Mad21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα μια ερώτηση ρε παιδιά τώρα θέλω να ξεκινήσω το ηλεκτρονικό τσιγάρο κ θα ήθελα την γνώμη σας κ αν μπορείτε να μου πείτε δύο πράγματα.. επειδή μου έχουν πει για mod είμαι ανάμεσα στο vtc mini 75watt και στο joyetech Cuboid Ευχαριστώ
apostolisk4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Φίλε mad21 προσωπικά πιστεύω είναι καλύτερα να ξεκινήσεις με κάτι πιο απλό γιατί αν μπλέξει με tc κλπ θα σου φανούν βουνό και ίσως το παρατήσεις .Επίσης μπορεί να μην πάρεις αυτό που θέλεις και επίσης να το παρατήσεις .στην θέση σου θα πήγαινα σε ένα κατάστημα και θα δοκίμαζα διάφορα να δω πιο ταιριάζει σε μένα .Και άμα δεν θέλεις να αγοράσεις από κατάστημα απλά πάνε δοκίμασε βρες τι σου ταιριάζει και παρτο από εξωτερικό και πάρε από το κατάστημα ένα υγρό αν αισθάνεσαι άσχημα αυτό είναι προσωπική άποψη δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλά αυτά που προτείνεις
Mad21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Φίλε mad21 προσωπικά πιστεύω είναι καλύτερα να ξεκινήσεις με κάτι πιο απλό γιατί αν μπλέξει με tc κλπ θα σου φανούν βουνό και ίσως το παρατήσεις .Επίσης μπορεί να μην πάρεις αυτό που θέλεις και επίσης να το παρατήσεις .στην θέση σου θα πήγαινα σε ένα κατάστημα και θα δοκίμαζα διάφορα να δω πιο ταιριάζει σε μένα .Και άμα δεν θέλεις να αγοράσεις από κατάστημα απλά πάνε δοκίμασε βρες τι σου ταιριάζει και παρτο από εξωτερικό και πάρε από το κατάστημα ένα υγρό αν αισθάνεσαι άσχημα αυτό είναι προσωπική άποψη δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλά αυτά που προτείνεις Έχω πάει σε μαγαζί κ δοκίμασα τα απλά κ ο τύπος μου είπε ότι καλύτερο είναι να πάω σε mod γιατί έχει κ περισσότερες ώρες κ πιο δυνατά.. Απλά δεν ξέρω πιο είναι πιο καλό κ αξιόπιστο σαν mod..γι αυτό ρωτάω γιατί η διαφορά τους οικονομικά είναι μικρή σχετικά
apostolisk4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Έχω πάει σε μαγαζί κ δοκίμασα τα απλά κ ο τύπος μου είπε ότι καλύτερο είναι να πάω σε mod γιατί έχει κ περισσότερες ώρες κ πιο δυνατά.. Απλά δεν ξέρω πιο είναι πιο καλό κ αξιόπιστο σαν mod..γι αυτό ρωτάω γιατί η διαφορά τους οικονομικά είναι μικρή σχετικά αυτα ολα που λες επηρεαζονται απο πολλους παραγοντες.ειναι πολυ καλες επιλογες(εχω το vtc ολα κομπλε,το cuboid παιρνει 2 μπαταριες αρα περισσοτερη αυτονομια και περισσοτερα watt) αλλα σε συμβουλευω να μην μπλεξεις με tc αμεσως μολις το παρεις.ξεκινα χαλαρα παιξε με τα watt και τις αντιστασεις να δεις πως δουλευει το modακι σου ,ριξε λιγο ψαξιμο για το tc και μετα εισαι ετοιμος.εσυ αυτο που ψαχνεις τωρα ειναι ενα σετ που να σε καλυπτει.αλλους τους καλυπτουν τα απλα τα στυλο αλλους δεν τους φτανουν τα 75 watt.αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι μην σε νοιαζουν ακομα τα βαττ και οι δυνατοτητες.δοκιμασε να βρεις αυτο που πιστευεις οτι σε καλυπτει και εισαι κομπλε.στα μαγαζια μπορουν να σου πουν οτι θελουν για να πουλησουν(μιλαω γενικα) εχω δει περιπτωσεις καποιος να καπνιζει 4-5 τσιγαρα την μερα και να του δινουν 18αρα νικοτινη.παρε οτι θεωρεις εσυ οτι θα σε κρατησει μακρια απο το τσιγαρο.δεν εχει νοημα να παρεις ενα σετ πχ 100 ευρω και σε ενα μηνα να πεις δεν γαμ*** το παραταω.ετσι το βλεπω εγω το θεμα και η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου.με ενα mod σαν αυτα που ανεφερες και εναν καλο ατμοποιητη(δωσε μεγαλη βαση γιατι παιζει πολυ ρολο) πιστευω θα εισαι ενταξει(αν και δεν ξερω τι σου αρεσει συγκεκριμενα).μην πολυαγχωνεσαι ομως γιατι αν βαζεις στην ακρη τα χρηματα που θα ξοδευες για τα τσιγαρα και ψαχτεις λιγο με αγορες απο εξωτερικο ολο και κατι καινουριο θα σου αρεσει να αγορασεις(παλι προσωπικη εμπειρια :p ) ελπιζω να βοηθησα και οτι θελεις εδω ειμαστε 1
Mad21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 αυτα ολα που λες επηρεαζονται απο πολλους παραγοντες.ειναι πολυ καλες επιλογες(εχω το vtc ολα κομπλε,το cuboid παιρνει 2 μπαταριες αρα περισσοτερη αυτονομια και περισσοτερα watt) αλλα σε συμβουλευω να μην μπλεξεις με tc αμεσως μολις το παρεις.ξεκινα χαλαρα παιξε με τα watt και τις αντιστασεις να δεις πως δουλευει το modακι σου ,ριξε λιγο ψαξιμο για το tc και μετα εισαι ετοιμος.εσυ αυτο που ψαχνεις τωρα ειναι ενα σετ που να σε καλυπτει.αλλους τους καλυπτουν τα απλα τα στυλο αλλους δεν τους φτανουν τα 75 watt.αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι μην σε νοιαζουν ακομα τα βαττ και οι δυνατοτητες.δοκιμασε να βρεις αυτο που πιστευεις οτι σε καλυπτει και εισαι κομπλε.στα μαγαζια μπορουν να σου πουν οτι θελουν για να πουλησουν(μιλαω γενικα) εχω δει περιπτωσεις καποιος να καπνιζει 4-5 τσιγαρα την μερα και να του δινουν 18αρα νικοτινη.παρε οτι θεωρεις εσυ οτι θα σε κρατησει μακρια απο το τσιγαρο.δεν εχει νοημα να παρεις ενα σετ πχ 100 ευρω και σε ενα μηνα να πεις δεν γαμ*** το παραταω.ετσι το βλεπω εγω το θεμα και η αποφαση ειναι καθαρα δικη σου.με ενα mod σαν αυτα που ανεφερες και εναν καλο ατμοποιητη(δωσε μεγαλη βαση γιατι παιζει πολυ ρολο) πιστευω θα εισαι ενταξει(αν και δεν ξερω τι σου αρεσει συγκεκριμενα).μην πολυαγχωνεσαι ομως γιατι αν βαζεις στην ακρη τα χρηματα που θα ξοδευες για τα τσιγαρα και ψαχτεις λιγο με αγορες απο εξωτερικο ολο και κατι καινουριο θα σου αρεσει να αγορασεις(παλι προσωπικη εμπειρια :p ) ελπιζω να βοηθησα και οτι θελεις εδω ειμαστε Κοίτα αν πω ότι δεν βοήθησες θα είναι ψέμα :-p Σίγουρα στα μαγαζιά ότι θέλουν σου πουλάνε γιαυτό μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω εσάς που τα χρησιμοποιείται κ δεν έχετε κάποιο συμφέρον αυτό που δοκίμασα είναι vtc mini 75watt+subtack mini με 6νικοτινη.αν κ αυτός μου είπε να πάρω το μεγάλο subtack μάλλον γιατί έχει 60€αλλά κάτι που ξέχασα να πω ο σκοπός μου είναι για 0νικοτινη κ γεύσεις για αρχή κ στο μέλλον αλχημειες
alldaynews Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 μια ερωτηση.. εχω λιγες μερες το vtc mini. ηρθε με v3 firmware. το ξαναπερασα κ εγω απο πανω στα καπακια. οταν λοιπον παταω το 'fire' button , 2/10 φορες , δεν κανει fire. ουτε γραφει τα second ατμισματος. ανοιγει ομως η οθονη. δεν ειναι λοιπον οτι δεν κανει καλη επαφη το κουμπακι , η δεν το παταω εγω καλα. μια χαρα λειτουργει το κουμπη. απλα δεν δινει καθολου ρευμα στον ατμοποιητη.σαν να εχει το chip ακη προβλημα εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Και σε μένα το κάνει το istick 40 'οπως σήμερα και μου έσπασε τα νεύρα κόλλησε από τις 12 το μεσημερι και έμεινα χωρις να ατμίσω μέχρι τις 6 το απόγευμα
savvas1340 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα και σε ευχαριστω για τις πρωτασεις σου!! Εχω δει και αυτο που μου αρεσε, ειναι καλο? Μαζι με αυτο! Η το: https://www.fasttech.com/products/0/10014058/2385501-authentic-kanger-subox-mini-black-starter-kitμε καποια μπαταρια! Και κατι ακομα, ειναι καλυτερα να φτιαξω υγρο μονος μου η να παρω ετοιμο? Υπαρχει καποιος οδηγος για το πως να φτιαξω και τι χρειαζομαι? Βασικος σκοπος του ατμισματος ειναι να κοψεις το καπνισμα κι όχι να αποκτήσεις ένα καινούριο χόμπυ.Απ τη στιγμή που δεν γνωρίζεις ουτε καν την αισθηση του ατμίσματος, ποιός ο λόγος να μπεις σε μια χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία DIY που περισσότερες πιθανότητες έχει να σε κάνει να σιχαθείς το άτμισμα παρά στο να κόψεις το τσιγάρο;Αγόρασε για αρχή απλά πράγματα που αποδεδειγμένα δουλευουν κι αν με το καλό βρεις την υγειά σου ,τότε προχωράς σε πιό πολύπλοκες καταστάσεις.Για αρχή δοκίμασε σε ενα καταστημα κάποιο σετακι να δεις τι περίπου είναι αυτό.
spyros4776 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Βασικος σκοπος του ατμισματος ειναι να κοψεις το καπνισμα κι όχι να αποκτήσεις ένα καινούριο χόμπυ.Απ τη στιγμή που δεν γνωρίζεις ουτε καν την αισθηση του ατμίσματος, ποιός ο λόγος να μπεις σε μια χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία DIY που περισσότερες πιθανότητες έχει να σε κάνει να σιχαθείς το άτμισμα παρά στο να κόψεις το τσιγάρο;Αγόρασε για αρχή απλά πράγματα που αποδεδειγμένα δουλευουν κι αν με το καλό βρεις την υγειά σου ,τότε προχωράς σε πιό πολύπλοκες καταστάσεις.Για αρχή δοκίμασε σε ενα καταστημα κάποιο σετακι να δεις τι περίπου είναι αυτό. Εχω δοκιμασει, και ειχα παλια ενα ego-t αν θυμαμαι καλα και για οσο καιρο το ειχα μου αρεσε και δεν καπνιζα, μετα αρχισε να χανει, να ψαχνω ατμοποιητη να μη χανει, να δοκιμαζω διαφορους και τελικα να μη μου αρεσουν... Τοτε δε το ειχα ψαξει καθολου ποιο ειναι καλο και ποιο οχι και το ego-t το ειχα παρει απο ενα φιλο, τελικα καταλαβα οτι δεν ηταν και τοσο καλο και επειδη μου ειχε σπασει τα νευρα το παρατησα και αρχησα το καπνισμα παλι... Τωρα γιαυτο λεω να παρω κατι καλο γιατι πιστυω πως θα με κρατηση απο το καπνισμα!!
savvas1340 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 οκ τότε.Πάντως ο egot δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον subtank.Μπορεί να ξετρελαθείς μπορεί και να μη σου αρέσει.Είναι θέμα γούστου.Μια και θα παραγγείλεις από κινα πάρε και κανένα kayfoun κλώνο.
discoboyminimal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Σε Cuboid που πέρασα το τελευταίο, δεν έχω θέμα. ΟΚ άλλη συσκευή μεν, απλά το αναφέρω. Δοκίμασες να το ξαναπεράσεις (reflash); μου το ξαναεκανε 2-3 φορες ολη μερα... να flasharo λεσ στην v2?
Baator Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα μια ερώτηση ρε παιδιά τώρα θέλω να ξεκινήσω το ηλεκτρονικό τσιγάρο κ θα ήθελα την γνώμη σας κ αν μπορείτε να μου πείτε δύο πράγματα.. επειδή μου έχουν πει για mod είμαι ανάμεσα στο vtc mini 75watt και στο joyetech Cuboid Ευχαριστώ Και τα 2 είναι πολύ καλά, ουσιαστικά το ίδιο πράγμα είναι πάνω κάτω, με το Cuboid να έχει δυνατότητα για περισσότερα watt, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής η μπαταρία και έχει μεγαλύτερο μέγεθος/είναι αρκετά πιο βαρύ. Εξαρτάται τις δικές σου ανάγκες και τι ατμοποιητή θα βάλεις πάνω. Αν ατμίζεις στα 15-20 watt π.χ., θα σε καλύψει το mini. Αν βάλεις επάνω κανά θηρίο που θέλει πολλά watts, πας στο άλλο. Επειδή φαντάζομαι δεν θα βάλεις κανάν τρελό ατμοποιητή επάνω, ουσιαστικά έχεις να αποφασίσεις μεγαλύτερο μέγεθος/βαρύ και μεγαλύτερη αυτονομία η μπαταρία ή μικρότερο μέγεθος/ελαφρύ και μικρότερη αυτονομία. 1
nikoskon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 μου το ξαναεκανε 2-3 φορες ολη μερα... να flasharo λεσ στην v2? Ναι και αν σου δουλεύει, κράτα την v2. Αν και διαφαίνεται μηχανικό παρά πρόβλημα λογισμικού.
Mad21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Και τα 2 είναι πολύ καλά, ουσιαστικά το ίδιο πράγμα είναι πάνω κάτω, με το Cuboid να έχει δυνατότητα για περισσότερα watt, έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής η μπαταρία και έχει μεγαλύτερο μέγεθος/είναι αρκετά πιο βαρύ. Εξαρτάται τις δικές σου ανάγκες και τι ατμοποιητή θα βάλεις πάνω. Αν ατμίζεις στα 15-20 watt π.χ., θα σε καλύψει το mini. Αν βάλεις επάνω κανά θηρίο που θέλει πολλά watts, πας στο άλλο. Επειδή φαντάζομαι δεν θα βάλεις κανάν τρελό ατμοποιητή επάνω, ουσιαστικά έχεις να αποφασίσεις μεγαλύτερο μέγεθος/βαρύ και μεγαλύτερη αυτονομία η μπαταρία ή μικρότερο μέγεθος/ελαφρύ και μικρότερη αυτονομία. Κοίτα σαν βάρος μόνο το έχω πιάσει αλλά σαν δοκίμη σε μαγαζί έχω κάνει vts mini+subtack mini όπως έχω γράψει παραπάνω.. Αν μπορείς εξήγησε μου τι εννοείς τρελό ατμοποιητή!!
Baator Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Κοίτα σαν βάρος μόνο το έχω πιάσει αλλά σαν δοκίμη σε μαγαζί έχω κάνει vts mini+subtack mini όπως έχω γράψει παραπάνω.. Αν μπορείς εξήγησε μου τι εννοείς τρελό ατμοποιητή!! Κανέναν ατμοποιητή που να χρειάζεται πολλά watts για να δουλέψει, 60 και πάνω. Τότε το Mini δεν σου κάνει γιατί η μπαταρία θα σου κρατάει πάρα πολύ λίγο.
Mad21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Κανέναν ατμοποιητή που να χρειάζεται πολλά watts για να δουλέψει, 60 και πάνω. Τότε το Mini δεν σου κάνει γιατί η μπαταρία θα σου κρατάει πάρα πολύ λίγο. Κ κάποι τελευταία για να μην σας ζαλιζω1) οι φτιαχτοί πάνε Παν από 60 Watt?? Κ 2)εσύ τι ατμοποιητή κ mod έχεις ρωτάω για να καταλάβω εσείς που κάνετε πιο πολύ καιρό πόσο φτανουν οι απαιτησεις κ σε πόσα watt παίζετε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις