Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι, δεν θα έσκαγε, η αντίσταση μπορεί να καιγόταν γιατί έπαιζες οριακά στα μαξ watt της.

Τώρα είσαι οκ εκεί με αυτές τις ρυθμίσεις;;

Όσο πιο χαμηλή η αντίσταση παίρνει\αντέχει περισσότερα watt από μια μικρότερη.

Πχ η 1ομ του cubis λέει από 10-25w ενώ η 0.5 από 15-30w.

Ναι, καλά στο έχεις το ss αν και μπορεί να δουλέψει και σε watt η 1ομ και η 0.5 του, ενώ η 1.5 clapton μόνο watts.

Για την 1ομ η εταιρεία με βάση το πίνακα (που έχω βάλει πιο πάνω και που πόσταρε σε λίνκ ο paularas) λέει ότι δουλέυει πιο καλά σε ss tc. Εγώ σε watt που την είχα κάνει μου άρεσε πολύ.

ησουν  αναλυτικοτατος , 

ειδα τον  πινακα  τωρα  

ευχαριστω πολυ παιδια  !

• Like 2
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ησουν  αναλυτικοτατος , 

ειδα τον  πινακα  τωρα  

ευχαριστω πολυ παιδια  !

απο την στιγμη που παιζεις σε temperature control mode , βαλε οσα watt θες.

τα watt σε temperature control mode , εν συντομια , σε βοηθανε για το ποσο γρηγορα η αργα θα πιασει την θερμοκρασια που ορισες το mod.

ειναι τελειος διαφορετικο να εχεις 10 watt σε 0.40 σιρμα με 0.4Ω και αλλο το να εχεις 50watt σε 0.30σιρμα στα 1.2Ω.

το πρωτο θα κανει 5 δευτερολεπτα να πιασει (πχ) 220θερμοκρασια , που μπορει να μην την πιασει καν ,λογο του χαμηλου ρευματος. και το δευτερο θα πιασει τα 220 σε 0.5δευτερολεπτα.

απο κει και περα δουλευει το temp control , και δεν σ αφηνει να ξεπερασεις την θερμοκρασια που ορισες. ας εχεις και 75watt.

γενικα οι θερμοκρασιες παιζουν αναλογος (βαμβακια και υγρα) απο 180-240. μπορει και λιγο πανω λιγο κατω.εξαρτατε και το mod που εχεις.

safe bet. 190 - 220 θερμοκρασια

Δημοσ.

Απο που συμφερει καλυτερα να αγορασεις υγρα ποιο οικονομικα, καταστηματα ή internet ? Και αν ειναι internet προτεινεται site. Ευχαριστώ, συγγνωμη αν εχει απαντηθει .

Δημοσ.

Ανάλογα τί υγρά θέλεις. Από έξω δεν ξέρω να σου πω, αλλά από Ελλάδα παίζουν διάφορες προσφορές ανα εταιρείες του τύπου πχ:

flavortec 5 ευρώ τα 10μλ, 17 ευρώ τα 50μλ.

atmos 5 ευρώ 10μλ, 11 ευρώ τα 30μλ

flavor art Τα 5 μπουκάλια 10ml 20 ευρώ αντί για 30 = 20 ευρώ τα 50ml

και άλλα..

• Like 1
Δημοσ.

Ανάλογα τί υγρά θέλεις. Από έξω δεν ξέρω να σου πω, αλλά από Ελλάδα παίζουν διάφορες προσφορές ανα εταιρείες του τύπου πχ:

flavortec 5 ευρώ τα 10μλ, 17 ευρώ τα 50μλ.

atmos 5 ευρώ 10μλ, 11 ευρώ τα 30μλ

και άλλα..

Για καμελ σκληρο ως υποκαταστατο τι θα προτεινεις; δεν ειναι για εμενα για την μητερα μου ;) ...Επισης ενας φιλος μου ειπε για redbull

Δημοσ.

Δύσκολα τα πράγματα... αντιγραφή τσιγάρο δεν θα βρεις. Αν και αυτό και καλά είναι camel.. http://www.k110.eu/el/natura/27-natura-camtel-30ml.html

Τώρα ως καπνικά μπορείς να βρεις πολλά που ίσως την καλύψουν.

Μερικά ενδεικτικά για δοκιμή:

after 8 smoke

liqua turkish tobbaco, bright tobacco

liqua q havana libre

nobacco golden margy

flavortec Havana supreme

και άλλα πολλά...

Για να καταλάβεις όσον αφορά όλα αυτά που λένε ότι αντιγράφουν κάποιο τσιγάρο, έχω κάνει αυτά από την αδερφή μου: 

http://www.ecig.gr/ygra-anaplirosis/ecig-white-label/%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BD%CF%8C%CF%82-old-harbor.html

http://www.montecristo-shop.gr/ilektroniko_tsigaro/ygra_anaplirosis/natura_30_ml/aromata_kapnou/igro_anaplirosis_ilektronikou_tsigarou_natura_maxboro_30ml

ούτε marlboro ούτε old horborn ήταν...  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Παρέλαβα τελικά το innokin endura t18 το χρησιμοποιησα μια μέρα και δούλευε

ώσπου τελείωσε η μπαταρία  και το φόρτισα με το pc και το καλώδιο του 

ατμισα πολύ λίγο κατά την διάρκεια της φορτισεις και όταν τελείωσε μετά από

1 ώρα περίπου το αποσυνδεσα και προσπάθησα να ατμισω αλλά τίποτα κάνει

έναν ήχο η μπαταρία περίεργο σαν να γίνεται βραχυκύκλωμα ξέρετε τι μπορεί 

να φταίει και αν φτιάχνεται?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Παρέλαβα τελικά το innokin endura t18 το χρησιμοποιησα μια μέρα και δούλευε

ώσπου τελείωσε η μπαταρία  και το φόρτισα με το pc και το καλώδιο του 

ατμισα πολύ λίγο κατά την διάρκεια της φορτισεις και όταν τελείωσε μετά από

1 ώρα περίπου το αποσυνδεσα και προσπάθησα να ατμισω αλλά τίποτα κάνει

έναν ήχο η μπαταρία περίεργο σαν να γίνεται βραχυκύκλωμα ξέρετε τι μπορεί 

να φταίει και αν φτιάχνεται?

Πρόλαβε φόρτισε μέσα σε μια ώρα από το pc και ενώ το χρησιμοποιούσες κιόλας;

Μήπως απλά δεν φόρτισε; 

Το λαμπάκι του ανάβει; Πράσινο, κόκκινο, κτλ.;

Δημοσ.

Όχι φόρτιζε για ώρες απλά εγώ όταν είδα ότι το λαμπάκι ήταν πράσινο ενώ 

φόρτιζε είπα να το δοκιμάσω αφού λέει ότι γίνεται και όλα οκ μετά από λίγη ώρα

που τελείωσε το δοκίμασα και τίποτα του άλλαξα το coil μπας και... τα λαμπάκια ανάβουν

κανονικά.Το πήγα σε ένα μαγαζί την πρώτη φορά που το πήρα και οπού αγόρασα γεύση και αυτός του έβαλε και λίγη γεύση 

στο coil (στην τρυπούλα μέσα) δεν νομιζω να φταίει αυτό όμως διότι έμενα μου δούλευε κανονικά εχθές

θα το δοκιμάσω με το καινούργιο coil , το πρώτο που είχε έτοιμο όταν ήρθε το

βαμβάκι αυτό είναι σκούρο γκρι προς μαύρο τώρα 

Με το καινούργιο coil το πατάω το κουμπί και μένει αναμένω για 5-6 δεύτερα και κλείνει χωρίς να κάνει τίποτα  

και δεν κάνει τον ήχο που είπα πριν 

Δημοσ.

Ξεβίδωσε τον ατμοποιητή, δες μήπως έχει τίποτα μεταλλικά ξύσματα μέσα στην τρυπούλα της μπαταρίας, φύσα την καλά, δες και μήπως είναι πολύ πατημένος ο πόλος της και δεν κάνει καλή επαφή με τον ατμοποιητή. Αν είναι σήκωσε τον λίγο με μια οδοντογλυφίδα π.χ.

Αν έχεις κανάν άλλο ατμοποιητή (που να μπορεί να δουλέψει με 14watt περίπου) δοκίμασε να τον βάλεις και αυτόν πάνω στην μπαταρία να δεις αν δουλεύει.

Μάλλον καλή επαφή δεν γίνεται λέω εγώ, αφού το λαμπάκι ανάβει κανονικά πράσινο και αν άλλαξες και το coil και πάλι τα ίδια, μάλλον επαφή δεν κάνουν καλά.

Δημοσ.

Όχι δεν κάνει τον θόρυβο που έκανε πριν και κάτι βρήκα στο manual του

Λεει: The ENDURA T18 Personal Vaporizer features automatic real-time atomizer Ohms

detection.If the resistance of the atomizer is lower than 1.2 Ohm, the led will stay on 5 seconds

and the ENDURA T18 Personal Vaporizer will not power on.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοεί αλλά το μόνο που κάνει είναι αυτό που λέει 

με το λαμπάκι δεν κάνει τίποτα ανάβει για 5 δευρετα και κλείνει ότι και να του κάνω

Δημοσ.

Αυτό που έβαλες απλά λέει ότι αν του βάλεις ατμοποιητή επάνω με αντίσταση μικρότερη του 1.2ohm, η συσκευή δεν θα δουλέψει.

Μήπως απλά έχεις κλειδωμένη την μπαταρία ρε συ; Δοκίμασες να πατήσεις το κουμπί 5 φορές συνεχόμενα γρήγορα;

Δημοσ.

Έβαλα πάλι το πρώτο coil που είχε και κάνει πάλι τον ίδιο ήχο 

ναι δεν το έχω κλειδωμένο μήπως έχουν πρόβλημα και τα 2 coil??

Το δεύτερο coil δεν κάνει θόρυβο απλά κάνει αυτό με το λαμπάκι που ανέφερα!

Δημοσ.

Τελικά είναι η μπαταρία το πήγα σε ένα μαγαζί και το είδανε 

το coil είναι μια χαρά τσάμπα άνοιξα και το 2ο. Τώρα τι διαδικασία υπάρχει?

Πρέπει να το ξαναστειλω πίσω και να περιμένω να μου στείλουν άλλο? 

Εγώ το φόρτισα στο pc εχθές και το έβαλα μια στην πρίζα τώρα μήπως δεν φόρτισε καθόλου

από το πσ μπας και από την πρίζα δουλέψει ξέρω γω :P

Μπα τα ίδια πάλι θα επικοινωνήσω μαζί τους για να μου πουν τι να κάνω 

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι τους κατοχους του vtc mini.....Το εχω απο χτες....Για την ωρα εχω πανω κουμπωμενο τον παλιο κλασσικο Ναυτιλο.Οι κεφαλες  clapton coil 1.8  

http://www.replacesmoke.com/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81/%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1/bcc-bottom-coil-cartomizers/aspire-atomisers/clapton-coils-1-8ohm-for-triton-mini-nautilus-mini-14268-detail.html 

πρεπει να τις δουλεψω σε power mode  στα watt που αναγραφονται η πρεπει να διαλεξω απο το μοντακι επιλογες για temp control mode?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...