Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως βρε παιδιά από την αρχή είπα όχι άλλο κάρβουνο(τσιγαρίσια)και πήγα σε φρουτώδη και ψιλογλυκά υγρά.Και τώρα με diy υγρά το καπνικό στοιχείο είναι ελάχιστο και πάντα σε μίξη

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λίγο καθυστερημένα, αλλά ευχαριστώ! Μόλις το παρήγγειλα, γιατί με έπιασε ένας κωλόβηχας δυο μέρες τώρα και έπαθα ταπηροκρανίωση με το κωλοτσίγαρο, ελπίζω να με απαλλάξει το σετάκι από αυτό δια παντός. (έστω και ως υποκατάστατο)

Οι 20 μέρες αποστολής max που αναφέρονται, αφορούν σε εργάσιμες ή ημερολογιακές?

Επιπλέον, αξίζει να παραγγείλω από fasttech και μπαταρίες - φορτιστή ή δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες αποκλίσεις στην τιμή?

Sorry που πρήζω αρχίδια, αλλά μου φαίνονται όλα πολύ μπερδεμένα (αντιστάσεις, σύρματα, watt).

Δημοσ.

Τα νεύρα μου με τους Κινέζους...Μετά από αναμονή 1 μήνα+, αποφασίζουν να στείλουν το δέμα με την παραγγελία που είχα κάνει. 

1ο πρόβλημα: "Πλέον δεν μπορούμε να στείλουμε μπαταρίες με αεροπλάνο, σόρρυ, ψάχνουμε λύση. Θέλετε refund, θέλετε να περιμένετε να βρούμε λύση και να τα στείλουμε όλα μαζί σε 2 βδομάδες+, ή να το σπάσουμε στα 2 και να στείλουμε τα υπόλοιπα τώρα;" Σπάστε στο στα 2, στείλτε τις μπαταρίες μετά.

Περνάνε 3-4 μέρες, το στέλνουν.

Περνάνε άλλες 10 μέρες, νέο μήνυμα τώρα: "Ναι, τελικά πρόβλημα, η Sweden Air Post μας επέστρεψε το δέμα πίσω, κάτι συνέβη σε μια πτήση της με μπαταρίες και πλέον έχουν αυξηθεί τρομερά τα μέτρα ασφαλείας. Αν και το δέμα σας δεν περιείχε μπαταρίες/υγρά ή ό,τιδήποτε, το flagαραν ως επικίνδυνο και μας το γύρισαν πίσω. Τί να κάνουμε; Refund, να το ξαναστείλουμε με ρίσκο πάλι να φάμε άκυρο ή θέλετε να περιμένετε μέχρι να βρούμε νέο shipping provider;

Από 40 κύματα έχει περάσει αυτό το δέμα, ΑΝ και ΟΤΑΝ έρθει θα ανοίξω σαμπάνιες.

Γενικά έχετε το υπόψιν, μπαταρίες γιοκ από Fasttech προς το παρόν και γενικά υπάρχει θέμα με όλα τα δέματα.

Είχαμε τα capital controls να προσπεράσουμε, τώρα έχουμε ΚΑΙ αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Γνκ τα δεματα της Fasttech απο ότι κατάλαβα τρώνε άκυρο από Sweden Post. Από το shanghai post μου έκανε κανονικά Ship το Mod που έβαλα πριν κάτι μέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια βοήθεια.

Θέλω να δουλέψω αυτή την αντίσταση σε ένα istick 40w με τον gs air 2. Πείτε μου λίγο τα βήματα. Την ποτίζω καλά, την βάζω πάνω, την κλειδώνω και μετά ατμίζω σε ni mode;

Απλά με παρεξένεψε που μου είπε στο κατάστημα, ότι μπορεί να μην τη διαβάσει καλά ή να μην την δουλέψει καλά το istick 40w και ότι μπορεί να χρειαστεί 2-3 κλειδώματα η αντίσταση μέχρι να την πιάσει (κάτι τέτοιο...).

Edit:

Οκ, το βρήκα εδώ στο 11:20.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Τί βλέπω μέχρι στιγμής με το istick 40w και την ni 0.15 ohm αντίσταση σε gs air 2 (2ml ο μικρός).

Κάνω 6άρι e-liquid relax (και γενικά 6άρια υγρά) και παίρνω το χτύπημα που θέλω από αντίστάσεις του 1ohm και άνω. Τώρα, με την ni βλέπω ότι και με τέρμα κλειστό τον αέρα, δεν μου λέει κάτι σε χτύπημα, κάτω από 240-250 βαθμούς (το ακριβώς χτύπημα νομίζω που θέλω, το βρίσκω στους 250-260).

Και από θέμα γεύσης, πάλι έπαιρνα πολύ περισσότερη με την 1.5ohm. Βέβαια αυτό, δεν είναι πάντα κακό, διότι αρκετά υγρά είναι πολύ έντονα και ίσως έτσι να μην κουράζουν εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει κανείς εμπειρία με αγορά απο εδώ; http://www.sourcemore.com/

ναι παρειγγειλα 200ευρο μεσα στην πρωτοχρονια τους , και τα περιμενω ακομα.

το tracking number λειτουργει , και τα πραγματα ταξιδευουν.

κατσε να ερθουν και θα ποσταρω κ αλλα :)

Δημοσ.

Λέω να πάρω από fashteck 2 vtc mini με cubis που τα έχει κοντά στα 45 ευρο. Τι εταιρία για αποστολή να βάλω? έχει αρκετές επιλογές με δωρεάν μεταφορικά.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,
μια ερώτηση, επειδή είμαι στην αρχή ακόμα και δοκιμάζω διάφορα υγρά, χρησιμοποιώ subtank mini με το rba, όταν θέλω να δοκιμάσω κάποια άλλη γεύση από αυτή που είχα μέσα να αλλάζω το βαμβάκι η να το αφήνω? Αν αφήνω το ίδιο θα έχει διάφορα στη γεύση? Μέχρι στιγμής κάθε φορά που αλλάζω γεύση αλλάζω και βαμβάκι και κοντεύει να τελείωση και δε ξέρω πόσο καιρό θα κάνει αυτό που έχω παραγγείλει...

Δημοσ.

καλα κανεις και αλλαζεις βαμβακι.

εγω βαριεμε καποιες φορες να σου πω την αληθεια αχαχα, οποτε και με λιγο μπερδεμενη γευση ειμαι κομπλε.

εσυ αφου εισαι τοσο 'ψειρας' , πανε παρε με 2 ευρο ενα cotton baicon , η κανα koh gen do η κανα fiber freak.

τερμα φθηνα ειναι τα βαμβακια και για 1 ευρο δεν αξιζει η αναμονη απο εξω ;)

---

και οπως εχω ξαναπει , μπορει να βαρανε τιμες τα καταστηματα μας , αλλα ψωνιζω απο αυτους ψιλολογια και υγρα.

απο εξω περνω μονο modακια , hardware γενικα. η κατι που ειναι πολυ σπανιο να βρεθει ελλαδα.

κερδισμενος απο αποψη χρηματων μπορει να μην βγαινω , αλλα σιγουρα κραταω σχεσεις με καποια μαγαζια και 'τονωνω' λιιιιγο την ελληνικη οικονομια(τους καταστηματαρχες βασικα,, δεν θελω να μιλησω για ελληνικη οικονομια χαχαχα). το 1 ευρο εκεινο δεν θα μου λειψει σιγουρα :)

Δημοσ.

Περιμένω koh gen do και έχω και αυτά απλά δεν ξέρω αν είναι καλά, τα είχα πάρει μαζί με το μοντακι!

Μια εβδομάδα έχω που άρχισα και παραγγέλνοντας κάποια υγρά που διαβάζω πως είναι καλά περνώ 2μλ δοκιμαστικά και δοκιμάζω συνεχεία! Σήμερα ήρθαν και οι βάσης και έφτιαξα 200μλ 50-50 10νικοτινι για να αρχίσω σιγά σιγά τα DIY!!

Από εδώ που είχα διαβάσει και μου είχατε προτείνει πήρα vtc mini+subtank mini+vtc5 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, από την πρώτη στιγμή που άρχισα μου άρεσε πολύ (σε σχέση με ένα ego-t που είχα παλιά) και δεν μπήκα καθόλου σε πειρασμό να καπνίσω, σήμερα έτσι από περιέργεια είπα να ανάψω ένα τσιγάρο να δω πως θα μου φανεί, ε και το πέταξα δε μαρεσε!! Οποτε μια χαρα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένω koh gen do και έχω και αυτά απλά δεν ξέρω αν είναι καλά, τα είχα πάρει μαζί με το μοντακι!

Μια εβδομάδα έχω που άρχισα και παραγγέλνοντας κάποια υγρά που διαβάζω πως είναι καλά περνώ 2μλ δοκιμαστικά και δοκιμάζω συνεχεία! Σήμερα ήρθαν και οι βάσης και έφτιαξα 200μλ 50-50 10νικοτινι για να αρχίσω σιγά σιγά τα DIY!!

Από εδώ που είχα διαβάσει και μου είχατε προτείνει πήρα vtc mini+subtank mini+vtc5 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, από την πρώτη στιγμή που άρχισα μου άρεσε πολύ (σε σχέση με ένα ego-t που είχα παλιά) και δεν μπήκα καθόλου σε πειρασμό να καπνίσω, σήμερα έτσι από περιέργεια είπα να ανάψω ένα τσιγάρο να δω πως θα μου φανεί, ε και το πέταξα δε μαρεσε!! Οποτε μια χαρα!!!

κλασικη περιπτωση muji

λοιπον , εχεις 2 επιλογες.

1)το χαριζεις στην γυναικα σου για να ξεβαφεται

2)το βαζεις για προσαναμμα την κυριακη που θ αναψεις την φουφου.

πανε παρε ενα καλυτερο γιατι δεν κανει το muji

• Like 1
Δημοσ.

κλασικη περιπτωση muji

λοιπον , εχεις 2 επιλογες.

1)το χαριζεις στην γυναικα σου για να ξεβαφεται

2)το βαζεις για προσαναμμα την κυριακη που θ αναψεις την φουφου.

πανε παρε ενα καλυτερο γιατι δεν κανει το muji

Τοσο αχρηστο, θα το κανω προσαναμμα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...