discoboyminimal Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 εχει κανεις εμπειρια?? σκεφτομαι να την αγορασω! (με πιανει υπερκαταναλωτισμος ωρες ωρες.. χαχαχα εχω 1,5 κιλο μηδενικη φαρμακιου , 500ml 9mg FA , 200ml 0mg FA και αλλα 90τοσα ml ΤW 54mg) http://www.e-smokers.gr/shop/vape-or-diy/vape-diy-vasi-vg/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=body_products&utm_campaign=2016_04_04_Eleaf_iStick_Pico Καλησπέρα! Υπάρχει κάποια πρόταση σχετικά με αγορά βάσεων ? ένας γνωστός μου πρότεινε να πάρω vg kemko μηδενική κ να την σπάω με σαραντάρα vg κ νερό ! Σήμερα που πήγα φαρμακείο είδα οτι η συγκεκριμένη vg είναι 99,5 καθαρή, έχετε να μ προτείνεται κάποια καλύτερη ? για pg μ είπε να πάω να πάρω όποια να ναι από ενα ατμομαγαζο. Κάποια πρόταση σε αυτό ?? η chemco γλυκερινη ειναι καλη εγω αυτη παιρνω , αλλα 99.5 μαλλον κατι ειδες λαθος. ετσι ειναι το μπουκαλι και λεει Minimum refined 99.8 pg αν θες , παρε παλι απο chemco. 1
Zus Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Το ντουμάνι που θα βγάλει το ηλεκτρονικό, από τι εξαρτάται? Έβλεπα ένα παλληκάρι σε μία καφετέρια, άτμιζε σαν ατμόπλοιο ο πστης και τον ζήλεψα λίγο ομολογώ Είναι το μοντάκι, η αντίσταση, το τανκάκι, κάποια ρύθμιση ή ο συνδυασμός όλων των προαναφερθέντων?
paularas Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 απο 0,5 και κάτω βγάζει ντουμάνι. ακόμα και με 50/50. απο εκει και πέρα εάν το πας πχ 70/30 βγάζει παραπάνω αλλα δεν το ατμίζουν όλοι οι ατμοποιητές. (με 0,5 βγάζει τόσο γιατι το δουλεύεις σε υψηλά watts) + ότι οι περισσότεροι επισκευάσιμοι έχουν τεράστιες τρύπες εισαγωγής αέρα 1
discoboyminimal Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Το ντουμάνι που θα βγάλει το ηλεκτρονικό, από τι εξαρτάται? Έβλεπα ένα παλληκάρι σε μία καφετέρια, άτμιζε σαν ατμόπλοιο ο πστης και τον ζήλεψα λίγο ομολογώ Είναι το μοντάκι, η αντίσταση, το τανκάκι, κάποια ρύθμιση ή ο συνδυασμός όλων των προαναφερθέντων? δεν ειχει σημασια η αντισταση ποσο χαμηλη ειναι. απλα θεωρουμαι , οτι οσο πιο χαμηλη αντισταση τοσο πιο χοντρο σιρμα. μπορεις να βγαλεις 0.5 αντισταση με 0.28 σιρμα και δεν προκειτε να βγαλει ντουμανι. και μπορεις να βγαλεις 0.5 αντισταση με 0.5 σιρμα που θες καμια 100++ watt και πας τραινο! οσο μεγαλυτερη θερμοτητα σε μεγαλυτερη επιφανεια , τοσο μεγαλυτερη ατμοποιηση. γενικα παιζουν ολα ρολο. το σιρμα , η επιφανεια του σιρματος, το σχεδιο του σιρματος (βλ, twistted , flat , clapton, round) , το υγρο , η εισαγωγη του αερα (ατμοποιητης δηλαδη) και το mod αναλογος τι ρευματα και ποσα δινει. ειναι ενας συνδιασμος. στο εμποριο επικρατει οσο μικροτερη αντισταση τοσο περισσοτερο ντουμανι. γιατι οσο πιο λιγα Ω αντισταση κανουν οι εταιριες , τοσο πιο χοντρο σιρμα βαζουν, αλλα δεν το αναφερουν καπου και μπερδευομαστε.
alldaynews Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Στον subtank με σύρμα 0,40 αντίσταση 0.80 στα 20watt και υγρά 70vg/30pg έχω καλό ντουμάνι.Αν πάλι πάω σε velocity άστα ΤΟ ΝΤΟΥΜΑΝΙ.Βέβαια εκεί είμαι με 0,30 διπλή αντίσταση 0,40 σύρμα στα 30watt
paularas Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 απο χθές μου έκαψε ο cubis 2x 1,0hm . η πρώτη στα 4 ml η άλλη στην 10η τζούρα. άντε να βρούμε τι φταίει. ο ατμοποιητής? το μόντ? η μπαταρία? το firmware? φόλα παρτίδα αντιστάσεων? (τα ατμίζω σε ss, 195oC , 11,5watts). ps1: οι προηγούμενες 8 ήταν απλά τέλειες. για κάποιο λόγο, όταν μου την διαβάζει 1,02 μου την καίει και όταν διαβάζει 1,08 είναι όλα καλά
nezoski Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Καλημερα και απο εμενα !!επειδη θελω να ασχοληθω με το επισκευασιμο κομματι.υπαρχει καποιος οδηγος περι συρματων ;π.χ ποιο ειναι το καλυτερο συρμα για αχαριους κ.τ.λ;
akis_supernatural Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 απο χθές μου έκαψε ο cubis 2x 1,0hm . η πρώτη στα 4 ml η άλλη στην 10η τζούρα. άντε να βρούμε τι φταίει. ο ατμοποιητής? το μόντ? η μπαταρία? το firmware? φόλα παρτίδα αντιστάσεων? (τα ατμίζω σε ss, 195oC , 11,5watts). ps1: οι προηγούμενες 8 ήταν απλά τέλειες. για κάποιο λόγο, όταν μου την διαβάζει 1,02 μου την καίει και όταν διαβάζει 1,08 είναι όλα καλά 195 11,5w πολυ χαμηλα δεν εισαι??
kirdou Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Γεια σας.Στον gs air οι αντιστασεις ειναι επισκευασιμες;Αν ναι υπαρχει καποιος οδηγος;Κατι αλλο.Υπαρχουν αρωματα για τα υγρα liqua?Γενικα και εδω ψαχνω να δω πως θα φτιαξω υγρο αλλα σεν εχω ιδεα.Αν ξερει κανεις ας πει που μπορουμε να βρουμε λεπτομερειες.
stratigos24 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Όχι, δεν έχει επισκευάσιμες κεφαλές ο gs air. Τα liqua δεν έχουν αρώματα για να φτιάξεις μόνος σου από όσο έχω δει. Μόνο έτοιμα υγρά.
Zus Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Λοιπόν, έχω και εγώ πρόβλημα. Έβγαλα το τανκάκι, έβαλα νέο υγρό που πήρα (Old Harbor) αφού πρώτα το έπλυνα και το σκούπισα καλά. Έκτοτε στα 5 δευτερόλεπτα Fire ενεργοποιείται το protection και δεν μπορώ να ρουφήξω. Άλλαξα αντίσταση και μου την έκαψε. Ξανά έβαλα την παλιά και συμβαίνει το παραπάνω. Τι μπορεί να φταίει; Παίζει να μην το σκούπισα καλά και να πήρε σε κάποιο σημείο νερό;
discoboyminimal Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 έπλυνες και την αντίσταση? την φύσηξες καλά μετά το πλύσιμο? μπορεί να έχει ακόμα νερό η αντίσταση μέσα γι αυτό να στο κάνει. ξανά κλείδωσε την αντίσταση στο mod σου. (κρύα εννοείτε)
giorgos147 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 έπλυνες και την αντίσταση? την φύσηξες καλά μετά το πλύσιμο? Πλένεις τις αντιστάσεις σου;
discoboyminimal Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Πλένεις τις αντιστάσεις σου; παλιοτερα σε τανκακια μη επισκευασημα , αμα δεν ειχε καει το βαμβακι (1 ημερα χρησης πχ) και ηθελα ν αλλαξω γευση , τα επλενα με νερο , χωρις πιεση , απλα τα μουλιαζα η τα εβαζα κατο απο την βρύση με χαλαρο νερο. μετα ανακαλυψα κατι που λεγετε ' πλυνηριο υπερηχων ' !! W O W . το αποτελεσμα? 1# 1ημερας = brand new! 2# πολλων ημερων αλλα με λιγο καμενο βαμβακι = almost brand new! 3# αντιστασεις χειροποιειτες (στριφτες που λεμε , σε rba) χωρις το βαμβακι ας πουμε = brand new coil! εφευγε ολη η βρωμια απο το σιρμα και γυάλιζε! 4# αντιστασεις χειροποιειτες (στριφτες που λεμε , σε rba) με βαμβακι = almost brand new! , αλλα ποιο γρηγορο ειναι ν αλλαξεις ενα βαμβακι παρα να περιμενεις να στεγνωσει το βρεγμενο. οποτε πηγαινα κατευθειαν στο #3 γενικα τα παω καλα με το πλυσιμο και με καθε ευκαιρια πλενω τα παντα τανκ , dripper , coil.. 1002! ας πουμε , εχω τον velocity στημενο απο αρχεσ ιανουαριου. το μονο που κανω ειναι να αλλαζω ενα βαμβακι στις 10 μερες ( δεν τον λιωνω συχνα ) και 5 λεπτα πλυσιμο , σκετα τα coil στο πλυντηριακι πριν αλλαξω τα βαμβακια
Zus Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δεν έπλυνα αντίσταση, μόνο τανκάκι, απλά επειδή η αντίσταση ήταν δίπλα, λέω μήπως έφαγε καμία σταγόνα. Καπάκι όμως άλλαξα αντίσταση και η καινούργια κάηκε, όχι αυτή που παραλίγο να γίνει υποβρύχιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις