stratigos24 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί να μην έχει; Για να μην μας μπερδεύει. Ωραίος, θα του πω και για το update.
giorgos147 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δεν λειτουργεί πλέον το κουπόνι RMBBUST στην FT;
xSlade Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, Περιμένω ένα istick 40W TC,και είχα σκοπό να αγοράσω τον GS tank (eleaf) διότι θέλω τη συσκευή να είναι (σχετικά) μικρή. Σκέφτομαι όμως και για τον Cubis της joytech,τι λέτε; Είναι συμβατός; Αξίζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
stratigos24 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Eγώ θα πω ότι αξίζει ο cubis, αλλά θα περίμενα να δω αν μπορεί να δουλέψει τις αντιστάσεις του σε tc mode το istick 40 (έχω ρωτήσει και σε προηγούμενο μήνυμα μου αυτό και θα το ψάξω και στο νετ) Τώρα, όσον αφορά το συγκριτικό ανάμεσα σε gs tank (τον έχω δουλέψει αρκετά) και τον cubis, θεωρώ ότι ο cubis είναι πιο καλός και το είδαμε και σήμερα στο σπίτι του φίλου μας που πήγαμε με τον aekoupoli. Και στους 3 μας άρεσε πιο καλά ο cubis. Το υγρό ήταν το ίδιο και στους 2 άτμο (eliquid france relax) και τους βάλαμε και στο vct mini και στο istick 60. Η διαφορά ήτανε ότι ο gs tank είχε ni αντίσταση στα 0.15 ενώ ο cubis δουλέυτηκε μόνο σε power mode (watts) με αντιστάσεις 1 και 1.5. Θα δοκιμάζαμε και την 1 ohm σε θερμοκρασία, αλλά όπως είπα, κάηκε από λάθος χειρισμό στην πρώτη τζούρα και δεν προλάβαμε.
discoboyminimal Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Eγώ θα πω ότι αξίζει ο cubis, αλλά θα περίμενα να δω αν μπορεί να δουλέψει τις αντιστάσεις του σε tc mode το istick 40 (έχω ρωτήσει και σε προηγούμενο μήνυμα μου αυτό και θα το ψάξω και στο νετ) Τώρα, όσον αφορά το συγκριτικό ανάμεσα σε gs tank (τον έχω δουλέψει αρκετά) και τον cubis, θεωρώ ότι ο cubis είναι πιο καλός και το είδαμε και σήμερα στο σπίτι του φίλου μας που πήγαμε με τον aekoupoli. Και στους 3 μας άρεσε πιο καλά ο cubis. Το υγρό ήταν το ίδιο και στους 2 άτμο (eliquid france relax) και τους βάλαμε και στο vct mini και στο istick 60. Η διαφορά ήτανε ότι ο gs tank είχε ni αντίσταση στα 0.15 ενώ ο cubis δουλέυτηκε μόνο σε power mode (watts) με αντιστάσεις 1 και 1.5. Θα δοκιμάζαμε και την 1 ohm σε θερμοκρασία, αλλά όπως είπα, κάηκε από λάθος χειρισμό στην πρώτη τζούρα και δεν προλάβαμε. η tc του cubis ειναι SS? αν ναι , δεν θα παιξει σε κανενα istick. καμια σχεση το SS με το ni200 και το Ti. καλυτερα να παιξετε με watt σε SS
stratigos24 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω κάπου είδα να έλεγε κάποιος ότι μπορείς να τις λειουτργήσεις σε ni αλλά θα το ψάξω εννοείται. Να, ρίξε μια ματία για τις 3 κεφαλές που έρχεται μαζί ο cubis και τί προτίνει η εταιρεία:
discoboyminimal Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 το ss παιζει μονο σε tcr , η ss tc mode. αν παιξεις σε ni200 και ti , πολυ συντομα θα φας καψουλι..δυστηχως , το εχω δοκιμασει . αλλα και μαθηματικα-φυσικα να το σκεφτεις , εχουν τελειως διαφορετικη συσταση τα σιρματα και δεν θα δουλεψει. Temperature Coefficient of Resistance το ni200 = 0.0052 το Τ1 = 0.0035 το SS316 = 0.00092 καταλαβαινεις οτι το SS ειναι 3-5 φορες μικροτερο. και εννοειτε εχει αλλη συμπεριφορα. αν το παρεις καθαρα σαν νουμερο , τοτε θα επρεπε να παιξεις ενα σιρμα SS σε Ti mod , 3 φορες κατω σε θερμοκρασια. για παραδειγμα , οταν βαζω 220C το SS σε SS tc mode, πρεπει μπακαλιστικα να βαλω το SS , (220/3 = 73C) σε Τ1 mode. που δεν γινεται, γιατι τα mod δινουν λιγοτερο 100C. το παραπανω ισχυει για το ni200 και το t1 , αλλα οχι για το SS. δηλαδη τα πρωτα mod που βγηκαν μονο με ni200 control, μπορουσες να πεταξει πανω t1 , χαμηλωνοντας λιγο την θερμοκρασια (εξαιτιας του διαφορετικου coefficient) ελπιζω να βγαλες μια ακρη 1
stratigos24 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, κατάλαβα. Ευχαριστώ! Βλέπω και εδώ να λένε ότι δεν προτείνεται: https://www.reddit.com/r/electronic_cigarette/comments/402gqh/316ss_coils_on_the_cubis_tank/
Lucifer Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 VTC Mini 75W + Cubis αποφασίσαμε εν τέλει. Χρειάζομαι τίποτε άλλο (βάσεις, αντιστάσεις κτλ) εκτός από υγρό και μπαταρία; Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια ε, όλους. Απλώς κουοτάρω τον ζωρζ γιατί αυτός αναφέρθηκε στα συγκεκριμένα παρτσ. (Επίσης, έχω ακούσει καλά λόγια για τα ουμάμι, ισχύει ή ξέρετε κάτι που θα έπρεπε να ξέρω 1
discoboyminimal Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 VTC Mini 75W + Cubis αποφασίσαμε εν τέλει. Χρειάζομαι τίποτε άλλο (βάσεις, αντιστάσεις κτλ) εκτός από υγρό και μπαταρία; Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια ε, όλους. Απλώς κουοτάρω τον ζωρζ γιατί αυτός αναφέρθηκε στα συγκεκριμένα παρτσ. (Επίσης, έχω ακούσει καλά λόγια για τα ουμάμι, ισχύει ή ξέρετε κάτι που θα έπρεπε να ξέρω καλη ειναι λιγα ποστ πιο πισω λεμε και για αλλεσ , αν δεν βαριεσαι τσεκαρε 1
giorgos147 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Θα κάνετε δικές σας αλχημείες ή έτοιμα υγρά; Αν κρίνω από το "Umami", μάλλον δικά σας. Προσωπικά, όπως ανέφερα πιο πίσω, κάνω Umami, λόγω της καλής τιμής και, μάλλον, ποιότητας. Από την άλλη, τσεκάρετε για Flavour Art (πολύ καλές βάσεις, πιο τσιμπημένη τιμή). Βέβαια, ίσως δε τις βρείτε εύκολα πλέον. Όπως ανέφερε ο Disco (αν δεν θυμάμαι λάθος), και όπως τσέκαρα και γω σε κατάστημα, παίζει θέμα με το απόθεμα. Τώρα, σίγουρα θα χρειαστείτε έναν φορτιστή (ιδιαίτερα αν πάρει > 1 μπαταρίες). Οκ, μπορεί να τις φορτίζει πάνω στο VTC, αλλά η καλύτερη επιλογή είναι ένας καλός εξωτερικός. Ωραίος είναι και ο VC2. Ούτε πολλά κουμπάκια, ούτε ιστορίες. Τις πετάς πάνω και τις φορτίζει. Στα "αρνητικά" ότι, όχι απλά δεν έχει πολλά κουμπάκια, αλλά δεν έχει κουμπάκια, οπότε η φόρτιση είναι σταθέρα <= 0.5A και η οθόνη μένει πάντοτε αναμμένη. (Άρα, σχετικά αργός ρυθμός φόρτισης αν τις βιάζεσαι) Βέβαια, δεν ξέρω αν θέλει να σκάσει τόσα χρήματα κατευθείαν, αλλά μια φορά τον παίρνεις και ξενοιάζεις. Και είπαμε. Όχι 18ρες νικοτίνες και ιστορίες. Ειδικά για καπνίστρια, που όπως ανέφερες, τώρα κάνει 2-3 τσιγάρα. Για μένα πρέπει να ξεκινήσει από 9-10ρα να δει αν την ικανοποιεί και αν τη κουράζει ακόμη και αυτή, να πάει σε 6ρα. Edit: Αν τυχόν δε τα βιάζεται, Fasttech (10-15 το πολύ 20ημερο κάνει. Οι κινέζοι στέλνουν αμέσως. Η ταλαιπωρία είναι με τα δικά μας ΕΛΤΑ). Θα έρθουν πολύ-πολύ πιο οικονομικά. Όλα γνήσια φυσικά. (Αρκεί να γράφει Authentic στο προϊόν) 2
Lucifer Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 καλη ειναι λιγα ποστ πιο πισω λεμε και για αλλεσ , αν δεν βαριεσαι τσεκαρε Γιες, κοιτάω ταυτόχρονα! Αυτά διάβαζα και θυμήθηκα να ρωτήσω! Έτοιμα για αρχή θα κάνουμε, οι αλχημείες οι δικές μου είναι πιο μακροπρόθεσμο/δυνητικό σενάριο. Απλώς κοιτούσα τα ουμάμια που έχουν πολύ φρούτο+μενθόλ που της αρέσουν, γι' αυτό προσανατολίστηκα εκεί. Αλλά μεγάλη απάτη το όνομα, εγώ περίμενα να βρω κάνα αέριο μπέηκον. Φορτιστής θα παίξει κάποια στιγμή, αλλά σχεδόν σίγουρα όχι με την πρώτη αγορά. Όσο για τους καπνούς, δε θέλει καθόλου νικοτίνη, πιο πολύ το θέλει για την συνήθεια. Λέει. Θα δούμε. Οπότε, το μοντ, το κληρομάηζερ, μια μπαταρία, υγρό και είμαι έτοιμος;
discoboyminimal Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 εχω τον um20. καλος ειναι , μικρος φορητος , αλλα θελει να εχεις καλο usb power supply. 2A για να φορτιζει και τις 2 γρηγορα.τον ειχα παρει πολυ φθηνα. στα αρνητικα οτι δεν μπορεις να επιλεξεις με το χερι με ποσα Α να φορτιζουν οι μπαταριες , παρα μονο αν βαλεις μικρο usb power supply. ενας usb φορτιστης με 1Α εξοδο ,θα φορτιζει τις μπαταριες με 0.5Α ταυτοχρονα, ενας με 2Α θα φορτιζει καθε μπαταρια με 1Α την ιδια στιγμη(θεωριτικα χα). επισης δεν περνει 26χχχ μπαταριες και δεν φορτιζει NiMh , AAA που καποιοι λενε οτι φορτιζει, λανθασμενα. αν δεν εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη δες για vc2 PLUS , ακουω συνεχεια πολυ καλα λογια για τον συγκεκριμενο φορτιζει τα παντα απο μπαταριες (δεν ειμαι σιγουρος αν υποστηριζει και λειτουργεια power bank) εχει εισοδο 2.1Α. φορτιζει ειτε με 0.5Α ειτε με 1 Α εχει κουμπι για να διαλεξεις. απλα κ εδω θες καλο τροφοδοτικο οπως και με τον um20 γνωμη μου ειναι να μην αρχησει χωρις νικοτινη. επερνε νικοτινη, καλο ειναι να παρει και λιγο τωρα για να την 'γεμισει' μην ξεκινας με τα βαρια 18αρια και 12αρια. παρε ενα 6αρακι και βλεπεις. 1
giorgos147 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Οπότε, το μοντ, το κληρομάηζερ, μια μπαταρία, υγρό και είμαι έτοιμος; Είδα βάσεις, μετά Umami, δεν ήθελα κάτι παραπάνω και πήρα τη πρωτοβουλία να θεωρήσω ότι εννοούσες δικά σας. Ακριβώς. Mod + Ατμομάγειρας (και αντιστάσεις για τον άτμο φυσικά) + Μπαταρία και υγρό. Όσον αφορά τις μάρκες των υγρών, δεν μπορώ να βοηθήσω αρκετά αφού πλέον φτιάχνω μόνο δικά μου και, πέρα από κάνα Review ή χαζοψάξιμο που θα κάνω, δεν έχω επαφή. Σίγουρα καλές είναι οι eLiquid France(να δοκιμάσει Supreme ή Relax. Δεν υπάρχει άνθρωπος να μη του άρεσαν. ~10-11€ τα 20ml), Flavour Art, Liqua, After-8, Vaponaute, Natura (οικονομικά υγρά. Θυμάμαι πριν μήνες έπαιρνα τα 30ml στα 8€; Κάτι τέτοιο), Halcyon Haze. Φυσικά, πριν την αγορά, δοκιμή στο κατάστημα. Αν δεν έχει δοκιμαστήριο, σηκωθείτε φύγετε να βάλει μυαλό. Στην αρχή είναι παίδεμα, αλλά αφού βρεις μια σειρά, ηρεμείς. Edit: Κάτι που ξέχασα. Εφόσον δε παίζει φορτιστής, θα χρειαστείτε αντάπτορα για το USB, να βγάζει σε μπριζάκι. Δυστυχώς, το VTC δεν έρχεται με ανταπτοράκι. Υπολόγισε 5-6€ από κατάστημα τσιγαράδικου, αν έχει σε απόθεμα να σου δώσει. Εκτός και αν έχεις ξεχασμένο κανέναν από κάνα κινητό. 1
stratigos24 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Ακριβώς. Mod + Ατμομάγειρας (και αντιστάσεις για τον άτμο φυσικά) + Μπαταρία και υγρό. Έχει 3 αντιστάσεις μαζί o cubis, μια χαρά για αρχή, μην πάρει άλλες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις