KEFALAS1981 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Έτσι όπως το είπες νόμιζα ότι επερνες καμμένο έκανες αυτό με το καπάκι και μετά κανονικά .αλλά αφού την πέταξες μια χαρά .Το σύρμα που είχε μέσα δεν ήταν μαύρο? καλα καταλαβες , εκαψα 2 και τις αλλαξα κανονικα τωρα ,στην 3η κανω αυτο που γραφω (δεν λεει 3 ευρω καθε 1.5 μερα) το συρμα δεν ειχε κατι , αν και εγω δεν ειμαι ειδικος ps 7 μερες χωρις τσιγαρο
paularas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 edited. Η εμπειρία μου με Cubis δεν είναι τόσο τραγική ρε συ. Θεωρώ εξαιρετικές επιλογές Toptank mini & Zephyrus V2 με κόστος 45$ από Κίνα ώστε να έχει 2 ατμοποιητές. Ο μεν Toptank mini με εξαιρετικές φθηνές έτοιμες κεφαλές και τίμιο RBA. Ο δε Zephyrus V2 για χρήση ως επισκευάσιμος με δυνατότητα στησίματος με μονή/διπλή αντίσταση και ΠΟΛΥ σφιχτή τζούρα στην μικρή του εισαγωγή (που δεν συστήνεται βέβαια). Θεωρώ πως με αυτούς του δύο, έχει κλείσει για αρκετό καιρό από θέμα ατμο. ούτε εμένα είναι τραγική. εγώ είμαι κάγκουρας και τα έκαιγα όλα 1
apostolisk4 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Την κεφαλή την άνοιξες δηλαδή να βγάλεις από μέσα σύρμα και βαμβάκι?ή απλά κοίταξες μέσα .Αν τα έβγαλες δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις κάτι αν είναι μαύρο και το σύρμα και το βαμβάκι σημαίνει ότι κάηκε.απο όλο αυτό να κρατάς τις 7 μέρες μακριά από το τσιγάρο .σε λίγο καιρό που θα ψαχτείς και με παραπάνω πράγματα πχ. Επισκευασιμους και ιδιοκατασκευες υγρών όχι μόνο δεν θα μετράς τις μέρες αλλά θα κοιτάς τους άλλους στην καφετέρια και θα κες από μέσα σου "καπνιστε κορόιδα" :ρ @νικο μήπως ο zephyrus v2 είναι λίγο ζόρικη επιλογή για πρώτο επισκευασιμο ? Προσωπικά μου έσπασε τα νεύρα το μικρό ντεκ και ο τρόπος που βάζεις το βαμβάκι στα λουκια.αν και μας ξεκαθάρισε ο φίλος ότι δεν θέλει επισκευασιμο .το να πάρει subtank και να παίζει με τις εργοστασιακες πάλι δεν έχουν ακουστεί τα καλύτερα λόγια και εγώ μόνο μια έχω χρησιμοποιησει.ειναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή όμως για να μάθει κάποιος να στήνει.
stratigos24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 καλα καταλαβες , εκαψα 2 και τις αλλαξα κανονικα τωρα ,στην 3η κανω αυτο που γραφω (δεν λεει 3 ευρω καθε 1.5 μερα) το συρμα δεν ειχε κατι , αν και εγω δεν ειμαι ειδικος ps 7 μερες χωρις τσιγαρο Πάρε ρε συ την rba να δεις αν σου κάνει.. θα τη βγάζεις πολύ οικονομικά (και εγώ βλέπω πιο πολλούς να λένε ότι δεν αξίζει, αλλά αν δεν την δοκίμαζα δεν θα είχα άποψη.. είδα και έναν που λέει ότι του κάνει μια χαρά ). Πάντως, αν και δεν τον έχω για να πω για τα προβλήματα που λένε οι φίλοι παραπάνω, cubis 1ομ που είχα δοκιμάσει για κανα μισάωρο με relax από eliquid france δούλευε πολύ καλά και απέδιδε πολύ καλά το υγρό. Και εχθές στον γαμπρό μου με 1.5ομ clapton τον έχει τώρα και supreme από eliquid france και η γεύση και η απόδοση ήταν πάαρα πολύ καλή και σε σχέση με τον gs air 2 με τις 1.5 και 0.75ομ που το κάνω, είχε πιο καλή γεύση ο cubis με την 1.5 και αναδείκνυε καλύτερα όλα τα αρώματα. Τους έχει κρατήσει καιρό η 1.5 και στους 2. #362 χρήσιμο ποστ για cubis Εdit: Για την rba ρίξτε και μια ματιά εδώ τί λένε: https://www.fasttech.com/forums/vapers/t/2042166/first-look-at-the-cubis-rba-head/1 Edit2: Για δώστε και μια βοήθεια για τον bellus. Έχω σύρμα 28αρι kanthal και βαμβάκια cotton bacon v1 και koh den ho. Μέχρι ώρας έχω φτιάξει μια 1.15 και μια 1.54 με βαμβάκι cotton bacon. Τί άλλο να δοκιμάσω σε μονή αντίσταση για καλή γεύση? (έφτιαξα και 2 τιτανίου αλλά επειδή ήθελα να είναι πάνω από 0.5ohm έκανα αρκετές σπείρες, βγήκαν μεν 0.70 και 0.74 αλλά όταν έμπαιναν μέσα στον άτμο κάπου έβρισκαν και έκαναν σώμα και τις μέτραγε μετά 0.14 - 0.15 και δεν δούλευαν εννοείται... θέλει το τιτάνιο λιγότερες σπείρες και microcoil για να είναι οκ και να χωρέσει χωρίς να βρίσκει κάπου?)
Aifel_tower Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μπορεί κάποιος καθοσον ειμαι ασχετος παντελως με στησιματα,να μου πει πως μπορω να στησω τον kanger subtank ,τι συρμα χρειάζομαι και ποσες σπείρες,και τι βαμβακι ωστε να μου βγει περιπου 1.6-2.0ωμ; Σκοπο εχω να τον δουλεψω ΧΩΡΙΣ ελεγχο θερμοκρασιας.
akpe Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μπορεί κάποιος καθοσον ειμαι ασχετος παντελως με στησιματα,να μου πει πως μπορω να στησω τον kanger subtank ,τι συρμα χρειάζομαι και ποσες σπείρες,και τι βαμβακι ωστε να μου βγει περιπου 1.6-2.0ωμ; Σκοπο εχω να τον δουλεψω ΧΩΡΙΣ ελεγχο θερμοκρασιας. Έχω πολύ καιρό να στήσω οπότε δεν θα είναι χρήσιμες οι συμβουλές μου, ρίξε όμως μια ματιά εδώ. Βάζεις τύπο και πάχος σύρματος, διάμετρο αντίστασης και τα Ω που θέλεις και σου βγάζει τον αριθμό σπειρών που χρειάζεται. Στα γρήγορα, με μονή αντίσταση, σύρμα AWG28 και 3 χιλιοστά διάμετρο θέλεις περίπου 8 σπείρες για 1.8Ω.
Aifel_tower Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Έχω πολύ καιρό να στήσω οπότε δεν θα είναι χρήσιμες οι συμβουλές μου, ρίξε όμως μια ματιά εδώ. Βάζεις τύπο και πάχος σύρματος, διάμετρο αντίστασης και τα Ω που θέλεις και σου βγάζει τον αριθμό σπειρών που χρειάζεται. Στα γρήγορα, με μονή αντίσταση, σύρμα AWG28 και 3 χιλιοστά διάμετρο θέλεις περίπου 8 σπείρες για 1.8Ω. Βρε συ...δεν ξερω σου λεω τιποτα...Πχ, kanthal συρμα νομιζω και 100% japanese cotton? Το κομπιούτερ που εδωσες παραπανω μου φαινεται Αστροφυσική!!!
Baator Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Βρε συ...δεν ξερω σου λεω τιποτα... Πχ, kanthal συρμα νομιζω και 100% japanese cotton? Το κομπιούτερ που εδωσες παραπανω μου φαινεται Αστροφυσική!!! 3
discoboyminimal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 χαχαχαχα αντωνη , κ εγω ρε φιλε ετσι τα βλεπω , αστροφυσικη πλακα κανω. Βρε συ...δεν ξερω σου λεω τιποτα...Πχ, kanthal συρμα νομιζω και 100% japanese cotton?Το κομπιούτερ που εδωσες παραπανω μου φαινεται Αστροφυσική!!! λοιπον για αρχη αγορασε 0.28mm η 30mm kanthal a1. ξεκινας και κανεις σε 2.5 διαμετρο , 3 διαμετρο 6 σπειρες. την βιδωνεις επανω(δεν κοβεις ομως τα ποδαρακια). ξανακανεις 1-2 σπειρες , ξαναβιδωνεις , μεχρι να φτασεις στα επιθυμητά Ω. αφου βρεις οτι πχ , θες 8 σπειρες με 0.3mm και 3mm διαμετρο , για τα 2Ω , τοτε πετας το δοκιμαστηκο σιρμα , περνεις λιγο νεο και στριβεις οσο πιο κολλητα μπορεις. αφου το στριψεις το βιδωνεις πανω , κεντραρεις την αντισταση πανω ακριβως απο την εισαγωγη του αερα , οχι ομως κολητα τις δεινεις λιγο υψος, και κοβεις τα ποδαρακια. προσεχε να μην προεξεχουν πολυ (βασικα καθολου) απο το deck , γιατι ακουμπανε στην καμιναδα και κανουν βραχυκυκλωμα. αφου γινει κ αυτο , βιδωνεις τον ατμοποιητη στο mod , και ΖΕΣΤΕΝΕΙΣ λιγο την αντισταση. δεν χρειαζεται να πυρακτωσει (τουλαχιστον ετσι θελω να κανω) αφου αφηνεις το fire button , με ενα πενσακι η καποια τσιμπιδα πιεζεις το coil απο τα πλαγια για να κολησουν μεταξυ τους οι σπείρες . τελεια δεν κολανε ποτε , οποτε αν σου φαινεται λιιιιγο στραβο αστο ετσι.απλα μην εχουν ανωμαλα κενα μεταξυ τους. αφου κανει και αυτο αφηνεις λιγο να κρυωσει η αντισταση , ενα λεπτο ειναι αρκετο. και εχωντας αγωρασεις καποιο βαμβακι (fiber freak , cotton bacon , koh gen do , προτεινω εγω , εμεινα πολυ ευχαριστημενο) κοβεις αναλογος την διαμετρο του coil και αναλογος του βαμβακιου (εχει αλλα πυκνα και αλλα αραια) εχει στο νου σου , πως σε ενα μετριο βαμβακι κοβεις την διαμετρο επι 2.5 και επι 4 εκατοστα max, οχι πολυ παχυ ομως. αυτο θα το βρεις αργοτερα βεβαια μονος σου οταν συνηθίσει το χερι σου να στηνει. αφου κοψεις λοιπον το βαμβακι , το πλαθεις με τα χερια σου (ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΥΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ!! ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ γιατι αλλιως βρωμιζει το βαμβακι με τις βρωμιες των χεριων και εχουμε ασχημη γευση) το πλαθεις και το κανεις κυλινδρικο , και αφρατο. αφηνεις μια ακρη με μια μιτουλα για να μπορει να περασει το βαμβακι απο το coil , και αφου το περασεις , (δεν χρειαζεται ουτε να ειναι πολυ σφηχτο ουτε πολυ αερατο , απλα να μπαινει με λιγη αντισταση) βρεχεις το κεντρο του βαμβακιο και την επιφανεια που ειναι πανω στο deck και κατεβαζεις τα 'αυτακια' μεχρι εκει που παταει το deck. οτι περισευει κοψτο. καλυτερα να αφησεις λιγο παραπανω βαμβακι στις ακρες (μια ιδεα εεε) παρα να το κοψεις λιγοτερο. αν αφησεις παραπανω και δεις οτι δεν πετυχε η αντισταση , τοτε ψαλιδιζεις λιιιιγο τις ακρες και εισαι κομπλε ελπιζω να βοηθησα λιγακι (ΠΩ τι εκθεση εγραψα...με επιασε η παρλα ) 3
Aifel_tower Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Σας ευχαριστω πολυ baator k discoboyminimal.Αυτα ακριβως ηθελα να μαθω για αρχη... Αυριο θα ενημερώσω για το αποτελεσμα!
KEFALAS1981 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Την κεφαλή την άνοιξες δηλαδή να βγάλεις από μέσα σύρμα και βαμβάκι?ή απλά κοίταξες μέσα .Αν τα έβγαλες δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να καταλάβεις κάτι αν είναι μαύρο και το σύρμα και το βαμβάκι σημαίνει ότι κάηκε.απο όλο αυτό να κρατάς τις 7 μέρες μακριά από το τσιγάρο .σε λίγο καιρό που θα ψαχτείς και με παραπάνω πράγματα πχ. Επισκευασιμους και ιδιοκατασκευες υγρών όχι μόνο δεν θα μετράς τις μέρες αλλά θα κοιτάς τους άλλους στην καφετέρια και θα κες από μέσα σου "καπνιστε κορόιδα" :ρ την ανοιξα σημερα και ηταν καρβουνο ειχατε δικιο τελικα , μπουρδες ελεγα απο εδω και στο εξης αμα βγαζει καμμενο θα το πεταω Πάρε ρε συ την rba να δεις αν σου κάνει.. θα τη βγάζεις πολύ οικονομικά (και εγώ βλέπω πιο πολλούς να λένε ότι δεν αξίζει, αλλά αν δεν την δοκίμαζα δεν θα είχα άποψη.. είδα και έναν που λέει ότι του κάνει μια χαρά ). τον εχω τον Rba δεν τον εχω δοκιμασει ακομα εχω παρει και cotton bacon τι συρμα να παρω για παιζει σε power mode θελω να μου βγαζει 1ohm ;; τωρα εχω την 0.5 ohm και ειναι αρκετα αερατη
discoboyminimal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 baator , αντωνη , ρε σεις , κολησα τωρα. εχω ενα ετοιμο υγρο στα 12mg. και θελω και να το αραιωσω και να το κανω 15mg. αραιωμα πολυ λιγο , δηλαδη , μου και μονο που θα ριξω εξτρα νικοτινη μεσα θα αραιωσει , μου φτανει. το θεμα μου ειναι οτι εχω 15 ml / 12mg και θελω να κανω χ ml / 15mg. ποση 54αρα να ριξω μεσα? εχω σκαλωσει λεμε..
Baator Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 baator , αντωνη , ρε σεις , κολησα τωρα. εχω ενα ετοιμο υγρο στα 12mg. και θελω και να το αραιωσω και να το κανω 15mg. αραιωμα πολυ λιγο , δηλαδη , μου και μονο που θα ριξω εξτρα νικοτινη μεσα θα αραιωσει , μου φτανει. το θεμα μου ειναι οτι εχω 15 ml / 12mg και θελω να κανω χ ml / 15mg. ποση 54αρα να ριξω μεσα? εχω σκαλωσει λεμε.. 1.15ml 54άρας τα ρίχνεις μέσα στα 15ml της 12άρας που έχεις και βγάζεις 16.15 (προφανώς) ml 15άρας νικοτίνης. The Math: 1
discoboyminimal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 1.15ml 54άρας τα ρίχνεις μέσα στα 15ml της 12άρας που έχεις και βγάζεις 16.15 (προφανώς) ml 15άρας νικοτίνης. πες μου και πως το εβγαλες για να μην κουραζω την επομενη φορα η αν εχεις καποιο λινκ με base calculator ακομα καλυτερα
stratigos24 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ερώτηση: Το σύρμα τιτάνιο κάνει και για watts λειτουργία? Έφτιαξα μια αντίσταση στον bellus τώρα με πάχος 1.5 (στο πιο μικρό δηλαδή μέρος στο κατσαβιδάκι με το πάχος που θα έχει η αντίσταση) για να χωράει καλά στον bellus χωρίς να βρίσκει κάπου όταν μπαίνει η βάση στον άτμο και να μου τη διαβάζει λάθος και να μην μπορεί να μου τη λειτουργήσει. Βγήκε 0.51ohm και η γεύση που παίρνω (eliquid france relax) είναι πάαααρα πολύ καλή και μόλις στα 12w/2.5v. Είναι λογικό τόσο χαμηλά να δουλεύει οκ? Μήπως επειδή είναι πολύ μικρό το ''πάχος'' της αντίστασης πυρώνει εύκολα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις