alkis13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 BluBerryTech EVOD λέει κάτι; Το άρχισα σήμερα (μου το χάρισαν) και πήρα ένα liqua cuban cigar 12mg. Κάνω περίπου ένα καπνό malboro light 24,5g τις δυο ημέρες (με χαρτάκια γαλάζια rizla) και φίλτρα 6mm. Όποια πληροφορία δεκτή.
Baator Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν βρίσκω τίποτα για αυτήν την εταιρία στο Google. Το μόνο που βρήκα είναι αυτό: Αν κάτι τέτοιο έχεις, τότε όχι, δεν λέει τίποτα, πολύ παλιάς τεχνολογίας συσκευή που δεν χρησιμοποιεί κανείς πλέον και που κοστίζει κανά 10ρικο να την πάρεις από το Ίντερνετ, κανά 20ρικο από μαγαζί στην Ελλάδα που τους έχει ξεμείνει πριν από 4 χρόνια. Αν έχεις κάτι άλλο και δεν είναι σε αυτό το στυλ, βάλε φώτο καλύτερα, στο Google δεν μου βγάζει κάτι άλλο για BluBerryTech EVOD. 1
alkis13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μοιάζει με αυτό, ίδιο δηλαδή απλά είναι διάφανο το επάνω μέρος (μοιαζει με αυτο και εχει μετρηση εως 2,4ml) που μπαίνει το υγρό και φαίνεται όλο το δοχείο. Πρώτη μέρα χρήσης, με καλύπτει επαρκώς. Θέλω να ξέρω τί αντιστάσεις παίρνει και κάθε πότε τις αλλάζω και πώς μπορώ να βρω μια δεύτερη μπαταρία για να μη ξεμείνω και τρέχω στο περίπτερο. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2016 από alkis13
Nikos0002 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας,Είμαι νέος σε κάπνισμα και ατμισμα..Απλα γιατί μαρεσει το τσιγαρο και συγκεκριμένα το αρωματικό λέω να το ρίξω στο ηλεκτρονικό με καμιά ωραία γεύση..Λοιπόν αρχικά λέω κάτι σε χαμηλή τιμή..Και πρόσφατα δοκίμασα ενα απο έναν γνωστό απο το nobacco το οποίο εχει 25 ευρώ το μοντέλο epsilon 650..Μιας και δεν εχω απαιτήσεις αφου δεν καπνιζα ποτέ κανονικά πιστεύω πως θα νε καλύπτει..Αντίσταση καθε ποτέ και πόσο στοιχίζει περίπου??προτείνεται κάτι άλλο σε αυτήν την τιμή?
Baator Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μοιάζει με αυτό, ίδιο δηλαδή απλά είναι διάφανο το επάνω μέρος (μοιαζει με αυτο και εχει μετρηση εως 2,1ml) που μπαίνει το υγρό και φαίνεται όλο το δοχείο. Είναι μια συσκευή των 10 ευρώ φίλε μου. Δεν είναι καλή. Έχει ατμοποιητές που κάνουν 45-60 ευρώ κατά μέσο όρο και μπαταρίες (για να το πω απλά) που κάνουν από 60-200 ευρώ. Καταλαβαίνεις ότι αυτά των 10 και 15 ευρώ δεν είναι καλά. Δεν χρειάζεται φυσικά απαραίτητα ο νέος χρήστης να πάει σε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί, αλλά όταν καινούργιος ένας τέτοιος ατμοποιητής κάνει 1-2 ευρώ, η ποιότητα του είναι λογικό να είναι χάλια. Όπως είπα, είναι πολύ παλιές συσκευές που πλέον μόνο λόγω τρελού οικονομικού προβλήματος θα βρεις κάποιον που να τις χρησιμοποιεί. Καθημερινά βγαίνουν νέα μοντέλα με νέες τεχνολογίες και λειτουργίες με αποτέλεσμα ακόμα και μια συσκευή 3 μηνών να θεωρείται πολλές φορές ξεπερασμένη, καταλαβαίνεις ότι κάτι πριν από 4+ χρόνια είναι απλά μουσειακό είδος. Θα απογοητευτείς από την απόδοση του. Τα ίδια ισχύουν και για το epsilon 650 που λέει ο Nikos0002. Η ίδια συσκεύη είναι ουσιαστικά. Την συγκεκριμένη την έχουμε αναφέρει πολλές φορές και εδώ και γελάμε με την περιγραφή, αναφέρει π.χ. για την τεράστια διάρκεια και δύναμη της μπαταρίας (των 650 mah), όταν πλέον χρησιμοποιούμε μπαταρίες των 5000+ mah. Ή για την μεγάλη χωρητικότητα του ατμοποιητή και τα τεράστια σύννεφα που βγάζει που απλά δεν ισχύει, είναι αστείο. Ελλάδα με 20 και 25 ευρώ δεν παίρνεις κάτι καλό. Αν υπάρχει τρελό οικονομικό πρόβλημα, μπορείς να πάρεις ένα μεταχειρισμένο σετάκι με κανά 60άρι, πωλούνται πολλά και είναι αξιοπρεπέστατα για νέο χρήστη. Κάτω από τα 50-60 ευρώ αναγκαστικά θα πάρεις κάτι παλιάς τεχνολογίας. Μπορεί φυσικά να σε καλύψει! Απλά όποιον και να ρωτήσεις δεν θα στο προτείνει με το χέρι στην καρδιά ούτε θα σου πει πως έκανες την καλύτερη επιλογή, το πιθανότερο είναι να πετάξεις 25 ευρώ στα σκουπίδια και μετά από 2-3 μέρες χρήσης να το βαρεθείς. Edit: Αν υπάρχει όντως μεγάλο οικονομικό πρόβλημα, συσκευές τέτοιου είδους μπορείς να βρεις κάποιον να στις χαρίσει. Οι περισσότεροι παλιοί χρήστες έχουμε κανά-δυο τέτοια σετάκια πεταμένα σε κανά ντουλάπι που απλά κάθονται. Αν μπεις σε καμιά σελίδα για το άτμισμα ή σε κανά γκρουπ στο facebook, χαλαρά βρίσκεις κάποιον να στο χαρίσει να δεις περί τίνος πρόκειται, δεν χρειάζεται να δώσεις 25 ευρώ. 3
alkis13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δηλαδή αυτό που έχω είναι αυτού του επιπέδου; Εφόσον με καλύπτει προσωρινά και δε πήγα περίπτερο θα το συνεχίσω, έχεις γνώση για ανταλλακτικά; αντιστάσεις και λοιπά; αλλάζω κάθε φορά αυτό; Ή υπάρχει και ξεχωριστή αντίσταση και δε θέλει άλλαγμα και το φιτίλι; Ευχαριστώ για το χρόνο σου, που ασχολήσε με τον κάθε άσχετο (εμένα στη προκειμένη). Το εκτιμώ πολύ.
Baator Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Ναι, κάτι τέτοιο είναι. Αν η μπαταρία σου είναι αυτού του μεγέθους, η μικρούλα, θα είναι 650mah. Αν είναι λίγο μεγαλύτερη μπορεί να είναι 900 mah. Στο ebay κοστίζει το σετάκι 4-5 ευρώ όπως βλέπεις. Από Κίνα που παίρνουμε πολλοί εδώ μέσα, το σετ αυτό κοστίζει 4 ευρώ με την 900άρα (δωρεάν μεταφορικά). https://www.fasttech.com/products/0/10004774/2115100-ego-ce4-3-in-1-900mah-rechargeable-starter-kit Κανονικά στους ατμοποιητές, αναλόγως ποιον έχουμε και πόσο χρήση κάνουμε, κάθε μερικές μέρες που μπορεί να είναι από 4-5 μέχρι 20, αλλάζουμε την αντίσταση (μόνο το ανταλλακτικό, το φυτίλι που λες). Σε αυτόν που λες, στα Ελληνικά καταστήματα μου φαίνεται τον πουλάνε 5-6 ευρώ και την αντίσταση του 2-2.5 ευρώ. Επειδή είναι τόσο κοντά οι τιμές, κάποιοι επιλέγουν να αλλάζουν ολόκληρο τον ατμοποιητή και να παίρνουν καινούργιο, κάποιοι απλά παίρνουν αντιστάσεις και όσο τους πάει. Από Κίνα πάλι, κοστίζει 2 ευρώ η 5άδα των ανταλλακτικών αντιστάσεων για τον συγκεκριμένο, τίποτα δηλαδή. https://www.fasttech.com/products/0/10005007/3383900-replacement-coil-heads-for-ce4-atomizer Πας σε ένα κατάστημα όταν δεις ότι πλέον δεν τραβάει άλλο η αντίσταση σου και του λες φέρε μου κανά δυο αντιστάσεις να έχω, θα έχουν αυτοί. Όπως είπα, αναλόγως την χρήση, μπορεί να σου πάει η κάθε μια από 4-5 μέρες, μέχρι 2 βδομάδες. Αν σου πει τίποτα 3-3.5 ευρώ η μία (πολύ χλωμό, μιλάμε τρελό κλέψιμο), φύγε και πάνε σε άλλο μαγαζί. 2
nikoskon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Στα μηχανάκια αυτά χαραμίζονται τα υγρά. Μάλλον η πρόσληψη νικοτίνης σε ικανοποιεί παρά το σύνολο. Άκου τον Baator. Δεν κάθεται χωρίς λόγο να γράφει σεντόνια. 2
alkis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ναι, κάτι τέτοιο είναι. Αν η μπαταρία σου είναι αυτού του μεγέθους, η μικρούλα, θα είναι 650mah. Αν είναι λίγο μεγαλύτερη μπορεί να είναι 900 mah. Στο ebay κοστίζει το σετάκι 4-5 ευρώ όπως βλέπεις. Από Κίνα που παίρνουμε πολλοί εδώ μέσα, το σετ αυτό κοστίζει 4 ευρώ με την 900άρα (δωρεάν μεταφορικά). https://www.fasttech.com/products/0/10004774/2115100-ego-ce4-3-in-1-900mah-rechargeable-starter-kit Κανονικά στους ατμοποιητές, αναλόγως ποιον έχουμε και πόσο χρήση κάνουμε, κάθε μερικές μέρες που μπορεί να είναι από 4-5 μέχρι 20, αλλάζουμε την αντίσταση (μόνο το ανταλλακτικό, το φυτίλι που λες). Σε αυτόν που λες, στα Ελληνικά καταστήματα μου φαίνεται τον πουλάνε 5-6 ευρώ και την αντίσταση του 2-2.5 ευρώ. Επειδή είναι τόσο κοντά οι τιμές, κάποιοι επιλέγουν να αλλάζουν ολόκληρο τον ατμοποιητή και να παίρνουν καινούργιο, κάποιοι απλά παίρνουν αντιστάσεις και όσο τους πάει. Από Κίνα πάλι, κοστίζει 2 ευρώ η 5άδα των ανταλλακτικών αντιστάσεων για τον συγκεκριμένο, τίποτα δηλαδή. https://www.fasttech.com/products/0/10005007/3383900-replacement-coil-heads-for-ce4-atomizer Πας σε ένα κατάστημα όταν δεις ότι πλέον δεν τραβάει άλλο η αντίσταση σου και του λες φέρε μου κανά δυο αντιστάσεις να έχω, θα έχουν αυτοί. Όπως είπα, αναλόγως την χρήση, μπορεί να σου πάει η κάθε μια από 4-5 μέρες, μέχρι 2 βδομάδες. Αν σου πει τίποτα 3-3.5 ευρώ η μία (πολύ χλωμό, μιλάμε τρελό κλέψιμο), φύγε και πάνε σε άλλο μαγαζί. Με κατατόπισες πλήρως και σε ευχαριστώ πολύ. Στα μηχανάκια αυτά χαραμίζονται τα υγρά. Μάλλον η πρόσληψη νικοτίνης σε ικανοποιεί παρά το σύνολο. Άκου τον Baator. Δεν κάθεται χωρίς λόγο να γράφει σεντόνια. Δε διαφωνώ. Απλά εφόσον με καλύπτει δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή και για κάτι άλλο. Την δουλειά του την κάνει. Μόνο η μικρή μπαταρία με προβληματίζει. Αλλά για την γνώση και γιατί μπορεί να μου την δώσει (άτιμο πράγμα η εξάρτηση). Τί έχετε να προτείνεται; Δε μου αρέσει ο ναργιλές. Θέλω να αντικαταστήσω το τσιγάρο μέχρι να το αποβάλλω από την κουλτούρα μου.
nikoskon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρεις τί σε ικανοποιεί. Ένας κακός εξοπλισμός δεν θα σε κρατήσει στο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ειδικά όταν αρχίζεις να πέφτεις σε νικοτίνη. Πρέπει να δοκιμάσεις καλύτερο εξοπλισμό για να δεις διαφορά. Η προσωπική μου γνώμη να σκάσεις περιπου 70$ για εν ένα set Subtank Mini + ένα TC mod + μια πεντάδα 1.5Ohm + δυο 18650 μπαταρίες (~5000mAh). Θα έχεις ένα σωστό άτμισμα με 10πλάσια αυτονομία και τις καλύτερες προϋποθέσεις να μείνεις στο ΗΤ.
alldaynews Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Εγώ ξεκίνησα με eleaf gs-tank και istick 40 αλλα έβλεπα πως δεν με ικανοποιεί ούτε σε γεύση ούτε σε χτύπημα.Πλέν μπήκε στο συρτάρι και έχω το istck και τον subtank mini και όλα μια χαρά.Πήγα κατευθείαν από τα 20-25 στριφτά την μέρα σε 6αρα νικοτίνη και γεύσεις φρούτων και γλυκά όχι καπνικά.Οπαδός των γεύσεων παρήγγειλα και τον τηλέμαχο απο fasttech.Ψάξε λίγο και εδώ όπως και στο e-kapnisma.gr που εκεί έχω μάθει πάρα πολλά
alkis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) καλα η αυτονομια ειναι μεγαλο θεμα. η μπαταρια 650mha δε κρατάει ούτε μέρα. edit. Με καίει λίγο στο λαιμό. Σημάδι πως θέλει άλλαγμα η αντίσταση; (εχθές δε το έκανε). Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2016 από alkis13
discoboyminimal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 κοληταρι , ξεροκεφαλος , ηθελε να κοψει το τσιγαρο.. ε του λεω τα γνωστα πραγματα , οτι εξειγει και ο baator πιο πανω..αλλα αυτος να μην με ακουει. να λεει δεν δινω πανω απο 50 ευρο!.. παει περνει με 55 μια istick40w.και βρισκει και εναν eleaf gs-air. τα κουμπωνει και νομιζει οτι κανει παπαδες..ξερετε φυγουρα κ ετσι.. εε περνανε οι μερες , κατι παθαινει ο eleaf του , και μου λεει , τον πηγα για επισκευη. (?!) λεει εχεις να μου δωσεις καναν ατμοποιητη μεχρι να ερθει ο δικος μου απο σερβις? λεω ναι ρε οτι θες. και του δινω τον nextgen.μετριο στησιμο @ 1.2Ω. το istick δεν του κρατουσε ουτε μιση μερα , και αποφασησε και πηγε πηρε d2. απο τοτε καθε μερα με περνει τηλεφωνο και μου λεει , ο ατμοποιητης κανει level up απο μονος του καθε μερα! ολο και καλυτερος γινεται.. μεχρι που εχθες , ηρθε και ο eleaf , τα εβαλε διπλα διπλα , και τον πεταξε απο το μπαλκονι στο τελος.. το istick 40w, πηρε κ αυτο μια ωραια θεση στο ντουλαπι.. ηθικό διδαγμα...το φθηνο ειναι και ακριβο, και καποιες φορες οτι πληρωνεις περνεις.. 2
nikoskon Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 καλα η αυτονομια ειναι μεγαλο θεμα. η μπαταρια 650mha δε κρατάει ούτε μέρα. edit. Με καίει λίγο στο λαιμό. Σημάδι πως θέλει άλλαγμα η αντίσταση; (εχθές δε το έκανε). Κάψιμο μπορεί να έχει από την νικοτίνη, το βαμβάκι, την PG και το Wattage που ατμίζεις. Κοινώς, πιάσε το αυγό και κούρευτο. Για αρχή μπορείς να αλλάξεις αντιστάτη.
alkis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 για να μην παρεξηγηθω δεν υποστηριζω οτι το φτηνο ειναι καλυτερο. μου αρκει αρα μου κανει. αυτο βρεθηκε και με εξυπηρετει. θα παει για αλλαγη αντισταση οπως φαινεται τοτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις