akis_supernatural Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 απιστευτο!!!!! δεν ξερω τι γινεται με τι αποστολε απο Κινα!!!!! μολις τωρα στο tracking του vtc mini μου εβγαλε security check return guangzhou airport αποτι διαβασα δεν περασε τον ελεγχο στο αεροδρομιο και επιστρεφεται στον αποστολεα!!!!!!! δε με θελει καθολου!
giorgos147 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δε τους προλαβαίνεις πλέον. Griffin 6ml, με δυνατότητα στησίματος μονής αντίστασης και top airflow by default. Ίσως βέβαια το παράκαναν με τα 6ml. Ας το έκαναν 4-4.5 να τον μαζέψουν και λίγο. Τώρα με τα 6 λογικά θα είναι θηρίο (ήδη ήταν με τα 3).
discoboyminimal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 25αρης ειναι. αντε καντον 23μωρε , με 1 ml λιγοτερο.. που να το βολεψεις αυτο το θηριο τωρα. θες ipv5 αναγκαστηκα xaxa
alldaynews Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Εγώ τον jakiro τον δουλεύω με κάνθαλ 0,40 5 σπίρες μου βγαίνει 0,30 και τον έχω στα 25 wattt.
akis_supernatural Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 http://eu.nkon.nl/samsung-inr-18650-30q-3000mah-button-top.html http://eu.nkon.nl/samsung-inr-18650-30q-3000mah.html ποια η διαφορα των δυο?? βλεπω η μια εχει κουμπι πανω........ ποια ειναι η καταλληλη?
Baator Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 http://eu.nkon.nl/samsung-inr-18650-30q-3000mah-button-top.html http://eu.nkon.nl/samsung-inr-18650-30q-3000mah.html ποια η διαφορα των δυο?? βλεπω η μια εχει κουμπι πανω........ ποια ειναι η καταλληλη? Αυτή χωρίς το κουμπί είναι κατάλληλη (flat top). 26 ευρουλάκια βλέπω βγαίνει η 4άδα με τα μεταφορικά... Όχι κι' άσχημα. Και αν και λέει πως είναι 15Α, οι φήμες λένε ότι είναι 20Α στην πραγματικότητα.
stratigos24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Λοιπόν, όπως είχα γράψει, μου έδωσε φίλος μου τον bellus. Πήρα kanthal 28αρι, βαμβάκι koh gen do και μου έδωσε και ο φίλος σύρμα τιτάνιο και cotton bacon v1 για να έχω να κάνω δοκιμές. Έστησα τον bellus με το kanthal και koh gen do και μου βγήκε 1.15ohm η αντίσταση (μονή). Γενικά μου φάνηκε εύκολο και είχα δει πριν κάποιες μέρες κάποια βίντεο με στησίματα για τον bellus (το ένα ελληνικό που έδειχνε πώς το στήνει και δεν έχει διαρροές... βασικά στο βαμβάκι δίνει έμφαση το πώς θα μπει και το έκανα κάπως έτσι αλλά όχι ακριβώς) και κανα 3ωρο τώρα που τον κάνω δεν έχω διαρροή κλπ. Τον γύρισα και ανάποδα και πάλι ίσια και τον άφησα και στα πλάγια για κάποια ώρα και τον τσούλησα στο τραπέζι να δω αν θα βγάλει κάτι και ευτυχώς δεν έχει βγάλει.. για να δούμε.. η τύχη του πρωτάρη ίσως... και επειδή άλλαξα υγρό πριν καμιά ώρα, άλλαξα και βαμβάκι και πάλι δεν έχει τρέξει. Πρώτες εντυπώσεις. Με τη μονή αντίσταση και ρύθμιση αέρα στη μια τρυπίτσα + μισές τις επόμενες 2 είναι οκ και σχετικά σφιχτός και περίπου έκει τον θέλω (στη μια τρυπίτσα είναι αρκετά σφιχτός). Ανοίγοντας μέχρι 4 τρυπίτσες μου είναι οκ η τζούρα από ότι είδα, μετά γίνεται αρκετά αεράτος για τα γούστα μου. Το θέμα είναι το χτύπημα που το βρίσκω αρκετό. Με gs air 2 και 0.75ohm στα 12-14w δεν παίρνω τόσο, ενώ στον bellus πάνω από 9.5 - 10w μου πέφτει βαρύ. Το υγρό που λέω το κάνω και στους 2 και είναι το milf's milk από evo vape σε 6ara νικοτίνη με 60/40 vg/pg. Γεύση νομίζω κάπως καλύτερη πιο έντονη ας το πούμε στον gs air 2 με 0.75 και 1.5ohm (και ήπιο χτύπημα και στις 2), αν και ο bellus στα 13w με το στήσιμο που λέω στην αρχή και 1+2 μισές τρύπες ανοιχτές κάτι πάει να κάνει, αλλά είπαμε... χτύπημα. Να έφτιαχνα μια ακόμα μεγαλύτερη αντίσταση πχ 1.5-1.8 ώστε να παίζω σε πιο χαμηλά watt μπας και πέσει και το χτύπημα? Και φωτό από το στήσιμο, μήπως και έχετε να πείτε κάτι για διόρθωση/καλυτέρευση του:
akis_supernatural Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Αυτή χωρίς το κουμπί είναι κατάλληλη (flat top). 26 ευρουλάκια βλέπω βγαίνει η 4άδα με τα μεταφορικά... Όχι κι' άσχημα. Και αν και λέει πως είναι 15Α, οι φήμες λένε ότι είναι 20Α στην πραγματικότητα. τελικα πηρα 2 μου βγηκαν 14,89 με μεταφορικα... εχει καποιος εμπειρια απο το μαγαζι? 1)ποσο καιρο κανει να το στειλει ? 2)με ποια μεταφορικη τα στελνει και ποσο καιρο κανει? 3)θα εχω tracking number?
margaritagr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Ψαχνοντας το τοπικ ειδα να προτεινετε το σετ vtc mini & cubis. Εχετε να προτεινετε καποιο ελληνικο καταστημα γι αγορα?
paularas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 E-smokers αγοραζω εγω τα παντα. Φοβερο support και καλες τιμες 1
margaritagr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Σ ευχαριστω για την απαντηση σου Κι αν καποιος ξερει και καποιο μαγαζι στην Αθηνα που να φερνει αυτα τα προιοντα, ακομα καλυτερα
discoboyminimal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 ηρθε το wismecακη! dna 200 , και escribe. το software κανει παπαδες , δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο. αναμενετε συντομα , σχολιασμος , (αφου ξεφορτισουν οι 3ης μπαταριες) λιγο βαρυ , λιγο μεγαλο (επαιζα με vtc mini τοσο καιρο) αλλα συνηθιζεται ευκολα 3
stratigos24 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Πήρα τον Cubis πριν καμιά εβδομάδα, αρκετά βολικός, όμορφο tank, καλή κατασκευή με μπόλικη χωρητικότητα και μηδέν διαρροές (επιτέλους), αλλά έχει ένα θεματάκι flooding όποτε γεμίζω υγρό (όσο και να συμπληρώσω), που κρατάει κάνα μισάωρο και φτιάχνει μόνο του. Τον δουλεύω ακόμα με την 1Ω που είχε μέσα στα 15W συνήθως, πάνω σε istick 60ρι. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφεύγω αυτό το πρόβλημα; Έκανα απο το γαμπρό μου cubis με Clapton 1.5 ohm και υγρό supreme eliquid France 6αρι. Πολυ ωραια γεύση και απόδοση. Όσον αφορά αυτό που λες, το παθαίνει μετα απο γέμισμα και τινάζοντας τον δυνατά δυο τρεις φορές πετάει οτι υγρό ειναι και φτιάχνει. Και μπροστά μου το έκανε γιατι του έτυχε και έφτιαξε αφου πέταξε δυο τρεις σταγόνες με το τίναγμα. Πώς σας φαίνεται;; Θα τον δούμε Ελλάδα;; Εύκολος μου φαίνεται. https://www.youtube.com/watch?v=L8oRK2tIXic http://www.atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=1825&cat_name=Bachelor%20by%20EHPRO Φαίνεται πως τον έφεραν. 1
akpe Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 ηρθε το wismecακη! dna 200 , και escribe. το software κανει παπαδες , δεν εχω ξαναδει κατι τετοιο. αναμενετε συντομα , σχολιασμος , (αφου ξεφορτισουν οι 3ης μπαταριες) λιγο βαρυ , λιγο μεγαλο (επαιζα με vtc mini τοσο καιρο) αλλα συνηθιζεται ευκολα Καλοάτμιστο! Αναμένουμε σχόλια, το έχω βάλει στο μάτι αλλά δεδομένου πως δεν ατμίζω ποτέ πάνω από τα 30-40W αλλά και δεν έχω θέμα αυτονομίας μάλλον θα παραμείνει στα σχέδια
91turbo Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά έμενα DOA πιάνεται το πρόβλημα με το innokin endura t18 που μου έβγαλε την ακριβός επόμενη μέρα μετά το φορτισμα? Η είναι αυτό? Within 3 months from shipment:Upon returning, defective items are replaced or repaired and shipped back to customers for free. Return shipping reimbursement is USD 40 or 50% of the item's price, whichever is lower. Edit: Βασικά αυτό που δεν κατάλαβα είναι αυτή η πρόταση Return shipping reimbursement is USD 40 or 50% of the item's price, whichever is lower. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2016 από 91turbo
Προτεινόμενες αναρτήσεις