Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερααα.

Σκεφτομαι να αγορασω το πρωτο μου μοντακι λεω για ενα απο τα 2 πιο προτινεται?

https://www.fasttech.com/products/3024/10014483/4347902

https://www.fasttech.com/products/3024/10014058/2385501

Αν εχει κατι καλυτερο να προτεινετε ειναι ανοιχτος σε προτασης μιας και δεν το κατεχω το αθλημα σε αυτα :)

Eπισης η διαφορα αυτον τον 2 πια ειναι?

1)KangerTech SUBOX 2)KangerTech TOPBOX

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πω πω πω...

Τα φωτα σας ρε παιδες,στραβωθηκα!

Παιρνει το ματι μου,κατι kaufun,κλωνους,original,v3,v4...τσιγαρισια τζουρα λεει και διάφορα...Αυτο ηταν,πελαγωσα!

Βοηθεια συμφορουμιτες!

Το λοιπον...

Παμε για αγορα λοιπον,λογω τσιγαρισιας,σε κλωνο ομως,για να διαπιστωσουμε αν μας κανει.

Δεν μπορω να παραγγείλω απο fastteck,μπορω ομως από οποιοδήποτε αλλο ξενο site,πχ aliexpress,gearbest,ebay.

Τι θελω τωρα...

Βαση καλης ποιοτητας,top filling,μεγαλη χωρητικότητά με pyrex.

Επειδη χανεσαι με το ποσοι κλωνοι ποιοτητες,διαρροες...

Τι παιρνουμε,απο που;

Δες μήπως σου κάνει αυτός από Ελλάδα στα 29.. τον έχει φίλος μου.

http://www.mpixlimpidi.net/index.php?route=product/product&product_id=794

Δημοσ.

Πω πω πω...

Τα φωτα σας ρε παιδες,στραβωθηκα!

Παιρνει το ματι μου,κατι kaufun,κλωνους,original,v3,v4...τσιγαρισια τζουρα λεει και διάφορα...Αυτο ηταν,πελαγωσα!

Βοηθεια συμφορουμιτες!

Το λοιπον...

Παμε για αγορα λοιπον,λογω τσιγαρισιας,σε κλωνο ομως,για να διαπιστωσουμε αν μας κανει.

Δεν μπορω να παραγγείλω απο fastteck,μπορω ομως από οποιοδήποτε αλλο ξενο site,πχ aliexpress,gearbest,ebay.

Τι θελω τωρα...

Βαση καλης ποιοτητας,top filling,μεγαλη χωρητικότητά με pyrex.

Επειδη χανεσαι με το ποσοι κλωνοι ποιοτητες,διαρροες...

Τι παιρνουμε,απο που;

Κλώνο ατμοποιητή παίρνουμε όταν δεν υπάρχει άλλη λύση. Οι αυθεντικοί Kayfun είναι πανάκριβοι, για αυτό αν κάποιος θέλει Kayfun συγκεκριμένα, τις περισσότερες φορές πάει σε κλώνο. Αν ΔΕΝ θες ντε και καλά αυτόν, παίρνεις κάποιον άλλον αυθεντικό με 17-20 ευρώ. Ο Kayfun επίσης είναι επισκευάσιμος ατμοποιητής, που σημαίνει πρέπει εσύ να στήσεις την αντίσταση του με βαμβάκι και σύρμα κτλ. Αν πελάγωσες απλά με τις ορολογίες, θα απογοητευτείς εντελώς όταν θα πας να τον δουλέψεις. Δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά όσο να 'ναι θέλει 5 γνώσεις παραπάνω από το "βάζω υγρό και ατμίζω".

Καλημερααα.

Σκεφτομαι να αγορασω το πρωτο μου μοντακι λεω για ενα απο τα 2 πιο προτινεται?

https://www.fasttech.com/products/3024/10014058/2385501

Αν εχει κατι καλυτερο να προτεινετε ειναι ανοιχτος σε προτασης μιας και δεν το κατεχω το αθλημα σε αυτα :)

Eπισης η διαφορα αυτον τον 2 πια ειναι?

1)KangerTech SUBOX 2)KangerTech TOPBOX

Ο ένας απλά γεμίζει από πάνω, δεν χρειάζεται να ξεβιδώνεις τον ατμοποιητή από το μοντάκι για να αναπληρώνεις το υγρό. Κατά τ' άλλα, ίδιοι.

Η καλύτερη επιλογή βέβαια, όπως είπε και ο alldaynews, είναι η πρώτη.

Δημοσ.

Κλώνο ατμοποιητή παίρνουμε όταν δεν υπάρχει άλλη λύση. Οι αυθεντικοί Kayfun είναι πανάκριβοι, για αυτό αν κάποιος θέλει Kayfun συγκεκριμένα, τις περισσότερες φορές πάει σε κλώνο. Αν ΔΕΝ θες ντε και καλά αυτόν, παίρνεις κάποιον άλλον αυθεντικό με 17-20 ευρώ. Ο Kayfun επίσης είναι επισκευάσιμος ατμοποιητής, που σημαίνει πρέπει εσύ να στήσεις την αντίσταση του με βαμβάκι και σύρμα κτλ. Αν πελάγωσες απλά με τις ορολογίες, θα απογοητευτείς εντελώς όταν θα πας να τον δουλέψεις. Δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά όσο να 'ναι θέλει 5 γνώσεις παραπάνω από το "βάζω υγρό και ατμίζω".

Με την βοήθεια σου και του discoboyminimal τα καταφερα μια χαρα στον subtank.

Απλα χαθηκα,γιατι θελω ενα κλωνο με σφιχτη τζουρα,πολλα ml και να μην εχει διαρροές,και βλεπω 100 διαφορετικα μοντελα/εκδοσεις kayfun...

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ,

μια τελευταια  απορια εχω και δεν θα σας ξαναζαλισω :P

εχθες εκανα την πρωτη μου προσπαθεια με την RBA του cubis ,  συρμα  ss316l 24ga.παχος εκανα με  2.5  και 3

δεν καταφερα να βγαλω αντισταση πανω απο 0.57 ohm

οσες σπειρες και να εκανα  .και στο πανω μερος  το μοντακι ηταν  αρκετα ζεστο  :mad: ,

παιζει να κανει κανα μπαμ;

το εβαζα στα 21watt power mode .

τι συρμα θελει για να βγαζω  1 ,  1.5 ohm  με 7-8 σπειρες ;  

να παρω 28ga  26ga ; 

εχω και  photo   B)

Ευχαριστω

post-210540-0-20713300-1459087601_thumb.jpg

post-210540-0-28202100-1459087630_thumb.jpg

post-210540-0-06135000-1459087655_thumb.jpg

post-210540-0-72503900-1459087677_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

το mod ζεσταινεται πρωτο η ο ατμοποιητης?

πολλοι ατμοποιητες , εχουν μεγαλυ επαγωγη θερμοτητας , και ολη περναει στο mod. επειδη ζεσταινετε η αντισταση.

αλλοι δουλευουν πιο κρυοι. οποτε μην σε αγχωνει και τοσο.

ποιο mod ειπες εχεις?

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ είσαι, αγορίνα! Το έχω εδώ και μία εβδομάδα και έχω πάθει την ΠΛΑΚΑ μου. Και η τζούρα, σφικτή-τσιγαρίσια (ακόμα και στο τέρμα ανοικτό το air flow)...

http://www.ecig.gr/hlektronika-tsigara/joyetech-ego-aio.html

Επειδή θέλω να το πάρω για φίλο (για να το κόψει) αλλά και για εμένα (θέλω σετάκι για τσιγαρίσιες), με απασχολεί κυρίως η τζούρα αλλά και το αν υπάρχουν προβλήματα με «μπουρμπουλήθρες»-υπερτροφοδοσία όπως στον Cubis. Έχεις προσέξει κάτι τέτοιο, έστω και στις πρώτες τζούρες; Για εμένα κλάιν, ξέρω πως να τις κουμαντάρω, για τον νέο όμως φοβάμαι μην πελαγώσει :)

Δημοσ.

Εχω Tο vtc mini

Πρωτα ζεσταινετε ο ατμοποιητης και μετα το μοντακι

Για το συρμα ξερεις ;

Λογικα θελει 28ga για πανω απο 1 .ohm ;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εχω Tο vtc mini

Πρωτα ζεσταινετε ο ατμοποιητης και μετα το μοντακι

Για το συρμα ξερεις ;

Λογικα θελει 28ga για πανω απο 1 .ohm ;

Ευχαριστω

δοκιμασε λιγο πιο λεπτο σιρμα και θα πεσει η θερμοκρασια.

μην σε αγχωνει ομως , αν δεν φτανει σε θερμοκρασια 60-70c δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.

το να ειναι χλιαρο το mod , προς ζεστο ειναι φυσιολογικο με τετοιους ατμοποιητες.

εγω οταν πρωτοδουλεψα τον atlantis me ni200 coil (χορηγεια του akpe) ,ζεσταινοταν τοσο το ipv4s (εξ αιτιας του ατμοποιητη) που δεν ηξερα απο που να το πιασω χααχα

• Like 1
Δημοσ.

Γεία σας και σε αυτό το θέμα.

Η βοήθεια του  φόρουμ είναι ασύληπτη για μένα σε ότι έχω χρειαστεί.

τώρα σκέφτομαι το ηλεκτρονικό τσιγάρο και βλέπω το #3841.

το ερώτημά μου είναι αν είναι αξιόπιστη η διεύθυνση αγοράς

περιμένω νέα σας, δεν κάνω κίνηση χωρίς γνώμη απο εδώ,

φιλικά γιάννης.

Δημοσ.

Επειδή θέλω να το πάρω για φίλο (για να το κόψει) αλλά και για εμένα (θέλω σετάκι για τσιγαρίσιες), με απασχολεί κυρίως η τζούρα αλλά και το αν υπάρχουν προβλήματα με «μπουρμπουλήθρες»-υπερτροφοδοσία όπως στον Cubis. Έχεις προσέξει κάτι τέτοιο, έστω και στις πρώτες τζούρες; Για εμένα κλάιν, ξέρω πως να τις κουμαντάρω, για τον νέο όμως φοβάμαι μην πελαγώσει :)

Σε σχέση με τον Cubis, έχει ΚΑΙ λιγότερες μπουρμπουλήθρες, αλλά έχει ΚΑΙ επιστόμιο με spit back ελικοειδές για να μην μας έρχεται το υγρό στο στόμα. Είναι κορυφή σε αυτό. Είναι ΚΑΛΥΤΕΡΗ πρόταση ΜΑΚΡΑΝ κι από το iJust Plus/Starter Kit...

Το ego aio έχει passthrough??

Παίρνει και κεφαλες του cubis? Είδα ότι παίρνει την ίδια rba με τον cubis.. Κάνω λάθος;

Νομίζω είναι και passthrough, μη σου πω και ψέμματα όμως. Δεν το ξέρω.

Πάντως παρ'όλο που η μπαταρία του είναι 1500mAh, εμένα μου βγάζει άνετα 24ωρο με την μαμίσια κεφαλή την 0,6ohm.

Και όχι, δεν κάνεις λάθος. Την παίρνει την RBA. Αλλά δε δουλεύει σωστά. Την πήρα κι εγώ και τελικά την πήρα ΤΣΑΜΠΑ!

ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ!!!

Δοκίμασα διάφορα στησίματα και σε διάφορες ωμικότητες αλλά δεν το "θέλει" με ΤΙΠΟΤΑ λέμε!

Άσε που κανονικά θέλει να έχεις και έναν Cubis για να μπορείς να την μετράς... (Πού και πώς θα την βιδώσεις στο ωμόμετρο?)

Με τις εργοστασιακές, παίζει ΤΕΛΕΙΑ απλά. Αύριο θα δοκιμάσω και την 1,0ohm να δω αν "λέεΙ" τίποτα...

• Like 3
Δημοσ.

το είδα αλλά χρειάζονται ακυρώσεις με paypal kai μετατροπη σε bitcoin που δεν έχω ξανακάνει. 

Ναι, αξιόπιστο. Δες και πιο πριν σελίδες, αναφέρεται γενικά το fasttech.

το είδα αλλά χρειάζονται ακυρώσεις με paypal kai μετατροπη σε bitcoin που δεν έχω ξανακάνει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...