duende Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Από το fun.top είναι original?? yep, και τα 2 που πηρα και σε φορουμ του εξωτερικου που τσεκαρα πριν παραγγειλω, δεν ειχε κανεις παραπονο 1
stelisk1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Γεία σας παιδιά , πήγα και εγώ σήμερα και αγόρασα απο ένα κατάστημα κοντά στο σπίτι το πρώτο μου ηλεκτρονικό τσιγάρο (Kanger EVOD Mega Kit) απλός έχω μία απορία , στο κατάστημα μου είπαν ότι κάθε φορά που αλλάζω αντίσταση πρέπει αφού βάλω το υγρό να περιμένω 15 λεπτά και μετά να ατμίζω μήπως όμως πρέπει να ρίχνω και πιο πρίν καμία σταγόνα απο το υγρό στην αντίσταση??
akpe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μιας και πρόσφατα έδωσα σε φίλο το iStick με τον GS Tank του ψάχνομαι για δεύτερο/μπάκαπ/τσιγαρίσιο ατμοποιητή. Ο GS Tank δε με ικανοποίησε αφού τελευταία οι κεφαλές του δεν την πάλευαν με το υγρό μου. Το οποίο σημειωτέον είναι σε βάση 80% VG και 20% νερό, είναι δηλαδή αισθητά πιο λεπτόρρευστο από ένα τυπικό 80VG/20PG (οπως π.χ. της hexocell).Έχω καταλήξει να γυρίσω στον Ναυτίλο, τον μεγάλο αυτή τη φορά, ειδικά τώρα που βγήκαν κεφαλές νικελίου αλλά και επισκευάσιμη (!). Το μόνο που με τρομάζει είναι μήπως, αν και το υγρό μου είναι πιο ρευστό από το συνηθισμένο όπως είπαμε, έχω θέμα τροφοδοσίας.Εναλλακτικά γλυκοκοιτάω και τον Cubis, έτσι για το διαφορετικό σχεδιασμό, αλλά αμφιβάλλω το αν θα μου δίνει τσιγαρίσιες έτσι κοντά στον Ναυτίλο.Καμία άλλη πρόταση για εργοστασιακό ατμοποιητή με κεφαλές νικελίου για τσιγαρίσιες; Γεία σας παιδιά , πήγα και εγώ σήμερα και αγόρασα απο ένα κατάστημα κοντά στο σπίτι το πρώτο μου ηλεκτρονικό τσιγάρο (Kanger EVOD Mega Kit) απλός έχω μία απορία , στο κατάστημα μου είπαν ότι κάθε φορά που αλλάζω αντίσταση πρέπει αφού βάλω το υγρό να περιμένω 15 λεπτά και μετά να ατμίζω μήπως όμως πρέπει να ρίχνω και πιο πρίν καμία σταγόνα απο το υγρό στην αντίσταση?? Η αντίσταση σου είναι αυτή; Αν ναι, λογικά είναι με φυτίλι οπότε δεν χρειάζεται πότισμα την πρώτη φορά που την αλλάζεις, λογικά ένα 5λεπτο-10λεπτο στο όρθιο θα είναι αρκετό για να ποτίσει καλά. Δεν τον ξέρω όμως τον συγκεκριμένο οπότε περίμενε και μια ακόμα γνώμη Αυτό που περιγράφεις, το πρώτο «πότισμα» δηλαδή το κάνουμε πάντα σε ατμοποιητές που έχουν οργανικό βαμβάκι και τρύπες εισαγωγής υγρού (όπως αυτός ή αυτός) οπου το βαμβάκι ακουμπάει επάνω στην αντίσταση. Όχι γιατί αν δεν το κάνουμε θα πάρουμε απαραίτητα καμένο, αυτό εξαρτάται από πόσο θα τον αφήσουμε όρθιο, πυκνότητα υγρού κ.λπ., το κάνουμε περισσότερο για να βοηθήσουμε να «πάρει μπρος» η τροφοδοσία του υγρού στη νέα αντίσταση. Σε αντιστάσεις με φυτίλι (επαναλαμβάνω, δεν ξέρω αν ο EVOD είναι με φυτίλι) δεν χρειάζεται. 2
stelisk1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 ναι είναι αντίσταση με φυτίλι απλός η εταιρεία απο ότι είδα βγάζει την αντίσταση αυτη (KangerTech Upgraded Dual Coil Unit) που είναι φυτίλι με υλικό silica και ενώ δουλεύει μια χαρά ψάχνωντας στο ιντερνετ σήμερα κάπιοι λένε οτι μακροπρόθεσμα το υλικό αυτο δημιουργεί προβλήματα υγείας,και η άλλη αντίσταση (KangerTech VOCC) είναι φυτίλι με οργανικό βαμβάκι απλός στο νέτ λένε οτι παρουσιάζει προβλήματα. Άρα ποιό φυτίλι απο τα δύο λέτε να προτιμώ??
simaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Κεφαλές νικελίου στον Ναυτίλο;;;; Αλλά φαντάζομαι ότι δε θα παίζουν στον cloupor mini 30watt ε;
Baator Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Κεφαλές νικελίου στον Ναυτίλο;;;; Αλλά φαντάζομαι ότι δε θα παίζουν στον cloupor mini 30watt ε; Όχι, θες Mod με έλεγχο θερμοκρασίας.
apostolisk4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά.εσεις που πήρατε την ijust2 μεγάλη προσοχή στην υποδοχή που το φορτίζεται. Το στράβωσα έχω και δεν μπορεί να το φτιάξει κανένας.πηγε χαμένο και τώρα είμαι με ego-T και ce5 χαχαχαχα. Άντε να έρθει το vtc mini και ο magma να βγάλουμε γούστα
discoboyminimal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά.εσεις που πήρατε την ijust2 μεγάλη προσοχή στην υποδοχή που το φορτίζεται. Το στράβωσα έχω και δεν μπορεί να το φτιάξει κανένας.πηγε χαμένο και τώρα είμαι με ego-T και ce5 χαχαχαχα. Άντε να έρθει το vtc mini και ο magma να βγάλουμε γούστα επειδη πιανουν λιγο τα χερια μου , αν εισαι απο θεσσαλονικη , μπορουμε να βρεθουμε να σου περασω μια micro usb. δεν θα ειναι τιποτα τρελο.
nikoskon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Guys γνωρίζει κανείς στην Αθήνα που μπορώ να βρω υγρά των κάτωθι εταιρειών; High Roller Sweets Baril Oil Novem Muses Vape or DIY (Revolute)
alldaynews Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Τα high roller στο vape gallery στο περιστερι Τα baril και τα novem από εδώ http://www.antismoke.gr/ 1
nikoskon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Τα high roller στο vape gallery στο περιστερι Τα baril και τα novem από εδώ http://www.antismoke.gr/ Το antismoke.gr είναι Σαλόνικα...
alldaynews Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ναι το ξέρω αλλα δεν τα είδα αλλού Τα revolute http://www.atmosfaira.com/?subcats=Y&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=Revolute&dispatch=products.search 1
alldaynews Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 http://gc-shop.gr/E-Liquid/DO-IT-YOURSELF/Revolute 1
darklordvader77 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παίδες, είμαι 2 βδομάδες άκαπνος με iJust2 μπαταρία+Eleaf GS Tank (and i like it!). Η μπαταρία κρατάει καλά (απο 1,5 έως 2,5 μέρες έχει αντέξει) απο ατμοποιητή θα θελα κάτι πιο ισχυρο και με παραπάνω ml να παίρνει.. Οπότε σκέφτομαι να: 1) Βάλω Aspire Nautilus 2) βάλω τον Eleaf Melo 2 3) να πάω σε Mod, συγκεκριμένα το eVic VTC Mini μαζί με τον A7-MS από εδώ: http://www.alterego.gr/alter-ego-evic-vtc-mini-a7-ms.html Ποια λέτε να ναι η καλύτερη επιλογή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις