Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, είμαι 2 βδομάδες άκαπνος με iJust2 μπαταρία+Eleaf GS Tank (and i like it!).

Η μπαταρία κρατάει καλά (απο 1,5 έως 2,5 μέρες έχει αντέξει) απο ατμοποιητή θα θελα κάτι πιο ισχυρο και με παραπάνω ml να παίρνει.. Οπότε σκέφτομαι να:

1) Βάλω Aspire Nautilus

2) βάλω τον Eleaf Melo 2

3) να πάω σε Mod, συγκεκριμένα το eVic VTC Mini μαζί με τον A7-MS από εδώ: http://www.alterego.gr/alter-ego-evic-vtc-mini-a7-ms.html

Ποια λέτε να ναι η καλύτερη επιλογή;

Νομίζω με eVIC VTC mini 75W TC και Subtank Mini είσαι καλυμμένος για πολλά πράγματα μελλοντικά.

Αν και θα προτιμούσα περισσότερα Watts και mod που παίρνει 2 μπαταρίες για λόγους αυτονομίας.

Και αν θες να την βγάλεις οικονομικά, αντί να πάρεις το Subtank Mini κούτα, μπορείς να πάρεις:

1. Subtank Mini base (Authentic) - (Link 1Link 2Link 3) - max 5.86$
  2. Belly Cap (Link 1, Link 2, Link 3, Link 4) - max 2.31$
  3. Subtank RBA plus (Authentic) - Link - 6.10$
  4. Drip tip (άπειρες επιλογές) - max 2.5$

και με περίπου 17$ να έχεις Subtank Mini που αντί για τζάμι και το μεταλλικό καπάκι να έχει belly cap.

Τα belly caps έχουν διάφορα μεγέθη οπότε με όλα σχεδόν τα μεγάλα είσαι τουλάχιστον στα 4ml.

Με το Subtank mini έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος αν εξαιρέσεις κάποιες stock αντιστάσεις 1.5Ω που μου έκαναν υπερτροφοδοσία. Μάλλον τις διόρθωσε τώρα η Kangertech και είναι κομπλέ.

To Fasttech το επέλεξα ενδεικτικά. Υπάρχουν και άλλα sites όπως έχουν προαναφερθεί. ;)

Ερώτημα: Που θα βρούμε φθηνές γνήσιες μπαταρίες από e-shop εξωτερικού εκτός FT; Γνωρίζουμε κάποιο site που πχ να εμπορεύεται αποκλειστικά μπαταρίες κλπ;

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτημα: Που θα βρούμε φθηνές γνήσιες μπαταρίες από e-shop εξωτερικού εκτός FT; Γνωρίζουμε κάποιο site που πχ να εμπορεύεται αποκλειστικά μπαταρίες κλπ;

Εγώ από εδώ έχω πάρει 2-3 φορές, 4.5 ευρώ έχει τις Samsung 25R και γενικά έχει όλες τις γνωστές μπαταρίες σε καλή τιμή.

http://www.nkon.nl/samsung-18650-inr18650-25r.html

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω με eVIC VTC mini 75W TC και Subtank Mini είσαι καλυμμένος για πολλά πράγματα μελλοντικά.

Αν και θα προτιμούσα περισσότερα Watts και mod που παίρνει 2 μπαταρίες για λόγους αυτονομίας.

Και αν θες να την βγάλεις οικονομικά, αντί να πάρεις το Subtank Mini κούτα, μπορείς να πάρεις:

1. Subtank Mini base (Authentic) - (Link 1Link 2Link 3) - max 5.86$
  2. Belly Cap (Link 1, Link 2, Link 3, Link 4) - max 2.31$
  3. Subtank RBA plus (Authentic) - Link - 6.10$
  4. Drip tip (άπειρες επιλογές) - max 2.5$

και με περίπου 17$ να έχεις Subtank Mini που αντί για τζάμι και το μεταλλικό καπάκι να έχει belly cap.

Τα belly caps έχουν διάφορα μεγέθη οπότε με όλα σχεδόν τα μεγάλα είσαι τουλάχιστον στα 4ml.

Με το Subtank mini έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος αν εξαιρέσεις κάποιες stock αντιστάσεις 1.5Ω που μου έκαναν υπερτροφοδοσία. Μάλλον τις διόρθωσε τώρα η Kangertech και είναι κομπλέ.

Ήσουν κατατοπιστικότατος..!! Την παρασκευή θα μου δανείσει φιλαράκι εναν Nautilus να το δοκιμασω 2-3 μέρες και θα δοκιμάσω και στο μαγαζί που ψωνίζω και το Subtank Mini που λες να δω ποιο θα "χτυπαει" καλυτερα. Επειδη βλεπω διαφορα μοντελα (V1,V2) αυτο εδω πχ μου κανει; http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_193601.html

Και κάτι άσχετο, με την εγγύηση τι γίνεται; Θελω να πω πείτε οτι παίρνω το VTC Mini και σταματάει να λειτουργεί και το χω αγορασει πχ απο το gearbest.com, το στελνω απλά πίσω και μου το αλλάζουν;

Ρωτάω γιατι φιλος με το ίδιο μοντελο σταματησε να του λειτουργεί το πήγε πίσω στο κατάστημα και μετα απο μπολικη χαρτούρα το στειλαν και περιμενει αλλο. Το χει ενα μηνα το συγκεκριμενο.

Δημοσ.

Ήσουν κατατοπιστικότατος..!! Την παρασκευή θα μου δανείσει φιλαράκι εναν Nautilus να το δοκιμασω 2-3 μέρες και θα δοκιμάσω και στο μαγαζί που ψωνίζω και το Subtank Mini που λες να δω ποιο θα "χτυπαει" καλυτερα. Επειδη βλεπω διαφορα μοντελα (V1,V2) αυτο εδω πχ μου κανει; http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_193601.html

Σου  κάνει!

Και κάτι άσχετο, με την εγγύηση τι γίνεται; Θελω να πω πείτε οτι παίρνω το VTC Mini και σταματάει να λειτουργεί και το χω αγορασει πχ απο το gearbest.com, το στελνω απλά πίσω και μου το αλλάζουν;

Ναι. Το στέλνεις με δικά σου έξοδα (περίπου 9€ αν δεν απατώμαι) και σου στέλνουν καινούριο. Βέβαια εξαρτάται το κατάστημα.

Ρωτάω γιατι φιλος με το ίδιο μοντελο σταματησε να του λειτουργεί το πήγε πίσω στο κατάστημα και μετα απο μπολικη χαρτούρα το στειλαν και περιμενει αλλο. Το χει ενα μηνα το συγκεκριμενο.

respect

Εγώ από εδώ έχω πάρει 2-3 φορές, 4.5 ευρώ έχει τις Samsung 25R και γενικά έχει όλες τις γνωστές μπαταρίες σε καλή τιμή.

http://www.nkon.nl/samsung-18650-inr18650-25r.html

respect

Αλλά ρε συ Baator γιατί τόσο ακριβά μεταφορικά; 41€;!!!

Δημοσ.

Αλλά ρε συ Baator γιατί τόσο ακριβά μεταφορικά; 41€;!!!

Δεν το τικάρεις το κουτάκι αυτό ρε συ, αυτό είναι για να σου 'ρθει με κούριερ σε 2 μέρες.

3 ευρώ είναι τα απλά μεταφορικά.

Δημοσ.

Φίλε το έδωσα για service και δεν μπορούν να το ανοίξουν καν.ρωτησα και άλλους μου είπαν όλοι το ίδιο .Δεν βγαίνει δηλαδή εξωτερικά πρέπει να την ανοίξεις .τα κατάφερα γιατί στράβωσε και δεν έκανε επαφή και μετά το πείραξα και το έσπασα το μισό :ρ

Δημοσ.

Δεν το τικάρεις το κουτάκι αυτό ρε συ, αυτό είναι για να σου 'ρθει με κούριερ σε 2 μέρες.

3 ευρώ είναι τα απλά μεταφορικά.

Με βάζει υποχρεωτικά να επιλέξω...

Θα δοκιμάσω ξανά..

Και η απάντηση του Kon...

Hi,

You are from Greece? Lot of parcels are send back or lost via regular mail. But I hope to have cheaper options later this month.

Regards,

Arjan

post-44285-0-91975200-1452468553_thumb.png

Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε τις μπαταρίες... έχω τις LG HE4 (LGBDHE418650, 2500mAh 35A) και μιας και γρατζούνισα τις δύο από άγαρμπο βάλε-βγάλε στο φορτιστή σκέφτομαι να παραγγείλω wraps να τις τυλίξω, έχω όμως και στο μυαλό μου την αναβάθμιση.

Θα προτείνατε κάποια "καλύτερη" (δεν είμαι σίγουρος αν τα επιπλέον 100mAh της vtc5a την καθιστούν καλύτερη) για χρήση στο SX Mini όπου θέλει πολλά amps; Ή δεν θα δω καμία σημαντική διαφορά με τις υπόλοιπες στην κατηγορία της; :)

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..θέλω την βοήθεια σας μιας και τώρα ξεκίνησα το ηλεκτρονικό...λοιπόν ,έχω ένα αλτερ εγκο τ με έψιλον-ς ατμοποιητη...το ερώτημα μου ειναι το εξής....τι πρέπει να αλλάξω για να βγαίνουν πολλά ντουμάνια?να πάρω μεγαλύτερη μπαταρία με ρυθμιζόμενη τάση , η πρέπει να πάω και σε ατμοποιητη?..?

Δημοσ.

Νομίζω παίζει ρόλο ο άτμο πιο πολύ.Αν με το καλό παραλάβω θα σου πω γα τον subtank mini σε σχέση με τον gs-tank που έχω τώρα.Λογικά θα είναι μέρα με νύχτα αλλα λέμε τώρα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους..θέλω την βοήθεια σας μιας και τώρα ξεκίνησα το ηλεκτρονικό...λοιπόν ,έχω ένα αλτερ εγκο τ με έψιλον-ς ατμοποιητη...το ερώτημα μου ειναι το εξής....τι πρέπει να αλλάξω για να βγαίνουν πολλά ντουμάνια?να πάρω μεγαλύτερη μπαταρία με ρυθμιζόμενη τάση , η πρέπει να πάω και σε ατμοποιητη?..?

Συνοπτικά πιστεύω πως ισχύει η ακόλουθη εξίσωση:

Cloud Chasing = Low Resistance + max VG eliquids + Multicoil setup + RDA + Mech mod

Με διαφορετική βαρύτητα το καθένα.

Διορθώστε με οι πιο experts... :)

Τα 3 πρώτα δεν είναι δύσκολο να τα βρεις και να έχεις super αποτέλεσμα.

Τα 2 τελευταία (RDA+Mech) κάνουν την διαφορά αλλά για κάποιους μπορεί να είναι και περιττά,

αφού ικανοποιούνται από τα προηγούμενα 3.

Πάντως Subtank mini με την έτοιμη κεφαλή του 0.5Ohm βγάζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ντουμάνι και γεύση! :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...