discoboyminimal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εχω δοκιμασει τον velocity. καλο ντουμανι . και καλουτσικη γευση. δεν με χαλαει. για le magister και kennedy , δεν ξερω.. αλλα ακουγονται καλα λογια.. θα ηθελα να τσιμπησω εναν le magister καποια στιγμη
nikoskon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Guys τι προτείνεται για σετάκι μπαταριών για το Cuboid; Από την στιγμή που δεν είναι μηχανικό mod, παίζει τόσο ρόλο να είναι high drain;
discoboyminimal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 εννοειτε ρε. δεν εχει σημασια.αν θες να παρεις ολη την δυναμη (watt) του ηλεκτρονικου , πρεπει να εχεις high drain μπαταρια. και καλη ετσι! διαφορα βλεπω απο μπαταρια σε μπαταρια που υποτιθεται ειναι ιδιες στα 20Α-25Α-30Α ... αλλες διαρκουν λιγοτερο, η μετα απο λιγες τζουρες , νιωθεις το ηλεκτρονικο να δουλευει πιο -απαλα- αδυναμα. εκτος και αν σκοπευεις να παιζεις μεχρι 15watt. που κ εκει , μην σου πω απο μια protected των 7Α και των 3.400mAh , καλυτερο ειναι να εχεις μια καλη 20A με 2.500mAh
discoboyminimal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 vtc5 , vtc4 , he4, hg2 , 25r. αν δεν βρεις κατι απο αυτες πανε για τις efest. 1
mindtrapper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και Samsung 30Q. Μακριά από Efest. Κάνε κανένα search στο net, "Mooch battery tests" να γράψεις, αρκεί. 1
apostolisk4 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αμα δεν τις βιάζεσαι πάντως να ξέρεις έφερε ξανά τις lg hg2 το fasttech σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με την Ελλάδα .Η 4αδα νομίζω γύρω στα 22 δολάρια
liopyr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το 100ρι istick τι φάση; Βγάζει προβλήματα; Ρωτάω επειδή δεν βλέπω να προτείνεται και πολύ, και ψάχνω για κάτι δυνατό που να παίρνει spare μπαταρίες. Καμιά πληροφορία;
Baator Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καμιά πληροφορία; Καλό είναι, δεν έχει βγάλει προβλήματα, γενικά καλά λόγια ακούγονται. Ποιος ο λόγος να πάρεις Istick 100 πλέον όμως όταν έχουν βγει ολοκαίνουργιες συσκευάρες όπως το Cuboid ή το RX200 με 32 ευρώ;
liopyr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Έλεγα να αποφύγω να ψωνίσω από εξωτερικό, αυτά δεν τα βρίσκω και πολύ φθηνά εδώ..
apostolisk4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Φίλε μου επειδή τις τελευταίες 10 μέρες έψαξα πολύ για να πάρω ένα mod και σε άλλα forum διαπίστωσα ότι όχι μόνο αξίζει αγορά από έξω αλλά εγώ ποτέ ξανά δεν θα πάρω από κατάστημα της Ελλάδας εκτός από υλικά χαμηλού κόστους .είπαμε στήριξη στα ελληνικά κατάστηματα αλλά όχι και να μας γα@@@ κιόλας .δεν είναι δυνατόν να παίρνω το vtc mini 35$ και εδώ να έχει 70 ευρώ.το άξονακι για να τυλίγεις σύρμα 1.5$ στο fasttech 5.5 ευρώ σε ελληνικό κατάστημα λίγο υπομονή βέβαια γιατί αργούν αλλά δεν πειράζει.εδωσα 2 παραγγελίες 80 ευρώ και πήρα vtc mini, θήκη για το mod,velocity rda,φορτιστή επώνυμο για τις μπαταρίες, μετρητή για ohm, σύρμα , βαμβάκι ,coil jig, θήκη μεταφοράς για τις μπαταρίες, ένα drip tip , μπουκαλάκι 50 με βελόνα για diy και σύριγγες 1 ml πάλι για diy .εδώ στην Ελλάδα ήθελα χαλαρά τα διπλά λεφτά μπορεί και παραπάνω .Αν θέλεις κάποια βοήθεια εδώ είμαστε
Baator Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τα έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα για την διαφορά τιμής Ελλάδας-Κινεζοκαταστημάτων, όλοι τα γνωρίζουν Αποστόλη. Απλά, όπως είναι λογικό, για κάποιους η αναμονή 2-3 βδομάδων είναι τέτοια που αν θέλουν να πάρουν κάτι, προτιμούν να το πάρουν από εδώ. Βάλε μέσα και τα capital controls που μας δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο και καταλαβαίνεις... Για μένα προσωπικά, η διαφορά είναι τόσο τεράστια, που εδώ και πολύ καιρό νιώθω κορόιδο να αγοράζω από Ελλάδα, μέχρι και τα σύρματα και τα βαμβάκια από Κίνα. Έχω πάψει καν να κοιτάω τις τιμές εδώ γιατί με πιάνουν τα νεύρα (και τα γέλια), σε δημοφιλείς ατμοποιητές/μοντς είναι 2.5 φορές πάνω και σε φτηνοπραγματάκια, ανταλλακτικές αντιστάσεις, άδεια μπουκαλάκια, σύρμα κτλ. παίζει να τα βρεις και 5 φορές πάνω. Από την άλλη, ξαναλέω, καταλαβαίνω κάποιον που αν περιμένει το πρώτο του mod για παράδειγμα ή αν έχει ξεμείνει από συσκευές και δεν έχει κάτι να τον κρατήσει στο μεταξύ, θα πάει να αγοράσει από εδώ. 2
apostolisk4 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.σε πολύ ακραίες περιπτώσεις θα αγοράσω κάτι από εδώ.επισης αν φοβάστε για θέματα service support κλπ υπάρχουν ελληνικά μαγαζιά που έχουν την δυνατότητα ακόμη και για δωρεάν service ακόμα και αν δεν το έχεις πάρει από εκεί.για παράδειγμα μου χάλασε μέσα στις γιορτές το Micro usb της ijust2 .την είχα πάρει από το alter ego στην Αθήνα και την πήγα για service στην Θεσσαλονίκη στο osmoshop. Μου είπε ότι δεν θα κοστίσει κάτι εκτός αν χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό δηλαδή το πολύ 5 ευρώ.επισης μου έδωσαν μια άλλη μέχρι να το φτιάξουν.να λέμε και τα καλά
nikoskon Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μακάρι να είχαμε και τέτοια μαγαζιά στην Αθήνα. Τα περισσότερα εδώ απαρτίζονται είτε από άσχετους είτε από σχετικούς που πουλάνε τρέλα. btw υπάρχει κανά μαγαζί με ιδιαίτερα υγρά που δε βρίσκει κανείς εύκολα; τύπου Vaper's Boutique στην Καλλιθέα. Μετά από πολύ καιρό έχω καταλήξει σε 2-3 υγρά αλλά θέλω να δοκιμάσω περισσότερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις