Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πω είναι αξιόπιστες εταιρίες παράγωγης υγρών αναπλήρωσης 

Το halo,flavourart,Liqua,13 sins,ELiquid France,Seven,Halcyon,T-Juice

όλα αυτά είναι αξιόπιστα μπορώ να τα δοκιμάσω άφοβα αυτό ρωτάω :-)  

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προτασεις για ατμοποιητη να γεμιζει απο πανω,μεγαλη χωρητικοτητα,σφιχτο ή ρυθμιζόμενο παραπλησιο του Ναυτιλου τι θα προτείνατε;

Τον εχω παραγγείλει απο εξω,και στραβωσε η παραγγελία και ξενερωσα.Τωρα θα ηθελα να κοιτάξω για κάτι πιο καινούργιο.

Μιας και δεν έχω ασχοληθεί με στήσιμο αντιστασεων,δεν γνωρίζω αν θα μου αρεσε αυτό η μου ταιριάζουν περισσότερο οι έτοιμες κεφαλες.

Παντως,θελω να λειτουργω το istick 40που εχω σε κανονικη λειτουργι,οχι TC,δηλαδη αντισταση μεγαλυτερη απο 1_1,5ωμ...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου 

Λέω να δοκιμάσω το supreme για αρχή και το relax!

Κάτι άκυρο τις παραγγελίες από fasttech τις φέρνει κουριερ η τις παίρνουμε από την ΕΛΤΑ?

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για τον κόπο σου 

Λέω να δοκιμάσω το supreme για αρχή και το relax!

Κάτι άκυρο τις παραγγελίες από fasttech τις φέρνει κουριερ η τις παίρνουμε από την ΕΛΤΑ?

Το Relax, όποτε το παίρνουν κάτι φίλοι, πάντοτε πάω και το κάνω πιπίλα.  :-D

Όσον αφορά τις παραγγελίες από Fasttech, πάνε στο ταχυδρομείο. Βέβαια σε μένα, πριν πάνε ταχυδρομείο και μετά από εκεί να μου στείλουν χαρτάκι για να παραλάβω την επόμενη μέρα, χτυπάνε κουδούνι να μου τα δώσουν. Αν δεν ανοίξω, τότε τα στέλνουν ταχυδρομείο. Δε ξέρω αν συμβαίνει γενικά αυτό ή αν ευθύνεται το ότι είμαι κοντά στο ταχυδρομείο.

Δημοσ.

Προτασεις για ατμοποιητη να γεμιζει απο πανω,μεγαλη χωρητικοτητα,σφιχτο ή ρυθμιζόμενο παραπλησιο του Ναυτιλου τι θα προτείνατε;

Τον εχω παραγγείλει απο εξω,και στραβωσε η παραγγελία και ξενερωσα.Τωρα θα ηθελα να κοιτάξω για κάτι πιο καινούργιο.

Μιας και δεν έχω ασχοληθεί με στήσιμο αντιστασεων,δεν γνωρίζω αν θα μου αρεσε αυτό η μου ταιριάζουν περισσότερο οι έτοιμες κεφαλες.

Παντως,θελω να λειτουργω το istick 40που εχω σε κανονικη λειτουργι,οχι TC,δηλαδη αντισταση μεγαλυτερη απο 1_1,5ωμ...

Δεν τον έχω κάνει, αλλά ρίξε μια ματία σε triton 2. Έχει και αρκετή ποικιλία σε κεφαλές:

https://www.youtube.com/watch?v=Oe729CnsyDw

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει κεφαλή για τον Triton 2 που να είναι αρκετά σφιχτή, όσο και να κλείσεις τον αέρα δεν θα έχεις άνετη τσιγαρίσια. Μόνο για τον Triton Mini υπάρχουν για mouth-to-lung, αυτές που παίρνει και ο Ναυτίλος, αλλά έχει αρκετά μικρή χωρητικότητα, 2ml.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβώς. Με τη μέχρι τώρα δοκιμές μου, μόνο οι GS Air και Triton Mini πλησιάζουν λίγο τη τζούρα του, ίσως ο δεύτερος να τον πλησιάζει και σε γεύση, κανένας όμως δεν τα καταφέρνει να αποδίδει γεύση και ατμό στο 100% όπως ο Ναυτιλάκος :)

Επεξ/σία από akpe
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει κεφαλή για τον Triton 2 που να είναι αρκετά σφιχτή, όσο και να κλείσεις τον αέρα δεν θα έχεις άνετη τσιγαρίσια. 

Η 1.8 δεν θα είναι λες;

Δημοσ.

Με τον πρώτο Τρίτωνα που τη δοκίμασα όχι, τουλάχιστον εμένα μου φάνηκε περίεργο σαν εμπειρία. Ίσως επειδή παρά τη σφιχτή αντίσταση η εισαγωγή του αέρα είναι ορθάνοιχτη όσο και να την κλείσεις. Προσωπική εκτίμηση πάντα και σε σύγκριση με τον Ναυτίλο. Σε σχέση με τον Triton Mini που έχω τώρα για τσιγαρίσιες η διαφορά είναι τεράστια, ειδικά στη γεύση.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι παίρνει πιο μικρές σαν του Nautilus (τις ίδιες για την ακρίβεια) και έχει και μικρότερη διάμετρο 20 χιλιοστά αντί για 22.

Δημοσ.

Πάντως (αν και θα γίνω γραφικός), αν είναι να πας σε 2ml και δεν σε νοιάζει η χωρητικότητα, δες και τον justfog s14 sta 1.8ml, γεμίζει και από πάνω και έχει αντιστάσεις που αντέχουν:

https://www.youtube.com/watch?v=RyoiNOPwsDY

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο, από τα κινεζομάγαζα μπορείτε και παραγγέλνετε κανονικά ή υπάρχουν περιορισμοί;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...