Baator Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Χαρά στο κουράγιο σου πάντως που αλλάζεις βαμβάκι κάθε φορά που αλλάζεις γεύση, δεν παίζει να το 'κανα με τίποτα, τρελή βαρεμάρα. Μένει λίγο, γεμίζω με ό,τι θέλω, οι 3-4 πρώτες τζούρες έχουν γεύση από το παλιό, μετά όλα καλά. 1
stratigos24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Πήρα σήμερα σε 6αρα νικοτίνη αυτό το υγρό: MilfsMilk από eco vape. Δεν είχα ακούσει τίποτα για αυτό το υγρό, με φίλο πήγαμε σε μαγαζί για να δοκιμάσει ένα φθηνό ammo vanilla mamma που του άρεσε αλλά είχαν έλλειψη σε 6άρι και τελικά πήρε ένα Counter Culture – Fueled, έστησε τον phenomeno και έχει τρελαθεί.. Στο θέμα μας τώρα για το MilfsMilk. Το δοκιμάζω εκεί και λέω αμέσως στην πρώτη τζούρα..''ζαχαρούχο γάλα''.. κάνω άλλες 2-3 τζούρες και το παίρνω. Έρχομαι σπίτι και το βάζω με μια αντίσταση 0.75 που ίδια είχε και στο κατάστημα που το δοκίμασα. Πραγματικά πολύ ωραίο και γεμάτο υγρό. Λες και κάνω ζαχαρούχο νουνου όπως είπα πιο πάνω. Μπαίνω και σε φόρουμ και βλέπω να έχουν φάει όλοι κόλλημα και να το παίρνουν και σε 100ml.. κατάλαβα...χαχα Αναφέρουν πολλοί ότι έχει τη γεύση του γάλακτος στην αρχή και μετά εμφανίζεται και ελαφρά η φράουλα (και καλά ότι το υγρό είναι milk shake φράουλας), την οποία εγώ δεν καταλάβαινα μέχρι να το διαβάσω, τώρα ίσως και να την νοιώθω λίγο... αλλά λίγο. Κάποιοι λένε ότι μετά από αρκετό άτμισμα, σβήνει κάπως το γάλα και γίνεται πιο έντονη η φράουλα.. θα δείξει.. Edit: Όντως, πρέπει να έχει και φράουλα, όσο το κάνω τόσο μου έρχεται.. Και εντάξει, το υγρό στα site έχει εξώφυλλο φράουλα και μπισκότα... Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2016 από stratigos24
deesnider Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Guys, για να σας τα ξαναζαλίσω! Αποφάσισε ο αδελφός μου να κάνει άλλη μια προσπάθεια (μετά την πρώτη αποτυχημένη του...) , μπας και μπορέσει να καθιερώσει το η.τ. Βρήκε με 25 ευρά το kanger kbox 40W καινούργιο από ελληνικό κατάστημα και το τσίμπησε, οπότε από μοντάκι είναι καλυμμένος. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να ασχοληθεί με επισκευάσιμους, κοιτάει αποκλειστικά για εργοστασιακό ατμοποιητή κι έχει γλυκαθεί με τον cubis - θέλει τσιγαρίσια τζούρα - τον οποίο βλέπω να προτείνετε αρκετοί από εσάς τελευταία. Είναι έτοιμος να τον πάρει, αλλά θέλω να προλάβω πιθανή πατατιά: Άκουσα από διάφορους - ενώ τα γενικότερα σχόλια είναι θετικά - για συχνά θέματα υπερτροφοδοσίας και για «μπουρμπουλήθρες». Όσοι είστε χρήστες τού συγκεκριμένου, το έχετε αντιμετωπίσει αυτό και, γενικότερα, το έχετε ακούσει από άλλους χρήστες;
stratigos24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Έχει αναφερεί όντως, αλλά από όσο έχω δει περισσότερο στο κομμάτι του ατμίσματος μετά το άνοιγμα για αναπλήρωση υγρού. Δήλαδη είναι κάτι σύντομο και είναι κάτι που δεν είναι τόσο πρόβλημα (και άλλοι άτμο το παθαίνουν, σειρά gs της eleaf κλπ), γιατί όταν το κάνει (αν το κάνει), είτε φυσας μέσα μια - δυο φορές δυνατά στο επιστόμιο είτε αν δεν φτιάξει έτσι τινάζεις έχοντας βγάλει το επιστόμιο το μοντάκι με τον άτμο ανάποδα, να φτύσει τα περίσσεια υγρά που μπορεί να έχει η αντίσταση (σαν να ρίχνεις το θερμόμετρο ένα πράγμα) και είσαι οκ. Καθαρίζεις και με ένα χαρτάκι την καμινάδα που και που. Ο αεκούπολι που τον έχει κάποιες μέρες, δεν μου έχει αναφέρει κάτι πάντως.
deesnider Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Έχει αναφερεί όντως, αλλά από όσο έχω δει περισσότερο στο κομμάτι του ατμίσματος μετά το άνοιγμα για αναπλήρωση υγρού. Δήλαδη είναι κάτι σύντομο και είναι κάτι που δεν είναι τόσο πρόβλημα (και άλλοι άτμο το παθαίνουν, σειρά gs της eleaf κλπ), γιατί όταν το κάνει (αν το κάνει), είτε φυσας μέσα μια - δυο φορές δυνατά στο επιστόμιο είτε αν δεν φτιάξει έτσι τινάζεις έχοντας βγάλει το επιστόμιο το μοντάκι με τον άτμο ανάποδα, να φτύσει τα περίσσεια υγρά που μπορεί να έχει η αντίσταση (σαν να ρίχνεις το θερμόμετρο ένα πράγμα) και είσαι οκ. Thanks! Όπως το σκέφτεσαι, για 'σένα προσωπικά, αν σκεφτόσουν την αγορά του και θεωρούσες πιθανό να συναντήσεις το συγκεκριμένο θέμα - και με δεδομένη την αντιμετώπιση με τα κόλπα που ανέφερες - η κατάσταση αυτή θα αποτελούσε λόγο για να μην τον πάρεις; Ρωτάω για να «σφυγμομετρήσω» το πώς σκέπτεται ο καθένας ξεχωριστά. (Αλήθεια, εναλλακτικές λύσεις γύρω στο 30άρι, από Ελλάδα πάντα και μόνο για εργοστασιακό, εκτός τού ναυτίλου που τον ξέρω, ποιες θα θεωρούσες, αν τελικά αποφασίσει το αδέρφι ότι δε θέλει να πάει στον cubis; )
stratigos24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Όχι, δεν θα μου ήταν πρόβλημα, θα τον έπαιρνα εύκολα. Ακόμα δες και τον justfog s14, τον είχα προτείνει και στον αεκουπολι πριν ξεκινήσει. Πήγε vtc mini με cubis και λίγες μέρες μετά τον justfog s14 και λέει του αρέσει πολύ, ίσως και καλύτερα από cubis χωρίς να λέει φυσικά ότι δεν ευχαριστιεται και αυτόν. Απλά πήρες δύο για να κουβαλάει δύο γεύσεις μαζί. Εμένα μου άρεσε πολύ ο cubis με την 1ομ αντισταση αλλά δεν μπορώ να πω αν είναι καλύτερος από τον justfog s14 που τον είχα κάιρο και από ego one mega, eleaf gs σειρά και ναυτιλο που είχα, ήταν με διαφορά ο καλύτερος σε όλα (γεύση, ντουμανι, μηδέν διαρροές, ποτέ μπουρμπουληθες σκασιματα,αντίσταση που κρατάει μήνα κλπ) Αρνητικά του σε σχέση με τον cubis που έχουν ίδια τιμή: Μικρή χωρητικότητα Μόνο μια αντίσταση 1.6 ούτε έχει tc Έρχεται με μια αντίσταση ο cubis με 3 Γεμίζει δύσκολα σε σχέση με τον cubis
deesnider Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Όχι, δεν θα μου ήταν πρόβλημα, θα τον έπαιρνα εύκολα. Λέω να μη τού βάλω φιτιλιές (δεν τού έχω αναφέρει τις αμφιβολίες που απέκτησα με τα όσα άκουσα, αφού 100% βέβαιος δε μπορούσα να είμαι και δεν ήθελα να τον απογοητεύσω...) Δεδομένου, τελικώς, τού ότι περισσότερα είναι τα θετικά που κυκλοφορούν γι' αυτόν, θα τού πω να τον πάρει και βλέπουμε, αφού τον διάλεξε κιόλας επειδή τού άρεσε και οπτικά (αστείο ακούγεται ίσως, αλλά για πολλούς ακόμα κι αυτό μετράει...) Σ' ευχαριστώ και πάλι! 1
KEFALAS1981 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 καλημερα ειμαι 15χρονια τωρα καπνιστης και κανω 1 πακετο την μερα (west red 100s αρκετα βαρια τσιγαρα) θελω να παρω Η,Τ για να σταματησω το καπνισμα θα το αγορασω απο ελλαδα σκεφτομαι να παω σε κατι φθηνο για αρχη Eleaf iStick Basic ; η σε κατι καλο Joyetech eVic VTC MIni ; εχω διαβασει σχεδον ολο το τοπικ αλλα θελω λιγη βοηθεια γιατι μπερδευτηκα ( πνευμονικες και τσιγαρισιες) ας πουμε οτι εγω τωρα αναβω ενα west τραβαω τον καπνο 1- 2 sec των κραταω στο στομα και τον βγαζω απο την μυτη τι ατμοποιητη θελω ; το μπατζετ ειναι μεχρι 100 (απο ελλαδα ) Ευχαριστω
Baator Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Όπως και να παίρνεις την τζούρα από το τσιγάρο, είναι τσιγαρίσια, δηλαδή σφικτή. Έχεις κάποια αντίσταση με λίγα λόγια. Οι πνευμονικές είναι από σαν να ρουφάς αέρα από καλαμάκι μέχρι και σχεδόν όπως όταν αναπνέεις, χωρίς καμία απολύτως αντίσταση δηλαδή. Στις πνευμονικές κατεβάζεις κατευθείαν τον ατμό στα πνευμόνια, δεν τον κρατάς καθόλου στο στόμα. Το ποια συσκευή θα προτιμήσεις εξαρτάται από τα χρήματα που θες να διαθέσεις. Η διαφορά στην ποιότητα ατμίσματος μεταξύ του Istick Basic και του Vtc mini με έναν καλό ατμοποιητή πάνω, είναι πολύ μεγάλη. Αν δεν τα λυπάσαι τα παραπάνω χρήματα, αξίζει να τα δώσεις. Με 100 ευρώ που αναφέρεις, παίρνεις άνετα από Ελλάδα και το VTC Mini, και τον Cubis (ατμοποιητής) που προτείνουμε γενικά εδώ το τελευταίο διάστημα, και μια μπαταρία 18650 που θα χρειαστείς. Το μόνο που σου μένει μετά είναι να διαλέξεις και ένα υγρό της αρεσκείας σου. 3
Lucifer Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καμιά συμβουλή για καθάρισμα του ατμοποιητή από προηγούμενο υγρό;
paularas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 πλενεις τα πάντα εκτός απο την αντίσταση με νερό και καθαρίζεις την αντίσταση με ένα πανάκι μόνον ήθελα και γω να ρωτήσω κάτι. πήρα τον cubis και έβαλα την αντίσταση 0,5ohm. την δούλεψα από τα 17 watt στην συνέχεια 20,22,25. ότι και να γίνει νιώθω να σκάει στο στόμα μου πολλές φορές και ανεβάζει υγρό. φταίει ότι έχω τον αερά στο τέρμα κλειστό? είχε κανείς ίδιο πρόβλημα? γενικά νιώθω ότι η αντίσταση των 0,5 σαν να μην δουλεύει καλά με αυτόν τον ατμοποιητή (και θέλει είτε την 1 είτε την 1,5) 1
KEFALAS1981 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Πηρα τελικα τον vtc miniΘα παω αυριο να παρω τον cubis . Υγρα και μια μπαταριαΠοια μπαταρια να παρω απο εδω Μπαταρίες Ευχαριστω
Aifel_tower Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Την lg την καφε,value for money! Φιλε μου νομιζω οτι εκανες την καλύτερη κινηση που εδωσες τα 30-40€ παραπανω,και σε καμμια 10αρια μερες που δεν θα εχεις βαλει ουτε τσιγαρο στο στομα,να πεις κ στους φιλους που θα σε ρωτανε να κανουν το ιδιο... Και να γραψεις και εδω,για το αν αξιζει να δωσει καποιος το 20αρικο,η τα 30€ για κατι που πραγματικα βοηθαει... 1
KEFALAS1981 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 αμα καταφερω και σταματησω το καπνισμα θα ποσταρω Γι αυτην γραφεις ετσι ; Μπαταρία LG INR18650HG2 - 3000mAh Ευχαριστω 1
aekoupoli Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ο justfog s14 είναι πιο τσιγαρισιος απο cubis.Επίσης βγάζει πυκνό ντουμανι.Το μονο κακό του είναι οτι παιρνει λιγα μλ και αντίσταση μονο 1.6 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις