Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σχέση με τον Cubis, έχει ΚΑΙ λιγότερες μπουρμπουλήθρες, αλλά έχει ΚΑΙ επιστόμιο με spit back ελικοειδές για να μην μας έρχεται το υγρό στο στόμα. Είναι κορυφή σε αυτό. Είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ πρόταση ΜΑΚΡΑΝ κι από το iJust Plus/Starter Kit...

Νομίζω είναι και passthrough, μη σου πω και ψέμματα όμως. Δεν το ξέρω.

Πάντως παρ'όλο που η μπαταρία του είναι 1500mAh, εμένα μου βγάζει άνετα 24ωρο με την μαμίσια κεφαλή την 0,6ohm.

Και όχι, δεν κάνεις λάθος. Την παίρνει την RBA. Αλλά δε δουλεύει σωστά. Την πήρα κι εγώ και τελικά την πήρα ΤΣΑΜΠΑ!

ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ!!!

Δοκίμασα διάφορα στησίματα και σε διάφορες ωμικότητες αλλά δεν το "θέλει" με ΤΙΠΟΤΑ λέμε!

Άσε που κανονικά θέλει να έχεις και έναν Cubis για να μπορείς να την μετράς... (Πού και πώς θα την βιδώσεις στο ωμόμετρο?)

Με τις εργοστασιακές, παίζει ΤΕΛΕΙΑ απλά. Αύριο θα δοκιμάσω και την 1,0ohm να δω αν "λέεΙ" τίποτα...

A, μια χαρά αφού παίρνει και τις κεφαλές του.

Κάτι τελευταίο.. πώς λειτουργεί το mod αυτό? Δηλαδή, ξεχωρίζει από μόνο του να δώσει παραπάνω watts στην 0.5 και διαφορετικά στην 1 και στην 1.5 ohm?

ΥΓ: Όταν το φορτίζεις μπορείς να ατμίζεις παράλληλα?

Edit:

Aν και δεν μαρέσει σαν reviewer, το βάζω γιατί είναι στα ελληνικά..

Ένα άλλο θέμα είναι και πώς θα τον πλύνεις τον άτμοποιητή του, αφού είναι φίξ με τη μπαταρία..

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι είναι αυτός; Αντιγραφή του άλλου του φελλού του Ρένου;;;  :lol:  :lol:  :lol:

Λειτουργεί όπως ένα μηχανικό mod ή όπως οι απλές eGo μπαταρίες. Θα σου δώσει ό,τι έχει η μπαταρία. Το πόση ένταση και watt θα πάρεις, είναι καθαρά θέμα αντίστασης. Δηλαδή θεωρητικά στα 3,9V (μέση τάση από πλήρη φόρτιση συν τις όποιες απώλειες όταν πατάς fire) με την μαμίσια 0,6ohm θα πάρεις 25watt, με την 1,0ohm θα πάρεις 15watt και με την 0,5ohm θα πάρεις 30watt.

Το ίδιο ισχύει και για τη διάρκεια της μπαταρίας. Όσο μικρότερη η αντίσταση, τόσο και πιο γρήγορα θα τελειώσει η μπαταρία...

• Like 2
Δημοσ.

Ναι... χαχα... σας το αφήνω λέει εδώ λίγο να το δείτε.. σαν τον Ρένο ακριβώς.. χαχα

Αυτός που κάνει καλή δουλίτσα με καλή ποιότητα είναι ο VapeLikeGeek GR..

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως, μιας και το αναφέρατε, απορώ πραγματικά ποιος βλέπει αυτόν τον απίθανο τύπο τον Ρένο και τον βρίσκει 

αντικειμενικό και γνώστη του θέματος. Το τι βλακεία ακούγεται στο κανάλι του είναι τρομερό. Πέρα φυσικά από το γεγονός πως αν 

ήταν στο χέρι του, θα ατμίζαμε ακόμα όλοι με cigalikes στο 1 watt με μπαταρία 125 Mah, γιατί ο,τιδήποτε παραπάνω είναι "υπερβολικό, επικίνδυνο και απελευθερώνει σουλφαμίδες και τριγλυκερίδια".

Τίποτα μπαρμπάδες 50+ χρονών παίζει να τον βλέπουν που δεν ξέρουν να χρησιμοποιήσουν το google, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό το πράγμα.

Αντιπαθέσταστος & άσχετος με το αντικείμενο.

• Like 2
Δημοσ.

Πήγα και δοκίμασα το ego ΑΙΟ σε ένα μαγαζί και ήταν μια χαρά. Είχε και ένα υγρό της σειράς all saint μέσα και ήταν ωραίο, αλλά εγώ δεν δίνω πάνω από μισό ευρώ ανά μλ υγρού.. Να πάνε να χεστουν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις, μου ήρθε σήμερα το Cuboid. Καινούριες, φρεσκοφορτισμενες μπαταρίες. 2-3 φορες έγραψε οτι ειχε θέμα με τις μπαταρίες -δε θυμάμαι τι ακριβως-. Τώρα μου έγραψε battery low. Αν τις βγαλω-βαλω, δουλεύει ξανά κανονικά. Τι παιζει;

Edit: παλι το έκανε. Λέει check battery.

Edit 2: τώρα πήγα να τραβηξω και η μια απο τις 2 μπαταρίες εξαφανίστηκε απο την ένδειξη. Τι στοδιαλο γίνεται.

Edit 3: Έκανα update στην 3.11 Τσέκαρα και τις μπαταρίες στον φορτιστή, να δω έστω τι παίζει στο περίπου με τη τάση τους. Ίδια είναι. Ελπίζω να μην ξαναβγάλει θέμα.

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sony VTC5.

Τώρα στη μια μπαταρία δείχνει 3.39 και στην αλλη 4.31 το cuboid. Οκ ξέρω οτι έχει θέματα με την ανάγνωση το μοντακι, αλλά.
Τώρα το ανοιγωκλεισα και οι μπαταρίες είναι στα: 3.77 και 3.84
Λογικές τιμες δηλαδή. Το άλλο κουφό είναι οτι κλειδωνω τα κουμπιά, και ενω το έχω στα 10w κάνα δυο φορες το πήγε μονο του στα 9.9. Μπας και είναι ελλατωματικο το μοντ;

Edit: Τώρα έπεσε, ενώ είναι κλειδωμένο, στα 8.9W. Να υποθέσω ότι ρίχνει τη τιμή ανάλογα με το πόσο αντέχουν οι μπαταρίες; Τότε γιατί με αφήνει να το πάω μέχρι τα 10 π.χ. και μένει εκεί για λίγο; Πάντως το θέμα με τις λάθος ενδείξεις, μάλλον οφείλεται σε κακή επαφή μεταξύ μπαταριών-πορτάκι. Αν π.χ. ασκήσω πίεση επίτηδες, πετάει battery low κ.λπ.

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ.

Δοκίμασα ένα σύρμα ud kanthal twisted στον bellus με το υγρό milf's milk eco vape και αποδίδει πολύ όμορφα και βγάζει καλή γεύση.

Στην αρχή, έφτιαξα μια 0.75ohm αλλά όταν το έβαλα μέσα στον bellus κάπου έβρισκε και την διάβαζε λάθος 0.14ohm. Έτσι έφτιαξα μια 0.55 και μπήκε μια χαρά. Ίσως κατάφερνα και μια μεγαλύτερη κάπως να χωρέσει και να μην έχω θέμα, αλλά είπα για να μη χάνω χρόνο πάλι να κάνω μια με λιγότερες σπίρες να είμαι σίγουρος ότι θα μπει χωρίς να ακουμπάει κάπου. Στα 17-18-19w/3.1-3.3v την κάνω την 0.55 αυτή και είμαι οκ.

ΥΓ: Νομίζω το cotton bacon v1 (το v2 δεν το έχω κάνει) μου αρέσει πιο καλά από το koh gen do που έχω τώρα, όχι ότι δεν το βρίσκω καλό και το kgd.. μια χαρά μου κάθεται.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.

Σημερα θα παραλαβω το evic vtc mini με εναν cubis.

Και δν εχω μπαταρια.

Εχω κατι 18650 samsung να τριγυρνανε μεσα στο σπιτι, μοντελο: ICR18650-22F.

Μπορω να τις χρησιμοποιησω καθολου εστω και σε χαμηλα βατ μεχρι να παρω καμια απο τις προτεινομενες που γραφετε παραπανω?

Δημοσ.

"Η εισπνοή ατμών από το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι εξίσου ασφαλής με την αναπνοή του αέρα", σύμφωνα με ένα νέο έγγραφο που συνέκρινε δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα με τα κανονικά τσιγάρα και τον αέρα.

(ολόκληρο το άρθρο στα Αγγλικά εδώ)

Στην έρευνα που δημοσιεύθηκε στο "Toxicology in Vitro" χρησιμοποίηθηκε ένας συνδυασμός δοκιμών για να εξακριβωθεί αν ο ατμός των ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι επιβλαβής για τους ανθρώπινους αεραγωγούς. Για να "μοντελοποιήσει" την πιθανή επιβλαβή επίδραση του ατμού των ηλεκτρονικών τσιγάρων (ο οποίος περιέχει, μεταξύ άλλων, νικοτίνη και αρώματα/γεύσεις), η British American Tobacco συνεργάστηκε με την εταιρεία MatTek (εταιρία παρασκευής μοντέλων ανθρωπίνων ιστών) ώστε να χρησιμοποιηθεί ένα ρομπότ με αναπνευστικό ιστό, που καπνίζει.

Μετά από έξι ώρες έκθεσης στον καπνό, τα κύτταρα πέθανανΜετά όμως από μια "επιθετική και συνεχή" δόση ατμού, η επίδραση επί των ιστών των αεραγωγών ήταν "παρόμοια με εκείνη του αέρα".

"Με την χρησιμοποίηση του συνδυασμού ενός ρομπότ καπνίσματος και εργαστηριακών δοκιμών που βασίζονται στη χρήση του αναπνευστικού ιστού, κατέστη δυνατόν να επιδειχθεί η πρόκληση και η μέτρηση της ερεθιστικότητας των αερολυμάτων, όπως επίσης και το ότι τα διάφορα αερολύματα των ηλεκτρονικών τσιγάρων που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτή τη μελέτη δεν έχουν καμία κυτταροτοξική δράση στον ανθρώπινο ιστό των αεραγωγών, "δήλωσε η εκπρόσωπος της ΒΑΤ, Dr Marina Murphy.

Η BAT ισχυρίζεται ότι η νέα μέθοδος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει στην ανάπτυξη προτύπων για τα προϊόντα και τις δοκιμές των ηλεκτρονικών τσιγάρων στο μέλλον. "Επί του παρόντος δεν υπάρχουν πρότυπα σχετικά με την in vitro δοκιμή των αερολυμάτων των ηλεκτρονικών τσιγάρων", δήλωσε η Marina Trani, επικεφαλής του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης για τα επόμενης γενιάς προϊόντα νικοτίνης της BAT. "Το πρωτόκολλο μας θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο στο να βοηθήσει τη διαδικασία με την οποία θα μπορούσαν να εξελιχθούν αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές", πρόσθεσε.

Ενώ οι συγγραφείς της μελέτης επιβεβαιώνουν την άποψη ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι πολύ λιγότερο επιβλαβή από τα κανονικα προϊόντα καπνού, λένε ότι "απαιτούνται περαιτέρω μελέτες για να αξιολογήσουν πλήρως την ασφάλειά τους για μακροχρόνια χρήση".

Ολόκληρη η μελέτη εδώ.

Κατά τη γνώμη μου, ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δωθεί στο ότι η έρευνα πραγματοποιήθηκε με τη "συνεργασία" ενός κολοσσού της καπνοβιομηχνίας, όπως επίσης και η φράση της επικεφαλούς του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης: "Το πρωτόκολλο μας θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο στο να βοηθήσει τη διαδικασία με την οποία θα μπορούσαν να εξελιχθούν αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές"

(ελεύθερη μετάφραση και σχόλιο από e-spy στο e-kapnisma)

:whistle: 

Κρατάω πολύ μικρό καλάθι μέχρι να διαβάσω και άλλες επιστημονικές απόψεις, και εννοείται κρατάμε ως δεδομένο το ότι χρειάζονται περαιτέρω έρευνες, ξέρουμε ότι το ένα άκρο (αυτό της πλήρους «αθώωσης» αν μου επιτραπεί η έκφραση) είναι εξίσου επικίνδυνο με το άλλο.

Αλλά δίνω ιδιαίτερη έμφαση στη συνεργασία της British American Tobacco... κάτι δεν πάει καλά εδώ, και ανεξάρτητα από το αν ισχύουν τα πορίσματα της έρευνας, δε μου φαίνεται καλό για το μέλλον.

Δημοσ.

Παρέλαβα αισίως το kit VTC mini με τον Cubis από Fasttech (10 Μαρτίου παρήγγειλα, 26 το είχα, εξαιρετικοί) και πήγα καρφί και πήρα δύο υγρά, μία θήκη και μπαταρία επέλεξα την Panasonic NCR 18650 3400 maH.

Η μπαταρία λέει τίποτα ή είναι κακή επιλογή? 

Μου το ρύθμισε ο τυπάς εκεί το modάκι να βγάζει σε watt. Στα πόσα watt να το ρυθμίσω για αρχή για να μην κάψω την αντίσταση? 

Τέλος, τη μπαταρία πόσες ώρες να τη φορτίσω πριν την πρώτη χρήση?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.

Σημερα θα παραλαβω το evic vtc mini με εναν cubis.

Και δν εχω μπαταρια.

Εχω κατι 18650 samsung να τριγυρνανε μεσα στο σπιτι, μοντελο: ICR18650-22F.

Μπορω να τις χρησιμοποιησω καθολου εστω και σε χαμηλα βατ μεχρι να παρω καμια απο τις προτεινομενες που γραφετε παραπανω?

Όχι, δεν κάνει για μοντάκια ηλεκτρονικού τσιγάρου η συγκεκριμένη μπαταρία. Ακόμα και με τον Cubis που δεν χρειάζεται πολλά watts, είναι επικίνδυνη. (4.4A για την ιστορία)

Παρέλαβα αισίως το kit VTC mini με τον Cubis από Fasttech (10 Μαρτίου παρήγγειλα, 26 το είχα, εξαιρετικοί) και πήγα καρφί και πήρα δύο υγρά, μία θήκη και μπαταρία επέλεξα την Panasonic NCR 18650 3400 maH.

Η μπαταρία λέει τίποτα ή είναι κακή επιλογή? 

Μου το ρύθμισε ο τυπάς εκεί το modάκι να βγάζει σε watt. Στα πόσα watt να το ρυθμίσω για αρχή για να μην κάψω την αντίσταση? 

Τέλος, τη μπαταρία πόσες ώρες να τη φορτίσω πριν την πρώτη χρήση?

Κακή επιλογή. Είναι 6.5Α μπαταρία. Ρισκάρεις. Επειδή χρησιμοποιείς τον Cubis που δεν θέλει πολλά watts και δεν ζορίζει την μπαταρία, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος όμως να πάρουμε αυτήν την μπαταρία όταν οι 4 καλές που αναφέρονται κάθε 5 ποστς έχουν την ίδια τιμή.

(Κανένα λόγο φυσικά εκτός από το γεγονός ότι όλα τα φυσικά καταστήματα κουβαλάνε αυτές και άλλες παρόμοιες επειδή έχουν πολύ πιο μεγάλο κέρδος από το να πάρουν μια ποιοτική και άρα ακριβότερη μπαταρία για να δώσουν στους πελάτες τους).

Δημοσ.

Παντως βλεπω γινεται χαμος με το συγκεκριμενο kit.

Καλοριζικο!

Αφού αυτό προτείνουν σχεδόν οι πάντες εδώ μέσα, αυτό εμπιστευόμαστε εμείς οι noobάδες του είδους.

Ευχαριστώ!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...