Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ καταλαβαίνω ότι μιλάει για το πόσα χρήματα σου επιστρέφουν για το κόστος των μεταφορικών όταν τους το γύρισες πίσω.

Με λίγα λόγια, παρέλαβες ελαττωματικό προιόν, αναγκάστηκες να πληρώσεις για να τους το στείλεις πίσω, στα επιστρέφουν τα χρήματα αυτά. Λείπει πολύ κείμενο βέβαια, αλλά υποθέτω ότι το κομμάτι που έβαλες είναι μέρος των οδηγιών για επιστροφή ελαττωματικού προιόντος στην Κίνα.

Και αν είναι όντως αυτό που καταλαβαίνω, τότε σου λένε ότι τα χρήματα που σου επιστρέφουν είναι είτε 40 δολλάρια, ή το μισό του κόστους του προιόντος που αγόρασες, ό,τι είναι πιο λίγο. Π.χ. αγόρασες κάτι πολύ φτηνό, του 1 δολλαρίου; Θα σου στείλουν πίσω 50 cents. Αγόρασες κάτι ακριβό, πάνω από 80 δολλάρια; Θα πάρεις πίσω 40. Εσύ είσαι στην πρώτη περίπτωση καθώςη αξία του προιόντος που αγόρασες δεν ξεπερνάει τα 80 δολλάρια, άρα για το κόστος των μεταφορικών που θα χρεωθείς, θα πάρεις πίσω τα μισά λεφτά που έδωσες αρχικά για το Endura. Κανά 25άρι π.χ.; Υπολόγιζε τα μισά.

Εγώ αυτό καταλαβαίνω.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το μήνυμα που μου έστειλε είναι αυτό

Please send it back for replacement as per our following policy:

Most of the items sold on FastTech.com are covered by FastTech Standard Return Policy, i.e. replacement can be requested within 6 months from date of shipment and refund within 45 days from date of delivery. This item is covered by the said warranty. For more details, please visit this page: http://www.fasttech.com/pages/standard-return-policy. In this case, the details are as below:
---------------------------------------------------------------------------------
"Unless otherwise noted on the product page, product warranty is 6 months counted from the date of shipment.

•Within 3 months from shipment:
Upon returning, defective items are replaced and shipped back to customers for free. Return shipping reimbursement is USD 40 or 50% of the item's price, whichever is lower."
------------------------------------------------------------------------------------
The replacement will be sent when the return package delivers. And shipping reimburse is arranged when we receive the shipping slip.

Please kindly confirm above and we will send you the RMA number and return instruction in next mail. Please don't return the defective items back before you receive the RMA number.

Thank you for your understanding.

Δημοσ.

Μήπως εννοεί ότι για το κόστος των μεταφορικών σου δίνει 40-50 % της αξίας ? Έτσι και αλλιώς εσύ είσαι καλυμμένος από το paypal αν έκανες την αγορά μέσω αυτού .Μπορείς να πάρεις τα χρήματα πίσω από τα έξοδα για να το στείλεις.μετα πρέπει να υπολογίσεις αν αξίζει να στο ξαναστειλουν πίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...Ιδέα δεν έχω, πώς ποσταρίστηκε εδώ αυτό! Φεύγει...

Επεξ/σία από deesnider
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό που σου είπα είναι. Το στέλνεις πίσω, σου στέλνουν καινούργιο αυτοί και θα σου δώσουν πίσω και λεφτά για αυτά που χρεώθηκες εσύ να τους το επιστρέψεις. Αν έδωσες κανά 20ρικο, 25ρι για το Endura, θα σου δώσουν πίσω 10-12 ευρώ.

Δημοσ.

Έχω ένα istick 40w tc με ατμοποιητή cubis όπου ''έστησα'' σήμερα,και έχω την εντύπωση πως μου έρχεται υγρό στη γλώσσα. Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Griffin TC setup (RX200)

Dual macro SS316 @ 0.23Ohm

2.5mm diameter

7 wraps each coil

Koh Gen Do cotton

330°F

35W

Counter Culture - Fueled (50/50, 3mg)

και τολμώ να πω πως έχει εξαιρετική γεύση και χτύπημα σαν 1.5mg (ή και λιγότερο) παρόλο που πρόκειται για balanced υγρό.

Δοκιμάστε το! :)

• Like 1
Δημοσ.

Τελευταίοι προβληματισμοί, μετά από μια, μάλλον περιπετειώδη, εβδομάδα χρήσης τού Cubis από τον αδελφό μου. Mod έχει το kanger k-box:

kanger-kbox-800x800.jpg

και μπαταρία χρησιμοποιεί τη samsung 30Q. Το λοιπόν:

Πρώτα δοκίμασε την 1,5Ω κεφαλή, στα 13W (προτεινόμενη ισχύς, από 8 μέχρι 20) : Οι πρώτες ώρες κύλησαν ικανοποιητικά (βράδυ ξεκίνησε), αλλά, το αμέσως επόμενο πρωί, λίγο έλειψε να φουντάρει όλο το σετ απ' το μπαλκόνι: Όπως μού περιγράφει την κατάσταση, σε κάθε πάτημα τού κουμπιού ακουγόταν ήχος όπως κάνουν τα ...καψούλια(!) από τα παιδικά πιστολάκια και, σε κάθε απόπειρα τζούρας, από το επιστόμιο έφταναν στο στόμα του καυτές - πολύ καυτές όμως!... - σταγόνες υγρού!

Επόμενη απόπειρα με την 1Ω (προτεινόμενη ισχύς από 10 μέχρι 25) : Δούλευε και στα 13W, αλλά η τζούρα τού φαινόταν μάλλον υποτονική και κατέληξε στα 20W (είναι το αμέσως επόμενο «βήμα» στο συγκεκριμένο mod). Τα πράγματα φάνταζαν ιδανικά, τόσο σε γεύση, όσο και σε αίσθηση τζούρας και φάνηκε να κατασταλάζει. Το μόνο θέμα είναι ότι η κεφαλή, στις 4 μέρες - λίγες δεν είναι; - έφερε γεύση καμένου. Θεωρώντας ότι τόσο αντέχουν οι κεφαλές τού συγκεκριμένου ατμοποιητή, την αντικατέστησε με μία καινούργια, πάλι 1Ω: Αυτή τη φορά τού έφερε «καρβουνίλα» στο στόμα - τόσο έντονη μάλιστα, ώστε έφτασε στα ρουθούνια κι αυτού που καθόταν απέναντί του στο τραπέζι! Βρώμισε το δωμάτιο... - μετά από δύο μόλις μέρες, με την ίδια χρήση, στα ίδια Watt και με το ίδιο υγρό...

Η λειτουργία τής 1Ω, στα 20W, σε γενικές γραμμές τον ικανοποιεί απόλυτα, αλλά...είναι λογικό να τα τινάζει τόσο γρήγορα;

Τώρα μού λέει ότι κάνει μια δοκιμή με την 0,5Ω που είχε στη συσκευασία (δεν είχε καν ασχοληθεί μαζί της) , προσπαθώντας να βρει σε ποια θα κατασταλάξει.

Γενικότερη ερώτηση, σχετικά με τα παραπάνω: Έχετε καμία οδηγία/συμβουλή, ή τελικώς πρέπει να πάρει απόφαση ότι τον ...ήπιε, όσο αφορά την επιλογή ατμοποιητή; Ειδικά με την 1Ω, μού λέει ότι είναι αστεράκι ρε γαμώτο, αλλά ξετινάζει τις κεφαλές για πλάκα! Εντάξει, συγκριτικά με τα δύο πακέτα camel που κάπνιζε την ημέρα, τσάμπα έρχεται πάλι, απλά σκέφτομαι ότι εγώ με το ναυτίλο που χρησιμοποιώ σταθερά εδώ και 2+ χρόνια (και μάλιστα σε φάση πιπίλας, όλη την ώρα στο στόμα...), βγάζω άνετα ένα δεκαήμερο με κάθε κεφαλή...

Παρεμπιπτόντως, έχω πάρει το ίδιο μοντάκι πρόσφατα, χρησιμοποιώ μόνο αυτό με το ναυτίλο (στα 13W, με τις 1,6Ω BVC) και με τις ίδιες μπαταρίες (samsung 30Q) και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα...

Δώστε μου τα φώτα σας συνάδελφοι, διότι βλέπω να μπαίνει σε τροχιά γύρω από τη γη ο κουμπής!

Δημοσ.

Κατά πας πιθανότητα την καίει.μπορει να είναι επειδή έχει μεγάλη αναλογία σε vg και επειδή είναι παχύρρευστη να μην κάνει καλή τροφοδοσία για αυτό και το υγρό στο στόμα .Επίσης μπορεί να είναι πολλά τα βαττ και να χαλάει πιο γρήγορα .τελος μπορεί να έπεσε σε ελαττωματικες κεφαλές .ειδικά αν μόλις την έβαλε πήρε καμμένο μάλλον δεν την άφησε να βραχεί όσο έπρεπε .ας μας πει όμως και κάποιος που έχει αυτόν τον ατμο σε τι watt κλπ ατμιζει

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση για αμεση αγορα...

Παιζει απο kanger subtank plus v2 να παρω τσιγαροσια τζουρα,ειτε με τις 1.2ωμ που εχει ετοιμες ειτε με την rba στημενη στα 1.7-2.0ωμ;

Τωρα πχ ειμαι με Ναυτιλο στην 2η τρυπα (αν θεωρήσουμε την 1η σαν πιο σφιχτή) και ειμαι πολυ καλα νομιζω.

Απλα ετυχε απο γνωστο αυτος ο ατμο κ επειδη εχει επισκευασιμο,ειναι κ ωραιος,το σκέφτομαι...

Δημοσ.

Κατά πας πιθανότητα την καίει.μπορει να είναι επειδή έχει μεγάλη αναλογία σε vg και επειδή είναι παχύρρευστη να μην κάνει καλή τροφοδοσία για αυτό και το υγρό στο στόμα .Επίσης μπορεί να είναι πολλά τα βαττ και να χαλάει πιο γρήγορα .τελος μπορεί να έπεσε σε ελαττωματικες κεφαλές .ειδικά αν μόλις την έβαλε πήρε καμμένο μάλλον δεν την άφησε να βραχεί όσο έπρεπε .ας μας πει όμως και κάποιος που έχει αυτόν τον ατμο σε τι watt κλπ ατμιζει

Ότι την καίει, είναι βέβαιο! Στα επί μέρους που επισημαίνεις τώρα: Το υγρό είναι 50pg/50vg. Τα watt που δούλεψε την κάθε κεφαλή, ήταν πάντα εντός των ορίων που δίνονται για την κάθε μία (και όχι οριακά...), Το δε «κολπάκι», να ρίχνει μερικές σταγόνες απευθείας στην κεφαλή και να την αφήνει και κάνα 5λεπτο πριν ατμίσει, τού το είχα επισημάνει και το τήρησε ευλαβικά.

Οι ελαττωματικές κεφαλές είναι μια ισχυρή πιθανότητα. Το θέμα είναι, πόσες πρέπει να πετάξει, μέχρι να διαπιστώσει το πόσο συχνά θα πέφτει σε ελαττωματικές; Γαμώ την τρέλα μου, τού δούλεψαν τόσο ωραία οι 1Ω, αλλά είναι απαράδεκτα μικρή η διάρκειά τους...

Δημοσ.

Δυστυχώς μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν παιδιά, ένας ατμοποιητής είναι που τον βιδώνεις σε ένα μοντάκι και το μόνο που μπορείς να αλλάξεις είναι στα πόσα watt να τον δουλέψεις.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που μπορεί να κάνει "λάθος" κάποιος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ούτε υγρό στο στόμα δεν είναι φυσιολογικό να σου έρχεται σε κάθε τζούρα, ούτε γεύση καμμένου στα 10 και 13 watts, ούτε φυσικά να κρατάει 3-4 μέρες μόνο μια αντίσταση.

Να μιλούσαμε για επισκευάσιμο, υπάρχουν 1002 λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος στο στήσιμο, στο βαμβάκι, στα πάντα.

Να μιλούσαμε για κανάν ατμοποιητή που θεωρείται ελεεινός και φτηνιάρικος, να πω είναι μούφα το προιόν.

Αλλά κάποιοοι να δουλεύουν την ίδια έτοιμη αντίσταση, στα ίδια watt και ο ένας να λέει "άψογο" και ο άλλος "για πέταμα", δεν μπορώ πραγματικά να το εξηγήσω. Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου, τουλάχιστον με τα δεδομένα που βλέπουμε.

Καμμένο παίρνουμε αν κάψουμε το βαμβάκι, αν έχουμε υποτροφοδοσία υγρού, αν το δουλεύουμε σε πολύ ψηλά watt.

Με 1 ωμ στα 13 βατ, δεν έχω ιδέα γιατί μπορεί να παίρνει καμμένο και να βρωμάει τόσο που να μυρίζει μέχρι το απέναντι τραπέζι.

Υγρό στο στόμα ή "εκρήξεις" και πιτσίλισμα υγρού, είναι το αντίθετο. Υπερτροφοδοσία ή χαμηλά watt.

Πάλι ανεξηγήτο σύμφωνα με αυτά που αναφέρετε και οι 2.

Μετά πάμε καθαρά σε λάθη απειρίας. Όταν βάζετε νέα αντίσταση, ρίχνετε απευθείας πάνω 4-5 σταγόνες; Περιμένετε κανά 10λεπτο μετά να βραχεί καλά πριν την χρησιμοποιήσετε; Ξεκινάτε από χαμηλά βατ και σιγά σιγά ανεβαίνετε; Τί υγρό χρησιμοποιείτε; Αν είναι υψηλό ποσοστό vg, παίζει να μην προλαβαίνει να βραχεί καλά το βαμβάκι. Ακόμα και μια τζούρα να πάρετε με ψηλά βατ καταλάθος, η αντίσταση καταστράφηκε, δεν φεύγει η γεύση καμμένου. Όταν αλλάξατε την καμμένη αντίσταση και βάλατε καινούργια, πετάξατε και το υγρό που είχε μέσα ο ατμοποιητής ώστε να βάλετε καθαρό;

Δεν ξέρω τι άλλο να πω, πάντως σίγουρα δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά αυτή και φυσικά κάτι γίνεται λάθος σίγουρα.

Ακόμα και στην αντίσταση που κρατάει μόνο 4 μέρες, εννοείται δεν είναι φυσολογικό, πάλι κάτι γίνεται. Το υγρό ίσως;;

• Like 3
Δημοσ.

Aifel_tower θα πάρεις σφιχτή πολύ κοντά στην "τσιγαρίσια".

Δεν προτείνεται για τσιγαρίσιες ο συγκεκριμένος.

Πολύ πιθανό να έχει φαίνομενα υπερτροφοδοσίας (ή και spit back αν παίξεις με λιγό περισσότερο wattage) γιατί παράγει αρκετό ατμό στη καμπάνα που αν βάλεις στενό driptip (για να πετύχεις τσιγαρίσιο feeling) θα σε στεναχωρήσει.

Τον συγκεκριμένο ατμοποιητή τον δουλεύω στην μεσαία και μεγάλη ρύθμιση με αντιστάσεις κοντά στο 1.5Ohm.

Επίσης καιρός να ξεκινήσεις πιο αεράτες τζούρες να δεις το φως το αληθινό! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...