giorgos147 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 ακριβο καταστημα , αλλα βλεπω , ακομα στεκεται στα ποδια του ειχε στοκ και τοτε και γρηγορη εξηπηρετηση Πρόσφατα έκαναν και ανακαίνιση. Γενικά πάει πολύ καλά απ'όσο φαίνεται. Εγώ, όταν είναι να χρειαστώ κάτι άμεσα -βαμβάκια κ.λπ.-, σε αυτούς πάω. Για βάσεις από zerobacco. Λιγάκι Spam το μήνυμα μου, αλλά οκ.
Zus Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Για υγρά από Nobacco τι άποψη έχετε; Επιπλέον, πήγα και πήρα από 310 καπνικό υγρό 6άρι. Επειδή έχει περισσέψει λίγο υγρό με βανίλια μέσα στον cubis, τι κάνω; Λύνω αντίσταση και τον πλένω;
smoke0man2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ερωτεύτηκα. πανέμορφο είναι το πήρες;η μάνα μου δεν μπορεί να κάνει;δεν ρουφάει;και έτσι κάνω και εγώ πίσω.για να μην το πάρω.βγάζει διαφορά χρώματα και δεν ρουφάει με τίποτα
margaritagr Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Για υγρά από Nobacco τι άποψη έχετε; Επιπλέον, πήγα και πήρα από 310 καπνικό υγρό 6άρι. Επειδή έχει περισσέψει λίγο υγρό με βανίλια μέσα στον cubis, τι κάνω; Λύνω αντίσταση και τον πλένω; Ή το τελειωνειs, ή το πετας αν δε το θες, λύνεις και πλένεις κανονικα, στεγνωνεις καλα και κουμπωνεις 3
akpe Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 πανέμορφο είναι το πήρες;η μάνα μου δεν μπορεί να κάνει;δεν ρουφάει;και έτσι κάνω και εγώ πίσω.για να μην το πάρω.βγάζει διαφορά χρώματα και δεν ρουφάει με τίποτα Τι εννοείς βγάζει χρώματα; Αυτό το κάνει όταν είναι κλειστό και κρατήσεις το κουμπί πατημένο για ~5 δευτερόλεπτα, για να αλλάξεις το χρώμα του led. Γενικώς με 5 γρήγορα κλικ στο κουμπί ανοίγει και με 5 κλείνει.
smoke0man2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Ρέ σι...γράφει ότι θέλει 5 δευτερόλεπτα συνεχόμενο πάτημα.για να άνοιξε..αλλά μετά πάλι δεν τραβάει....δεν ξέρω. Γιατί...
smoke0man2 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 ενταξει ολα καλα ...αλλα ενταξει .. απο οτι ειδα ειναι ακριβο σπορ ακομα και αυτο οποτε μαλλον θα παραμεινω με το καθαρο οξυγονο μασ 1
stratigos24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 5 κλικ θέλει, όχι συνεχόμενα 5 κλικ όχι Δευτερόλεπτα θέλει να πει.. 2
alexisgav Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Καλησπερα παιδια θα μπορουσατε να μου προτεινεται ενα ετοιμο ηλεκτρονικο; Το θελω για τον πατερα μου που καπνιζει πολυυυ.Ειχα δοκιμασει παλιοτερα το joytech ego one και μου φανηκε αρκετα καλο,υπαρχει κατι καλυτερο με τιμη πανω κατω στα 60;
akpe Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Joyetech Ego AIO από εμένα, hands down ό,τι πιο απλό και (αναλογικά) αποδοτικό υπάρχει. Υπολόγιζε ένα τριαντάρι. Κάποια πρώτα σχόλια για τη συσκευή: - Στιβαρό, πανέμορφο, εξαφανίζεται στο χέρι μου. - Τζούρα τσιγαρίσια, σφιχτή αλλά όχι σφιχτή a'la Ναυτίλο βέβαια. Άνετα κάνω τσιγαρίσιες και μου αρέσουν, δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά όποιος θέλει μπορεί να κάνει (περιορισμένη) πνευμονική με τον αέρα τέρμα και το διάφανο επιστόμιο! Δε σχεδιάστηκε για αυτές όμως. Συγκριτικά με τις 0.6 στον Cubis (για όποιον έχει δοκιμάσει) έχω την εντύπωση πως είναι ελάχιστα πιο σφιχτός, ίσως λόγω μικρότερης εισαγωγής; - Κατανάλωση δεν ήξερα τι να περιμένω με το SS, μέχρι τώρα από το μεσημέρι έχω γεμίσει τρεις φορές. Δεν ατμίζω πιπίλα, αλλά λόγω του ενθουσιασμού μου ατμίζω πιο συχνά απ'ότι συνήθως. Η μπαταρία ακόμα να πέσει κάτω από το 60%, πράγμα που μου φαίνεται περίεργο. - Ζεστός ατμός αλλά όχι καυτός. Σε εμένα το επιστόμιο δεν ζεσταίνεται πολύ, ούτε στο «κανονικό» (για εμένα) άτμισμα, ούτε και σε κάποιες παρατεταμένες τζούρες (μαξ ~4-5 δευτερόλεπτα) που δοκίμασα. - Καμία διαρροή η σκάσιμο/spitback. Πάντα μετά το γέμισμα έχω λίγες μπουρμπουλήθρες οι οποίες εξαφανίζονται μετά τις πρώτες τζούρες. Τελευταία φορά που γέμισα απλά το άφησα λίγο στην άκρη και μετά όταν δοκίμασα δεν είχα καμία μπουρμπουλήθρα. Οπότε δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το χρονικό διάστημα από την αναπλήρωση μέχρι τη πρώτη τζούρα. - Πρέπει να ανέβω λίγο σε νικοτίνη μου φαίνεται γιατί είχα συνηθίσει μόνο πνευμονικές. Ευτυχώς είχα κάπου ένα 9ρι υγρό, γιατί με το 3ρι μου δεν καταλάβαινα και πολλά από χτύπημα, αλλά βέβαια αυτό δεν είναι θέμα του ατμοποιητή 1
alexisgav Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ευχαριστω φιλε μου μπορω να πω οτι με βοηθησες αρκετα Απο υγρα τι προτεινεις,ας πουμε για καποιον που κανει ενα πακετο σε δυο μερες;
akpe Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Αυτό είναι καθαρά αντικειμενικό. Πηγαίνετε σε ένα κατάστημα και δοκιμάζετε υγρά. Προσωπικά θα πρότεινα FA Virginia στα 9mg/ml αλλά αν δεν δοκιμάσει ο ίδιος δεν θα βρει αυτό που του αρέσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις