deesnider Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δυστυχώς μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν παιδιά, ένας ατμοποιητής είναι που τον βιδώνεις σε ένα μοντάκι και το μόνο που μπορείς να αλλάξεις είναι στα πόσα watt να τον δουλέψεις. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που μπορεί να κάνει "λάθος" κάποιος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ούτε υγρό στο στόμα δεν είναι φυσιολογικό να σου έρχεται σε κάθε τζούρα, ούτε γεύση καμμένου στα 10 και 13 watts, ούτε φυσικά να κρατάει 3-4 μέρες μόνο μια αντίσταση. Να μιλούσαμε για επισκευάσιμο, υπάρχουν 1002 λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος στο στήσιμο, στο βαμβάκι, στα πάντα. Να μιλούσαμε για κανάν ατμοποιητή που θεωρείται ελεεινός και φτηνιάρικος, να πω είναι μούφα το προιόν. Αλλά κάποιοοι να δουλεύουν την ίδια έτοιμη αντίσταση, στα ίδια watt και ο ένας να λέει "άψογο" και ο άλλος "για πέταμα", δεν μπορώ πραγματικά να το εξηγήσω. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου, τουλάχιστον με τα δεδομένα που βλέπουμε. Καμμένο παίρνουμε αν κάψουμε το βαμβάκι, αν έχουμε υποτροφοδοσία υγρού, αν το δουλεύουμε σε πολύ ψηλά watt. Με 1 ωμ στα 13 βατ, δεν έχω ιδέα γιατί μπορεί να παίρνει καμμένο και να βρωμάει τόσο που να μυρίζει μέχρι το απέναντι τραπέζι. Υγρό στο στόμα ή "εκρήξεις" και πιτσίλισμα υγρού, είναι το αντίθετο. Υπερτροφοδοσία ή χαμηλά watt. Πάλι ανεξηγήτο σύμφωνα με αυτά που αναφέρετε και οι 2. Μετά πάμε καθαρά σε λάθη απειρίας. Όταν βάζετε νέα αντίσταση, ρίχνετε απευθείας πάνω 4-5 σταγόνες; Περιμένετε κανά 10λεπτο μετά να βραχεί καλά πριν την χρησιμοποιήσετε; Ξεκινάτε από χαμηλά βατ και σιγά σιγά ανεβαίνετε; Τί υγρό χρησιμοποιείτε; Αν είναι υψηλό ποσοστό vg, παίζει να μην προλαβαίνει να βραχεί καλά το βαμβάκι. Ακόμα και μια τζούρα να πάρετε με ψηλά βατ καταλάθος, η αντίσταση καταστράφηκε, δεν φεύγει η γεύση καμμένου. Όταν αλλάξατε την καμμένη αντίσταση και βάλατε καινούργια, πετάξατε και το υγρό που είχε μέσα ο ατμοποιητής ώστε να βάλετε καθαρό; Δεν ξέρω τι άλλο να πω, πάντως σίγουρα δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή και φυσικά κάτι γίνεται λάθος σίγουρα. Ακόμα και στην αντίσταση που κρατάει μόνο 4 μέρες, εννοείται δεν είναι φυσολογικό, πάλι κάτι γίνεται. Το υγρό ίσως;; Τι να σού πω ρε αδερφέ; Όπως ίσως είδες και στην απάντησή μου στον προηγούμενο φίλο, αυτά που πρέπει να προσέξει, τα προσέχει. Το δε υγρό, 50/50 είναι, τι να πω;
discoboyminimal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 η πιο μικρη του subtank ειναι σχεδον η πιο μεγαλη του nautilou. τσιγαρισια , με σφιγμενα χειλη και δυνατο ρουφιγμα δεν θα παρεις.. ο ατμοποιητης ειναι φτιαγμενος για πιο 'χαλαρες' τζουρες.. γνωμη μου? , παρτον 1-2 μερες τον subtank , παιξε λιγο μαζι του , και αν σου αρεσει κρατα τον
apostolisk4 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αφού ισχύουν αυτά που λες εμένα το μυαλό μου πάει μόνο σε ελαττωματικες κεφαλές. Ρώτησε στο κατάστημα που το πήρε μπας και του έδιναν πιο καλή εξήγηση ? Μήπως ανέβαζε τα βαττ για λίγο για να την τεστάρει και την έκαιγε ?
discoboyminimal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ότι την καίει, είναι βέβαιο! Στα επί μέρους που επισημαίνεις τώρα: Το υγρό είναι 50pg/50vg. Τα watt που δούλεψε την κάθε κεφαλή, ήταν πάντα εντός των ορίων που δίνονται για την κάθε μία (και όχι οριακά...), Το δε «κολπάκι», να ρίχνει μερικές σταγόνες απευθείας στην κεφαλή και να την αφήνει και κάνα 5λεπτο πριν ατμίσει, τού το είχα επισημάνει και το τήρησε ευλαβικά. Οι ελαττωματικές κεφαλές είναι μια ισχυρή πιθανότητα. Το θέμα είναι, πόσες πρέπει να πετάξει, μέχρι να διαπιστώσει το πόσο συχνά θα πέφτει σε ελαττωματικές; Γαμώ την τρέλα μου, τού δούλεψαν τόσο ωραία οι 1Ω, αλλά είναι απαράδεκτα μικρή η διάρκειά τους... εκτος του 50/50 , εχει υγρα τοσο τιγκαρισμενα στο αρωμα , που και στα 2-3 ml σου σκιζουν την αντισταση (το επαθα τωρα εγω με το pound cake απο teleos , και ανα μια μερα στεινω τον ατμοποιητη , γιατι το βαμβακι γινεται καταμαυρο και η αντισταση εχει πιασει 'λιγδα' που λενε και στο χωριο μου..και μετα απο αυτα τρως καμενα) ας αλλαξει και υγρο και ας δοκιμασει κατι σε ποιο 'ανοιχτο' χρωμα επισης το 50/50 δεν σημαίνει οτι ειναι και λεπτορευστο. μην μπερδευομαστε , δεν ισχυει παντα . 1
KEFALAS1981 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Οταν βγαζει καμενο δεν ειναι καμενη η κεφαλη, Εχει παρει αερα απο κατω Ξεβιδωστε το λιγο απο πανω (θα βγαλει φουσκαλες κατω απο την κεφαλη ) μετα δουλευει μια χαρα Πεταξα 2 κεφαλες μεχρι να βρω τι φταιει 5 μερες 1.5 ohm power mode 13watt
discoboyminimal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Οταν βγαζει καμενο δεν ειναι καμενη η κεφαλη, Εχει παρει αερα απο κατω Ξεβιδωστε το λιγο απο πανω (θα βγαλει φουσκαλες κατω απο την κεφαλη ) μετα δουλευει μια χαρα Πεταξα 2 κεφαλες μεχρι να βρω τι φταιει 5 μερες 1.5 ohm power mode 13watt οταν βγαζει καμενο , σημαινει οτι καιγεται το βαμβακι αντι να βραζει το υγρο. 2 περιπτωσεις υπαρχουν για να γινει αυτο.βασικα 3ης. 1)λαθος τοποθετηση βαμβακιου (εργοστασιακη αστοχια στις ετοιμες) 2)λαθος ρυθμιση των watt (λαθος χρηστη) 3)παχυρευστο υγρο ( ασχετος vg/pg (γενικα τα vg ειναι πιο παχυρευστα απο τα pg) , μπορει ομως να πετυχεις 50/50 η 40/60 και να ειναι παχυρευστο.) αυτο που κανεις εσυ , ειναι να δινεις αερα απο κατω , ετσι ωστε να πιεζει το υγρο παραπανω την αντισταση (αφου δεν υπαρχει υποπιεση) και να βρεχεται καλα. σε φυσιολογικες συνθηκες αν το κανεις αυτο , τρως υπερτροφοδοσιες η διαρροες.
deesnider Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Οταν βγαζει καμενο δεν ειναι καμενη η κεφαλη, Εχει παρει αερα απο κατω Ξεβιδωστε το λιγο απο πανω (θα βγαλει φουσκαλες κατω απο την κεφαλη ) μετα δουλευει μια χαρα Πεταξα 2 κεφαλες μεχρι να βρω τι φταιει 5 μερες 1.5 ohm power mode 13watt Για πες το λίγο πιο συγκεκριμένα αν θες, για να το πιάσω! Να ξεβιδώσει τι; Το καπάκι που ανοίγει για να γεμίσεις υγρό, ή πάνω απ' αυτό, εκεί που μπαίνει το επιστόμιο; Εν συνεχεία, τι κάνει; Το βιδώνει ξανά;
apostolisk4 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Επίσης κατά πόσο είναι υγιεινό αφού πάρεις καμμένο να συνεχίσεις να ατμιζεις? γιατί άμα την κάψεις μια φορά τέλος κάηκε.μετα από αυτά που είχα διαβάσει από το κ.φαρσαλινο για τα μέταλλα δεν ρισκάρω για λίγα ευρώ .πάλι όμως δεν μου φαίνεται σαν μόνιμη λύση . 1
nikoskon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Guys μια καλλιτεχνικιά της στιγμής για να γουστάρουμε!
discoboyminimal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Guys μια καλλιτεχνικιά της στιγμής για να γουστάρουμε! δεν φαινεται νικολη
MaurosPiraths Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Σαν έξυπνος που είμαι ξέχασα πάνω στο τραπέζι του σουβλατζίδικου σήμερα το ηλεκτρονικό (τα πολλά κρασιά θα φταίνε ). Δεν με στεναχωρεί για την μπαταρία μιας και ήταν μια της nobacco της πλάκας με στεναχωρει για τον Ναυτίλο που χάθηκε τον οποίο τον υπεραγαπούσα. Τώρα αξίζει να τον ξαναπάρω ή στα ίδια λεφτά (35-40ευρώ) βρίσκω κάτι καλύτερο; Πολλοί κάνουν λόγο για τον Cubis ο οποίος θα ταιριάζει και ομορφότερα πάνω στο VTC αλλά δεν ξέρω. Επίσης δεν θέλω επισκευάσιμο καθώς δεν θέλω να ασχοληθώ με μπαμπακια κτλ.
KEFALAS1981 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 discoboyminimal Εχω ετοιμο υγρο (50"50 αρκετα παχυρευστο ) Μου το κανει 1-2 φορες την μερα Καλος ειναι ο κιουμπις αλλα εχει θεματακια αν και εγω ειμαι καινουργιος ακομα , μπορει να κανω κατι λαθος ;; deesnider το καπακι που ειναι για να γεμισεις το υγρο το χαλαρωνω ελαχιστα και μετα το ξαναβιδωνω apostolisk4 Οταν μου εβγαλε καμενο και αλλαξα την κεφαλη Ανοιξα την καμενη να δω και δεν ειχε καμενο καπου Και η 2η τα ιδια Δεν ξερω τι παιζει ;;
apostolisk4 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Έτσι όπως το είπες νόμιζα ότι επερνες καμμένο έκανες αυτό με το καπάκι και μετά κανονικά .αλλά αφού την πέταξες μια χαρά .Το σύρμα που είχε μέσα δεν ήταν μαύρο?
paularas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 για τον cubis έχω γράψει 3-4 σελίδες πριν πως να χρησιμοποιήσετε επακριβώς και την 0,5 και την 1 και την 1,5 αφού κατέστρεψα 2x απο την κάθε μία. για τον nautilo δίνω εγώ έναν μίνι εάν θες στα 23€ (εάν πάντα θες να είναι ο ίδιος και η ίδια τσιγαρίσια αίσθηση). btw οι αντιστάσεις του cubis πάνε: 0,5 -> 10ml MAX MAX , 1 -> 20ml (μπορει και παραπάνω, δεν χανει τόσο γεύση όσο απόδοση) , 1,5 -> όσο θες άλλωστε δεν καταλαβαίνεις ούτε γεύση τόση ούτε ατμό ούτε χτύπημα.
nikoskon Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 δεν φαινεται νικολη edited. για τον cubis έχω γράψει 3-4 σελίδες πριν πως να χρησιμοποιήσετε επακριβώς και την 0,5 και την 1 και την 1,5 αφού κατέστρεψα 2x απο την κάθε μία. για τον nautilo δίνω εγώ έναν μίνι εάν θες στα 23€ (εάν πάντα θες να είναι ο ίδιος και η ίδια τσιγαρίσια αίσθηση). btw οι αντιστάσεις του cubis πάνε: 0,5 -> 10ml MAX MAX , 1 -> 20ml (μπορει και παραπάνω, δεν χανει τόσο γεύση όσο απόδοση) , 1,5 -> όσο θες άλλωστε δεν καταλαβαίνεις ούτε γεύση τόση ούτε ατμό ούτε χτύπημα. Η εμπειρία μου με Cubis δεν είναι τόσο τραγική ρε συ. Σαν έξυπνος που είμαι ξέχασα πάνω στο τραπέζι του σουβλατζίδικου σήμερα το ηλεκτρονικό (τα πολλά κρασιά θα φταίνε ). Δεν με στεναχωρεί για την μπαταρία μιας και ήταν μια της nobacco της πλάκας με στεναχωρει για τον Ναυτίλο που χάθηκε τον οποίο τον υπεραγαπούσα. Τώρα αξίζει να τον ξαναπάρω ή στα ίδια λεφτά (35-40ευρώ) βρίσκω κάτι καλύτερο; Πολλοί κάνουν λόγο για τον Cubis ο οποίος θα ταιριάζει και ομορφότερα πάνω στο VTC αλλά δεν ξέρω. Επίσης δεν θέλω επισκευάσιμο καθώς δεν θέλω να ασχοληθώ με μπαμπακια κτλ. Θεωρώ εξαιρετικές επιλογές Toptank mini & Zephyrus V2 με κόστος 45$ από Κίνα ώστε να έχει 2 ατμοποιητές. Ο μεν Toptank mini με εξαιρετικές φθηνές έτοιμες κεφαλές και τίμιο RBA. Ο δε Zephyrus V2 για χρήση ως επισκευάσιμος με δυνατότητα στησίματος με μονή/διπλή αντίσταση και ΠΟΛΥ σφιχτή τζούρα στην μικρή του εισαγωγή (που δεν συστήνεται βέβαια). Θεωρώ πως με αυτούς του δύο, έχει κλείσει για αρκετό καιρό από θέμα ατμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις