giorgos147 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Τίμιο μηχανηματάκι καλή γεύση, το χρησιμοποιεί ένας φίλος εδώ και ένα μήνα και δεν έχει κάνει κανονικό τσιγάρο. Του το πήρα πριν κάνα δίωρο. Το φόρτισα, αποστείρωσα και τον άτμο και θα του το πάω το απόγευμα. Έχω περιέργεια να το δω να δουλεύει, αλλά δεν θέλω να του το χρησιμοποιήσω πρώτος εγώ.
alkis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Του το πήρα πριν κάνα δίωρο. Το φόρτισα, αποστείρωσα και τον άτμο και θα του το πάω το απόγευμα. Έχω περιέργεια να το δω να δουλεύει, αλλά δεν θέλω να του το χρησιμοποιήσω πρώτος εγώ. Με ίδια γεύση RY4, σε αυτό και σε ατμοποιητή nautilus mini, μου άρεσε περισσότερο το eleaf (υποκειμενικό δε, ευχάριστη έκπληξη για τα 35€ που τα πουλάνε ελλάδα).
Baator Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ε άμα δεν σε θέλει, ΔΕΝ σε θέλει!! Πάμε για 2.5 μήνες πλέον με αυτήν την καταραμένη παραγγελία. Λέω έφτασε Ελλάδα, οκ, αμήν, θα το πάρουμε. Χα! Κούνια που με κούναγε! Πλέον φοβάμαι κανά τσουνάμι αν πάει στο ταχυδρομείο και μου έρθει χαρτάκι! Τέσπα, υπομονή, τι να κάνουμε. Μπροστά σ' αυτά που γίνονται πλέον στον κόσμο, τα πακέτα μας είναι το τελευταίο. 3
Asmo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ε άμα δεν σε θέλει, ΔΕΝ σε θέλει!! Πάμε για 2.5 μήνες πλέον με αυτήν την καταραμένη παραγγελία. Λέω έφτασε Ελλάδα, οκ, αμήν, θα το πάρουμε. Χα! Κούνια που με κούναγε! Πλέον φοβάμαι κανά τσουνάμι αν πάει στο ταχυδρομείο και μου έρθει χαρτάκι! Τέσπα, υπομονή, τι να κάνουμε. Μπροστά σ' αυτά που γίνονται πλέον στον κόσμο, τα πακέτα μας είναι το τελευταίο. Δεν θελω να σε προσβαλω αλλα αν δεν παραλαβω το πακετο μου βλεπω να γινομαι και εγω τρομοκρατης!!!!
margaritagr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Τελικα αγοράσαμε σημερα το Vtc mini μαζι με τον cubis. Πηρε και καπνικο υγρο με 6ρα. Πρωτες εντυπωσεις θετικότατες μαλιστα το παλικαρι στο μαγαζι του κατεβασε και την τελευταια ενημέρωση κ το μηχανηματακι φαινεται μπομπα. Η βλακεια ειναι οτι κι εγω που δε καπνιζω δοκιμασα πρωτη φορα ηλεκτρονικο τσιγαρο κ μ αρεσε 1
stratigos24 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Σαν γεύση λένε κάτι η φαρμακίλα-άχυρο?? Δεν ξέρω, ρίξε μια ματία στο e-kapnisma να δεις τί λένε για αυτά τα υγρά.. έχει θέμα hexocell natura εντυπώσεις, κάπως έτσι.
chris13fan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ο tron της joyetech είναι στην ουσία ο alter ego a7-ms. Edit: Mε πρόλαβε ο george,. Ο Alter Ego είναι ο Tron βασικά... Αυτό με τις ελληνικές εταιρείες που βαφτίζουν με το όνομά τους τα προϊόντα, ποτέ δεν το κατάλαβα... Τι επική ΒΛΑΚΕΙΑ! Παρομοίως είχα κάνει κι εγώ μια παραγγελία από FastTech από τον προηγούμενο μήνα, κάτι μπαταρίες 30Q (πριν προλάβει να μπεί η απαγόρευση αποστολής μπαταρίων με την Sweden Post) και ακόμα δεν έχουν έρθει. Στο 17track.net μου το βγάζει το δέμα ως alert και έχουν κοτσάρει και ένα μήνυμα που λέει "local mail tracking". Πρώτη φορά στη ζωή μου που το βλέπω αυτό... Δηλαδή και που το τσεκάρω "τοπικά" όπως λέει το μήνυμα, ο εντοπισμός των ΕΛΤΑ, ακόμα το αναφέρει ως "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ"... Έχε γούστο...
Asmo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ο Alter Ego είναι ο Tron βασικά... Αυτό με τις ελληνικές εταιρείες που βαφτίζουν με το όνομά τους τα προϊόντα, ποτέ δεν το κατάλαβα... Τι επική ΒΛΑΚΕΙΑ! Παρομοίως είχα κάνει κι εγώ μια παραγγελία από FastTech από τον προηγούμενο μήνα, κάτι μπαταρίες 30Q (πριν προλάβει να μπεί η απαγόρευση αποστολής μπαταρίων με την Sweden Post) και ακόμα δεν έχουν έρθει. Στο 17track.net μου το βγάζει το δέμα ως alert και έχουν κοτσάρει και ένα μήνυμα που λέει "local mail tracking". Πρώτη φορά στη ζωή μου που το βλέπω αυτό... Δηλαδή και που το τσεκάρω "τοπικά" όπως λέει το μήνυμα, ο εντοπισμός των ΕΛΤΑ, ακόμα το αναφέρει ως "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ"... Έχε γούστο... Το ιδιο εχω παθει και εγω. http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php?lang=en&postal_ref_mode=0&postal_ref_mode=1&postal_ref_no=RE819148800SE Αλλα εμενα ειναι ολοκληρο πακετο με μπαταριες μεσα.
alkis13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 για το vtc mini μπαταρίες από αγαπημένα κινεζικά eshop που; έψαξα για τις Lg, και δε βρηκα κάτι.
spyros4776 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ο Alter Ego είναι ο Tron βασικά... Αυτό με τις ελληνικές εταιρείες που βαφτίζουν με το όνομά τους τα προϊόντα, ποτέ δεν το κατάλαβα... Τι επική ΒΛΑΚΕΙΑ! Παρομοίως είχα κάνει κι εγώ μια παραγγελία από FastTech από τον προηγούμενο μήνα, κάτι μπαταρίες 30Q (πριν προλάβει να μπεί η απαγόρευση αποστολής μπαταρίων με την Sweden Post) και ακόμα δεν έχουν έρθει. Στο 17track.net μου το βγάζει το δέμα ως alert και έχουν κοτσάρει και ένα μήνυμα που λέει "local mail tracking". Πρώτη φορά στη ζωή μου που το βλέπω αυτό... Δηλαδή και που το τσεκάρω "τοπικά" όπως λέει το μήνυμα, ο εντοπισμός των ΕΛΤΑ, ακόμα το αναφέρει ως "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ"... Έχε γούστο... Το ιδιο εχω παθει και εγω. http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php?lang=en&postal_ref_mode=0&postal_ref_mode=1&postal_ref_no=RE819148800SE Αλλα εμενα ειναι ολοκληρο πακετο με μπαταριες μεσα. Το ιδιο και εγω... 2 μπαταριες ειναι. http://www.17track.net/el/track?nums=RE598459208SE
discoboyminimal Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 κ εγω εχω 6 μπαταριες..2 mod 2 ατμο , και διαφορα αλλα τσιμπραγκαλα. 3/3 εγινε shipping. παραγγελια δοθηκε πριν την κινεζικη πρωτοχρονια... αντε το καλοκαιρι στην παραλια θα τα χω.. 1
chris13fan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 για το vtc mini μπαταρίες από αγαπημένα κινεζικά eshop που; έψαξα για τις Lg, και δε βρηκα κάτι. Πάρε Samsung 30Q. Εφάμιλλες με την HG2 είναι. 20άμπερες είναι και αυτές, απλά για ευνόητους λόγους αλλά και για ασφάλεια (και καλά) η Samsung επίσημα τις δίνει ως 15Α...
KEFALAS1981 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 καλησπερα , απο οτι διαβαζω οι περισσοτεροι ψωνιζετε απο το εξωτερικο. ειδα λιγο τις τιμες στο fasttech και ειναι περιπου τα μισα απο ελλαδα λεω να προσπαθησω με paypal request money. στο fasttech δεχονται paypal κανονικα; ποσες μερες κανει να ερθει το δεμα ; θελω να παρω αλλο ενα μοντακι να το εχω .σε περιπτωση που μου χαλασει το vtc αυτο ειναι οκ Authentic KangerTech TOPBOX Mini Starter Kit ; ελλαδα το εχουν κοντα 100ευρω ευχαριστω 1
the marauder Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπερα , απο οτι διαβαζω οι περισσοτεροι ψωνιζετε απο το εξωτερικο. ειδα λιγο τις τιμες στο fasttech και ειναι περιπου τα μισα απο ελλαδα λεω να προσπαθησω με paypal request money. στο fasttech δεχονται paypal κανονικα; ποσες μερες κανει να ερθει το δεμα ; θελω να παρω αλλο ενα μοντακι να το εχω .σε περιπτωση που μου χαλασει το vtc αυτο ειναι οκ Authentic KangerTech TOPBOX Mini Starter Kit ; ελλαδα το εχουν κοντα 100ευρω ευχαριστω Δέχονται PP κανονικά. Επίσης FastTech Easter Sale! Code: BUNNY Promotion period: March 27-29 1. 10% off Site-wide 2. 15% off for Android Phones & Tablets 3. Double rebate points Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2016 από the marauder 2
chris13fan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 λεω να προσπαθησω με paypal request money. στο fasttech δεχονται paypal κανονικα; Κανονικότατα... Κάνε το request money και προχώρα την αγορά με το PayPal balance... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις