apostolisk4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά όσοι έχετε συνδέσει την κάρτα με το paypal και έχετε e banking γιατί δεν στέλνετε ένα εμβασμα για να σας μπουν στο paypal balance.εχω κάνει πάνω από 8 εμβασματα τις τελευταίες 20 μέρες. Απλά κρατάει 1 ευρώ και κάνει 1-2 εργάσιμες να φανούν.μην το ρισκάρετε να δίνεται την κάρτα σας γιατί δεν σας καλύπτει κανένας.οποιος θέλει βοήθεια ας μου στείλει πμ να μην γεμίσουμε το νήμα. Έχει δοκιμάσει κανένας τον subtank mini v2 τον κλώνο? Περιμένω να έρθει από ebay δεν λέει πουθενά αν είναι κλώνος αλλά για 12 δολάρια δεν νομίζω να είναι και αυθεντικός :ρ θέλω γνώμες
discoboyminimal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 μολις εγινε batch 200ml , mother's unicorn milk http://e-liquid-recipes.com/recipe/121795/Mother%2527s+Unicorn+Milk counting ..54 flavours νομιζω πως μπορω ν ανοιξω μαγαζι μονος μου χαχαχαχα 5
aGka8l Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 castle long κλωνο εχει δοκιμάσει κανεις να φτιάξει;
discoboyminimal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 castle long κλωνο εχει δοκιμάσει κανεις να φτιάξει; αν σου πω οτι το σκεφτομουν πριν 5 λεπτα?! δοκιμασα τωρα το αρωμα , coconut candy , και μου θυμισε απειρα πολυ castle long!! αν ακουσω κανα σχολιο για καμια συνταγη θα σφηριξω ---EDIT--- μολις ειδα οτι ειχα δικιο!! οντως εχει coconut το CL ! http://e-liquid-recipes.com/recipe/34926/Castle+long+clone+%2528TFA%252FTPA%2529
mindtrapper Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχει καμία σχέση ο κλώνος με το CL αλλά και πάλι είναι ωραίο χειμωνιάτικο υγρό. Είναι μια καλή συνταγή δηλαδή, απλά όχι κλώνος του CL.
giorgos147 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Για προτείνετε ρε σεις κανένα αρχικό πακετάκι. Σκεφτόμουν ένα VTC Mini για mod, με το οποίο είμαι ικανοποιημένος όσο καιρό το έχω. Είδα και το νέο K-Simar 20 της Kangertech, αλλά απ'όσο είδα παίζει μέχρι τα 20W. Δεν νομίζω ότι είναι future-proof. Τώρα για ατμομάγειρα όμως; Να πάω σε βάση subtank και ένα bell cap, τα οποία και σε φίλο που τα πρότεινα αλλά και εγώ που τα έχω, έχουμε μείνει ικανοποιημένοι; Κανέναν Melo 2 ίσως; Ή είναι υπερβολικά για νεοεισερχόμενο; Βέβαια και γω με Subtank ξεκίνησα και με αυτόν είμαι ακόμη. Προς το παρόν, επειδή έχει δοκιμάσει από εμένα, δεν αντέχει τον Subtank (πνίγεται, αλλά αυτό λογικά είναι συνήθεια). 10ρα νικοτίνη κάνω και παίζω συνήθως στα 0.6-1Ω. Θέλει, αρχικά, κάτι πιο ήπιο, οπότε σύννεφα και τέτοια για αρχή, δεν θέλουμε. Για αυτό λέω μήπως είναι υπερβολές ο Melo ή ο Subtank π.χ. Βέβαια, δοκίμασε αεράτη και σφιχτή τζούρα στον Subtank μου και προτίμησε την αεράτη, οπότε ναυτίλοι και τέτοια, μάλλον δεν μας κάνουν.
alldaynews Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πρίν λίγο έφτιαξα μία αντίσταση 1,5 ohm.Στα πόσα watt πρέπει να την δουλεύω??Discoboy άνετα ανοίγεις μαγαζί.Εγώ δυστυχώς δεν τα πετυχαίνω γαμώτο.Βέβαια δεν εγκαταλείπω αλλα δεν μου βγαίνουν οι γεύσεις.Δεν έχω πολλά αρώματα ακόμη αλλα σύντομα θα πάρω κι`άλλα.Μόλις έβαλα παραγγελία στο sourcemore βαμβάκι και σύρμα Για όσους δεν το ξέρουν.Από εκεί θα πάρω αρκετά αρώματα TPA https://e-dym.pl/
nikoskon Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 1.5Ohm από 9W ως 25W θεωρώ πως είσαι οκ. Αν και κάπου στα 14W πιστεύω θα είσαι στο hotspot.
johnieXoX Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 έχω ήδη ένα nautilus mini και ένα istick 30w σκεφτόμουν να πάρω κάνα ατμοποιητή ή καμιά μπαταρία ακόμα.. καμιά πρόταση?
savvas1340 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Για προτείνετε ρε σεις κανένα αρχικό πακετάκι. Σκεφτόμουν ένα VTC Mini για mod, με το οποίο είμαι ικανοποιημένος όσο καιρό το έχω. Είδα και το νέο K-Simar 20 της Kangertech, αλλά απ'όσο είδα παίζει μέχρι τα 20W. Δεν νομίζω ότι είναι future-proof. Τώρα για ατμομάγειρα όμως; Να πάω σε βάση subtank και ένα bell cap, τα οποία και σε φίλο που τα πρότεινα αλλά και εγώ που τα έχω, έχουμε μείνει ικανοποιημένοι; Κανέναν Melo 2 ίσως; Ή είναι υπερβολικά για νεοεισερχόμενο; Βέβαια και γω με Subtank ξεκίνησα και με αυτόν είμαι ακόμη. Προς το παρόν, επειδή έχει δοκιμάσει από εμένα, δεν αντέχει τον Subtank (πνίγεται, αλλά αυτό λογικά είναι συνήθεια). 10ρα νικοτίνη κάνω και παίζω συνήθως στα 0.6-1Ω. Θέλει, αρχικά, κάτι πιο ήπιο, οπότε σύννεφα και τέτοια για αρχή, δεν θέλουμε. Για αυτό λέω μήπως είναι υπερβολές ο Melo ή ο Subtank π.χ. Βέβαια, δοκίμασε αεράτη και σφιχτή τζούρα στον Subtank μου και προτίμησε την αεράτη, οπότε ναυτίλοι και τέτοια, μάλλον δεν μας κάνουν. το σετακι του istick 40w+gs air tank στα 65-70 ευρω παιζει.Η τζουρα ειναι αερατη χωρίς να γινεται κουραστική και βγαζει αρκετο ντουμανι και χτυπημα με τις αντιστασεις νικελιου.
liopyr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εγώ τσίμπησα τελικά istick 60ρι από συνοικιακό μαγαζί στα 50€. Δεν είχα προσέξει πως παίρνει ξεχωριστή μπαταρία όταν κοιτούσα για το 100ρι, οπότε γλίτωσα λίγο μέγεθος. So far so good, δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα τροφοδοσίας και flooding που είχα με τον vamo.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδια θελω να το παω αναποδα.... ατμιζω με kayfun και βαρεθηκα να στηνω αντιστασεις... εχω πολυ καιρο να χρησιμοποιησω εργοστασιακους ατμοποιητες.... τι προτεινετε?
nikoskon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ρε παιδια θελω να το παω αναποδα.... ατμιζω με kayfun και βαρεθηκα να στηνω αντιστασεις... εχω πολυ καιρο να χρησιμοποιησω εργοστασιακους ατμοποιητες.... τι προτεινετε? Η εμπειρία μου με Subtank mini λέει πως οι 0.5Ω και 1.5Ω είναι και γαμώ. Επίσης τώρα τις βγάζει και με Clapton coils. Τέλος έχει επιλογή έτοιμων κεφαλών Ni200 και για TC mod αν θες. Γενικά έχει καλές κεφαλές με καλή γεύση και στον προτείνω.
discoboyminimal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 εγω παλι ..λεω πως , καλος χρυσος ο subtank αλλα ρε σεις..ενας χρονος ειναι που κυκλοφορησε.. outdated που λενε. για τον triton 2 εχουμε αποψη? κανεις?
darklordvader77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τελικά καλά μου τα λέγανε για την iJust2 πως το κουμπί χαλάει σχετικά εύκολα.. όσο κι αν το προσέχεις Έπεσε λίγο απότομα στη θήκη του αμαξιού στο συγκεκριμένο σημείο (απόσταση 3cm) και απο τοτε δε πατιεται τοσο καλα. Πάλι καλά που παρήγγειλα το Vtc Mini, ούτε να το ξερα υ.γ. Άσχετο, για μπαταρία στο VTC Mini βρήκα μια LG INR18650 (3000mah 20A), ειναι καλή; Γιατι μου λενε πως η αντίστοιχη Samsung κρατάει περισσότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις