akpe Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Λοιπόν, ζήτησε φιλαράκι πρόταση για ηλεκτρονικό. Καπνιστής στριφτού χόλμπορν (ούτε εγώ δεν μπορούσα να το καπνίσω αυτό, και θα κάπνιζα και εγκυκλοπαίδεια) περίπου ένα σακουλάκι κάθε δύο μέρες. Θέλει κάτι διακριτικό, με τσιγαρίσια τζούρα, και πάνω απ'όλα απλό. Χωρίς βάττ, βόλτ, TC και τα ρέστα, ανοίγει, γεμίζει, ατμίζει. Έχω καιρό να ασχοληθώ με -εντελώς- αρχικά πακέτα και με γνώμονα την απλότητα είμαι έτοιμος να του προτείνω τα Endura T18, iStick Basic και iJust start, τείνω περισσότερο στο πρώτο λόγω διθυραμβικών κριτικών. Καμία άλλη πρόταση; Κάποιο πακετάκι που ίσως μου διαφεύγει;
discoboyminimal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Λοιπόν, ζήτησε φιλαράκι πρόταση για ηλεκτρονικό. Καπνιστής στριφτού χόλμπορν (ούτε εγώ δεν μπορούσα να το καπνίσω αυτό, και θα κάπνιζα και εγκυκλοπαίδεια) περίπου ένα σακουλάκι κάθε δύο μέρες. Θέλει κάτι διακριτικό, με τσιγαρίσια τζούρα, και πάνω απ'όλα απλό. Χωρίς βάττ, βόλτ, TC και τα ρέστα, ανοίγει, γεμίζει, ατμίζει. Έχω καιρό να ασχοληθώ με -εντελώς- αρχικά πακέτα και με γνώμονα την απλότητα είμαι έτοιμος να του προτείνω τα Endura T18, iStick Basic και iJust start, τείνω περισσότερο στο πρώτο λόγω διθυραμβικών κριτικών. Καμία άλλη πρόταση; Κάποιο πακετάκι που ίσως μου διαφεύγει; του αλλου του χαλασε το endura. δεν ξερω αν θα το επρενα.. ijust2 νομιζω εχει πολυ αερατη τζουρα. τσεκαρε το ego one 1
Baator Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 https://www.innocigs.com/e-zigaretten-modelle/ Από αυτά ποιό προτείνεις; Το eGO ONE mini;; Τσέκαρε το Joyetch AIO και το Innokin Endura T18. Και τα 2 στο στυλ που ψάχνεις είναι, πανεύκολα στην χρήση και οικονομικά. http://www.joyetech.com/product/ego-aio/ http://www.innokin.com/vaporizers/endura 1
nikoskon Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Καμιά ιδέα για επισκευάσιμο κανείς;!!!! Επίσης για το iPV 5 τί λέτε; Pros & cons?
Superuser Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Από έξω παιδιά δεν παίζει διότι θα φάω τελωνείο σίγουρα(Γερμανία μένω..) Οπότε το AIO που προτείνει ο φίλος παραπάνω, και είναι και σουλουπωμένο, δεν το είχα δει
Baator Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Καμιά ιδέα για επισκευάσιμο κανείς;!!!! Επίσης για το iPV 5 τί λέτε; Pros & cons? Επισκευάσιμο ή Griffin ή Gemini της Vaporesso. Για πνευμονικές εννοείται και οι 2, φουλ αεράτοι. Πάρε και τίποτα έτοιμες στριμμένες αντιστάσεις τρελές, alien triple clapton, super duper twisted κέρατα πως τις λένε, κάρφωσε τες πάνω και απόλαυσε. Το Ipv5 εγώ θα το χτυπήσω 100% μόλις νιώσει το FT και το φέρει στοκ, περιμένω εδώ και πόσο καιρό. Δεν βλέπω κανένα con να έχει, μου φαίνεται πανέμορφο, 200w, δουλεύει όλα τα σύρματα, έχει tcr mode, έχει πάρει θετικά reviews, καμιά βλακεία δεν έχει βγει ακόμα όπως με το 4άρι...Για 40-45 ευρώ πόσο βγαίνει, το έχω πάρει 100%. 1
discoboyminimal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 δεν ξερω αν θα ξαναπερνα ipv θα το σκεφτομουν δυο φορες , με καθαρο μυαλο χαχα. 200watt παντως με 2 μπαταριες , ειναι απλα αστειο. 120-140 μπορει
Baator Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Είναι ψιλοκάφροι σαν εταιρία, με την έννοια ότι θέλουν να σε αρμέξουν σαν καταναλωτή, και φάγανε τρελό κράξιμο με το Ipv4/Ipv4s, Ipv D2/D3, αλλά η προσωπική μου γνώμη είναι ότι φτιάχνουν συσκευάρες + το ότι αισθητικά είναι πάντα 3 βήματα μπροστά από όλες τις υπόλοιπες εταιρίες. Πιθανότατα να έλεγα άλλα αν την είχα πατήσει με το Ipv4, αλλά το έχω λιώσει εδώ και πόσο καιρό τώρα και δεν μου έβγαλε το παραμικρό πρόβλημα. Το D2 και το Ipv3 Li που επίσης έχω, επίσης κανένα πρόβλημα, αλλά για αυτά ούτως ή άλλως μόνο καλά λόγια ακούγονται. Οκ, το D2 δεν έχει Stepdown αλλά δεν με πολυαπασχολεί προσωπικά, ούτε είπανε ψέμματα ότι έχει ενώ δεν είχε τελικά. Το μεγαλύτερο θέμα ήταν με το Ipv4 που λέγανε ότι μπορείς να φορτίσεις τις μπαταρίες μέσα στο μοντάκι, ενώ τελικά δεν γινόταν (γινόταν δηλαδή...αλλά με το ρίσκο να σου σκάσει στα μούτρα). Γενικά, έχει κακή φήμη σαν εταιρία, αλλά για λόγους μάλλον άσχετους με την ποιότητα των προιόντων της. Κυρίως επειδή βιάζονται να βγάλουν στην κυκλοφορία τα νέα μοντέλα τους και η πρώτη φουρνιά πάντα έχει bugs, ενώ μετά αντί απλά να το διορθώσουν με κάποιο software upgrade π.χ., βγάζουν νέο μοντέλο 1 μήνα μετά χωρίς το bug. Ακόμα και στο 5άρι τώρα, πάλι βγήκε το bug/glitch με τα 75watt. Είναι ψιλολαμόγια με λίγα λόγια...αλλά είμαι fanboy και το λευκό Ipv5 είναι απλά sexxxyy! 1
discoboyminimal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 εχουν καλες πλακετες , αυτο ειναι θετικο για σιγουρα. ειχα ipv 2 , ipv mini 2 , και εχω ακομα ipv4s επισης περασαν απο τα χερια μου το d2-d3 και το ipv3li. με κανενα δεν ειχα προβλημα , εκτος του mini2 και του 4s που βγηκε το χρωμα τους υπερβολικα ευκολα. τωρα βεβαια , ειμαι και λιγο καφρος εγω , το χαιρομαι το mod , και δεν του βαζω ουτε θηκες ουτε το αφηνω πανω σε μαξιλαρια ολη την ωρα. τσεπη , γραφειο , αυτοκινητο , ψιλο χημα. οποτε μπορει να ειναι και λιγο δικο μου fault το οτι βγηκε το χρωμα. οποτε για αρνητικα θα παρω την κακη κατασκευη και την μετρια αισθητικη. εκτος του ipv 2 που οταν πρωτοβγηκε ηταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ !
nikoskon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Η φάση είναι πως το παρήγγειλα ασημί το iPV 5 από FT και λογικά την Τρίτη stockάρει από FT. Τον Griffin τον έχω και ΟΚ, έχω ξενερώσει γιατί κάνει ψιλοδιαρροή στο airflow ring. Νταξ, δεν την λες διαρροή, αλλά αφήνει στο χέρι υγρό αναπλήρωσης και έχω ξενερώσει. Τον Crius V3 τον έδωσα γιατί ο Griffin ήταν δύο κλάσεις ανώτερος σε γεύση. Και τώρα έμεινα με Zephyrus V2 (σταθερή αξία) και Griffin. Ο Gemini βλέπω είναι μια ή άλλη με τον Griffin. Για να πω την μαύρη αλήθεια, γλυκοκοιτάζω Aromamizer V2 (με το μεταλλικό airflow ring) ή τον Aromamizer Supreme αλλά δεν ξέρω αν θα κάθεται σωστά σε RX200, Cuboid, iPV5 λόγω 25mm διαμέτρου. δεν ξερω αν θα ξαναπερνα ipv θα το σκεφτομουν δυο φορες , με καθαρο μυαλο χαχα. 200watt παντως με 2 μπαταριες , ειναι απλα αστειο. 120-140 μπορει Ποιός θα ανέβει στα 200W δηλαδή; Πρακτικά κανείς. Είναι και marketing το όλο θέμα με τα Watt. Το θέμα είναι να βγάζει σωστά ρεύματα μέχρι τα 80W (άντε 100W) για εμένα. Δεν είναι πανέμορφο;;;;;;;
discoboyminimal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 χαχα καλουλι ειναι μωρε..αλλα ειναι ενα βημα πισω παντα απο τα ψιλο-high end. λιγο παραπανω εμφαση να εδειναν στην κατασκευη του..μακαρι να ειναι καλο το 5αρη οσο για τα watt , εγω στον velocity , τα 150watt τα πιανω ανετα. οποτε , αν επερνα ενα mod , θα με ενοιαζε να τα δινει τα watt. (γι αυτο εξαλου πηρα dna200 device.) 2
nikoskon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 χαχα καλουλι ειναι μωρε..αλλα ειναι ενα βημα πισω παντα απο τα ψιλο-high end. λιγο παραπανω εμφαση να εδειναν στην κατασκευη του..μακαρι να ειναι καλο το 5αρη οσο για τα watt , εγω στον velocity , τα 150watt τα πιανω ανετα. οποτε , αν επερνα ενα mod , θα με ενοιαζε να τα δινει τα watt. (γι αυτο εξαλου πηρα dna200 device.) Ρε συ ΟΚ, πάσο! Αλλά 200W σε απόσταση εκατοστών από τη μουράκλα μου, δεν το ΄χω! 1
alkis13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Υπάρχει κάποια βάση στα 80/20 pg/vg στα 6mg νικοτίνης, όπου να προσθέτω μόνο γεύση;
stratigos24 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πώς σας φαίνεται;; Θα τον δούμε Ελλάδα;; Εύκολος μου φαίνεται.
discoboyminimal Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Πώς σας φαίνεται;; Θα τον δούμε Ελλάδα;; Εύκολος μου φαίνεται. καλη φαση. το 'huge leaks if wicking is not good' με αποθαρεινει ομως. νεος ατμιστης αν κανει βλακια θα φαει πολυ υγρο στις τσεπες. Υπάρχει κάποια βάση στα 80/20 pg/vg στα 6mg νικοτίνης, όπου να προσθέτω μόνο γεύση; μπα. καλα ρε πας καλα? 80pg? θα παθεις τιποτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις