discoboyminimal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ερώτηση: Το σύρμα τιτάνιο κάνει και για watts λειτουργία? Έφτιαξα μια αντίσταση στον bellus τώρα με πάχος 1.5 (στο πιο μικρό δηλαδή μέρος στο κατσαβιδάκι με το πάχος που θα έχει η αντίσταση) για να χωράει καλά στον bellus χωρίς να βρίσκει κάπου όταν μπαίνει η βάση στον άτμο και να μου τη διαβάζει λάθος και να μην μπορεί να μου τη λειτουργήσει. Βγήκε 0.51ohm και η γεύση που παίρνω (eliquid france relax) είναι πάαααρα πολύ καλή και μόλις στα 12w/2.5v. Είναι λογικό τόσο χαμηλά να δουλεύει οκ? Μήπως επειδή είναι πολύ μικρό το ''πάχος'' της αντίστασης πυρώνει εύκολα? λογικα αυτο ειναι. σφηξε καλα τα βιδακια. επισης , ναι χρησιμοποιείτε σε watt , απλα , οχι dry burn , οχι πυρωμα κ εμενα μου αρεσει πολυ η γευση του ti01. 1
Baator Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 πες μου και πως το εβγαλες για να μην κουραζω την επομενη φορα η αν εχεις καποιο λινκ με base calculator ακομα καλυτερα Edited η προηγούμενη απάντηση με τις πράξεις. 1
stratigos24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) κ εμενα μου αρεσει πολυ η γευση του ti01. Κοντεύει η στιγμή που θα αραιώσω το relax με βάση της eliquid france... γίνεται μπουχτιστικό τελικά μετά από λίγο στην 0.5 τιτάνιο που έκανα. Δίνει τέρμα έντονη γεύση, ίσως για αυτό. Και τέρμα τον αέρα να ανοίξω δεν αλλάζουν και πολλά στην ένταση της γεύσης.. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2016 από stratigos24
liopyr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Στον Cubis να ενημερώσω πως το μπουρμπουληθροπρόβλημα όποτε συμπληρώνω υγρό λύνεται πράγματι με 4-5 dry ρουφηξιές και ανάποδο τίναγμα (όπως ρίχνουμε το oldschool θερμόμετρο ένα πράμα). Επειδή αναρωτήθηκε ο deesnider, πιστεύω πως σε εκείνη την περίπτωση κάτι πήγε πολύ στραβά από την αρχή και κάηκε. Κοντεύω 10 μέρες με την 1Ω αντίσταση της αρχικής συσκευασίας (~30ml για να μιλάμε με αριθμούς), δουλεύοντάς τη στα ~15W σε istick tc60 με της nobacco1 18mg., χωρίς να παραπονεθεί ακόμα. Προσωπικά το βρίσκω ρεκόρ, μακάρι να αντέχουν και οι επόμενες τόσο. 2
stratigos24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Με άλλο υγρό μπορεί να σου κρατήσει λιγότερο ή παραπάνω ανάλογα το πόσο πυχτό είναι κλπ.. Και παιδί σε άλλο φόρουμ μου έγραψε ότι στον justfog s14 (που εμένα με όχι παχύρευστα υγρά μου κράταγε για 50-60ml κλπ) εκείνου με το milf's milk του χάλασε στα 12μλ και είναι από αυτούς που ποτίζουν τη νέα αντίσταση καλά, την ξεκινάνε από πολύ χαμηλά watts κλπ και μετά από ώρα την πάνε στα πιο υψηλά που θέλουν αλλά και πάλι, λέει δεν την πήγε ψηλά πολύ, 10watt πχ που του justfog s14 είναι από 6-12w η 1.6ohm που έχει.
liopyr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Χρησιμοποιώ το ίδιο υγρό κανα δυο χρόνια, οι αντιστάσεις των gs air και genitank δεν κρατούσαν ποτέ πάνω από μία εβδομάδα (20ml), στις 5 μέρες άρχιζαν να γκρινιάζουν χοντρικά.
zampONakiaskiou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά 60ml δε βγάζω με ίδια βαμβακοαντίσταση ούτε όταν κάνω σκέτη βάση...Είστε σίγουροι για το ότι ατμίζετε ικανοποιητικά σε θέμα γεύσης;;; Καλά για κάτι DIY της After8 δεν έχω να πω πολλά...Στα 12ml μαξ αλλάζω...Κανονικά στο 2ο γέμισμα θέλει αλλαγή.... Γενικά δεν παίζει ρόλο μόνο το πόσο πηχτό είναι όπως λες...Αλλά και το άρωμα το ίδιο.Γεύση,χρώμα υγρού κτλ.. 1
deesnider Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Επειδή αναρωτήθηκε ο deesnider, πιστεύω πως σε εκείνη την περίπτωση κάτι πήγε πολύ στραβά από την αρχή και κάηκε. Update: Όντως κάτι πήγε, όσο πιο στραβά μπορούσε να πάει. Αυτό που δεν καταλάβαμε, είναι το γιατί. Εξηγώ: Πήγε ο γαμπρός μου - βαρεμένος χομπίστας στο είδος (πώς είμαι εγώ; το ακριβώς αντίθετο...) - στο σπίτι του αδελφού μου, το επόμενο πρωί από τη μέρα που τού έκαψε τη δεύτερη 1Ω, τής έκανε εγχείρηση (τής καμένης) κι έμεινε μαλάκας: το βαμβάκι μέσα ήταν εντελώς στεγνό! Όχι απλή υποτροφοδοσία, σχεδόν καθόλου τροφοδοσία! Φαίνεται δούλεψε αυτή τη μία με μιάμιση μέρα, καίγοντας τις πρώτες σταγόνες που ρίχνουμε απευθείας στο κέντρο, ίσως τις ώρες που έμεινε αδούλευτη όσο ο άλλος κοιμόταν να τράβηξε ακόμα ελάχιστο υγρό και να άντεξε μέχρι το βράδυ, οπότε και τα τίναξε. Σε συνθήκες χρήσης, με δυο λόγια, δεν εμποτιζόταν σχεδόν καθόλου. Αν έπαιρνε έστω και λίγο, ανεπαρκές υγρό, η θέρμανση τής αντίστασης τη στέγνωνε τελείως... Τώρα μού είπε ότι τού έδωσε άλλο υγρό (DIY) να δοκιμάσει, 70pg/30vg, λιγότερο πυκνόρευστο (άλλη μάρκα, δεν ξέρω ποια...) , για να δει πώς θα πάει. Πάντως, οι τρυπούλες απ' όπου περνάει το υγρό στο εσωτερικό τής κεφαλής, είναι απελπιστικά μικρές, είναι και στο κάτω μέρος της, οπότε σχεδόν εφάπτονται με τον πάτο τού tank και, απ' ό,τι καταλαβαίνω, σίγουρα πρέπει να μην την παλεύει με πυκνό υγρό (όσο πιο πολύ vg, τόσο πιο μπαστούνια θα τα βρίσκει, υποθέτω). Θα δείξει, μακάρι να έφταιγε το συγκεκριμένο υγρό, τι να πω; Ρε παιδιά 60ml δε βγάζω με ίδια βαμβακοαντίσταση ούτε όταν κάνω σκέτη βάση...Είστε σίγουροι για το ότι ατμίζετε ικανοποιητικά σε θέμα γεύσης;;; Υποθέτω ότι το «ικανοποιητικά», είναι διαφορετικό για τον καθένα. Προσωπικά, είμαι δύο χρόνια κολλημένος με το ναυτίλο (το μεγάλο), η απόδοσή του και η γεύση του με καλύπτουν και, καταναλώνοντας τουλάχιστον 15ml την ημέρα (ξέρω, πιπίλα, αλλά τον γεμίζω σίγουρα 3-4 φορές ημερησίως...), το δεκαήμερο το έχω για πλάκα, πριν αρχίσει να δείχνει σημάδια ότι θέλει αντικατάσταση η κεφαλή. Συχνότατα φτάνω και τις δύο εβδομάδες. Οπότε ...ρίχνω και στον liopyr!
discoboyminimal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ρε τι λετε? πατε καλα?? το μονο στησιμο που μου εχει αντεξει στον χρονο ειναι το mesh σε genesis ατμοποιητες! ολα τα υπολοιπα 7 μερες max! αντε αν κανω σκετη βαση να παω 10ημερο. ml δεν μετραω ποτε τωρα τελευταια ειμαι στα 5-8 ml την μερα
deesnider Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ρε τι λετε? πατε καλα?? Εγώ πάντως - αν και γενικότερα, όντως δεν πάω καλά... - στο συγκεκριμένο θέμα δεν κάνω πλάκα. Τόσες μέρες βγάζω με τον παλαίμαχο. Χωρίς υποψία καμένου, προφανώς.
deesnider Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Λοιπόν, έχει βαρέσει πιράκια ο αδερφός: - Καινούργια 1Ω κεφαλή, χθες το βράδυ, 11 η ώρα. - Υγρό 70pg/30vg (DIY). - Σταγονίτσες στο κέντρο τής κεφαλής και αναμονή 5-6 λεπτά, πριν την πρώτη τζούρα. - 5-6 ρουφηξιές χωρίς ρεύμα. - Λειτουργία στα 20W (δουλεύει και στα 13, αλλά με «άτονη» αίσθηση. Στα 20 τού είναι πολύ πιο ικανοποιητική σε ένταση και γεύση η τζούρα. Άλλωστε, τα 20W είναι σαφώς εντός ορίων λειτουργίας τής κεφαλής: Μέχρι 25W τη δίνει η εταιρία την 1Ω). Όλα καλά, μέχρι τώρα που με πήρε φρικαρισμένος: Ούτε μια μέρα δεν πέρασε και τού έδωσε ήδη γεύση καμένου! Είναι προφανές ότι δεν εμποτίζεται επαρκώς - τι επαρκώς, σχεδόν καθόλου - το βαμβάκι. Το θέμα είναι αν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση. Ρίχτε καμιά ιδέα ρε παιδιά! Εντάξει, μπορεί να είναι θέμα σύστασης υγρού/αρώματος, αλλά αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί... Ούτε έχει καμία λογική το να πρέπει να πειραματιστεί κανείς με όλα τα υγρά τής αγοράς και να κάψει ένα φορτηγό αντιστάσεις, μέχρι να βρει την άκρη. Σημείωση: Θέμα mod δεν είναι: Χρησιμοποιώ το ίδιο (kanger k-box) τόσο εγώ με το ναυτίλο στα 13W, είτε με 1,6Ω, είτε με 1,8Ω κεφαλές, όσο και ο γαμπρός μου με δυο-τρεις επισκευάσιμους, κάποιους στα 13W και κάποιους στα 20W, ανάλογα με την αντίσταση που φτιάχνει. Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα απολύτως θέμα, για να πεις ότι δίνει λάθος ρεύμα π.χ.
Aifel_tower Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Λιγο βοήθεια στον αρχάριο; Εστησα με 28αρι kanthal αντισταση στο kanger subtank,μου βγηκε 1.62ωμ.Μια χαρα λεω!!! Εβαλα και την βαμβακαρα μου,βιδωσα,εσφιξα,κομπλαδουρα... Ξανατσεκαρω με γεματο υγρο...1,78ωμ!!! Τελεια λεω! Γευση ομως δεν ειναι καλη... Ωχ,ξεχασα να καψω την αντισταση λεω! ΚΑΙ να κολλησω τελείως τις σπείρες! Ερωτήσεις λοιπον. Στην αρχη 1,62 και μολις τα εσφιξα ολα 1,78ωμ,λογικο; Παντα πρέπει να καιμε την αντισταση;Αν ναι για ποιο λογο; Τις σπείρες πως τις κολαμε τελειως μεταξυ τους;
Baator Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Λιγο βοήθεια στον αρχάριο; Εστησα με 28αρι kanthal αντισταση στο kanger subtank,μου βγηκε 1.62ωμ.Μια χαρα λεω!!! Εβαλα και την βαμβακαρα μου,βιδωσα,εσφιξα,κομπλαδουρα... Ξανατσεκαρω με γεματο υγρο...1,78ωμ!!! Τελεια λεω! Γευση ομως δεν ειναι καλη... Ωχ,ξεχασα να καψω την αντισταση λεω! ΚΑΙ να κολλησω τελείως τις σπείρες! Ερωτήσεις λοιπον. Στην αρχη 1,62 και μολις τα εσφιξα ολα 1,78ωμ,λογικο; Παντα πρέπει να καιμε την αντισταση;Αν ναι για ποιο λογο; Τις σπείρες πως τις κολαμε τελειως μεταξυ τους; Τις σπείρες τις κολλάμε μεταξύ τους όταν φτιάχνουμε το coil. Αν τις βάλουμε κολλητά την μία με την άλλη, βγαίνουν κολλητά. Αν αφήσουμε κενό, βγαίνουν με κενό. Τρελή διαφορά δεν έχει. Η δικιά μου εμπειρία λέει ότι όταν έχουν κενό μεταξύ τους, πιο δύσκολα παίρνεις καμμένο και πλέον τις κάνω να έχουν κενό. Μια μικρή διαφορά στην αντίσταση της τάξης που αναφέρεις είναι λογική ως ένα σημείο. Αυτό που δεν πρέπει να γίνεται είναι να χοροπηδάει συνέχεια η αντίσταση. Αν έχει κάτσει σταθερά στο 1.78 και δουλεύει εκεί, καλώς. Αν χοροπηδάει συνεχώς και ειδικά αν έχει μεγάλες αλλαγές, κάτι έκανες λάθος. Το αν τις καίμε πριν την χρήση ή όχι είναι μεγάλο θέμα. Άλλοι λένε ναι και πάντα το κάνουν, άλλοι λένε όχι και ότι δεν κάνει (λιώνουν τα μέταλλα, οξείδια και ιστορίες). Προσωπικά τις ρίχνω 2-3 βατιές πριν τις χρησιμοποιήσω. Αν δεν το έκανες, παίζει ακόμα να έχουν λάδι μηχανής πάνω, τα σύρματα γενικά είναι ψιλοβρώμικα και αν δεν τα καθαρίσεις από το λάδι πριν να φτιάξεις την αντίσταση, παίζει η γεύση να είναι αηδία. Αν δεν θες να κάνεις το dry burn, καθάρισε το σύρμα απλά με λίγο χαρτί πριν να φτιάξεις την αντίσταση. 1
zampONakiaskiou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Deesnider δεν έχω τον κιουμπη αλλά μήπως παρασφιγγει την αντίσταση στον πάτο και δεν τροφοδοτείται σωστά; Δε γίνεται να παίρνει καμένο από την πρώτη μέρα... Και 70VG δεν πρέπει να έχει πρόβλημα ο ατμο.. Ας δοκιμάσει να ξεσφιξει λίγο να βγουν μπουρμπουληθρες και να σφίξει ίσα ίσα μέχρι να κάνει επαφή. Όχι παραπάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις