discoboyminimal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αλλη μια ερωτηση. Αξιζει να παρω εργοστασιακό ατμοποιητη και να επισκευαζω που και που τις αντιστασεις του? πολυ μανουρα εχει. παλια που δεν υπηρχαν τα τανκ που δεχοταν και rda και ετοιμες , τοτε το καναμε. να ξερεις δεν θα εχεις 100% επιτυχεια σε ολες τις κεφαλες που θα ανακατασκευαζεις. ποιον ατμοποιητη θελεις να παρεις?
apostolisk4 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 παρε ενα subtank mini .εχει και εργοστασιακες αλλα και επισκευασιμο κομματι απλο στο στησιμο.
PiXeLiZeD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 εχω καταληξει σε ego one και δεν μ φανηκε πολυ δυσκολη η ανακατασκευη μιας αντιστασης. ο subtank mini πολυ μεγαλος μ φαινεται :/ ο nano ειναι ωραιος αλλα δν ειναι επισκευασημος.
apostolisk4 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 εμενα μου καθεται μια χαρα και στο vtc mini και στην ijust 2 αλλα αυτα ειναι γουστα.εγω στον προτεινω γιατι εχει και εργοστασιακες αν βαριεσαι να στριβεις αλλα μπορεις να κανεις και μονος σου οπου θα εχεις καλυτερο αποτελεσμα
giorgos147 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 ακομα το temp control ειναι σε νηπιακο σταδιο..εχει ακομα τετοια προβληματακια παντα υπαρχουν.. Α, μάλιστα. Οπότε μάλλον δεν ήταν δικό μου σφάλμα. Ρε σεις, σε έναν Nitecore D2 που έχω, το είχα βάλει να φορτίζει μία από τις μπαταρίες μου. Γύρω στο 6ωρο πήγα να δω που βρίσκεται και είδα ότι το mode από Li-ion είχε γυρίσει σε LiFeP04. Μου το έχει ξανακάνει άλλη μία φορά πολύ παλαιότερα και από τότε πάντα προσέχω σε τι Mode θα μπει πριν το αφήσω να φορτίζει, αλλά αυτή τη φορά άλλαξε ενώ ήδη τη φόρτιζε σε Li-ION. Τι πρωτοβουλία ήταν αυτή;
PiXeLiZeD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 θα το κοιταξω λοιπον για τον μινι.. ευχαριστω παιδες καλη συνεχεια.
nikoskon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Μπήκα στο πειρασμό για full ανανέωση εξοπλισμού αυτές τις ημέρες.GriffinCriusLushRX200 HE4 & VTC5Όταν έρθουν με το καλό θα ποστάρω εντυπώσεις. 2
apostolisk4 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 και εγω μαλλον θα τον παρω τον griffin .με το κουπονακι -20% που εχει σε λιγες μερες ειναι πειρασμος
aGka8l Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Από φορτιστες τι γνώμες έχουμε ? Nitecore um20 vs d2 vs xtar vc2plus ?
discoboyminimal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Από φορτιστες τι γνώμες έχουμε ? Nitecore um20 vs d2 vs xtar vc2plus ? εχω τον um20. καλος ειναι , μικρος φορητος , αλλα θελει να εχεις καλο usb power supply. 2A για να φορτιζει και τις 2 γρηγορα.τον ειχα παρει πολυ φθηνα. στα αρνητικα οτι δεν μπορεις να επιλεξεις με το χερι με ποσα Α να φορτιζουν οι μπαταριες , παρα μονο αν βαλεις μικρο usb power supply. ενας usb φορτιστης με 1Α εξοδο ,θα φορτιζει τις μπαταριες με 0.5Α ταυτοχρονα, ενας με 2Α θα φορτιζει καθε μπαταρια με 1Α την ιδια στιγμη(θεωριτικα χα). επισης δεν περνει 26χχχ μπαταριες και δεν φορτιζει NiMh , AAA που καποιοι λενε οτι φορτιζει, λανθασμενα. αν δεν εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη δες για vc2 , ακουω συνεχεια πολυ καλα λογια για τον συγκεκριμενο φορτιζει τα παντα απο μπαταριες (δεν ειμαι σιγουρος αν υποστηριζει και λειτουργεια power bank) εχει εισοδο 2.1Α. φορτιζει ειτε με 0.5Α ειτε με 1 Α εχει κουμπι για να διαλεξεις. απλα κ εδω θες καλο τροφοδοτικο οπως και με τον um20
Asmo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Μαγκες θελω να παρω αυτο, το δοκιμασα απο γνωστο και μου αρεσε. Τι αλλο θα χρειαστω περα απο το mod? Να συμπληρώσω οτι δεν εχω ασχοληθει ποτε με το ηλεκτρονικο τσιγαρο, οποτε αν γινεται λιγο αναλυτικα https://www.fasttech.com/products/3032/10011027/2152103
anonymous123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..πριν 2 μερες πηρα ηλεκτρονικο τσιγαρο και εχω βαλει μια φορα μονο αρρωματικο υγρο και εχει 9mg/ml νικοτινη καθε φορα που τελειωνει το υγρο πρεπει να καθαριζω το ηλεκρεονικο τσιγαρο?
giorgos888 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα , θελω να παραγγειλω απο αυτο το site https://www.fasttech.com/ Μπορει να μου πει καποιος που εχει παραγγειλει απο το συγκεκριμενο να μου πει σε ποσες μερες τα παραλλαμβανω;
akpe Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα στην τελευταία μου παραγγελία έκαναν ένα εικοσαήμερο, και μεσολάβησαν και οι γιορτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις