Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άμα δουλεύει κάτι δε το πειράζεις. Εφόσον 3 μήνες δουλεύει γιατί να το πειράξεις; Έχε μια αντίσταση back up και μη σε νοιάζει.

δεν ισχυει. ειδικα στις αντιστασεις.

3 μηνες ειναι 100μερες. 1/3 του χρονου :P

δηλαδη , νταξει , ειπαμε , κρατανε πολυ οι αντιστασεις , αλλα οχι κ ετσι..

να τιν κρατησεις κανα μηνα παιζει..δυσκολο αλλα παιζει. 3 μηνες με τιποτα .

εγω στοιχηματιζω οτι τρωει καμενα τοσο καιρο και δεν το εχει χαμπαρι. εκτος και αν το ειχε παρατημενο κανα 2μηνο το ηλεκτρονικο και το ξαναπιασε τωρα.

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατί έχουν minimum watt;

Απλά ο κατασκευαστής δίνει ένα εύρος τιμών στο οποίο, πρακτικά, θα δουλεύει καλά ο άτμο.

Εσένα αν σε ικανοποιεί και στα 10, παίξε στα 10. Μιλάω, φυσικά, για τα minimum watt. Αν τώρα σου λέει maximum 30 και παίξεις στα 30, ακόμη και εκεί μπορεί να φας καμένο.

Το εύρος είναι "σχετικό" δηλαδή. Απλά σου λέει, πάνω-κάτω, που πρέπει να παίζεις.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα λεω να σταματησω το κάπνισμα και εγω και να αρχισω το ατμισμα.. διαβασα 5-10 πραγματα σχετικα γιατι δεν ειχα ιδεα, 

εγω θελω να ρυθμίζω ποσο βαρια θα ειναι η τζουρα που απο οτι καταλαβα αυτο γινετε με την ρυθμιση της θερμοκρασιας η των βατ σωστα ως εδω ??? και να μην ειναι σαν να ρουφαω αερα σκετο να νιωθω μια πιεση να το πω σαν αυτη του στριφτου τσιγαρου που αυτο πεζει ρολο απο τον ατμοποιητή ετσι ?? και επίσης απλα να αλλαζω αντιστάσεις ευκολα δεν θελω να φτιαχω κτπλ. θα ηθελα να με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος στα παραπανω και επισης αν ειναι καλη η  επιλογη που λεω να κανω, δεν θελω να παρω απο εξωτερικό. εχω βρει αυτο το πακετο στα 65,49 ευρο  :Eleaf iStick 40W Kit + GS Tank TC . τι λετε θα κανει την δουλεια μου ? 

http://www.dotshop.gr/category-1/istick-40w-kit-eleaf/

Δημοσ.

μεχρι ποσα λεφτα θες να δωσεις?

θα σε πειραζε να παρεις κατι μεταχειρισμενο?

μεχρι 70 το πολυ λεω, τωρα για μτχ δεν ξερω εχεις κατι να μου προτείνεις ??

Δημοσ.

με 70 πρεπει να περνεις κανα vtc mini (που εχει αποσπομενη μπαταρια , αυτο μας ενδιαφερει..)

και καναν cubis ατμοποιητη καινουργιο.

40 ευρο να το βρεις το vtc , 10 μια μπαταρια , και αλλα 15? (27 τον δινουν ελλαδα...ελεος..) πας στα 77.. ισως να κανει καμια καλη τιμουλα το μαγαζι που θα παρεις την μπαταρια + cubis. και πεσεις στα 30-35.

μετα θες μονο υγρα και ανταλακτικες αντιστασεις.

Δημοσ.

Αυτο που βρηκα πιο πανω δεν αξιζει ??

Μια χαρά είναι. Δεν είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί, αλλά είναι ένα αξιοπρεπές σετάκι αρχαρίου.

Θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου, ενώ η συσκευή είναι πολύ απλή και δεν χρειάζεται να μπλέξεις και

με πολλά-πολλά. Για τα λεφτά που ψάχνεις και από Ελληνικό κατάστημα, είναι μια από τις καλύτερες επιλογές

που μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.

Και εμένα ο γαμπρός μου αυτό το σετάκι έχει ακριβώς και είναι οκ.

Βέβαια θα το προτιμούσα μεταχείρο, μιας και το βρίσκεις στα 30-35 το 40w και τον άτμο τον παίρνεις 15 ευρώ new. Ίσως όμως να πάρεις έναν cubis ποτ θεωρώ πιο καλό (25-30 καινούριος από Ελλάδα... έρχεται και με 3 αντιστάσεις αντί για μια) και να είσαι πάλι σαν σύνολο κάτω από 70 ευρώ.

Κοιτάς για αγγελίες εδώ στο insomnia στην κατηγορία gadgets που παίζουν μερικά modακια ή στο facebook στις παρακάτω 2 ομάδες:

metaxeirismenes atmomixanes και ατμισμα gr bazaar

ΥΓ: Τον cubis δεν θα μπορείς να τον δουλέψεις με θερμοκρασία αν δεν έχεις το vtc mini ή δεν φτιάξεις την rba αντίσταση του cubis (την πήρε ο aekoupoli) με σύρμα νικελίου - τιτανίου (αν έχω λάθος όσον αφορά την rba και το σύρμα, ας με διορθώσει κάποιος)

Όσον αφορά τη σφιχτή ή αεράτη τζούρα, αυτή ρυθμίζεται από τη ρύθμιση εισαγωγής αέρα του ατμοποιητή.

Δημοσ.

Δεν το έχω ψάξει, αλλά ο Cubis δεν έχει κεφαλές με SS; Λογικά μπορεί να τις χρησιμοποιήσει σε οποιοδήποτε μοντάκι υποστηρίζει TC με SS ή έστω με TCR. Όχι βέβαια στο iStick 40. Είδα όμως η Joyetech στη σελίδα της έχει κεφαλές με Ni/Ti, το θέμα είναι πότε θα τις δούμε εδώ :)

Δημοσ.

Η διαφορα απο νικέλιο σε τιτάνιο στις κεφαλες πια ειναι δλδ πια να προτιμήσω?

Οι ανταλλακτικές αντιστάσεις για μερικούς ατμοποιητές κατασκευάζονται
από διαφορετικών ειδών σύρματα, τιτάνιο, νικέλιο, stainless steel, kanthal, κτλ.

Υποτίθεται ότι σύρμα με σύρμα έχει διαφορά στην γεύση, μην φανταστείς τίποτα
το τρομερό βέβαια, οι περισσότεροι δεν θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν τι είναι τι
αν τους έβαζες 5 διαφορετικές αντιστάσεις να δοκιμάσουν.

Δεν χρειάζεται να μπλέξεις με τέτοια πράγματα με την μία, προτίμησε τις απλές, κλασικές
kanthal αντιστάσεις, τουλάχιστον για αρχή.

Απλά να ξέρεις ότι δεν έχουν όλοι οι ατμοποιητές αντιστάσεις από όλα τα υλικά
και ότι συγκεκριμένα σύρματα τα δουλεύουμε μόνο στο mode του ελέγχου θερμοκρασίας
και όχι στο κανονικό, power mode. Επίσης δεν μπορούν όλες οι συσκευές, ακόμα και αυτές που έχουν 
mode ελέγχου θερμοκρασίας να δουλέψουν όλα τα σύρματα. Άλλα έχουν λειτουργία μόνο για kanthal, 
άλλα kanthal και νικέλιο, άλλα και για τιτάνιο, κτλ.

Αν σου φαίνονται πολλά αυτά για αρχή και δεν θες να μπερδευτείς με έλεγχο θερμοκρασίας, πάρε τις απλές kanthal  αντιστάσεις και ξενοιάζεις. Δουλεύουν σε όλες τις συσκευές, τις βρίσκεις σε όλα τα καταστήματα και δεν χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις.
  • Like 3
Δημοσ.

Παιδια Ευχαριστώ για την ενημέρωση τλκ πεζει να παρω απο ενα φιλο το vtc mini αυριο θα μου το φερει να το δω να το δοκιμασω και αν ολα καλα θα το παρω,

• Like 1
Δημοσ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις λίγα λεφτά παραπάνω και να πάρεις ένα μοντάκι με δυνατότητα για έλεγχο θερμοκρασίας και στην αρχή να το χρησιμοποιείς μόνο σε power mode...Στο μελλον, οταν θα έχεις μαθει περισσοτερα πραγματα για συρματα και αντιστασεις γενικότερα αν θες κάνεις το βήμα παραπάνω σε νικέλιο, τιτάνιο ή ατσάλι, αλλιώς μένεις στο πολυαγαπημένο κανθαλ.. :)Το vtc mini του φίλου σου είναι μια πολύ αξιόλογη συσκευή που χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος.Μέσα σε αυτούς κι εγώ. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας καινούριος -και όχι μόνο- χρήστης.

Να προσέξεις μόνο τις μπαταρίες που θα πάρεις για το μοντάκι να είναι από αξιόλογη εταιρία και να μη τις κακομεταχειριζεσαι...Στο παρόν νήμα στις προηγούμενες σελίδες αναφέρουν τα παιδιά ποις είναι αυτές.

Για ατμοποιητη ο Cubis όπως σου είπαν παραπάνω είναι μια καλή λύση,κι εγω θα προσθεσω τους Tron και Ego One οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να σου δίνουν και "τσιγαρίσια" αλλά και ως ένα βαθμό "πνευμονική" τζουρα για να δεις τι προτιμάς..

Οι περισσότεροι που εισέρχονται στο άτμισμα ψάχνουν αυτή τη τσιγαρίσια τζουρα που είναι πιο σφιχτή και εξομοιώνει τη τζουρα του τσιγάρου όπως είναι λογικό.

Ο ατμο που αναφερεις παραπάνω είναι ένας από αυτούς όπως και ο αγαπημένος ναυτίλος.

Όπως και να έχει, ότι και να επιλέξεις, θα σου συνιστούσα να ρίξεις αρκετό διάβασμα είτε σε αυτό το νήμα είτε σε διάφορα αλλά φόρουμ που αφορούν αποκλειστικά το ατμισμα έτσι ώστε να μπορέσεις να μπεις πιο γρήγορα και με ασφάλεια, για σένα και τη τσέπη σου στο κόσμο του ατμισματος και να μείνεις μακριά από το τσιγάρο.

Ότι άλλο χρειαστείς εδώ θα μαστε..

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...