιδανικό. Όσο πιο μεγάλο pg τόσο πιο πολύ χτύπημα στο λαιμό, σαν το τσιγάρο δηλαδή (είπα ΣΑΝ). Γενικώς το 12 είναι μια καλή αρχή. *ΥΓ. Ατμιστής με την έννοια κόβω το τσιγάρο, όχι ατμιστής με την έννοια του hobby(απόλασης; ) και βγάζω ντουμάνια ατμομηχανής. 1
Zus Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 ζους, ακολουθείς ΠΕΡΙΠΟΥ το guide που έχει ο cubis μέσα. σαν παύλος δουλεύω την 0,5 στα 22-25 στο FULL αεράτο της (αλλιως κάνει υπερτροφοδοσία) αλλά στο power mode (όχι tc εάν θες να σου βγάλει καμιά εβδομάδα) την 1,0 στα 11,5 με 12 στο tc ss 316 στους 195-205 βαθμούς και την 1,5 όσο θες / νιώθεις ότι σου βγάζει γεύση + ατμό (εάν βγάλει τίποτα από 1,5 ohm ) ) Επαναφέρω αυτό το μήνυμα γιατί έχω το εξής θέμα: Είχα πάρει δύο αντιστάσεις 1.0 Ω της BF. Άλλαξα την πρώτη την Πέμπτη, αλλά με την πρώτη τζούρα έκανε μπουρμπουλήθρες, σα να τραβούσε αέρα. Λέω, οκ, ελαττωματική και βάζω ξανά την παλιά για να έχω τη δεύτερη καβάτζα. Χθες, επειδή μου μύρισε η πρώτη που είχε μέσα το κουτί του VTC, έβαλα τη δεύτερη και έκανε το ίδιο. Δεν ρουφούσε, ακουγόταν σα να κάνω μπουρμουλήθρες στον καφέ και το protection ενεργοποιούταν σχεδόν αμέσως, ενώ τα watt έπαιζαν σαν τρελά και σε καμία περίπτωση δεν ανέβαιναν πάνω από 8-9, ενώ ήταν ρυθμισμένο στο 12-5 (επενέβαινε το protection σε ρόλο κόφτη) Τι σκ@τά, δύο ελαττωματικές πήρα? Είναι δυνατόν ή εγώ κάνω κάτι λάθος? Ακολουθώ τη διαδικασία ως εξής: Ξεβιδώνω τον cubis από το vtc, εν συνεχεία ξεβιδώνω το dripper και μετά λύνω την αντίσταση. Τοποθετώ τη νέα αντίσταση στον cubis, βιδώνω το dripper στον cubis και πριν τον κουμπώσω επάνω στον VTC Mini, χαμηλώνω τα watt στο 9 και ξεκλειδώνω την αντίσταση σε SS 316 για να την διαβάσει κρύα. Ακολούθως βιδώνω τον Cubis στο modάκι και μόλις διαβάσει την αντίσταση την κλειδώνω. Διαβάζει 1,06Ω και ακολούθως προσπαθώ να ατμίσω με τα παραπάνω αποτελέσματα. Κάνω εγώ κάτι λάθος ή έπεσα σε μούφα αντιστάσεις? Δε νομίζω ότι φταίει ο cubis ή το modάκι, καθότι χθες, επειδή δεν είχα καμία αντίσταση 1.0Ω, έβαλα από το πακέτο στην αρχή την 0,5Ω την οποία και άλλαξα αμέσως, καθώς είναι πολύ αεράτη και εγώ θέλω τσιγαρίσια. Έβαλα την 1,5Ω και τώρα είμαι με αυτή. Και οι δύο δούλεψαν σύρμα. Η 1,5 παρά το γεγονός ότι έχει τσιγαρίσια αίσθηση (σφιχτή όπως τη θέλω), η γεύση του υγρού (Halo Tribeca) δεν είναι η ίδια με την 1.0Ω, σα να έχει χάσει το αρωμά του, ενώ το γέμισα σήμερα το πρωί. Αυτή, σύμφωνα με έναν οδηγό που έχει μέσα η συσκευασία, τη δουλεύω στο Power στα 20 watt που είναι και το ανώτερο επιτρεπτό. Είναι λογικό να αλλοιώνεται η γεύση? PS Όταν κλειδώνω την αντίσταση στο SS 316, γιατί κάθε φορά που πατάω το fire, αυξάνονται τα Ω? Δεν θα έπρεπε, εφόσον είναι κλειδωμένη να παραμένει αμετάβλητη?
paularas Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 τα ohms αλλαζουν με το τελευταιο firmware όπου την κλειδώνεις αλλά σου λέει real time πως τα πάει. τώρα για την 1.0 που λες, σε 1 μέρα (απο 10 το βράδυ έως 10 πρωι) έκαψα 4. για κάποιο λόγο μου την διάβαζε 1.02 και όταν την διάβαζε τόσο την έκαιγε. όταν ήταν στα 1.06-1.08 ήταν όλα μια χαρα. δεν ξέρω μήπως βγήκε ελατωματική φουρνια τωρα. πήγα βάλαμε μία καινούργια στο κατάστημα την πέμπτη η οποία την πέταξα σήμερα (έκανα πάνω από μισο μπουκάλι) την καινούργια θα την μετρήσω με puffs να δω τι βγάζει και τι όχι. γενικά ήμουν στην ίδια κατάσταση με εσένα μη γνωρίζοντας εάν φταίει το μοντ, ο ατμοποιητης, η αντίσταση, η μπαταρία ή όλα μαζι γμτ. πριν απο αυτά επί 6 εβδομάδες με πήγαινε τρένο και είχα κάνει πάνω απο 8 1.0Ω και ήταν τέλεια και ξαφνικά 4/4 τις έσκισε
nikoskon Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μόλις παρέλαβα το iPV5 ασημί. Να πω πως σε έμενα το glitch των 75W το έκανε στα 120W και επιδιορθώνεται με το κλασικό τρόπο (Switch to Joule, Ti, 120J, Exit, Switch to Power). Το φινίρισμα είναι όπως του ασημί iPV D3S δηλαδή τέλειο. Το μόνο πρόβλημα πως η συσκευή δεν αναγνωρίζεται σε Windows 10 Pro x64 και δεν ξέρω πως θα λύσω αυτό το issue. Η συσκευή τα σπάει και έχει αισθητή διαφορά ειδικά σε TC mode σε σχέση με το RX200 μου. 2
discoboyminimal Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Μόλις παρέλαβα το iPV5 ασημί. Να πω πως σε έμενα το glitch των 75W το έκανε στα 120W και επιδιορθώνεται με το κλασικό τρόπο (Switch to Joule, Ti, 120J, Exit, Switch to Power). Το φινίρισμα είναι όπως του ασημί iPV D3S δηλαδή τέλειο. Το μόνο πρόβλημα πως η συσκευή δεν αναγνωρίζεται σε Windows 10 Pro x64 και δεν ξέρω πως θα λύσω αυτό το issue. Η συσκευή τα σπάει και έχει αισθητή διαφορά ειδικά σε TC mode σε σχέση με το RX200 μου. File_000.jpeg πανεμορφο!!! ;D αντε καλοδουλεφτο 1
discoboyminimal Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 παιδια αναφερω την κατασταση μου προς αποφυγη, του sweedish post και του fasttech. παραγγειλα απο ft 130τοσα ευρο, ενα ματσο πραγματα. 27 φεβρουαριου ξεκινησε το δεμα προς ελλαδα.σημερα 12 απριλιου, ειναι καπου στην σουηδια. κανεις δεν ξερει τιποτα (ουτε οι σουηδοι ουτε οι ελληνες) . το Fasttech , εχει σηκωσει τα χερια ψηλα , δεν απανταει στα ticket εδω και 6 μερες.(το κανει συχνα οταν προκειτε για ticket με προβλημα) τελικα? μολις κινησα διαδικασια dispute-claim του paypal. θα το ξανασκεφτω σοβαρα αν θα ξαν αγορασω απο αυτους , μιας και υπαρχουν αλλα τοσα site. αν εχετε την παραμικρη ταλαιπωρια , εκτος των αναγραφομενων καθηστερισεων και λογικων πλαισιων , ξεκινηστε dispute , μηπως και συγκινηθουν τα παιδια εκει στην κινα και βαλουν καναν εργαζομενο παραπανω και εχουμε τα δεματα μας σε λογικα χρονικα πλαισια
Zus Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Είναι ξεκάθαρα θέμα της Swedish post. Εγώ με το κινέζικο ταχυδρομείο έβαλα παραγγελία στις 10 Μαρτίου και στις 25 μου ήρθε ειδοποίηση για παραλαβή. Μήπως στο δέμα σου περιλαμβάνονται και μπαταρίες; Αν ναι, εκεί έχει κολλήσει το θέμα
gianni zym Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Γειά σας και πάλι. είδα το https://www.fasttech.com/products/3024/10014483/4347902 και μου φάνηκε αρκετά μεγάλο. ψάχνωντας εδώ βρήκα το https://www.fasttech.com/products/0/10012342/4468200-authentic-eleaf-istick-pico-75w-tc-vw-apv-box-mod είναι ποιο μικρό νομίζω. ποιό πρέπει να πάρω, απο θέμα λειτουργίας και ποιότητας? υ.γ. αυτό πάλι τι λέει https://www.fasttech.com/products/0/10014483/3820800-authentic-joyetech-evic-vtc-mini-75w-tc-vw-apv περιμένω νέα σας. έφτασε η ώρα να παραγγείλω.
Zus Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Το πρώτο και το τρίτο είναι ίδια με διαφορετικό ατμοποιητή. Το πρώτο έχει τον Cubis, το τρίτο τον Tron. Μεγάλο το VTC Mini δεν το λες. Μεσαίου μεγέθους είναι. Εφόσον είσαι νέος, τσίμπα και εσύ ένα VTC Mini με Cubis να ξενοιάσεις 2
paularas Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μόλις παρέλαβα το iPV5 ασημί. Να πω πως σε έμενα το glitch των 75W το έκανε στα 120W και επιδιορθώνεται με το κλασικό τρόπο (Switch to Joule, Ti, 120J, Exit, Switch to Power). Το φινίρισμα είναι όπως του ασημί iPV D3S δηλαδή τέλειο. Το μόνο πρόβλημα πως η συσκευή δεν αναγνωρίζεται σε Windows 10 Pro x64 και δεν ξέρω πως θα λύσω αυτό το issue. Η συσκευή τα σπάει και έχει αισθητή διαφορά ειδικά σε TC mode σε σχέση με το RX200 μου. File_000.jpeg (δεν ειναι ακριβώς glitch, είναι κλειδωμένο στο soft mode της yihi. φαντάσου ότι επίσημα η εταιρεία λέει να το κάνεις αυτό εάν θες να πας απο τα 75 στα 200). ps1: πόσο όμορφο μπορεί να είναι γμτ. γενικά ίσως με το chip της yihi που φοράει το sx mini να είναι ότι πιο vfm υπάρχει 1
nick21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μόνο με singapore post από fasttech για σιγουριά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις