savvas1340 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δεν ανέφερα τίποτα περί φλώρικου κτλ. Ο υποσταθμός της ΔΕΗ κτλ. είναι κλασικές βλακείες που αναφέρει συχνά, όπως επίσης και το άσχετο επιχείρημα του ότι όποιος χρησιμοποιεί σύγχρονες συσκευές ηλ. τσιγάρου το κάνει για να εντυπωσιάσει, για να ρίξει το ξανθό γκομενάκι, κτλ. Δεν έχω ιδέα από που προκύπτουν όλα αυτά, πραγματικά γελοία επιχειρήματα. Αυτές είναι οι συσκευές που βγαίνουν. Αυτές αγοράζει ο κόσμος. Αυτό είναι το άτμισμα πλέον. Είναι το ίδιο αστείο και γραφικό με το να υποστηρίζεις ότι οποιοδήποτε κινητό πέρα από το Νοκια 3310 είναι υπερβολή ή ότι και με τα Windows 3.10 μια χαρά κάναμε την δουλειά μας. Εξελίσσονται οι συσκευές συνεχώς και είναι λογικό μιας και μιλάμε για μια νέα τεχνολογία που ακόμα αναπτύσσεται και δεν έχει πιάσει ταβάνι. Και πάλι, όπως έγραψα και πριν, αν κάποιος είναι ευχαριστημένος με μια παλιά συσκευή και τον καλύπτει, όλα καλά. Δεν πέφτει σε κανέναν λόγος. Το να τρομοκρατείς όμως τον κόσμο και ενώ είσαι άσχετος με το αντικείμενο, να το παίζεις ότι έχεις γνώσεις χημείας, φυσικής και να λες με απόλυτη βεβαιότητα ότι όποιος ατμίζει πάνω από τόσα βατ ατμίζει ακρολείνη ή στα τόσα βατ οξειδώνεται ο σίδηρος και 1002 άλλα ΓΡΑΦΙΚΑ και απλά ΛΑΘΟΣ πράγματα που λέει, είναι πρόβλημα. Τύπος με κανάλι στο YouTube που ασχολείται με το άτμισμα έφτασε στο σημείο να ΒΡΙΖΕΙ όποιον έχει αντίθετη άποψη από αυτόν και να τον χαρακτηρίζει τεμπέλη, άεργο και ένα σωρό άλλα. Ξεθάβει μια βλακεία που έχει απαντηθεί εδώ και χρόνια και βγαίνει στην επιφάνεια κάθε μερικούς μήνες και ακριβώς όπως οι ανόητοι του "μας ψεκάζουν, ξυπνάτε!" νομίζει ότι ανακάλυψε την Αμερική. Google να ήξερε να χρησιμοποιήσει θα έβρισκε απαντήσεις σε όλες τις χαζομάρες που αραδιάζει και τρομοκρατεί τον κόσμο. Έβγαλε από το μυαλό του ότι το 95% της αγοράς χρησιμοποιεί mouth to lung συσκευές, πετάει συνεχώς στατιστικές που τις βγάζει εκείνη την ώρα και ξαναλέω, το χειρότερο από όλα, έχοντας ΜΗΔΕΝΙΚΗ γνώση του αντικειμένου, μιλάει με βεβαιότητα για πράγματα που ακόμα και εξιδεικευμένοι επιστήμονες δεν μπορούν να απαντήσουν ακόμα. Τις υπερβολές με τις φλωριές, τα γκομενάκια, τις αεροτομές και τα subwoofer δεν θα τα σχολιάσω καν, δεν υπάρχει λόγος να απαντήσω. Αν είχε αναφερθεί εδώ μέσα, όχι από μένα απλά, αλλά από οποιονδήποτε τέτοιο σχόλιο ή έστω κάτι του στυλ "μην πάρεις αυτό, είναι φλώρικο, πάρε 200w και ντρίπερ" να έλεγα έχει κάποια βάση το επιχείρημα. Endura T18 και Cubis προτείνουμε κάθε 2 ποστς. Αλλά από την άλλη να βγαίνει ο γραφικούλης "γεια σαααας και πάααααλι" και να λέει ότι θα βγάλουμε κέρατα αν πάρουμε ένα subtank, σόρρυ, δεν θα το καταπιούμε και αμάσητο. Τις υπερβολές και τις αναφορές σε πενηνταριδες που δεν ξερουν να γκουγκλαρουν τις ξεκίνησες εσύ ,οπότε τα συμπεράσματα μου ήταν ευλογα.Το ότι κάποιος reviewer είναι επιφυλακτικός ως προς τους κινδύνους του cloud chasing και όχι του ατμίσματος (μιλάμε για δύο διαφορετικά πράγματα )δεν είναι λόγος να λουστεί με άκυρους χαρακτηρισμούς ,πόσο μάλλον όταν από τα χέρια του έχουν περάσει συσκευές και συσκευές.Ντουμάνια βγάζεις και με 30-50w χωρίς να χρειαστεί να καταφύγεις σε ακρότητες που μπορεί να αποδειχτούν επικίνδυνες στην υγεία. Δηλαδή το παρακάτω δίποδο : που δεν βρίσκει τίποτα το κακό σε ένα μηχανικό μοντ που παιρνει δύο μπαταρίες σε σειρα(κάπου 200w με 0,3 ωμ αντίσταση)χωρίς την παραμικρή ηλεκτρονική προστασία,αντιθέτως το βρίσκει καταπληκτικό χαριτωμένο και γλυκούλικο επειδη τον βοηθάει να βγάζει 0,00017 κυβικά ατμού παραπάνω στους διαγωνισμούς ,προχωράει τα πράγματα μπροστά;Αν του σκάσει στην μάπα το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια καρασυντηριτική νομοθέτης δεν θα χάσει ευκαιρία για να βάλει χιλιες δυο απαγορευσεις, οδηγώντας τα πράγματα πίσω. (Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να βάζω στο στόμα μου δέκα τσιγάρα μαζί προσπαθώντας να φτιάξω σύννεφα καπνού,ούτε φτιάχναμε fun club,ούτε μαζευόμασταν για να διαγωνίστούμε ποιός θα ντουμανιάσει το σύμπαν περισσοτερο.Γιαυτό και το παράδειγμα με τις αεροτομές. ) Το πρόβλημα με τις παλιές και νέες συσκευές και κατά συνέπεια το παράδειγμα με τα κινητα,δεν το καταλαβαίνω.Αλλο η πρόοδος με αντικέιμενο μια συσκευή και αλλο η πρόοδος με αντικέιμενο τον ανθρώπινο οργανισμό.Δυστυχώς τα ανθρώπινα πνευμόνια δεν μπορούν να προοδευσουν.Ισως μετά από 15 χιλιάδες χρονια εξαντλητικού cloud chasing να διπλασιαστούν σε όγκο και έτσι να καλύψουν και τον ποιό απαιτητικό. Αυτά τα λίγα χωρίς καμιά διάθεση αντιπαράθεσης και μπράβο που βοηθάτε και συμβουλεύετε καπνιστές.
apostolisk4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ο Ρένος μίλησε για για δύο κατηγορίες .το 5% που θέλουν λίγα βαττ τσιγαρισιες κλπ .Το υπόλοιπο 95% το χαρακτήρισε αεργους και άνεργους .αυτό είναι το πρόβλημα .Εγώ που Ατμιζω στα 35 watt γιατί να με χαρακτηρίσει έτσι ? Κάνεις δεν μιλάει για ακρότητες .αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς το μέλλον είναι εκεί .έχει σταματήσει η παραγωγή από τις μεγάλες εταιρίες προϊόντων με σφιχτή τζούρα κλπ
savvas1340 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εννοούσε αυτούς που αναφέρω και εγώ ,αλλα το διατύπωσε λάθος με αποτέλεσμα να φάει κράξιμο.Κι εγώ είμαι από 15-40 w ανάλογα τις διαθέσεις.Παρήγγειλα τον cubis που λένε ότι είναι αρκετά σφιχτός.Θα δείξει.
apostolisk4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Κάνει το 95 % αυτό το πράγμα ? Λίγο δύσκολο
alldaynews Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εγώ είμαι μέχρι τα 30 watt και αυτό λόγω Velocity αλλιώς μέχρι 18
KEFALAS1981 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Καλημερα Ειχα ενα ατυχημα με τον cubis . Μου κοπηκε το λαστιχακι που εχει πανω στην ρυθμιση του αερα . Που μπορω να βρω καποιο που να κανει . Ευχαριστω
apostolisk4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Πήγαινε στο κατάστημα που τον πήρες .ως συνήθως κρατάνε διάφορα o-ring για τέτοιες περιπτώσεις. Αλλιώς σε οποιοδήποτε μαγαζί με φλαντσες αν το λέω σωστά .θα βρεις 1000% 1
stratigos24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Έχει κάνει κάποιος το bebeca mist? Aν ναι, πώς του φάνηκε σε σχέση με το κλασσικό bebeca? Λιγότερο χτύπημα? Ντουμάνι αρκετό? Έδωσα το ego aio σε συγγενή μου και ψάχνω να του πάρω κάποιο ήπιο καπνικό, με 6αρα νικοτίνη, χωρίς πολύ χτύπημα, με την vg να είναι μεγαλύτερη από pg. Αν έχετε και κάποιο άλλο υγρό υπόψιν που να έχει τα παραπάνω δεδομένα πείτε το. Μου είχαν μείνει μερικά ml (λιγότερα από 10ml) από ένα ry69 με 6αρα νικοτίνη (50/50 pg/vg ήταν) και πήρα μια βάση eliquid france σκέτη vg για να το αραιώσω και να του ανεβάσω και την vg (σε ποσότητα, έβαλα τόση βαση όσo ήταν και το υγρό που μου είχε μείνει από το ry69...πχ 10ml από το υγρό, άλλα 10ml βάση) και καθώς το άτμιζα στο ego aio μου ερχόταν να ξεράσω και είχα αναγούλες. Από τί μπορεί να συνέβει? Από τη vg αυτή? Έχω διαβάσει για αναγούλες με vg αλλά εχω πχ που κάνω τον τελευταίο καιρό relax (60vg/40pg) και milf's milk (60vg/40pg) δεν με έχει ενοχλήσει κάτι.
apostolisk4 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Είχε νικοτίνη η βάση που έβαλες ? Αν όχι και ήταν μηδενική τότε η συνολική προεκτικοτητα σε νικοτίνη έγινε περίπου 3mg οπότε θα έχει και λιγότερο χτύπημα .Επίσης όταν αραιώνουμε ένα έτοιμο υγρό γίνεται λίγο μαύρο χαλί γιατί χαλάμε τις αναλογίες. Αν πχ είχε 10% άρωμα τώρα με την βάση έγινε 5% οπότε δεν είναι έντονα τα αρώματα και αλοιωνεται η γεύση τους .σε περίπτωση που θέλουμε να αραιώσουμε έτοιμα υγρά παίρνουμε δύο ίδια ένα με 6mg και ένα με 0mg και έχουμε τελικό αποτέλεσμα 3mg χωρίς να έχει αραιωθει . Δυστυχώς δεν κάνω καπνικα για να σου πω τι να του έδινες να δοκιμάσει .ρόλο στο χτύπημα πάντως παίζει και η νικοτίνη δεν είναι μόνο θέμα pg .
stratigos24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 6αρα νικοτίνη ήταν το ry69 και 6αρα επίσης η βάση. Το ότι θα έχανε γεύση δεν με πείραζε το αραίωσα και για αυτό το λόγο (πέραν για το να είναι πιο μαλακό στο λαιμό), γιατί ο άνθρωπος ο οποίος θα το κάνει δεν είναι των έντονων αρωμάτων κλπ και εδώ που τα λέμε είναι μερικά υγρά (εντάξει, όχι το ry69.. δεν είναι τόσο έντονο) που την χρειάζονται την αραίωση τους (πχ liqua και γενικά υγρά με πολύ έντονη γεύση/άρωμα που κουράζουν..). Ακόμα κάτι που μου συνέβει... τον τελευταίο μήνα κάνω milf's milk και relax. Kάποια στιγμή, λέω ας βάλω να κάνω ένα καπνικό και μου είχαν μείνει μερικά ml από το liqua q havana supreme σε 6αρα νικοτίνη (σαν αρκετά ήπιο cuban cigar με 50/50 pg/vg αντί για 70/30 που είναι τα υγρά της κλασσικης σειράς των Liqua) και αφού έκανα 2ml σε νέα αντίσταση 1.5ohm στον gs air 2 (που τον είχα και καθότανε γιατί ατμίζω στον bellus εδώ και κάποιο καιρό που τον έχω), με πείραξε αρκετά, ένιωθα καπως στο στήθος και λαιμό ενώ γενικά μου αρέσει πολύ. Τέτοια δεν θέλω να πάθει ο άνθρωπος που του έδωσα το ego aio, γιαυτό το ψάχνω λίγο..
discoboyminimal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 παρε ry69 απο tpa (φοβερο καπνικο-classsic), καρε και μια 9αρα της FA. καντου 100 ml και αστον να ατμιζει για καιρο! εγω οτι προβλημα εχω συναντησει σε υγρα , αφορουν ολα την pg. με vg ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα και κανω καιρο τωρα 100% vg
stratigos24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Για diy ίσως του κάνω στο μέλλον, απλά αύριο πρέπει να του πάρω ένα υγρό να είναι ήπιο και ελαφρύ να κάνει και βλέπουμε. Eλαφρύ/ήπιο σαν άρωμα το ry69 από tpa που λες? FA με λιγότερη νικοτίνη βγαίνει ή θα πρέπει να πάρω και για 0νικη για να φτιάξω το 6? Ακόμα, πήρε φίλος μου βάση της t juice και του άρεσε πολύ. Παλαιότερα, είχε φτιάξει με Flavor art αλλά τώρα δεν την βρήκε κοντά του και πήρε την t juice που λέω. Έφτιαξε και με eliquid france αλλά πιο καλά του άρεσε η t juice.
discoboyminimal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Για diy ίσως του κάνω στο μέλλον, απλά αύριο πρέπει να του πάρω ένα υγρό να είναι ήπιο και ελαφρύ να κάνει και βλέπουμε. Eλαφρύ/ήπιο σαν άρωμα το ry69 από tpa που λες? FA με λιγότερη νικοτίνη βγαίνει ή θα πρέπει να πάρω και για 0νικη για να φτιάξω το 6? Ακόμα, πήρε φίλος μου βάση της t juice και του άρεσε πολύ. Παλαιότερα, είχε φτιάξει με Flavor art αλλά τώρα δεν την βρήκε κοντά του και πήρε την t juice που λέω. ναι δεν ειναι μπουκοτικο το ry69 , σε φυσιολογικες αναλογιες. θα χρειαστεις ομως και 0νικη , βγαζει 9 , 18 και κατι πιο υψηλο νομιζω. με 20 ευρο εχεις 130 ml , και αλλη τοση 0νικη και αρωμα 1
stratigos24 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ωρίμανση πόση? Όταν και αν το φτιάξω να το κάνω και λίγο μπεν μαρί το μείγμα σε ζεστό νερό και ανακάτεμα για πιο σύντομο αποτέλεσμα?
discoboyminimal Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ωρίμανση πόση? Όταν και αν το φτιάξω να το κάνω και λίγο μπεν μαρί το μείγμα σε ζεστό νερό και ανακάτεμα για πιο σύντομο αποτέλεσμα? νομιζω 7 μερες , αλλα στις 2 πρωτες ειναι κομπλε. θα ρωτησω εναν κολητο που το εκανε προσφατα αν σου πω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις