NotebookFreak Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 χρειάζεσαι άλλη μπαταρία και ατμοποιητη (με λίγα λόγια αυτό που διαθέτεις θα το βάλεις στην άκρη για ωρα ανάγκης)που να δέχεται αντιστάσεις με λιγοτερα ωμ για περισσοτερα ντουμάνια.Μερικές προτάσεις (βασικά οι επιλογές πλεον είναι πάρα πολλές)αναλόγως το μπατζετ σου. https://www.youtube.com/watch?v=wgiVdsv9GMk https://www.youtube.com/watch?v=Yc40EbCt6vs ευχαριστω φιλε...δηλαδη δν παιζει να του βαλω μια μεγαλυτερη μπαταρια κ να βγαζει ικανοποιητικα ντουμανια>?
savvas1340 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 θα έβαζα και το i just2 αλλα επειδή μπορεί να το βαρεθείς, η μπαταρία του δεν δουλευει καλά(χρειάζεται προθερμανση η αντισταση πρωτα πριν παρει μπρος) με τις αντιστάσεις στα 1,2 ωμ ,παρά μονο με τις 0,3 και 0.5.Τα παραπάνω σετ εκτος από το 1ο ,εχουν και επισκευασιμες κεφαλες,γεγονός που ριχνει αρκετά το κοστος χρήσης. ευχαριστω φιλε...δηλαδη δν παιζει να του βαλω μια μεγαλυτερη μπαταρια κ να βγαζει ικανοποιητικα ντουμανια>? ο ατμοποιητης αυτος με τις τρυπουλες που εχει για την εισαγωγη αερα ,κάνει μονο για τσιγαρισιες τζουρες.Αν υπάρχουν αντιστασεις κατω απο τα 1,6 ωμ για τον ατμοποιητη σου(που δε νομιζω)παρε μια και δοκιμασε.
nikoskon Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δεν άντεξα! Μόλις παρήγγειλα τα samples των Lord of the Juice (100%VG) JaX Vanilla Custard Vapes (80%VG) από www.smokerainbow.com . Και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρουμε κανένα φθηνό e-shop εξωτερικού για παραγγελίες υγρών; 1
darklordvader77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Παιδες μπαίνω τώρα να παραγγείλω Subtank Mini+eVic VTC απο το gearbest.com και δε μου δεχεται την πιστωτικη (Prepaid Πειραιώς). Ξέρει κανείς γιατί;
alldaynews Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Για δοκίμασε στο sourcemore ή fasttech Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις από τον subtank mini που μόλις παρελαβα.Πιο γεμάτη τζούρα και με φουλ αέρα απ`ότι πριν.Πιο πολύ ντουμάνι στα 20 watt που τον δουλεύω με την 0,5 εργοστασιακή.Καταλαβαίνεις καλύτερα την γεύση του υγρού αν και το δικό μου δεν με βοηθάει γιατι δεν μου αρέσει ένα που πήρα σήμερα μέχρι να ωριμάσουν αυτά που φτιάχνω.Ο,9 νικοτίνη και το καταλαβαίνω ενώ με τον gstank δεν καταλάβανα ότι είναι 0,9.Ατά προς ώρας.Θα επανέλθω με άλλο υγρό που μου αρέσει 2
darklordvader77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Στο fasttech μου βγαζει το εξης μηνυμα: Card declined by issuing bank. Άρα μονο με το γνωστο κόλπο στο Paypal να υποθέσω πως γίνεται; 2
alldaynews Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Εγώ από sourcemore πήρα με προπληρωμένη eurobank 2
sistah Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Και εγω με καρτα απο το sourcemore αλλα γενικα δεν ειναι και το καλυτερο γιατι δεν υπαρχει η καλυψη του paypalσε περιπτωση μ$%κιας.alldaynews ειναι αυθεντικο ετσι? γιατι πραγματικα δεν βρισκω reviews περα απο την "Daisy" ως representative σε μερικα forums. Γενικα ειναι απο τις πιο χυμα και αμφιβολες αγορες που εχω κανει και αν δεν το παρω στα χερια μου δεν εχω πολυ πιστη για το αποτελεσμα.Tελος, πως παραλαμβανουν μερικοι αυθημερον? Εμενα παντα χαρτακι στα registered.
alldaynews Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δεν το τσέκαρα ακόμη στο site τους.Πάντως είναι πολύ καλός και σε σχέση με τον gs-tank που είχα τεράστιος.2ος άτμο σε 1 μήνα που ξεκίνησα να ατμίζω
akpe Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Βασικά είναι για διαφορετικού τύπου ατμιστές Ο gs tank για τσιγαρίσιες, ο subtank για πνευμονικές. Προσωπικά μέχρι πριν λίγο καιρό είχα έναν gs tank αποκλειστικά για τσιγαρίσιες, αλλά τον έδωσα γιατί οι κεφαλές του ζοριζόντουσαν με τα υγρά μου και θέλω να πάω σε ναυτίλο... για μένα πάντως είναι τίμιος ατμοποιητής για το είδος του (και είναι από τους πολύ λίγους εργοστασιακούς, μαζί με ego one και ναυτίλο που προσφέρουν τσιγαρίσιες με έλεγχο θερμοκρασίας) 1
alldaynews Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Τελικά τον τσέκαρα τον άτμο είναι οriginal 3
alldaynews Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δοκιμάζω τώρα το επισκευάσιμο κομμάτι του subtank.Καθώς είμαι άσχετος και επειδή δεν έχω ξανακάνει αντίσταση και δεν έχω δει ακόμη βιντεάκια με στησίματα άφησα την αντίσταση που έχει ήδη πάνω.Έβαλα το βαμβάκι που έχει μαζί και με τα χέρια κουπιά που έχω χάλασατο ένα κομμάτι βαμβάκι που έκοψα.Έκοψα άλλο το πέρασα και έβρεξα και το βαμβάκι και ατμίζω.Είναι 0,5 η αντίσταση και σαν γεύση είναι πιο ήπια από την εργοστασιακή 0,5 μπορώ να πώ.Βλακεία που δεν έκοψα λίγο παραπάνω προς τα πάνω όταν έβαλα την καμπάνα με συνέπεια να έχει λίγο παραπάνω υγρό μέσα στην αντίσταση και να κάνει σκασίματα.Με τα χέρια που έχω αμφιβάλω αν μπορέσω να φτιάξω αντίσταση αλλα ποτέ δεν ξέρεις.Ίδωμεν.Την δουλεύωστα 30 watt.Καλά είναι η πρέπει να χαμηλώσω??
discoboyminimal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 νομιζω ειναι αρκετα 30watt για το συρμα που ειχε μεσα εργοστασιακα ο sub. αν αλλαξεις σιρμα και παρεις πιο χοντρο ισως τα πιασεις τα 30 χωρις προβληματα , αλλα να θυμασε πως δεν εχεις καλη εισαγωγη υγρου στον subtank. ειδικα αν εχεις version 1 rba. δηλαδη , δεν θα προλαβαινει να ποτησει το βαμβακι επειδη δεν θα περναει πολυ υγρο απο τις τρυπες.
alldaynews Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Αφού είδα ένα βίντεο με στήσιμο είπα να δοκιμάσω και γω και ιδού το αποτέλεσμα.Από τους πιο έμπειρους περιμένω σχόλια και παρατηρήσεις για βελτίωση.Σύρμα είναι Kanthal A1 Διάμετρος: 0.28mm / 29AWG.6 σπείρες 1
discoboyminimal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 αν ατμιζει καλα , τι τα θες τα σχολια? χαχαχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις