Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαι εγώ που παρήγγειλα προχθές τον τηλέμαχο, τη plus έκδοση που λέει 7 εργάσιμες, την άλλη μέρα έφυγε.

Όμως τώρα δε θέλω να το παίξω στη τύχη γιατί υπάρχει βιασύνη.

Nαι το καταλαβα και εγω το ιδιο θα εκανα, απλα το ειπα να το εχεις υποψιν σου αν και το ξερεις φαινεται  :-)

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

απο gearbest εφυγε μια μπαταρια στις 24/12 ακομα περιμενω :P δεν θα ερθει ποτε μαλλον :P το fasttech και η singapore παει πολυ δυνατα .απο τοτε που το παραλαμβανει η singapore σε 7 μερες ειναι σπιτι μου.μπαταριες στελνουν με sweden post και χρεωνουν 3-4 δολλαρια μεταφορικα.πιστευω καλυτερα να σπασεις την παραγγελια δηλαδη να βαλεις χωριστα τις μπαταριες και τα αλλα ωστε να μην αργησουν μαζι με τις μπαταριες.αμα παραλαβεις σε δυο μερες μαλλον η παραγγελια σου ειναι μαζι με τις δικες μου :)

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια, είδα στο fasttech κατι tc mod για 510, με μπαταρία 1600mah, ξέρει κανείς αν βγάζουν μια μέρα; πχ 14 ώρες.

Δημοσ.

Baator είμαι περίεργος πολύ τι mod χρησιμοποιεί κ σε watt??

Έχω διάφορα, το Vtc Mini, το Ipv D2, τα Cuboid, Ipv4, Evic VT (το κανονικό, το 60άρι), Ijust 2, Noisy Cricket & κάτι Isticks που δεν χρησιμοποιώ πια.

Μέσα στο σπίτι, Noisy Cricket με κανάν dripper, τα Cuboid/Ipv 4 με Herakles Plus/Crown tank/Starre Pro/TFV4.

Έξω διάφορα, συνήθως έχω 2 μαζί μου, μπορεί το Ijust 2, μπορεί το Vtc Mini με Subtank Mini, το Ipv D2 με 
Crius ή Billow 2 Nano, αν είναι να λείψω πολλές ώρες δεν έχω πρόβλημα να πάρω και τα μεγάλα μαζί.
Α, και το απλό Evic VT, συνέχεια μαζί έξω, ατέλειωτη μπαταρία.

Αναγκαστικά πλέον πάντα μαζί εξτρά μπαταρίες και τουλάχιστον ένα 30μελο μπουκαλάκι υγρό, συνήθως 2
για αλλαγή. Όλα σε τσαντάκι, δεν χωράνε πλέον σε μπουφάν, κτλ.

Watts, αναλόγως τον ατμοποιητή. Subtanks (Herakles Plus/Crown tank/Starre Pro/TFV4) 75-85 watts.
Τους επισκευάσιμους στα 40. Τον Subtank Mini στα 30. Κάτω από 30 δεν πρέπει καν να έχω ατμοποιητή που να δουλεύει, κάτι Ναυτίλους κτλ. τους έδωσα όλους. Subtank Mini φυσικά εγγύηση, καθημερινή χρήση.

Αυτά πρέπει να 'ναι, δεν νομίζω να ξεχνάω κάτι. Που και που θυμάμαι κανάν ξεχασμένο ατμοποιητή
και τον χρησιμοποιώ γιατί παλιά έλεγα "αυτός και τέρμα, δεν παίρνω άλλον" και έπαιρνα 10-15 αντιστάσεις να έχω και τώρα μου έχουν μείνει και προσπαθώ να τις τελειώσω.

Αν έπρεπε να διαλέξω ΕΝΑ συνδυασμό, να μου 'λεγες τα παίρνω όλα και κρατάς μόνο ένα, 
θα κρατούσα το Cuboid με τον Crown ή τον Herakles Plus. Είναι ό,τι πιο κοντά στο στυλ ατμίσματος που
μ' αρέσει.

Θα προτιμούσα να έχω το RX200 αντί για το Cuboid, αλλά λυπήθηκα τα λεφτά για 2 εξτρά 3άδες μπαταριών και νέο φορτιστή 4 θέσεων και έμεινα με το Cuboid.
  • Like 2
Δημοσ.

πιο σου κραταει πιο πολυ.το vtc mini ή η ijust2 ? το vtc μονιμα στα 30 watt πχ.επισης στον subtank mini τι στησιμο σου αρεσει πιο πολυ για το vtc? εχω κατι εργοστασιακα και δεν μου αρεσουν καθολου.σου εχουν βγαλει τα εργοστασιακα προβλημα με το vtc mini να λεει atomizer short? αν ναι πως το διορθωσες?

Δημοσ.

Έχω διάφορα, το Vtc Mini, το Ipv D2, τα Cuboid, Ipv4, Evic VT (το κανονικό, το 60άρι), Ijust 2, Noisy Cricket & κάτι Isticks που δεν χρησιμοποιώ πια.

Μέσα στο σπίτι, Noisy Cricket με κανάν dripper, τα Cuboid/Ipv 4 με Herakles Plus/Crown tank/Starre Pro/TFV4.

Έξω διάφορα, συνήθως έχω 2 μαζί μου, μπορεί το Ijust 2, μπορεί το Vtc Mini με Subtank Mini, το Ipv D2 με 
Crius ή Billow 2 Nano, αν είναι να λείψω πολλές ώρες δεν έχω πρόβλημα να πάρω και τα μεγάλα μαζί.

Αναγκαστικά πλέον πάντα μαζί εξτρά μπαταρίες και τουλάχιστον ένα 30μελο μπουκαλάκι υγρό, συνήθως 2

Watts, αναλόγως τον ατμοποιητή. Subtanks (Herakles Plus/Crown tank/Starre Pro/TFV4) 75-85 watts.
Τους επισκευάσιμους στα 40. Τον Subtank Mini στα 30. Κάτω από 30 δεν πρέπει καν να έχω ατμοποιητή που να δουλεύει, κάτι Ναυτίλους κτλ. τους έδωσα όλους. Subtank Mini φυσικά εγγύηση, καθημερινή χρήση.

Αυτά πρέπει να 'ναι, δεν νομίζω να ξεχνάω κάτι. Που και που θυμάμαι κανάν ξεχασμένο ατμοποιητή
και τον χρησιμοποιώ γιατί παλιά έλεγα "αυτός και τέρμα, δεν παίρνω άλλον" και έπαιρνα 10-15 αντιστάσεις να έχω και τώρα μου έχουν μείνει και προσπαθώ να τις τελειώσω.

Αν έπρεπε να διαλέξω ΕΝΑ συνδυασμό, να μου 'λεγες τα παίρνω όλα και κρατάς μόνο ένα, 
θα κρατούσα το Cuboid με τον Crown ή τον Herakles Plus. Είναι ό,τι πιο κοντά στο στυλ ατμίσματος που
μ' αρέσει.

Θα προτιμούσα να έχω το RX200 αντί για το Cuboid, αλλά λυπήθηκα τα λεφτά για 2 εξτρά 3άδες μπαταριών και νέο φορτιστή 4 θέσεων και έμεινα με το Cuboid.

σε παω εσενα ;)

ξερεις , και εγω ειμαι στο τρυπακι πως τα εχω βαρεθει ολα αυτα τα σκατα , και δεν ξ αναγοραζω τιποτα..αλλα ολο παντα κατι μου λειπει!!

σημερα για πρωτη φορα τερματισα το ipv4s. χτυπησα 120watt χαλαρα με velocity (επαιζε ανετα και στα 140-160watt , αν τα ειχα χαχα), dual coil 0.27Ω (0.6 σιρμα ,7 σπειρες σε 4,5μιση τρυπανακι)

τωρα πλεον θελω ενα dna200 και εναν cloud one.

κ επειδη ξερω οτι καποιος γουσταρε εδω μεσα :P παρε να χεις

1t3n5w.jpg

2hchr1k.jpg

2rmli6t.jpg

2my9jyb.jpg

2z3tohk.jpg

2ezms76.jpg

• Like 1
Δημοσ.

σε παω εσενα ;)

ξερεις , και εγω ειμαι στο τρυπακι πως τα εχω βαρεθει ολα αυτα τα σκατα , και δεν ξ αναγοραζω τιποτα..αλλα ολο παντα κατι μου λειπει!!

σημερα για πρωτη φορα τερματισα το ipv4s. χτυπησα 120watt χαλαρα με velocity (επαιζε ανετα και στα 140-160watt , αν τα ειχα χαχα), dual coil 0.27Ω (0.6 σιρμα ,7 σπειρες σε 4,5μιση τρυπανακι)

τωρα πλεον θελω ενα dna200 και εναν cloud one.

Η παγίδα ξέρεις ποια είναι; Ότι όλα κάνουν κανά 20ρικο. Και κάθε μήνα λες, έλα μωρέ τί είναι ένα 20ρικο, ας το πάρω και αυτό.

Και κάθε μήνα βγαίνει νέο τανκ "πωω, το καλύτερο παιδιά, δεν παίζεται, απλά απίστευτο!". Ε, άντε 20 ευρώ έχει FT, έχει πάλι κωδικό για 10%, τι είναι...Και σιγά σιγά μαζεύονται. Το Cuboid τώρα. Συσκευάρα, βλέπεις 34 ευρώ. Ε, ας πάει και το παλιάμπελο...Noisy Cricket, "πρέπει να το πάρετε, θα χαζέψετε, δεν υπάρχει το μηχάνημα!". 17 ευρώ. Ας το πάρω να υπάρχει. Ijust 2. 17 ευρώ ατμοποιητής και μπαταρία. Είναι το 20ρικο που σε παγιδεύει. Για DNA200 που λες π.χ. δεν ψήθηκα καθόλου, πολύ ακριβά όλα για το πορτοφόλι μου. Τον Cloud One τον τσέκαρα και τις προάλλες που τον ανέφερες, δεν τον ήξερα, MTL & 100 ευρώ, ευχαριστώ, δεν θα πάρω! :P

πιο σου κραταει πιο πολυ.το vtc mini ή η ijust2 ? το vtc μονιμα στα 30 watt πχ.επισης στον subtank mini τι στησιμο σου αρεσει πιο πολυ για το vtc? εχω κατι εργοστασιακα και δεν μου αρεσουν καθολου.σου εχουν βγαλει τα εργοστασιακα προβλημα με το vtc mini να λεει atomizer short? αν ναι πως το διορθωσες?

Δεν χρησιμοποιώ την επισκευάσιμη κεφαλή για το Subtank Mini, τις έτοιμες έχω (και έχω ένα τσουβάλι, κλασική περίπτωση που προσπαθώ να τις τελειώσω). Δεν μου έχουν βγάλει ποτέ πρόβλημα, ούτε ποτέ "atomiser short". Οι 0.5 μου βγάζουν πολύ καλό αποτέλεσμα προσωπικά, οι νικελίου του μόνο δεν με ενθουσίασαν. Πιο πολύ πιο κρατάει...δύσκολο να πω, εξαρτάται τι έχω πάνω. Αν βάλεις επάνω τον ίδιο ατμοποιητή και τον δουλεύεις στα ίδια watt...το ίδιο πάνω κάτω θα σου κρατήσουν φαντάζομαι, ίσως λίγο παραπάνω το vtc, 1 18650 είναι 2500-3000 mah (οι samsung 25 r & οι lg hg 2 που έχω εγώ τουλάχιστον) και το ijust 2 είναι επίσης 2600 mah.

Τώρα, αν σου βγάζει συνεχώς "atomiser short", προφανώς υπάρχει πρόβλημα, δεν είναι φυσιολογικό. Για κάποιον λόγο δεν κάνουν καλή επαφή, μήπως πατήθηκε πολύ μέσα ο πόλος από το μοντάκι και κόλλησε; Δοκίμασες να τον σηκώσεις με καμιά οδοντογλυφίδα;

• Like 1
Δημοσ.

στην εργοστασιακη την 0.5 μολις την εβαλα εβραζε .0 ατμος και διαρροες ποταμι.τωρα πηρα αλλο ενα κουτακι ολα κομπλε αλλα μερικες φορες βγαζει αυτο το μηνυμα .ξεβιδωνω ξαναβιδωνω και παιζει.στην ijust2 μου εκανε μια φορα το ιδιο.διαβασα επισης οτι μπορει να μην κανουν καλη επαφη τα ποδαρακια της αντιστασης με τον πολο μεσα στο deck.επεξεργαστηκα λιγο αυτη που εχω τωρα και μπορει να παιζει κατι τετοιο.

Δημοσ.

αν σφηξεις καλα την κεφαλη του subtank πανω στο base , τοτε πεταγετε ο πολος του base , προς τα εξω.

95% εχεις προβλημα με τον πολο του  mod.

εγω ποτε δεν συναντησα προβλημα με το base - coil head - rba του subtank εδω και εναν χρονο.

• Like 1
Δημοσ.

με το rba ποτε δεν ειχα κανενα προβλημα. μονο με τις εργοστασιακες.δεν περιμενα και τιποτα περισσοτερο μιας και ηταν κλωνος απο το ebay κιολας και οι εργοστασιακες που αμφιβαλλω αν ειναι γνησιες..με ss316 εχετε παιξει στον subtank ?λεει τιποτα?

Δημοσ.

Υπάρχη πρόταση στο 20€ από εξωτερικό με μεγάλη μπαταρία και αρκετά ml υποδοχής; Καπνικές τζούρες και μικρές. Δε θέλω ακόμα να αρχίσω να μπλέκω με το να φτιάχνω τις αντιστάσεις, εκτός αν βολεύει και συμφέρει. Θέλω να με βγάζει δυο μέρες. Ζητάω πολλά;

Δημοσ.

Εγώ έχω άλλο περίεργο με Subtank.

Στήνω και τους δύο. Ο ένας θα παίζει και στα δύο mods, ο άλλος θα παίζει μόνο στο ένα και στο άλλο δε θα τον διαβάζει καν. Θα τραβήξω δέκα τζούρες, θα τον αφήσω... Ίσως την άλλη μέρα να λειτουργήσει πάλι. Και δεν το κάνει πάντοτε.

Άει βρείτε τι είναι. Πόλο έχω τσεκάρει, στησίματα έχω τσεκάρει.

*Δεν θέλω απάντηση, απλά το αναφέρω.  :lol:

Δημοσ.

μ' αρέσει.

Έχασα την μπάλα(χαχαχα) Πολ πράμα.

Μου αρέσου η κριτικές που έχω ακούσει για το Cuboid/ατμοποιητες απλά με κολλάει λίγο το βάρος.

Εννοείται ότι αυτή την βδομάδα θα γίνει η αγορά από Ελλάδα γιατί δεν μπορώ να περιμένω 10-15 μέρες χωρίς να έχω κάτι

Για πες κ κάνα καλό υγρό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...