Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θυμίζει κάτι απο καπνό βιρτζίνια, ελαφρά αρωματικό, απλά το πρόβλημα είναι ότι οι γεύσεις παίζουν από άτομο σε άτομο. Αυτό που σε εμένα αρέσει τρελά και κάνω 10μλ τη μέρα, σε κάποιον άλλον μπορεί να έχει γεύση ποδαρίλας :P Δεν το έχω ψάξει και πολύ με τις γεύσεις για να πρότεινα μια (όσο το δυνατόν) πιο ουδέτερη καπνική γεύση :(

Δημοσ.

Παρατηρώ μέσα στο στόμιο του cubis φουσκάλες από υγρό? Γιατί συμβαίνει αυτό? Υποθέτω ότι δεν είναι φυσιολογικό, έτσι?

Το μοντάκι το δουλεύω σε SS316 με 1Ω αντίσταση στους 195 βαθμούς και στα 25 watt

Δημοσ.

Λογικό είναι, όπως ατμίζεις μέρος του ατμού «κολλάει» στα τοιχώματα του επιστομίου και υγροποιείται. Ένα σκουπισματάκι θέλει που και που και είσαι κομπλέ :)

Εναλλακτικά, για να μειωθεί αρκετά το φαινόμενο συνέχισε να τραβάς τζούρα για ~μισό δευτερόλεπτο αφού αφήσεις το κουμπί ώστε να μη μείνει ατμός μέσα στον σωλήνα και το επιστόμιο.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Απευθύνομαι κυρίως σε κατόχους vtc mini + cybis

Έχω πάρει 2 συσκευές από fastteck vtc mini + cubis και εχω παρατηρήσει 2 πράγματα που το κάνουν να μοιάζει μη αυθεντικό.

Πρώτο : στο πάνω μαγνητάκι της συσκευής δεν αναγράφεται κανένας κωδικός όπως έχω δει σε μηχανάκι αγορασμένο από Ελλάδα ( πχ q 54693) , είναι εντελώς λείο όπως το κάτω.

Δεύτερο : οταν βιδώνεις τον cubis πάνω στο mod δεν ευθυγραμμίζεται ομοιόμορφα . για να κάτσει ίσια κ από την μπροστινή πλευρά της οθόνης να φαίνεται το τζάμι του ατομοποιητη ευθυγραμμισμένo με τη συσκευή πρέπει να ειναι αισθητά ξεβίδωτος.

Σας συμβαίνουν κ σε σας αυτά τα 2??

Δημοσ.

το να ευθυγραμιζεται ο ατμοποιητης , ειναι λογικο. τοσα χρονια προσπαθω να ευθυγραμισω ατμοποιητη με mod και ποτε δεν τα καταφερα χαχαχα

για το serial number , το δικο μ απο ft νομιζω ειχε.

κατι λεει το ft , οτι σβηνει το serial για καποιο λογο? αν θυμαμαι καλα...

μην σε αγχωνεις , αφου μπαινει στο pc και κανει updates. ολα καλα.

Δημοσ.

Στο πάνω μαγνητάκι του καπακιού της μπαταρίας υποθέτω εννοείς, δεν έχει ούτε το δικό μου κάποιο κωδικό.

Τώρα που είδα και στο fasttech στη σχετική φωτογραφία δεν υπάρχει κωδικός στο μαγνητάκι.

4347902-12.jpg

Όσον αφορά τον Cubis, εμένα κάθεται ομοιόμορφα και δεν έχω παρατηρήσει καμία ασυμβατότητα στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Αυτό που εμένα με προβληματίζει, είναι ότι στην κάρτα εγγύησης δεν υπάρχει κανένας κωδικός, αλλά εκεί που θα έπρεπε να υπάρχει κωδικός, υπάρχει ένα σκισμένο αυτοκόλλητο. Σαν κάποιος να το ξεκόλλησε. 

Όπως εδώ για παράδειγμα:

sticker_2%2B_red.jpg

Αγορασμένο από fasttech btw. Για τον κωδικό εγγύησης τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Το Fasttech στα περισσότερα προιόντα σβήνει τον κωδικό γνησιότητας, καθώς επειδή πουλάει πολύ χαμηλότερα από την τιμή

που ορίζει ως κατώτατη η εταιρία παραγωγής της εκάστοτε συσκευής, οι εταιρίες αρνούνται να τους στείλουν εμπόρευμα.

Έτσι η FT αναγκάζεται να αγοράζει προιόντα μέσω τρίτων καταστημάτων και σβήνει τους κωδικούς γνησιότητας για να μην μπορεί να δει η εταιρία ποια καταστήματα τροφοδοτούν εμμέσως την FT και σταματήσει να δίνει και σε εκείνους.

Π.χ. Φτιάχνει η Joyetech την συσκευή Α. Σου λέει "αν θες να σου στείλω κομμάτια, μίνιμουμ θα το πουλάς Χ δολλάρια".

Η FT αρνείται και ρίχνει την τιμή πολύ πιο κάτω. Αρνείται μετά η Joyetech να τους δώσει εμπόρευμα.

Πάει η FT στο τάδε τυχαίο κατάστημα και λέει θέλω 100 κομμάτια, μπορείς να μου τα δώσεις; Μπορώ. Πόσο τα πήρες από την Joyetech; Πάρε πίσω τα λεφτά σου + ένα μικρό κέρδος. Και μετά η FT τα μεταπουλάει. Αν ο κωδικός παρέμενε, θα καταλάβαινε η Joyetech ποιο μαγαζί κάνει την μαμουνιά και τέλος το πανηγύρι για όλους.

Τί ζόρι τώρα τραβάει η Joyetech να πουλάει τόσο χαμηλά τα προιόντα της το FT;

Χάνει λεφτά εμμέσως. Αν επισήμως είχε πάντα στοκ η FT και τα είχε στο 1/3 της τιμής όλων των υπόλοιπων καταστημάτων του πλανήτη, όλοι θα βρίζανε τα υπόλοιπα καταστήματα και θα λέγανε αφού εκείνοι το πουλάνε τόσο, εσείς τι το δίνετε τριπλάσιο;

Και ή δεν θα το 'παιρναν καν, ή θα περίμεναν να το πάρουν από Κίνα οι πάντες. Τώρα το σκέφτεσαι: Θα έχει στοκ; Πόσο θα περιμένω; Είναι αυθεντικό; Η εταιρία δεν το υποστηρίζει επίσημα, θα έχω service/warranty, κτλ.;

Η κάθε εταιρία δεν θέλει και δεν την συμφέρει να καταστραφούν οι τοπικές αγορές, θέλει να κινούνται τα τοπικά καταστήματα της γειτονιάς. Για αυτό και ορίζει μίνιμουμ τιμή πώλησης.

• Like 6
Δημοσ.

Διαβάστε ΟΠΩΣ-ΚΑΙ-ΔΗΠΟΤΕ το review του ego AIO από τον e-spy, εδώ.

Έχω βγάλει τα άντερα μου από τα γέλια  :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάστε ΟΠΩΣ-ΚΑΙ-ΔΗΠΟΤΕ το review του ego AIO από τον e-spy, εδώ.

Έχω βγάλει τα άντερα μου από τα γέλια  :lol:

γραμμή και ατάκα, φανταστικός.

Καλό φαίνεται αλλά θα θελει φορτιστη και αν εισαι ολη μερα στο δρομο τοτε θα εχεις θεμα.

Παλια ειχαμε 3310 και τσιγαρα και γεια σας. Τωρα smartphone, e-cig και power bank. Αναμένω οι νεες σειρες μοδας να εχουν πολλές τσεπες.(zara ακούς; )

Δημοσ.

Πάντως η μπαταρία του χτες εμένα μου έβγαλε όλη μέρα (περίπου 8ml). Καθόλου άσχημα για 1500, δεν το περίμενα με την καμία.

Δημοσ.

Πάντως η μπαταρία του χτες εμένα μου έβγαλε όλη μέρα (περίπου 8ml). Καθόλου άσχημα για 1500, δεν το περίμενα με την καμία.

Προσωπικά έχω το kangertech evod mega (1900 mah), και το eleaf i just start 2, όπου βάζω την μπαταρία στον kangertech ατμοποιητή και τις έχω μερα παρα μέρα.

η 1900αρα (με 1,5 μηνα φουλ χρηση) κρατάει περιπου 14 ωρες με δυνατη χρηση (1,5Ω μπαταρια), η αλλη των 2600mah(καινούργια 10ημερών) πολυ περισσότερο, δε με εχει αφησει κοινως ακομη, αλλά δε περιμένω να το κανει, φορτιζω.

Ερώτηση: Υπάρχει πουθενά σε fasttech ή gearbest (ακόμα και σε κάποιο άλλο), έτοιμη βάση για να φτιάχνω τα δικά μου υγρά (πχ είχα πάρει 60/40pg 6mg νικοτίνη 50ml 4€ από μεγάλο βιβλιοπωλείο του ηρακλείου (κρήτη), και αναρωτιέμαι να δω τιμές εξωτερικού, έχω ψάξει αλλά τίποτα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...