nikoskon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Guys αύριο για πρώτη φορά σε ταξίδι με αεροπλάνο λέω να πάρω μαζί το ηλεκτρονικό. Αυτά που θα έχω επάνω μου είναι το RX200 στημένο με Griffin ο οποίος θα είναι γεμάτος με υγρό αναπλήρωσης και ένα 30ml υγρό ανοιχτό γιατί από αυτό βάζω στον Griffin. Θα έχω θέμα λέτε;
Baator Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Guys αύριο για πρώτη φορά σε ταξίδι με αεροπλάνο λέω να πάρω μαζί το ηλεκτρονικό. Αυτά που θα έχω επάνω μου είναι το RX200 στημένο με Griffin ο οποίος θα είναι γεμάτος με υγρό αναπλήρωσης και ένα 30ml υγρό ανοιχτό γιατί από αυτό βάζω στον Griffin. Θα έχω θέμα λέτε; Κανένα. Αδιαφορούν εντελώς. Θυμίσου μόνο να γυρίσεις τον ατμοποιητή ανάποδα μέσα στο αεροπλάνο γιατί αλλιώς θα σου χυθεί όλο το υγρό έξω. Πριν κανά μήνα που πέταξα 7-8 άτομα είμασταν με ηλεκτρονικό. 2
nikoskon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Thx Baator... Απλά ανησυχώ μήπως λόγω του μακελειού στις Βρυξέλες γίνουν πιο αυστηροί οι έλεγχοι...
alldaynews Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μόλις έφτιαξα νικοτίνη 3αρα και κάπνιζα και εγώ έναν καπνό κάθε 2 μέρες.Ξεκίνησα με 6αρα έκανα καμμιά βδομάδα 9αρα μια εβδομάδα μηδενική.Ατμίζω 3 μήνες κάπνιζα 25 χρόνια.Αυτό λέει πολλά
stratigos24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 + Natura 6 ευρώ 20 μλ, 20 ευρώ 100 μλ + Hexocell natura πήγε και πήρε χθές φίλος μου από εδώ http://www.smokecentre.gr/%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/natura-%CE%B5-liquids-30-ml-%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82/ http://www.smokecentre.gr/%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/natura-%CE%B5-liquids-30-ml/ 5 μπουκάλια των 30ml το καθένα (σύνολο 150ml), στα 25 ευρώ όλα (5 ευρώ έκαστος). Πολύ καλή τιμή. ΥΓ: Τα natura που παίρνετε να λένε πάνω hexocell γιατί από ότι κατάλαβα κυκλοφορούν και σκέτα natura. Edit: Και καλές τιμές βλέπω στο μαγαζι.. πχ: Evic VTC Mini 75w With Cubis + Rba Head στα 75 ευρώ.. Eleaf istick 60w tc + MELO 2 +ORINGS+ COIL=full kit 69 ευρώ.. (δεν ξέρω αν εμπεριέχονται και μπαταρίες μέσα στα μοντάκια..)
giorgos147 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Τι άποψη έχετε για eleaf ijust start plus; Το θέλει φίλος, ο οποίος λέει.... για 5-10 τζούρες τη μέρα. Ό,τι άλλο και να προτείνω, είναι δύσκολο οικονομικά, ή δεν του αρέσει (διότι του αρέσει, μάλλον, εμφανισιακά το eleaf και είπε και καλά λόγια ο μαγαζάτορας... οπότε. -δική μου εκτίμηση τα προηγούμενα-). Απ'όσο κατάλαβα, θέλει από Ελλάδα γιατί μάλλον του έχει σκαλώσει η ιδέα να πάρει ηλεκτρονικό, άρα το θέλει άμεσα. Οπότε; Δεν γνώριζα την ύπαρξη του start plus μέχρι σήμερα. 1
margaritagr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εγω διαβασα λιγο το τοπικ γιατι θελει ο φιλος μου να παρει ηλεκτρονικο , καπνιζει ενα πακετο τη μερα και βγαινουν πολλα στο μηνα.. Θελει να το παρει απο φυσικο μαγαζι κι εχουμε κοντα alter eGo. Αυτος εκει του χε προτεινει ενα σετ mod + ατμοποιητη 70€ , εγω του πα οτι διαβασα θετικα για το vtc mini το οποιο το εχουν αλλα μαζι μ εναν αλλο ατμοποιητη -οχι τον cubis - 100€. Τα θεωρω πολλα αλλα δεν ειναι σε φαση να ψαχτει και ν αγοραζει απο ιντερνετ το θελει αμεσα.. http://www.alterego.gr/e-shop/hlektroniko-tsigaro/alter-ego-evic-vtc-mini/alter-ego-evic-vtc-mini-a7-ms.html Γνωριζετε τον συγκεκριμενο ατμοποιητη? Εχω διαβασει και για τις μπαταριες κι εχω κανει screenshot αυτες που προτεινετε
giorgos147 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εγω διαβασα λιγο το τοπικ γιατι θελει ο φιλος μου να παρει ηλεκτρονικο , καπνιζει ενα πακετο τη μερα και βγαινουν πολλα στο μηνα.. Θελει να το παρει απο φυσικο μαγαζι κι εχουμε κοντα alter eGo. Αυτος εκει του χε προτεινει ενα σετ mod + ατμοποιητη 70€ , εγω του πα οτι διαβασα θετικα για το vtc mini το οποιο το εχουν αλλα μαζι μ εναν αλλο ατμοποιητη -οχι τον cubis - 100€. Τα θεωρω πολλα αλλα δεν ειναι σε φαση να ψαχτει και ν αγοραζει απο ιντερνετ το θελει αμεσα.. http://www.alterego.gr/e-shop/hlektroniko-tsigaro/alter-ego-evic-vtc-mini/alter-ego-evic-vtc-mini-a7-ms.html Γνωριζετε τον συγκεκριμενο ατμοποιητη? Εχω διαβασει και για τις μπαταριες κι εχω κανει screenshot αυτες που προτεινετε Από τα όσα έχω διαβάσει μεταξύ χρηστών που έχουν δοκιμάσει και τον Tron (αυτόν φοράει στο λινκ που παραθέτεις) και τον Cubis, τα θετικά σχόλια είναι πάντοτε υπέρ του Cubis. 1
stratigos24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ο tron της joyetech είναι στην ουσία ο alter ego a7-ms. Edit: Mε πρόλαβε ο george,. 1
giorgos147 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ο tron της joyetech είναι στην ουσία ο alter ego a7-ms. Edit: Mε πρόλαβε ο george,. Και εγώ δεν πρόσεξα ότι είναι ο ego, αλλά είδα βιαστικά την εικόνα και νόμιζα ότι ήταν ο Tron, οπότε με συμπλήρωσες. Αύριο παραλαμβάνω Cuboid και Cubis. Θα ενημερώσω όταν τον δοκιμάσω. 1
paularas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 (και ο tron μπροστά στον cubis είναι ψιλο φόλα, γι αυτό και η διαφορά τιμής υπερ του cubis)
akpe Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Thx Baator... Απλά ανησυχώ μήπως λόγω του μακελειού στις Βρυξέλες γίνουν πιο αυστηροί οι έλεγχοι... Γύρισα από Heathrow με Aegean δύο μέρες μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι με SX Mini/Triton και iStick 40W/GS Tank πάνω μου, 2 μπουκάλια 100ml μισογεμάτα, έναν φορτιστή με 2 μπαταρίες μέσα (αυτό με άγχωνε περισσότερο γιατί στις ακτίνες φαίνεται απλά μια πλακέτα με μπαταρίες λογικά) και άλλες 4 μπαταρίες ξεχωριστά στις αποσκευές, και ούτε που έδωσαν σημασία. Κομπλέ θα είσαι 2
alldaynews Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 + Hexocell natura πήγε και πήρε χθές φίλος μου από εδώ http://www.smokecentre.gr/%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/natura-%CE%B5-liquids-30-ml-%CE%B1%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82/ http://www.smokecentre.gr/%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/natura-%CE%B5-liquids-30-ml/ 5 μπουκάλια των 30ml το καθένα (σύνολο 150ml), στα 25 ευρώ όλα (5 ευρώ έκαστος). Πολύ καλή τιμή. ΥΓ: Τα natura που παίρνετε να λένε πάνω hexocell γιατί από ότι κατάλαβα κυκλοφορούν και σκέτα natura. Edit: Και καλές τιμές βλέπω στο μαγαζι.. πχ: Evic VTC Mini 75w With Cubis + Rba Head στα 75 ευρώ.. Eleaf istick 60w tc + MELO 2 +ORINGS+ COIL=full kit 69 ευρώ.. (δεν ξέρω αν εμπεριέχονται και μπαταρίες μέσα στα μοντάκια..) Σαν γεύση λένε κάτι η φαρμακίλα-άχυρο??
alkis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Τι άποψη έχετε για eleaf ijust start plus; Το θέλει φίλος, ο οποίος λέει.... για 5-10 τζούρες τη μέρα. Ό,τι άλλο και να προτείνω, είναι δύσκολο οικονομικά, ή δεν του αρέσει (διότι του αρέσει, μάλλον, εμφανισιακά το eleaf και είπε και καλά λόγια ο μαγαζάτορας... οπότε. -δική μου εκτίμηση τα προηγούμενα-). Απ'όσο κατάλαβα, θέλει από Ελλάδα γιατί μάλλον του έχει σκαλώσει η ιδέα να πάρει ηλεκτρονικό, άρα το θέλει άμεσα. Οπότε; Δεν γνώριζα την ύπαρξη του start plus μέχρι σήμερα. Τίμιο μηχανηματάκι καλή γεύση, το χρησιμοποιεί ένας φίλος εδώ και ένα μήνα και δεν έχει κάνει κανονικό τσιγάρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις