Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από Zephyrus V2, Griffin, Crius V3 τί άλλη επιλογή υπάρχει από Κίνα για επισκευάσιμο;

Τί θα αγοράζατε εσείς;

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω εσάς που ξέρετε.

Έχω ένα σε στυλ στυλό, το πρώτο που πήρα και δε με καλύπτει και τόσο.

Θα θελα κάτι να βγάζει περισσότερο ατμό και ίσως να κρατά η μπαταρία του περισσότερο.

Έχω δει κάτι άλλα τα οποία έχουν ρυθμιστή έντασής για τη τζούρα, αυτά είναι μπαταρίες με κουμπάκια ? 'Μοντ' στα οποία με κάποιο τρόπο μπαίνουν μέσα οι μπαταρίες ? Πείτε λίγο τι παίζει με δαύτα. Και τι τιμές κυμαίνονται ?

Δημοσ.

Πηγαινε σε ενα μαγαζι και ζητα του ενα σετακι μπαταρίας ατμοποιητη κ δες τι σε βολεύει/αρεσει.

Με στυλο οι πιθανότητες να κοψεις το κανονικο ειναι κατ εμε 5%.

Με ενα καλο σετακι αξιας 70-100€,πιθανότητες 80-90%...

Αλλα να πας σε μαγαζι,να δοκιμασεις και να καταλάβεις ποιες οι διαφορες και τι σου ταιριάζει.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω εσάς που ξέρετε.

Έχω ένα σε στυλ στυλό, το πρώτο που πήρα και δε με καλύπτει και τόσο.

Θα θελα κάτι να βγάζει περισσότερο ατμό και ίσως να κρατά η μπαταρία του περισσότερο.

Έχω δει κάτι άλλα τα οποία έχουν ρυθμιστή έντασής για τη τζούρα, αυτά είναι μπαταρίες με κουμπάκια ? 'Μοντ' στα οποία με κάποιο τρόπο μπαίνουν μέσα οι μπαταρίες ? Πείτε λίγο τι παίζει με δαύτα. Και τι τιμές κυμαίνονται ?

Μοντάκι ονομάζουμε την συσκευή που δίνει ρεύμα στον ατμοποιητή μας. Αυτά πλέον έχουν συνήθως μια οθόνη για να μας δίνουν πληροφορίες για το πόσα watt χρησιμοποιούμε, πόση μπαταρία απομένει στην συσκευή μας, να διαλέγουμε διαφορετικές λειτουργίες, μέχρι και πόσες τζούρες κάναμε σε μερικά. Κάποια μοντάκια έχουν δικιά τους εσωτερική μπαταρία που δεν βγαίνει και τα φορτίζεις απευθείας με ένα καλώδιο usb, όπως το δικό σου το στυλό τώρα, ενώ άλλα παίρνουν εξωτερικές μπαταρίες, συνήθως 1 ή 2 τύπου 18650 μπαταρία.

Παράδειγμα από συσκευές με εσωτερική μπαταρία:

CXWmi5X.jpg
Παράδειγμα από συσκευές με εξωτερική μπαταρία:
dsSolMw.jpg

Τις μπαταρίες 18650 στις συσκευές που παίρνουν εξωτερική μπαταρία, λέμε ότι είναι καλό να τις φορτίζουμε με ένα εξωτερικό φορτιστή. Πολλές συσκευές σου επιτρέπουν να τις φορτίσεις απευθείας μέσα από το μοντάκι, αλλά είτε για λόγους ασφαλείας, είτε για να μην καταπονείται η πλακέτα της συσκευής, λέμε καλύτερα με εξωτερικό φορτιστή.

Οι τιμές κυμαίνονται από 30 ευρώ, μέχρι 100 ευρώ αν μιλάμε για μια συνηθισμένη κινεζο-συσκευή που παράγεται μαζικά (και όχι για κανά συλλεκτικό κομμάτι ή μια συσκευή Αμερικανικής/Ευρωπαικής κατασκευής, πολύ καλύτερης ποιότητας, όπου εκεί οι τιμές ξεφεύγουν).
Αυτά με εσωτερική μπαταρία, συνήθως είναι λίγο κριβότερα από αυτά που παίρνουν εξωτερική (καθώς γλυτώνεις το εξτρά κόστος της μπαταρίας).
Αν πάρεις μοντ που παίρνει εξωτερική μπαταρία, υπολογίζεις και το κόστος για 1-2 μπαταρίες 18650 (ή παραπάνω αν θες 2ο σετάκι μπαταριών) + ενός φορτιστή συνήθως. Η μια 18650 κοστίζει γύρω στα 10-12 ευρώ στην Ελλάδα. 
  • Like 3
Δημοσ.

καλησπερα ,

μετα απο πολλα πειραματα  καταφερα και εκαψα την 1ohm  του cubis :rolleyes:

εβαλα την 1.5ohm  , εχει αρκετα πιο σφιχτη τζουρα (μου ταιριαζει καλυτερα  απο την 1ohm . ειναι πιο τσιγαρισια,  )

την δουλευω στα 12.5 watt power mode.

θα παραγγειλω την 

Cubis RBA BF Κεφαλή       Οργανικό Βαμβάκι  Έτοιμες Αντιστάσεις    κανουν αυτες ;;  ( για την 1.5 ohm  του cubis )  

Ευχαριστω 

Δημοσ.

Μην πετάξεις λεφτά για RBA στον Cubis δεν είναι ό,τι καλύτερο από ευκολία στησίματος, ούτε από απόδοση.

Προτίμησε να πάρεις κάποιον επισκευάσιμο ατμοποιητή που να στήνεται και με μονή και με διπλή αντίσταση.

Δημοσ.

Λοιπον εβαλα στον Ναυτιλο τις clapton κεφαλες 1,8.Πολυ καλες εντυπωσεις.Μεγαλυτερο χτυπημα,καλο ντουμανι στα 13-14 watt που παιζω σε σχεση με τις απλες 1,6.Βεβαια νομιζω οτι τραβαει περισσοτερο υγρο.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή από περιέργεια θέλω να δοκιμάσω και θα ήθελα να είναι διακριτικό(Όχι γκουμούτσα) και όσο πιο κοντινό σε τσιγάρο, βρήκα ένα starter kit και θέλω την γνώμη σας.

Τα έχει όλα

1 Φορτιστή

2 συσκευές με δύο μπαταρίες

5 κεφαλές

Και είναι λεπτό

http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00TQQ1IIM/ref=mp_s_a_1_1?qid=1457885766&sr=8-1&pi=SX200_QL40&keywords=innocigs+evod+2&dpPl=1&dpID=411UMt3Ao3L&ref=plSrch&th=1&psc=1

Τι λέτε;

Δημοσ.

Μην πετάξεις λεφτά για RBA στον Cubis δεν είναι ό,τι καλύτερο από ευκολία στησίματος, ούτε από απόδοση.

Προτίμησε να πάρεις κάποιον επισκευάσιμο ατμοποιητή που να στήνεται και με μονή και με διπλή αντίσταση.

Οκ καταλαβα , αφου δεν αξιζει θα παιρνω τις ετοιμες κεφαλες.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Επειδή από περιέργεια θέλω να δοκιμάσω και θα ήθελα να είναι διακριτικό(Όχι γκουμούτσα) και όσο πιο κοντινό σε τσιγάρο, βρήκα ένα starter kit και θέλω την γνώμη σας.

Τα έχει όλα

1 Φορτιστή

2 συσκευές με δύο μπαταρίες

5 κεφαλές

Και είναι λεπτό

http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00TQQ1IIM/ref=mp_s_a_1_1?qid=1457885766&sr=8-1&pi=SX200_QL40&keywords=innocigs+evod+2&dpPl=1&dpID=411UMt3Ao3L&ref=plSrch&th=1&psc=1

Τι λέτε;

οχι..με λιγα περισσοτερα , βρησκεις κλασεις ανωτερο εξοπλισμο.

το συγκεκριμενο ειναι απαρχαιομενο. κακης ποιοτητας.

στα 50+ ευρο περνεις κατι πολυ καλυτερο και μεταπωλητικη αξια , αν δεν σου αρεσει το σπρωχνεις και δεν εχεις χασει τα λεφτα σου.

• Like 2
Δημοσ.

Εχθές από atmopoly.gr (πήγαμε στο μαγαζί), πήρε φίλος μου istick 40w και gs tank στα 58 ευρώ (με απόδειξη).

@kefalas

Δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό που λέει ο φίλος nikoskon διότι δεν ξέρω για την rba του cubis, ούτε την έχω δοκιμάσει, ούτε ο aekoupoli την έχει στήσει ακόμα.. και εμένα σε μαγαζί μου είπαν ότι δεν άκουσαν τα καλύτερα για την rba, αλλά εγώ θα την δοκίμαζα, γιατί είναι και θέμα γούστου και το πώς τη φτιάχνει ο καθένας και το τί ζητάει... μπορεί να σε καλύψει και να μειώσεις αρκετά το κόστος μετά από το να παίρνεις καινούριες αντιστάσεις.

Εννοείται με έναν επισκευάσιμο θα κάνεις τη δουλεία σου πιο εύκολα... αλλά και ανάλογα τον επισκευάσιμο.. εμένα φίλος μου μου έδωσε έναν bellus που τον είχε και καθότανε γιατί δεν του άρεσε (κάνει phenomeno lite και momentus) και τα έχω βρει σκούρα κάπως.. είναι και περίεργος άτμοποιητής.. 

Δημοσ.

οχι..με λιγα περισσοτερα , βρησκεις κλασεις ανωτερο εξοπλισμο.

το συγκεκριμενο ειναι απαρχαιομενο. κακης ποιοτητας.

στα 50+ ευρο περνεις κατι πολυ καλυτερο και μεταπωλητικη αξια , αν δεν σου αρεσει το σπρωχνεις και δεν εχεις χασει τα λεφτα σου.

https://www.innocigs.com/e-zigaretten-modelle/

Από αυτά ποιό προτείνεις;

Το eGO ONE mini;;

Δημοσ.

Το eGO ONE mini;;

Θα σου φτάνει η μπαταρία του μίνι να βγάζεις την ημέρα;Με τις κεφαλές που φοράει η μπαταρία του θα κρατάει μεχρι 3 ωρες το πολύ οπότε θα  χρειαστείς και μια δευτερη μπαταρία σίγουρα.Καλύτερα πάρε το ego one αφού σου αρέσει αυτό το στυλ.

• Like 1
Δημοσ.

Το eGO ONE mini;;

αν μπορεις να παρεις απ εξω , πες το μας , υπαρχει το fasttech , sourcemore , gearbest που ειναι αξιοπιστα. το μονο κακο ειναι οτι κανουν μεχρι και μηνα για να τα παρεις στα χερια σου.

αν σου αρεσει το ego one , παρ το, απλα οχι το μινι. παρε αυτο με τα 35ευρο https://www.fasttech.com/products/3031/10012927/3768500

στα 50 βγαινει να παραγγειλεις ακομα μια μπαταρια σκετη για να σε βγαζει την μερα σε ολες τις περιπτωσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...