Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί να κοιτάς στο εξωτερικό όταν ήδη υπάρχουν πολύ καλές βάσεις και στο εσωτερικό;

http://www.ecig.gr/ygra-anaplirosis/%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7/%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7-e-liquid-50ml.html

https://www.atmistique.gr/vpg-base-green-label.html

Ερώτηση: Υπάρχει πουθενά σε fasttech ή gearbest (ακόμα και σε κάποιο άλλο), έτοιμη βάση για να φτιάχνω τα δικά μου υγρά (πχ είχα πάρει 60/40pg 6mg νικοτίνη 50ml 4€ από μεγάλο βιβλιοπωλείο του ηρακλείου (κρήτη), και αναρωτιέμαι να δω τιμές εξωτερικού, έχω ψάξει αλλά τίποτα!

Δημοσ.

Από χθες με έχει τρελάνει στα short. (istick tc60w - Cubis 1Ω).

Το έχω λύσει, το έχω φυσήξει, το έχω καθαρίσει, δοκίμασα και άλλον ατμοποιητή, το έκανε πάλι, οπότε κατέληξα πως φταίει κάτι στο istick.

Πήγα σήμερα σε συνοικιακό μαγαζί που παίρνω υγρά, και μου είπε πως μάλλον φταίει η μπαταρία που έχω μέσα (NCR1 3400 που την έχω 2 χρόνια, την δούλευα παλιά με τον Vamo) επειδή είναι λίγα Α.

Πήρα μία efest που υπόσχεται 35Α (λολ), ξέρω δεν είναι η καλύτερη επιλογή αλλά μόνο αυτή είχε και βιαζόμουν, δεν είχα πετύχει και ποτέ μου περιπτώσεις με boom την ώρα που το ατμίζεις.

Ερωτήσεις:

Τι μπορεί να προκαλέσει μία μπαταρία να σκάσει; Οι στερνές μου γνώσεις μέχρι τώρα, ήξεραν μόνο υπερβολική φόρτιση, που φυσικά προειδοποιεί επειδή η μπαταρία καίει πριν σκάσει, (και αν σκάσει, μπορεί απλά να φτύσει υγρά).

Αν η μπαταρία έχει θέμα, προειδοποιεί (ζεσταίνεται) ή εκεί που θα πίνω τον καφέ μου θα με κάνει κάπτεν Χουκ;

Δημοσ.

Οι efest δεν είναι και η πιο αξιόπιστη επιλογή, έχω διαβάσει για rewraps, παραπλανητικά specs και κάποια σκασίματα (όταν τις φόρτιζαν μέσα στο μοντάκι). Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (pun may be intentional) να πας σε LG HE, Sony 25r, VTC4/5 και άλλες που θα προτείνουν οι συνατμιστές.

Να σκάσει, ακόμα και η efest χωρίς να τη ζορίσεις αρκετά, το βρίσκω απίθανο. Με 1Ω αντίσταση νομίζω δεν ζορίζεται και τόσο πολύ, και πάλι όμως μπορεί να κάνω λάθος. Γενικά οι καλές μπαταρίες δεν σκάνε τόσο εύκολα, ούτε και το σκάσιμο είναι αυτό που φαντάζεσαι: 

• Like 1
Δημοσ.

Σε ελεγχόμενη θερμοκρασία SS 316 με αντίσταση 1.0 κλειδωμένη, στα 25 watt και 195 βαθμούς θερμοκρασία, γιατί νιώθω να καίγομαι σε κάποιες τζούρες? Μου φαίνεται ότι υπερθερμαίνεται το στόμιο του Cubis

Δημοσ.

Σε ελεγχόμενη θερμοκρασία SS 316 με αντίσταση 1.0 κλειδωμένη, στα 25 watt και 195 βαθμούς θερμοκρασία, γιατί νιώθω να καίγομαι σε κάποιες τζούρες? Μου φαίνεται ότι υπερθερμαίνεται το στόμιο του Cubis

δοκίμασε να βάλεις το άλλο πιπάκι που έχει μέσα ο cubis που το νιώθεις πιο δροσερό. και 25 είναι ψίλοοο αρκετά για τον 1.0. επειδή την πάτησα και εγώ, είτε δεν σου διαβάζει (μάλλον) καλά την αντίσταση ή τα έχει παίξει. μόλις έβαλα καινούργια 1.0 (είναι η 8η μου) και στα 11,5 που έχω το πατάω και παίρνει φωτιά. στα 25 θα σηκωθεί να με δείρει. γενικά η "πτώση" της ποιότητας ατμού είναι ένδειξη ότι θέλει αλλαγή η αντίσταση (πχ τις δικές μου στα 12-16ml τις αλλάζω και από τα 10 ήδη έχω δει να πέφτει η ποιότητα ατμού τους. είμαι λίγο περίεργος αλλά τουλάχιστον παίρνω την καλή αίσθηση που θέλω σχεδόν μόνιμα)

Δημοσ.

Πάντως στο Power που το ξεκίνησα στην αρχή, έβγαζε ντουμάνια τρελά και γούσταρα. Στο SS δεν κατάφερα ποτέ να το ντουμανιάσω και δε νομίζω ότι έχει να κάνει με την αντίσταση. Να έχει καεί πάντως το αποκλείω, μιας και δεν μυρίζει. Η απόδοσή της πάντως δείχνει να έχει πέσει, εκτός κι αν τα ντουμάνια δεν βγαίνουν στο SS τόσο, όσο στο Power.

Στα 25 btw μου είπε να την ανεβάσω ο τύπος από το 310.gr

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=ja3lzfPEjAE

Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει αλλα τα πράγματα κατα τη γνωμη μου δεν πάνε καθόλου καλά :fear: 

Πάντως στο Power που το ξεκίνησα στην αρχή, έβγαζε ντουμάνια τρελά και γούσταρα. Στο SS δεν κατάφερα ποτέ να το ντουμανιάσω και δε νομίζω ότι έχει να κάνει με την αντίσταση. Να έχει καεί πάντως το αποκλείω, μιας και δεν μυρίζει. Η απόδοσή της πάντως δείχνει να έχει πέσει, εκτός κι αν τα ντουμάνια δεν βγαίνουν στο SS τόσο, όσο στο Power.

Στα 25 btw μου είπε να την ανεβάσω ο τύπος από το 310.gr

Δοκίμασε να χαμηλώσεις την θερμοκρασία αν σου ζεσταίνει πολύ τον ατμό.Επίσης θα συνιστούσα να πάρεις την επισκευάσιμη η οποία δουλευει με ψηλά ρευματα και παχύρευστα υγρα(high VG) άνετα.

Δημοσ.

Τα 25w είναι το ανώτατο «όριο» που δουλεύει η 1Ω. Ξεκίνα από τα 10-15 και ανέβαζε σιγά σιγά, όπου δεις πως σου αρέσει σταμάτα :)

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά δεν έφταιγε η μπαταρία. το istick έκλασε με 2 μήνες χρήσης, το πήγα πίσω και μου λένε κάτι μπούρδες για ένα μήνα εγγύηση.

Ξέρει κανένας τι παίζει ή να ξεκινήσω με ΙΝΚΑ και Γενική Γραμματεία Καταναλωτή;;

Δημοσ.

Παλαιότερα έδιναν 6 μήνες. Τώρα, από ότι μου είχαν πει στο 310.gr πριν λίγες μέρες, αλλάζει ο χρόνος της εγγύησης σε 60 μέρες για τα istick και σε 48 ώρες για τις απλές μπαταρίες τύπου ego. Τί ισχύει πραγματικά δεν ξέρω.

Αν επιτρέπεται, ποιό κατάστημα σου κάνει νερά;

Istick 40w;;

Δημοσ.

Καλησπέρα! Υπάρχει κάποια πρόταση σχετικά με αγορά βάσεων ?

ένας γνωστός μου πρότεινε να πάρω vg kemko μηδενική κ να την σπάω με σαραντάρα vg κ νερό !

Σήμερα  που πήγα φαρμακείο είδα οτι η συγκεκριμένη vg είναι 99,5 καθαρή, έχετε να μ προτείνεται κάποια καλύτερη ?

για pg μ είπε να πάω να πάρω όποια να ναι από ενα ατμομαγαζο. Κάποια πρόταση σε αυτό ??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...