deesnider Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 γενικά νιώθω ότι η αντίσταση των 0,5 σαν να μην δουλεύει καλά με αυτόν τον ατμοποιητή (και θέλει είτε την 1 είτε την 1,5) Με την ευκαιρία, να ρωτήσω κι εσένα: Την 1 και την 1,5 τις δοκίμασες; Αν ναι, παρατήρησες κάποιο πρόβλημα και σ' αυτές;
stratigos24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 @aekoupoli Στήσε την rba του cubis να μας πεις.. @deesnider Ξέχασα να σου πω, έχει και επισκευάσιμη κεφαλή ο cubis που την παίρνεις έξτρα 5 ευρώ περίπου. Άλλο ένα θετικό του.. 1
paularas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Με την ευκαιρία, να ρωτήσω κι εσένα: Την 1 και την 1,5 τις δοκίμασες; Αν ναι, παρατήρησες κάποιο πρόβλημα και σ' αυτές; δεν προλαβα να τις βάλω, το φιλαράκι μου που πήρε και αυτός τον cubis με είπε ότι με την 0,5 του βγήκε η πίστη (σκασίματα, υγρό μέχρι και καμμένη γεύση στο τέλος) και με το που έβαλε την 1.0 είδε το φως του. λογικα το βράδυ θα πάω να βάλω την 1. εσύ βρήκες προβλήματα και στις άλλες?
KEFALAS1981 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ο justfog s14 είναι πιο τσιγαρισιος απο cubis.Επίσης βγάζει πυκνό ντουμανι.Το μονο κακό του είναι οτι παιρνει λιγα μλ και αντίσταση μονο 1.6 20160309_152538.jpg Αρκετα πιο τσιγαρισιος θα λεγες ; Για την αντισταση που γραφεις ποιο ειναι το Κακο που παιρνει μονο 1.6 Ειναι πιο ακριβες ; (αρχαριος) Ps η μπαταρια ειναι οκ ;
stratigos24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αρκετα πιο τσιγαρισιος θα λεγες ; Για την αντισταση που γραφεις ποιο ειναι το Κακο που παιρνει μονο 1.6 Ειναι πιο ακριβες ; (αρχαριος) Ps η μπαταρια ειναι οκ ; Για μένα όχι, δεν είναι κακό, απλά στον cubis έχεις περισσότερες επιλογές: 0.5 ohm (και με watt δουλεύει και με ss tc), 1ohm (και με watt δουλεύει και με ss tc), 1.5 (μόνο watt) και rba επισκευάσιμη (με ότι θες δουλέυει, ανάλογα τί σύρμα θα βάλεις). Από εκεί και πέρα, εγώ ήμουν πολύ ικανοποιημένος με την 1.6 του justgog s14. Aς μας πει και ο aekoupoli ποιόν βλέπει ως πιο ''τσιγαρίασιο'' αν και τον cubis του που είχα δοκιμάσει, μια χαρά αρκετά σφιχτός ήταν στο τέρμα κλείστό ή τέρμα κλειστό η ρύθμιση του αέρα. Οι τιμές αντίστασης του cubis με του justfog είναι σχεδόν ίδιες 3-4 ευρώ, αλλά ένα άλλο κακό του justfog s14 (ξέχασα να το πω και αυτό.. ) είναι ότι βρίσκεις ανταλλακτικές αντιστάσεις μόνο (από όσο έχω δει) στο 310.gr που τον φέρνει... ενώ για cubis όπου ξεμείνεις κάπου θα βρεις να πάρεις, διότι τον έχουν πολλά καταστήματα. 1
deesnider Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 δεν προλαβα να τις βάλω, το φιλαράκι μου που πήρε και αυτός τον cubis με είπε ότι με την 0,5 του βγήκε η πίστη (σκασίματα, υγρό μέχρι και καμμένη γεύση στο τέλος) και με το που έβαλε την 1.0 είδε το φως του. λογικα το βράδυ θα πάω να βάλω την 1. εσύ βρήκες προβλήματα και στις άλλες? Δεν τον έχω εγώ τον cubis φίλε μου. Τον ζαχαρώνει το αδελφάκι μου και, επειδή ακούστηκαν διάφορα για υπερτροφοδοσίες, μπουρμπουλήθρες και τέτοια - όχι από πολλούς, αλλά ακούστηκαν... - είπα να ρωτήσω κι εσένα για μια γνώμη, όπως και το στρατηγό πιο πριν.
paularas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 τώρα δοκιμάζω την 0,5 έχοντας τον αερά στο μισό και δουλεύοντας στα 20watt. δεν μου ανεβάζει πολλά υγρά + δεν κάνει σκασίματα. από ότι φαίνεται κάθε αντίσταση πρέπει να την δουλέψεις διαφορετικά για να μην σου βγάλει πρόβλημα. εγώ πηγαίνοντας απο τον nautilo mini στον cubis τον λειτουργούσα όπως τον προηγούμενο και αυτό ήταν το λάθος μου (λόγω 0,5ohm + κλειστός ο αέρας, δεν προλάβαινε να ατμοποιήσει το υγρό και γι αυτό κατέληγε μάλλον να μου τα κάνει αυτά). ps1: επειδή διαβάζω ότι είναι τσιγαρίσιος ο cubis, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος να τον πει τσιγαρίσιο με την κλασική έννοια. φανταστείτε ότι τέρμα κλειστός ο αέρας είναι περισσότερο αυτό που ρουφάς απο την μεγαλύτερη τρύπα του ναυτίλου. στο τέρμα ανοιχτό είναι πνευμονικός (όχι 100% αλλά σε ένα 80-85%. το μόνο σίγουρο είναι ότι με την μικρή αντίσταση καταπίνει την μπαταρία (μία 2600mah βγάζει περίπου 400-450 puffs με περίπου 3-4'' τράβηγμα) και δεν σου φτάνουν τα 4ml που είναι ο κουβάς του (3 1/2 + ότι έχει τραβήξει το βαμβάκι της αντίστασης) ούτε για πλάκα
stratigos24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Για τον bellus rta τί γνώμη έχετε; Τον έχει φίλος μου που έχει και phenomenon momentus, subtank mini 2 και είχε παλαιότερα ναυτίλο μινι και gs air και λέει ότι είναι ο χειρότερος που έχει δει και θα τον δώσει. Δεν ρωτάω για να μάθω αν είναι καλός και μήπως τον πάρω, απλά μια γενική άποψη για αυτόν. Πολλοί λένε για διαρροές επίσης και άλλοι ότι δεν έχει διαρροές άμα στηθεί σωστά. Ο φίλος λογικά τον στήνει οκ (του έχει κάνει πάρα πολλά και διαφορετικά στησίματα για να δει τί και πως), αφού στήνει και phenomenon αρκετό καιρό καθώς και παλαιότερα έφτιαχνε και στο subtank. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2016 από stratigos24
nikoskon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αντί για Bellus πάρε Zephyrus V2. Το τελευταίο διάστημα περάσαν από τα χέρια μου BellusZephyrus V2Crius V3Griffinκαι έχω μείνει με Griffin & Zephyrus V2. 1
discoboyminimal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 εφυγε παραγγελια 45 αρωματον tpa + cappela. οσο και να εψαξα , δεν βρηκα πουθενα ολα τα αρωματα των εταιριων και να ειναι και stock σε ελλαδα και e-dym.pl τελικα τα πηρα απο chefsvapour.co.uk. ειχα ξαναπαρει απο αυτους. απλα οι καλυτερες εντυπωσεις. 2 λιρες το καθε αρωμα , 10 λιρες τα μεταφορικα. με voucher CV20 πηρα -20% και ολα κυλισαν ομορφα!! αν κανετε μεγαλες παραγγελιες αξιζει , πιο φθηνα (ουτε 1,5ευρο το 10μελο με voucher) και πιο γρηγορα τα εχεις στα χερια σου απο ελλαδα. καλα δεν το συζητω αν γινει μαζικη παραγγελια..ακομα καλυτερα 1
stratigos24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Αντί για Bellus πάρε Zephyrus V2. Το τελευταίο διάστημα περάσαν από τα χέρια μου Bellus Zephyrus V2 Crius V3 Griffin και έχω μείνει με Griffin & Zephyrus V2. Δεν είναι τόσο ότι πάω για επισκευάσιμο, απλά ρώτησα, γιατί καιρό που τον έχει τον bellus o φίλος μου λέει μόνο αρνητικά.. Aυτός πλέον ούτε που να ακούσει για UD..
spyros4776 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Υπαρχει καμια σελιδα να παραγγελνουμε υγρα απο εξω που να συμφερει σε σχεση με εδω?
KEFALAS1981 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Για μένα όχι, δεν είναι κακό, απλά στον cubis έχεις περισσότερες επιλογές: 0.5 ohm (και με watt δουλεύει και με ss tc), 1ohm (και με watt δουλεύει και με ss tc), 1.5 (μόνο watt) και rba επισκευάσιμη (με ότι θες δουλέυει, ανάλογα τί σύρμα θα βάλεις). Από εκεί και πέρα, εγώ ήμουν πολύ ικανοποιημένος με την 1.6 του justgog s14. Aς μας πει και ο aekoupoli ποιόν βλέπει ως πιο ''τσιγαρίασιο'' αν και τον cubis του που είχα δοκιμάσει, μια χαρά αρκετά σφιχτός ήταν στο τέρμα κλείστό ή τέρμα κλειστό η ρύθμιση του αέρα. Οι τιμές αντίστασης του cubis με του justfog είναι σχεδόν ίδιες 3-4 ευρώ, αλλά ένα άλλο κακό του justfog s14 (ξέχασα να το πω και αυτό.. ) είναι ότι βρίσκεις ανταλλακτικές αντιστάσεις μόνο (από όσο έχω δει) στο 310.gr που τον φέρνει... ενώ για cubis όπου ξεμείνεις κάπου θα βρεις να πάρεις, διότι τον έχουν πολλά καταστήματα. τελικα εκανα παραγγελια cubis & lg hg2 , υπαρχει καποιο υγρο χωρις πολλα φρου φρου (καφε ,βανιλια, κλπ); διαβασα για τα natura , τι λενε αυτα ; 2
Muchacho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Aμα χαλασει το ηλεκτρονικο τσιγαρο,ο καταλληλος τεχνικος για την επισκευη του ειναι ο ηλεκτρονικος? 1
discoboyminimal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Aμα χαλασει το ηλεκτρονικο τσιγαρο,ο καταλληλος τεχνικος για την επισκευη του ειναι ο ηλεκτρονικος? αναλογος τι εχει χαλασει.. αν εχει καει καμια πλακετα , η καλυτερη λυση ειναι η αντικατασταση.το δινεις απο εκει που πηρες και στο αλλαζουν. τωρα αν εννοεις ego style τσιγαρα , τοτε ενας ηλεκτρονικος μπορει να κανει την μικρο επεμβαση. αρκει να ειναι γνωστης και να εχει προμηθευτει της καταληλες πλακετες για ego τσιγαρα. αν χαλασει κανα button ας πουμε η καποια θυρα usb, αν δεν το στειλεις για αντικατασταση , μπορει ενας ηλεκτρονικος να στο φτιαξει Υπαρχει καμια σελιδα να παραγγελνουμε υγρα απο εξω που να συμφερει σε σχεση με εδω? εδωσα πιο πανω 2.. e-dym.pl (δεν εχω ψωνισει) chefsvapours.co.uk (CV20 κουπονι , αριστο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις