Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ενημερωσω οτι την τελευταια μου παραγγελία την εκανα απευθείας με American Express (AMEX) και πέρασε κανονικά με την πρώτη.

• Like 2
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πάρε Samsung 30Q. Εφάμιλλες με την HG2 είναι. 20άμπερες είναι και αυτές, απλά για ευνόητους λόγους αλλά και για ασφάλεια (και καλά) η Samsung επίσημα τις δίνει ως 15Α...

Σε οικονομικότερες εκδόσεις τί έχουμε; ή αν πάρω κάποια πιο φτηνή θα μου κρατήσει/κρατάει λιγότερο (εννοω πχ αυτές με κόστος 5usd και οχι 11usd)

Δημοσ.

μην τσιγγουνευεστε 5 ευρο.

παρτε μια απο τις εμπειστες τις παραπανω.

η κακης ποιοτητας efest , κοστιζει 9 ευρο . και η απροβληματιστη 30q , hg2 , κοστιζει 11-12ευρο μαξ.

δεν αξιζει τον κοπο να παρεις efest.

και δεν μιλαω καν για μπαταριες τυπου trustfire και οτι εχει 'fire'.

το A και το Ω ειναι η μπαταρια.

και το λεω απο θεμα ασφαλειας , γιατι απο θεμα αποδοσης φυσικα και εχουμε κ εκει τρελες διαφορες αλλα η ασφαλεια ειναι που μας ενδιαφερει πρωτη.

(δες εδω , σε περιπτωση βραχυκυκλωματος πως συμπεριφερεται μια καλη μπαταρια)

δεν σκαει ! απλα ζεστενεται και πεταει τα υγρα και τα αερια της.

και δες εδω μια φθηνη μπαταρια

Δημοσ.

EFEST IMR 18650 3000mah 35A .Αυτή έχω πάρει και μέχρι στιγμής όλα καλά εδώ και 1 μήνα.Θέλω και μια δεύτερη όμως και θα πάρω μια LG HG2 18650 3000mah Battery 20A

Δημοσ.

μην τσιγγουνευεστε 5 ευρο.

παρτε μια απο τις εμπειστες τις παραπανω.

το A και το Ω ειναι η μπαταρια.

και το λεω απο θεμα ασφαλειας , γιατι απο θεμα αποδοσης φυσικα και εχουμε κ εκει τρελες διαφορες αλλα η ασφαλεια ειναι που μας ενδιαφερει πρωτη.

Συμφωνώ και επαυξάνω!

Επίσης, η Efest 3000mAh 35A είναι 20Α πραγματικά. Από κάτω της "κρύβει" LG HG2. Έχουν αναφερθεί όμως και περιπτώσεις που είχε 10Α(!!!) μπαταρία από κάτω της! Είναι ρίσκο σε ποια θα πέσεις... (Κι εγώ δύο είχα πάρει από το Atmistique και είμαι τυχερός...)

Πάρτε κάποια εκ των Sony VTC5/VTC5A, Samsung 30Q, LG HG2, LG HE2/HE4 για να είστε σίγουρα ΑΣΦΑΛΕΙΣ. Δεν παίζουμε με αυτά...

Μην κοιτάτε τόσο την διάρκεια, όσο την συνολική απόδοση, καθώς και το εύρος υψηλής αποφόρτισής τους...

Δημοσ.

Παίδες μην τα λυπάστε τα χρήματα για τις μπαταρίες . Στη gearbest με 11 δολάρια παίρνεις δύο samsung 30q μαζί με tracking number. Η fasttech προς το παρόν δεν στέλνει Ελλάδα .αν θέλετε από ελληνικό κατάστημα κοιτάξτε στο teomav.gr .μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια μας οι μπαταρίες πάντα σε κουτάκι και αναλόγως με τις δυνατότητες παίζουμε στα ανάλογα watt.μην βάλετε καμιά μπαταρία που δίνει 10Α στα 80 watt με 0.3 αντίσταση.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχετε κάποια πρόταση για ηλεκτρονικό μέχρι 30-40€? Η μάνα μου θέλει να πάρει, καπνίζει περίπου 20 χρόνια, εγώ εχω vtc mini+subtank mini, δοκίμασε και της άρεσε! Θέλει όμως κάτι πιο διακριτικό γιατί το δικό μου της φαίνεται μεγάλο και επίσης να έχει σφιχτη τζουρα!

Δημοσ.

Ρίξε μια ματια στο ijust start (plus ή απλο). Όπως ανέφερα προχθες, το πήρα για εναν φίλο και, τελικα, έμεινε ικανοποιημένος.

Δημοσ.

baator & akpe
επιβεβαιώνω πως δεν δώσανε και σημασία για το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο και το υγρό αναπλήρωση.
Μόνο ένας security με ρώτησε αν τα πήρα από Ελλάδα ή από FT. (wtf?!?!?!)

Αύριο γυρίζω. Ελπίζω να μην έχω θέμα. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ρίξε μια ματια στο ijust start (plus ή απλο). Όπως ανέφερα προχθες, το πήρα για εναν φίλο και, τελικα, έμεινε ικανοποιημένος.

Ευχαριστώ για την πρόταση, για το ijust 2 έχεις κάποια άποψη?

Επίσης να πω οτι δεν εχω πρόβλημα να είναι απο εξωτερικό η από Ελλάδα!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχετε κάποια πρόταση για ηλεκτρονικό μέχρι 30-40€? Η μάνα μου θέλει να πάρει, καπνίζει περίπου 20 χρόνια, εγώ εχω vtc mini+subtank mini, δοκίμασε και της άρεσε! Θέλει όμως κάτι πιο διακριτικό γιατί το δικό μου της φαίνεται μεγάλο και επίσης να έχει σφιχτη τζουρα!

Εδώ είσαι, αγορίνα! Το έχω εδώ και μία εβδομάδα και έχω πάθει την ΠΛΑΚΑ μου. Και η τζούρα, σφικτή-τσιγαρίσια (ακόμα και στο τέρμα ανοικτό το air flow)...

http://www.ecig.gr/hlektronika-tsigara/joyetech-ego-aio.html

• Like 1
Δημοσ.

Πω πω πω...

Τα φωτα σας ρε παιδες,στραβωθηκα!

Παιρνει το ματι μου,κατι kaufun,κλωνους,original,v3,v4...τσιγαρισια τζουρα λεει και διάφορα...Αυτο ηταν,πελαγωσα!

Βοηθεια συμφορουμιτες!

Το λοιπον...

Παμε για αγορα λοιπον,λογω τσιγαρισιας,σε κλωνο ομως,για να διαπιστωσουμε αν μας κανει.

Δεν μπορω να παραγγείλω απο fastteck,μπορω ομως από οποιοδήποτε αλλο ξενο site,πχ aliexpress,gearbest,ebay.

Τι θελω τωρα...

Βαση καλης ποιοτητας,top filling,μεγαλη χωρητικότητά με pyrex.

Επειδη χανεσαι με το ποσοι κλωνοι ποιοτητες,διαρροες...

Τι παιρνουμε,απο που;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...