deesnider Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ας δοκιμάσει να ξεσφιξει λίγο να βγουν μπουρμπουληθρες και να σφίξει ίσα ίσα μέχρι να κάνει επαφή. Όχι παραπάνω... Με το τσιγκέλι τού το έβγαλα, αλλά τελικά ομολόγησε (!) ότι το είχε καργάρει σα να μην υπήρχε αύριο το καπάκι! Τώρα το ξέσφιξε όπως είπες και όντως έβγαλε τις μπουρμπουλήθρες που λες. Ας ελπίσουμε ότι είναι αυτή η αιτία. Αν όντως έφταιγε αυτό, τότε δε θα τού καεί κι αυτή η αντίσταση μέχρι αύριο...
discoboyminimal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δεν ειναι απαραίτητο να κάψεις την αντίσταση.απλα το να κανεις μαικρο κοιλ ειναι πιο εύκολο για έναν αρχάριο. Το θέμα ειναι να έχουν περίπου ίσα απόσταση οι σπείρες μεταξύ τους. Η θα ειναι όλες κολλητά η θα ειναι όλες με ισότιμες αποστάσεις.αλλιως κάπου θα αναπτύσσει μεγαλύτερη θερμοκρασία και θα τρως καμένα. Για την κακή γεύση, έπλυνες τα χέρια σου καλά; Τι βαμβάκι είπες χρησιμοποίησες;
Aifel_tower Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Επλυνα τα χερια μου,βαμβακι αυτο που ειχε μεσα το κουτακι του ατμοποιητη.
discoboyminimal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 καλουτσικο ειναι το βαμβακι του subtank.. ξαναστεισε πλυνε ξανα , την βαση , το rba με νερακι , στυσε αντισταση , καψτην η μη την καις και περνα το βαμβακι. βρεξε , κοψε. κλεισε το rba και σταξε απο πανω. ξεκινα να την δουλευεις χαμηλα στα 3.6v ας πουμε , και μετα ανεβασε. μην βιδωσεις ακομα το top cap. μονο βαση και rba. τραβα λιγες τζουρες απο κει ετσι , ισα ισα για να δουλεψει η αντισταση . βρεχε και τραβα κανα 2λεπτο. δοκιμασε το 1ml να το κανεις με την τεχνικη , του dripping , δηλαδη σταζε μονο στο rba και κατα προτιμηση με 0mg , σκετη βαση. ετσι για να φυγει η βαμβακιλα. ολα τα βαμβακια εχουν μια γευση στα πρωτα ml. αλλα πολυ , αλλα λιγο. συνηθως , τα περισσοτερα στρωνουν στα πρωτα 1-2 ml και μετα ειναι κομπλε. επισης αν το ψαλιδακι που εκοψες το βαμβακι ειναι βρωμικο (νυχιων , κουζινας, αλλων δραστηριωτητων) τοτε λογικο ειναι να σου βρωμαει. το βαμβακι πρεπει να το φέρεσαι 'αποστειρωμένα'. οσο πιο καθαρο το κρατας τοσο καλυτερη γευση θα εχεις. εγω ας πουμε , εχω 2 διαφορετικα ψαλιδακια για τα βαμβακια μου. 2 διαφορετικα κοφτακια για τα σιρματα , 4 συριγγες και 3 πιπετες. αναλογος ας πουμε , χοντρα σιρματα κοβω με το 1 κοφτακι , λεπτα κοβω με το αλλο κοφτακι. με μια συριγγα κανω τα περιεργα αρωματα , με αλλη τα καπνικα , με αλλη τα φρουτα με αλλη τα γλυκα. με αλλη πιπετα περνω την 54αρα tw και με αλλη πιπετα περνω την 0νικη vg. γενικα κραταω οσο πιο καθαρα μπορω τα υγρα / στησιματα , για να εχω οσο το δυνατον καλυτερη 'ατμιστικη εμπειρια' ελπιζω να βοηθησα
Aifel_tower Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Πω πω πω...Ουτε μου ειχε περασει απο το μυαλο για διπλα ψαλιδια,διπλα κοφτακια κλπ... Ευχαριστώ πολυ για τα tips. Η γευση παντως ειναι πολυ καλλιτερη τωρα απο το μεσημέρι με το ιδιο στήσιμο. Στο επόμενο θα κοιταξω να εφαρμοσω οσα περισσότερο μπορω απο τα παραπάνω... 1
sovacom Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παιδιά, το έβαλα και αγγελία, δεινω έναν aspire triton μαζί με RTA,αν ενδιαφέρεται κάποιος ας στείλει πμ?
κκρκ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω μπαταριά για το vtc mini και είμαι ανάμεσα σε https://www.skroutz.gr/s/4707480/Panasonic-18650-3400mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html https://www.skroutz.gr/c/2536/ilektroniko_tsigaro.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+hg2 https://www.skroutz.gr/s/8288306/Samsung-ICR18650-18650-3000mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html ποια είναι γνώμη σας ?
paularas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 lg g2 πιστεύω είναι αστέρι εάν είναι original μιας και γενικά είναι λίγο δυσεύρετες αυτήν την περίοδο 1
stratigos24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ανάλογα τί υγρά θέλεις. Από έξω δεν ξέρω να σου πω, αλλά από Ελλάδα παίζουν διάφορες προσφορές ανα εταιρείες του τύπου πχ: flavortec 5 ευρώ τα 10μλ, 17 ευρώ τα 50μλ. atmos 5 ευρώ 10μλ, 11 ευρώ τα 30μλ flavor art Τα 5 μπουκάλια 10ml 20 ευρώ αντί για 30 = 20 ευρώ τα 50ml και άλλα.. + Natura 6 ευρώ 20 μλ, 20 ευρώ 100 μλ
discoboyminimal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα. Ψάχνω μπαταριά για το vtc mini και είμαι ανάμεσα σε https://www.skroutz.gr/s/4707480/Panasonic-18650-3400mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html https://www.skroutz.gr/c/2536/ilektroniko_tsigaro.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+hg2 https://www.skroutz.gr/s/8288306/Samsung-ICR18650-18650-3000mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html ποια είναι γνώμη σας ? τα εχουμε χιλιο πει lg hg2 , samsung 30q , sony vtc5 , samsung 25r. αυτες και μονο αυτες. (αντε και καμια he4 ) Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2016 από discoboyminimal 4
Asmo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καλημερα, εχω κανει παραγγελια απο το FastTech απο τις 8 Φεβρουαριου και ακομα δεν εχω παραλαβει. Μου στειλανε στις 17 το δεμα λογω διακοπων(κινεζικη πρωτοχρονια). Εχει παραγγειλει κανεις εκεινες τις μερες και να εχει παραλαβει ηδη; http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php?lang=en&postal_ref_mode=0&postal_ref_mode=1&postal_ref_no=RE819148800SE Επισης υπαρχει κανενα αλλο site με προσιτες τιμες που να στελνει σχετικα γρηγορα?
Baator Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καλημερα, εχω κανει παραγγελια απο το FastTech απο τις 8 Φεβρουαριου και ακομα δεν εχω παραλαβει. Μου στειλανε στις 17 το δεμα λογω διακοπων(κινεζικη πρωτοχρονια). Εχει παραγγειλει κανεις εκεινες τις μερες και να εχει παραλαβει ηδη; http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php?lang=en&postal_ref_mode=0&postal_ref_mode=1&postal_ref_no=RE819148800SE Επισης υπαρχει κανενα αλλο site με προσιτες τιμες που να στελνει σχετικα γρηγορα? Το δέμα σου Ελλάδα βρίσκεται ήδη. Πλέον είναι στα χέρια των ΕΛΤΑ πότε θα ανοίξουν τον σάκο σου για να στο φέρουν. Εγώ παρήγγειλα πριν από σένα και ακόμα ταξιδεύει με το αεροπλάνο για να 'ρθει. Αυτοί οι χρόνοι αναμονής δεν είναι οι φυσιολογικοί, παρήγγειλε όλος ο πλανήτης τις μέρες της Πρωτοχρονιάς τους. Επίσης, για να 'μαστε δίκαιοι, το FT είναι τρομερά γρήγορο στην αποστολή των προιόντων του. Αν κάτι υπάρχει σε στοκ, μέσα σε 12 ώρες έχουν πακετάρει και το έχουν στείλει υπό κανονικές συνθήκες. Από 'κει και πέρα, το δέμα έρχεται από Κίνα και κάνει τον γύρο του κόσμου, ενώ φτάνοντας και εδώ, είναι λαχείο ποιον σάκο θα αποφασίσει να ανοίξει ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ. Αυτά είναι πράγματα που δεν είναι στην ευχέρεια ούτε του FT, ούτε κανενός άλλου καταστήματος φυσικά. Να παραγγείλεις από Κίνα και να 'ναι σε 3 μέρες στην πόρτα σου, δεν γίνεται. (Ξαναλέω, όχι ότι είναι φυσιολογική και η αναμονή 1.5 μήνα, αλλά εδώ μιλάμε για ειδική περίπτωση. Σε ήδη αστείες τιμές, μας κάνανε έκπτωση 20%. Από την αρχή ξέραμε ότι τα πράγματα αυτά θα φτάσουν το Πάσχα στην Ελλάδα.)
chaosmaster Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Μια γρήγορη ερώτηση γιατί με ψάξιμο δεν έβγαλα άκρη. Μιας κ είναι δύσκολο να διαβάσω 253 σελίδες του θέματος και στο google μισοί ναι μισοί όχι θα ήθελα τη βοήθειά σας. Η κοπέλα μου κάνει έναν καπνό ανά 2 μέρες περίπου. Της είπαν εκεί στη δουλειά για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Και καλά ποιο υγείες από το κανονικό μεγαλύτερη οικονομία κλπ κλπ . Θέλει να το πάρει με τη προοπτική (και καλά) να το κόψει εντελώς. Εν συντομία αξίζει? Πιο πολύ από θέμα υγείας. Ευχαριστώ
apostolisk4 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αμα βγάλεις τα και καλά δίνεις μόνος σου την απάντηση .εν συντομία θα σου πω ότι άμα υπάρχει θέληση κόβεις το τσιγάρο με τον ατμο και μετά κόβεις και τον ατμο .απλά να το πιστέψεις και όχι να λες μισό καπνό μισό ατμό γιατί το χεις χάσει το παιχνίδι .αν πεις ότι παίρνεις ηλεκτρονικό δεν ξαναπιανεις τσιγάρο ούτε για πλάκα . Επίσης από άποψη υγείας δεν έχει αποδειχθεί τίποτα με 100% σιγουριά και αυτό διότι δεν έχουμε αποτέλεσματα ερευνών μακροχρόνια.ξερουμε ότι π.χ. στα 5 χρόνια χρήσης δεν έχει πάθει κανένας κάτι ,στα 50 όμως ?? Έρευνες λένε όμως ότι είναι 95% πιο υγιεινό από το τσιγάρο .τα συστατικά που έχει μέσα τα γνωρίζουμε και είναι 4-5 όχι όπως το τσιγάρο που έχει 300 ουσίες που προκαλούν καρκίνο .για το αν αλλάζει η υγεία δεν έχω γνώμη μιας και κάπνιζα μόλις 4 χρόνια και Ατμιζω 2 οπότε δεν μπορώ να πω ότι είδα τρελή διαφορά γιατί ούτε το τσιγάρο πρόλαβε να μου κάνει μεγάλη ζημιά .Οπότε εγώ το προτείνω .αν εσύ όμως είσαι καπνιστής να ξέρεις ότι θα της είναι πολύ δύσκολο .πιο δύσκολο από όσο φαντάζεσαι .ειδικά άμα της λες τι είναι αυτά που βάζεις στα πνεομονια σου και άλλα τέτοια .άμα την βοηθήσεις όμως και εσύ σε αυτή την προσπάθεια θα το κόψει πίστεψε με .Μόνο που θα της πεις επιτέλους δεν μυριζεις τσιγαριλα θα χαρεί πολύ και θα το παλέψει ακόμα παραπάνω .Το ηλεκτρονικό είναι επιτυχημένη μέθοδος διακοπής του καπνίσματος οπότε πρέπει και αυτό κανονικά να το κόψει ώστε να είναι απολύτως καθαρή από νικοτίνη κλπ .μην κοιτάς άλλους(και εμένα με βάζω σε αυτούς) που τρελενονται και το έχουν κάνει χόμπι και εθισμό .
nikoskon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Μια γρήγορη ερώτηση γιατί με ψάξιμο δεν έβγαλα άκρη. Μιας κ είναι δύσκολο να διαβάσω 253 σελίδες του θέματος και στο google μισοί ναι μισοί όχι θα ήθελα τη βοήθειά σας. Η κοπέλα μου κάνει έναν καπνό ανά 2 μέρες περίπου. Της είπαν εκεί στη δουλειά για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Και καλά ποιο υγείες από το κανονικό μεγαλύτερη οικονομία κλπ κλπ . Θέλει να το πάρει με τη προοπτική (και καλά) να το κόψει εντελώς. Εν συντομία αξίζει? Πιο πολύ από θέμα υγείας. Ευχαριστώ Δεν είναι πιο υγειές. Είναι λιγότερο επιβλαβές. Βοηθάει να κόψεις το κανονικό τσιγάρο επειδή το αντικαθιστά. Δηλαδή θα παίρνει την νικοτίνη που της χρειάζεται/αναλογεί, με άλλο μέσο/τρόπο. Απώτερος σκοπός είναι, να μειώνει σταδιακά την νικοτίνη ώστε κάποια στιγμή να μην εξαρταίται από αυτήν, και στο τέλος να κόψει και το ηλεκτρονικό. Το concept αυτό είναι. Θα δει διαφορά στην ποιότητα της ζωής της από την πρώτη εβδομάδα. Ωστόσο, ο γράφων, ατμίζει επειδή του αρέσει παρόλο που ξεκίνησε με σκοπό να μην ξαναβάλει κανονικό τσιγάρο στο στόμα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις