Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη χθες μου ηρθε το vtc mini με τον cubis.....

εχω καποιες ερωτησουλες.....

1) εβαλα για αρχη να δοκιμασω την 1,5 βαζω στο power mode αλλα δε παει στην επιλογη να κλειδωσω την αντισταση....  μονο στο tc χρειαζεται να κλειδωσουμε?

2) επειδη περιμενω να μου ερθει ο φορτιστης που παρηγκειλα πειραζει να ο φορτιζω ετσι μεχρι να ερθει? και πως ειναι προτιμοτερο μεσω pc ή μεσω φορτιστη κινητου? εχω τις samsung 30Q

3) την 1.5 την εχω βαλει στα 12,5w ειναι καλα/ ή ειναι πολυ χαμηλα?

4) μπορω να το φορτιζω και να ατμιζω?

εχω κι αλλες ερωτησεις αλλα απαντηστε μου αυτες πρωτα....  αχχαχαααχααχαα

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1) Ναι

2) Ναι. Απο USB θα καθυστερήσει περισσοτερο αποτι με του κινητού που υποθέτω δίνει 1A.

3) Υποθέτω είσαι οκ. Δεν γνωρίζω βέβαια τι όρια δίνει ο κατασκευαστής, όμως εαν για σένα είναι οκ, όλα καλα

Δημοσ.

1) Ναι

2) Ναι. Απο USB θα καθυστερήσει περισσοτερο αποτι με του κινητού που υποθέτω δίνει 1A.

3) Υποθέτω είσαι οκ. Δεν γνωρίζω βέβαια τι όρια δίνει ο κατασκευαστής, όμως εαν για σένα είναι οκ, όλα καλα

σε ευχαριστω !!!!

λοιπον και τωρα στα πιο σημαντικα ερωτηματα.....

1)πηγα στη nobacco μου εδωσαν ενα της atmos το number 2        6mg νικοτινη   μου αρεσε αν και μετα απο μια μερα μου εχει αφησει ελαχιστα στο λαιμο την αισθηση οταν εχουμε κανει πολλα τσιγαρα.... φανταζομαι ειναι απο την pg αυτο ετσι?

2) εχω παρακολουθησει δεκαδες βιντεακια με diy υγρα και πιστευω οτι το εχω....  

εχω προσβαση σε pg vg απο φαρμακειο τη CHEMCO ειναι καλες? και ποια η διαφορα με το να παρω απο μαγαζι με H.T. ?

Δημοσ.

επειδη χθες μου ηρθε το vtc mini με τον cubis.....

εχω καποιες ερωτησουλες.....

1) εβαλα για αρχη να δοκιμασω την 1,5 βαζω στο power mode αλλα δε παει στην επιλογη να κλειδωσω την αντισταση....  μονο στο tc χρειαζεται να κλειδωσουμε?

2) επειδη περιμενω να μου ερθει ο φορτιστης που παρηγκειλα πειραζει να ο φορτιζω ετσι μεχρι να ερθει? και πως ειναι προτιμοτερο μεσω pc ή μεσω φορτιστη κινητου? εχω τις samsung 30Q

3) την 1.5 την εχω βαλει στα 12,5w ειναι καλα/ ή ειναι πολυ χαμηλα?

4) μπορω να το φορτιζω και να ατμιζω?

εχω κι αλλες ερωτησεις αλλα απαντηστε μου αυτες πρωτα....  αχχαχαααχααχαα

1) 0,5 + 1,0 ohm @ tc, η 1,5 είναι τσιγαρίσια, σφιχτή και μόνο για power (τα γράφει ΟΛΑΑΑΑΑ στο manual του cubis ένα μικρο που έχει για τις αντιστάσεις) 

2) αν και λένε ότι θέλει φορτιστή δεν έχεις πρόβλημα, απλά τρομερά προσεκτικά το βάλε - βγάλε να κάνεις

3) όπως εσύ το νιώθεις καλύτερα. την 1.0 έχω στα 11,5 άρα θεωρητικα είσαι λίγο ψηλά. βέβαια είναι θέμα και τι θες εσύ. ξεκινάς από τα 5-6 και ανεβαίνεις σιγά σιγα μέχρι να δεις τι θες

4) ναι αλλά καλύτερα μην το κάνεις γιατι και σκίζεις την μπαταρία και εκτός από την υπερθερμανση που έχει λόγω φόρτισης το ζορίζεις και εσύ παραπάνω

για ότι απορεία έχεις ψάξε πίσω στα posts μου που έχω κανει full αναλυση για vtc mini + cubis με όλες τις αντιστάσεις (τώρα πχ δοκιμάζω και μία 0,2 που πήρα αλλά είναι για μεγάλα νουμάνια μιας και δουλεύει σε power και στα 45-50w)

• Like 2
Δημοσ.

1) 0,5 + 1,0 ohm @ tc, η 1,5 είναι τσιγαρίσια, σφιχτή και μόνο για power (τα γράφει ΟΛΑΑΑΑΑ στο manual του cubis ένα μικρο που έχει για τις αντιστάσεις) 

2) αν και λένε ότι θέλει φορτιστή δεν έχεις πρόβλημα, απλά τρομερά προσεκτικά το βάλε - βγάλε να κάνεις

3) όπως εσύ το νιώθεις καλύτερα. την 1.0 έχω στα 11,5 άρα θεωρητικα είσαι λίγο ψηλά. βέβαια είναι θέμα και τι θες εσύ. ξεκινάς από τα 5-6 και ανεβαίνεις σιγά σιγα μέχρι να δεις τι θες

4) ναι αλλά καλύτερα μην το κάνεις γιατι και σκίζεις την μπαταρία και εκτός από την υπερθερμανση που έχει λόγω φόρτισης το ζορίζεις και εσύ παραπάνω

για ότι απορεία έχεις ψάξε πίσω στα posts μου που έχω κανει full αναλυση για vtc mini + cubis με όλες τις αντιστάσεις (τώρα πχ δοκιμάζω και μία 0,2 που πήρα αλλά είναι για μεγάλα νουμάνια μιας και δουλεύει σε power και στα 45-50w)

ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! μπορεις να μου απαντησεις και στα αλλα που ρωτησα?

Δημοσ.

Μόλις πήρα και εγώ τον Cubis, απόλυτα ευχαριστημένος με τις 0.6 (δεν δοκίμασα αυτές που είχε μέσα) αλλα για κάποιο λόγο δεν μου κουμπώνει στο SX Mini, το ίδιο θέμα είχα παλιότερα με τον One, τι σκατά πόλους έχουν εκεί στη Joyetech :D

Σκέφτομαι να τον πουλήσω όπως είναι, αν τυχόν τον θέλει κανένας κατά προτίμηση εντός Αθήνας pm me.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! μπορεις να μου απαντησεις και στα αλλα που ρωτησα?

δεν ασχολούμαι καθόλου με υγρά, αγοράζω του εμπορίου έτοιμα γι αυτό δεν έγραψα και κάτι :/

Δημοσ.

δεν ασχολούμαι καθόλου με υγρά, αγοράζω του εμπορίου έτοιμα γι αυτό δεν έγραψα και κάτι :/

α οκ! ειδα τωρα τελευταια οτι προτινουν τις 0,6 του AIO ειναι τοσο καλες? απλα δεν ξερω τι παιζει με τις καταλαλωσεις υγρων...

Δημοσ.

καλησπερα παλικαρια. εγω κανω μονο  diy  υγρα εδω και ενα χρονο . βεβαια μολις τελειωσα τον μαγνητικο αναδευτιρα που προσπαθουσα να τελειωποιησω τοσο καιρο και πιστευω τωρα σιγα σιγα αρχιζουν και πετυχενουν τα υγρα μου. Δεν ξερω ποσο το κατεχεις το αθλημα αλλα θα  σου ελεγα να μην στηριχθεις μονο στα δικα σου υγρα . εκτος οτι θελει πολυ καιρο να ωριμασει η νικοτινη και το αρωμα με την  pg  και την vg  συνιθως βγαινουν πιο ''ανοστα'' τα υγρα.  προσωπικα επειδη ατμιζω περιπου 15 ml  την μερα κανω 80-20 vg-pg με 0.3-0.6nic  με ενα αρωμα μονο σθνηθως βανιλια η φουντουκι η μπισκοτο . 

Δημοσ.

το προβλημα μου ειναι οτι επειδη ειναι μολις η δευτερη μερα που κανω.....  πως θα καταλαβω οτι κανω καμμενο?

γτ σε σχεση με χθες νοιωθω λιγοτερη γευση απο το αρωμα.... σχεδον καθολου ελαχιστα..

Δημοσ.

Πήγαινε στο κατάστημα που τον πήρες .ως συνήθως κρατάνε διάφορα o-ring για τέτοιες περιπτώσεις. Αλλιώς σε οποιοδήποτε μαγαζί με φλαντσες αν το λέω σωστά .θα βρεις 1000%

το μαγαζι  δεν ειχε   αλλα βρηκα   εδω 

λαστιχάκια O-Ring   

μια χαρα ταιριαξε (πηρα μια πενταδα   :) )  

post-210540-0-45743300-1459444314_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα ...θα ήθελα την γνώμη σας για να αγοράσω ένα ηλεκτρονικό ....επειδή είμαι άσχετος.μπορείτε να με βοηθήσετε;ποια γνώμη αποδέκτη

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα ...θα ήθελα την γνώμη σας για να αγοράσω ένα ηλεκτρονικό ....επειδή είμαι άσχετος.μπορείτε να με βοηθήσετε;ποια γνώμη αποδέκτη

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις το Ego One AIO που είναι απλό, φτηνό, και ιδανικό για νεοεισερχόμενους. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως για να εκφέρω solid άποψη (από αύριο που θα το έχω στα χέρια μου) οπότε περίμενε και άλλες γνώμες.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να κοιτάξεις το Ego One AIO που είναι απλό, φτηνό, και ιδανικό για νεοεισερχόμενους. Δεν το έχω δοκιμάσει όμως για να εκφέρω solid άποψη (από αύριο που θα το έχω στα χέρια μου) οπότε περίμενε και άλλες γνώμες.

https://www.youtube.com/watch?v=Jz2dAa7212k

Σε ευχαριστώ πολύ.με αυτό μπορώ να αλλάζω γεύσεις;τιμή;εάν μπορείς όταν το. Πάρεις ενημέρωσε με
Δημοσ.

Εννοείται, η γεύση εξαρτάται από το υγρό που θα διαλέξεις! Επίσης, ποτέ δεν αγοράζεις υγρό «στα τυφλά», επισκέπτεσαι ένα κατάστημα που έχει δοκιμαστήριο και δοκιμάζεις προτού αγοράσεις.

Δοκίμασα πάντως τις κεφαλές που παίρνει το ΑΙΟ στον Cubis και η τζούρα του είναι ιδανικά σφιχτή για να θυμίζει τσιγάρο, ενώ δεν είχανε κανένα θέμα τροφοδοσίας. Φαντάζομαι στο ΑΙΟ θα έχει ακόμα καλύτερη απόδοση αφού η εισαγωγή αέρα θα είναι ακόμα πιο περιορισμένη.

Στα καταστήματα το βρίσκω από ~23 έως ~29. Προσωπικά το πήρα από Dr Antismoke γιατί ήταν το μοναδικό κατάστημα που είχε το χρώμα που ήθελα (μαύρο/γκρι). Μόλις μου έρθει θα ακολουθήσει video review μέσα στις επόμενες μέρες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...