aekoupoli Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Aπλα δεν ξερω καν τι ειναι το tcr.ναι το ειδα το menu αυτο.Τι κερδιζουμε απο το απλο ΤC μοde αυτο δεν εχω καταλαβει.Για το λουκετακι το καταλαβα.Ειδα και το istick του φιλου μου και το ειχε μονιμα το λουκετακι σε tc mode
Baator Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Είναι για να δουλέψεις διαφορετικά σύρματα σε έλεγχο θερμοκρασίας από αυτά για τα οποία υπάρχει ήδη ρύθμιση στο μοντάκι σου. Μπορεί π.χ. το μοντάκι σου να έχει mode για τιτάνιο, νικέλιο και stainless steel 304 ή 316 π.χ. Θες εσυ να δουλέψεις με κάποιο άλλο περίεργο σύρμα. Βρίσκεις τι tcr έχει από κάποιον πίνακα στο Ίντερνετ, το περνάς σε μια από τις tcr μνήμες και το δουλεύεις. 3
akis_supernatural Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 θελω εδω και 2 μηνες να μεταβω στ ηλεκτρονικο τσιγαρο... αλλα δεν το εχω κανει ακομη γιατι ειναι τοσες πολλες οι πηλοφοριες που ειλικρινα μπερδευομαι!!! τωρα καπνιζω γυρω στα 13 τσιγαρα στριφτο.... δε θελω ετοιμο starter kit θελω να φτιαξω το δικο μου mod.... μπορειτε να μου προτεινετε καποια vfm κομματια??? Ευχαριστω!!
akis_supernatural Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 κατεληξα σε αυτο..... https://www.fasttech.com/products/0/10014483/4347902-authentic-joyetech-evic-vtc-mini-75w-tc-vw-apv ποια ειναι η γνωμη σας??
stratigos24 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 κατεληξα σε αυτο..... https://www.fasttech.com/products/0/10014483/4347902-authentic-joyetech-evic-vtc-mini-75w-tc-vw-apv ποια ειναι η γνωμη σας?? VTC Mini & Cubis πολύ καλύτερο σετάκι από το Istick 60, βασικά παίζει να 'ναι το κορυφαίο σετ για αρχάριο αυτήν την στιγμή. Για λίγο πιο οικονομική λύση δεν είναι άσχημο και το 60άρι Istick, αλλά αν δεν τίθεται οικονομικό πρόβλημα, το άλλο με κλειστά μάτια θα διάλεγα. Λοιπόν, πήγαμε για ψώνια με τον aekoupoli. Πήρε vtc mini v3 και cubis. Βάλαμε πάνω την 1.0 ohm. Ότι και να πω είναι λίγο. Πάρα πολύ καλή γεύση, πολύ καλό ντουμάνι και σε σχετικά χαμηλά watts από 10 εως 14-15. Τζούρα σφιχτή, τσιγαρίσια στο τέρμα κλειστό τον αέρα αλλά και στο τέρμα ανοιχτό, πάλι δεν το λες για πνευμονική. Δεν ξέρω, με εξέπληξε. Δοκιμάσαμε και την 1.5 clapton, και αυτή πολύ καλή, με ίσως λίγο πιο έντονη γεύση, αλλά εγώ θα προτιμούσα την 1.0, σύμφωνα με το πως μου αρέσει να ατμίζω. Πίστεύω ότι ο άτμο αυτός είναι πάααρα πολύ καλός, πλέον αυτόν θα προτίνω, δεν είναι δυνατόν να προτίνω τον justfog s14 που έχει 25 ευρώ και παίρνει μόλις 1.8ml και έχει μόνο μια αντίσταση στα 1.6ohm και όχι ποικιλία και να μην προτίνω cubis που έχει 30 ευρώ και έρχεται με 3 αντιστάσεις μαζί (0.5, 1.0 και 1.5) και έχει και εκείνος πραγματικά πολύ καλή γεύση, μεγάλη χωρητικότητα και γεμίζει πανεύκολα και πολύ ντουμάνι. Τις δοκιμές τις κάναμε στο σπίτι του άλλου φίλου μας με το istick 60w και τον gs tank που είπε ο aekoupoli παραπάνω και είδαμε ότι το vtc mini δουλεύει πιο καλά, πιο άμεσα δίνει τα ρέυματα και τη δύναμή. Και ο φίλος τώρα vtc mini θέλει και cubis Μάλλον κάψαμε την 1.0ohm κάποια στιγμή, γιατί τη γύρισε ο aekoupoli σε ni για θερμοκρασία (οι αντιστάσεις του cubis είναι για να μπούν στο mode ss για θερμοκρασία) και το έβαλε πχ στο ni στους 240 αλλά τα watts ήταν στο 75. Ε, ok, του ήρθε στο στόμα ο ατμός σε θερμοκρασία λάβας και μετά μύριζαμε καμμένο. Αλήθεια, γιατί έχει να ρυθμίζεις και τα watt (που νομίζω στο istick 60 δεν μπορείς να τα πειράξεις) σε tc mode (ss,ti, ni) το vtc;; Ο cubis τελικά είναι αυτό που ακριβώς ψάχνεις! 1
akis_supernatural Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 και κατι τελευταιο.... απο mod μου προτεινετε το vtc mini...... ειναι το καλυτερο στην τιμη του ετσι? απο atomizer ποιο να παρω? εχω δει τα cubis , Kanger Subtank Mini v2 , και το Nautilis Mini.... τι λετε? αν εχετε να μου προτεινετε και καποιο αλλο ευπροσδεκτο....
discoboyminimal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 και κατι τελευταιο.... απο mod μου προτεινετε το vtc mini...... ειναι το καλυτερο στην τιμη του ετσι? απο atomizer ποιο να παρω? εχω δει τα cubis , Kanger Subtank Mini v2 , και το Nautilis Mini.... τι λετε? αν εχετε να μου προτεινετε και καποιο αλλο ευπροσδεκτο.... cubis για σφηχτη τζουρα. subtank mini για αερατη o ναυτιλος πλεον παει 3η επιλογη. 1
akis_supernatural Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 cubis για σφηχτη τζουρα. subtank mini για αερατη o ναυτιλος πλεον παει 3η επιλογη. μαλιστα..... βασικα δεν εχω καμια εμπειρια απο ηλ. τσιγαρο.......... να παω cubis? μιας και ερχομαι απο τσιγαρο? μηπως με το subtank mini μου φανει τελειως αερας και δε θα το ευχαριστιεμαι?
discoboyminimal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 μαλιστα..... βασικα δεν εχω καμια εμπειρια απο ηλ. τσιγαρο.......... να παω cubis? μιας και ερχομαι απο τσιγαρο? μηπως με το subtank mini μου φανει τελειως αερας και δε θα το ευχαριστιεμαι? μπορει και ναι , μπορει και οχι γνωμη μου ειναι να δοκιμασεις απο καποιον! αν δεν εχεις καποιον γνωστο που να ασχολειτε , πας σε ενα μεγαλο μαγαζι με ηλεκτρονικα , σιγουρα καποιος εκει μεσα θα εχει καποιον αερατο και καποιον σφιχτο και δοκιμαζεις
Lucifer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Πρώτες εντυπώσεις από vtc+cubis εξαιρετικές, έβηξα τα πνευμόνια μου στην πρώτη τζούρα. Ως τώρα το τέσταρα μόνο σε bypass με την 1.5, πολύ γεμάτος καπνός ατμός. Η δικιά μου το έχει κατεβάσει στα 9 βατ γιατί παραπάνω την έπνιγε. Δεν ξέρω πώς είναι τα πιο αεράτα atomizer, αλλά αυτό άνετα θα μπορούσα να το υιοθετήσω κι εγώ ως καπνιστής. 5
akis_supernatural Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Πρώτες εντυπώσεις από vtc+cubis εξαιρετικές, έβηξα τα πνευμόνια μου στην πρώτη τζούρα. Ως τώρα το τέσταρα μόνο σε bypass με την 1.5, πολύ γεμάτος καπνός ατμός. Η δικιά μου το έχει κατεβάσει στα 9 βατ γιατί παραπάνω την έπνιγε. Δεν ξέρω πώς είναι τα πιο αεράτα atomizer, αλλά αυτό άνετα θα μπορούσα να το υιοθετήσω κι εγώ ως καπνιστής. ωραια αρα αυτο θα παρω και εγω.... με το bypass με μπερδεψες.... αντε να βρω τι κανουν ολες αυτες οι λειτουργιες που εχει και ποσα βατ και τι θερμοκρασια... πολυ μπερδεμα... απο αντιστασεις τι παιζει? αποτι διαβασα περιπου ανα εβδομαδα την αλλαζουμε οποτε να παρω και αντιστασεις να εχω.....
discoboyminimal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Πρώτες εντυπώσεις από vtc+cubis εξαιρετικές, έβηξα τα πνευμόνια μου στην πρώτη τζούρα. Ως τώρα το τέσταρα μόνο σε bypass με την 1.5, πολύ γεμάτος καπνός ατμός. Η δικιά μου το έχει κατεβάσει στα 9 βατ γιατί παραπάνω την έπνιγε. Δεν ξέρω πώς είναι τα πιο αεράτα atomizer, αλλά αυτό άνετα θα μπορούσα να το υιοθετήσω κι εγώ ως καπνιστής. καλο ατμιστο που λενε και οι μπαρμπαδες!! χαχαχα αντε κ εσυ με ενα 200αρη mod ! ωραια αρα αυτο θα παρω και εγω.... απο αντιστασεις τι παιζει? αποτι διαβασα περιπου ανα εβδομαδα την αλλαζουμε οποτε να παρω και αντιστασεις να εχω..... ρε συ? ψωνισες ποτε σου ντοματες online? οχι! την ντοματα πρεπει να την δεις και να την ζουληξεις για να πεις οτι θα την αγορασεις! εε, μην κανεις το ιδιο με το ηλεκτρονικο! πανε δοκιμασε και μετα παρε. αυτο που κανει για μενα για σενα μπορει να ειναι μαπα και το αντιστροφο! 1
akis_supernatural Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ρε συ? ψωνισες ποτε σου ντοματες online? οχι! την ντοματα πρεπει να την δεις και να την ζουληξεις για να πεις οτι θα την αγορασεις! εε, μην κανεις το ιδιο με το ηλεκτρονικο! πανε δοκιμασε και μετα παρε. αυτο που κανει για μενα για σενα μπορει να ειναι μαπα και το αντιστροφο! ωραια οποτε τα παραγγελνω και οταν φτασουν ετοιμαστειτε για πολλαπλες ερωτησεις....
Zus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καπνίζω στριφτό Old Holborn κίτρινο, γύρω στα 50 γραμμάρια την εβδομάδα. Τα τσιγάρα μου αρέσουν χαλαρά, αεράτα, δεν τα μπορώ τα σφιχτά, συνεπώς θεωρώ ότι μου ταιριάζουν οι πνευμονικές τζούρες. Υπάρχει κάποια γεύση σε ηλεκτρονικό που να την προσομειώνει? Από αυτά που διάβασα στα γρήγορα, πάω για VTC Mini & Cubis αλλά θα χρειαστώ και υγρό. Με ένα μάζεμα, πόσο κοστίζει συνολικά το kit full comple και σε τι ποσό ανέρχεται το μηνιαίο κόστος? Τέλος σκοπός είναι κάποια στιγμή να το κόψω, κάνει δουλειά το ηλεκτρονικό ως υποκατάστατο ή απλά περνάμε σε διαφορετική μορφή εθισμού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις