Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και χρόνια πολλά...

Τί προτείνετε για TC Mod;

To eVIC VCT 75W TC λέει;

Πήρε το μάτι μου το Smok X-Cube II αυτές τις μέρες και το Cuboid της Joyetech.

Any ideas?

Edit: Βασικά προσανατολίζομαι σε Joyetech Cuboid & UD Zephyrus V2.

Επεξ/σία από nikoskon
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλή Χρονιά!!!

Έτσι για να μπει καλά ο χρόνος: 

http://www.protothema.gr/ugeia/article/540695/nea-ereuna-ta-ilektronika-tsigara-den-einai-pio-athoa-apo-ta-kanonika/

Και η ατάκα της χρονιάς: "μοντέρνες ηλεκτρονικές τούφες απροσδιορίστου προέλευσης και αποτελεσματικότητας"

• Like 4
Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά...

Τί προτείνετε για TC Mod;

To eVIC VCT 75W TC λέει;

Πήρε το μάτι μου το Smok X-Cube II αυτές τις μέρες και το Cuboid της Joyetech.

Any ideas?

Edit: Βασικά προσανατολίζομαι σε Joyetech Cuboid & UD Zephyrus V2.

έχω παραγγείλει το xcube αμα περιμένεις καμια βδομάδα θα σου πώ εντυπώσεις¨ :-D

• Like 1
Δημοσ.

έχω παραγγείλει το xcube αμα περιμένεις καμια βδομάδα θα σου πώ εντυπώσεις¨ :-D

Εννοείται πως περιμένω εντυπώσεις!!!

Βέβαια παρήγγειλα ήδη Cuboid & Zephyrus V2.

Από που παρήγγειλες;

Δημοσ.

fasttech.το περιμένω απτις 22.Πάντως απτο ψάξιμο που έκανα φαίνεται γερό mod.μονο to placement της οθόνης είναι λιγό κακό γιατι θέλει καθάρισμα απτους ατμούς.θα γράψω κάνα mini review εδώ για όποιον άλλο ενδιαφέρεται :-D

Ton zephyrus τον ζαχάρωνα και εγώ αλλά τσίμπισα τον tfv4

• Like 2
Δημοσ.

Caterpillar. Φτηνός (~€15), εύκολος στο στήσιμο με μονή ή διπλή αντίσταση, και ρύθμιση εισαγωγής αέρα από τσιγαρίσια σε (σχετικά άνετη) πνευμονική ;)

Δημοσ.

Ξέρετε ρε παιδιά μήπως κανέναν καλό dripper για αρχάριους .δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ξανά και θα ήθελα κάτι απλό σε στήσιμο .

Caterpillar. Φτηνός (~€15), εύκολος στο στήσιμο με μονή ή διπλή αντίσταση, και ρύθμιση εισαγωγής αέρα από τσιγαρίσια σε (σχετικά άνετη) πνευμονική ;)

Εγώ έχω βρει το Goldpillar (ή αλλιώς Caterpillar 2) θα συμφωνήσω πως είναι πολύ καλή περίπτωση με πολύ χώρο να παίξεις.

Για μονή δεν συστήνεται αλλά αν σου αρέσει η γεύση που βγάζει, τότε ΟΚ. :)

• Like 1
Δημοσ.
Ξέρετε ρε παιδιά μήπως κανέναν καλό dripper για αρχάριους .δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ξανά και θα ήθελα κάτι απλό σε στήσιμο .[/quote

Magma clone?

Εύκολος στο στήσιμο και καλή γεύση!:)

Δημοσ.

Και εγώ για magma clone έχω ψηθεί αλλά στο fasttech λέει discontinued.τον βρήκε κανένας πουθενά αλλού από έξω γιατί εδώ Ελλάδα τον βρήκα με 22.αμα δεν βρω πιο φθηνά από έξω θα πάρω από εδώ αλλά κρίμα είναι να το πληρώσω διπλάσια τιμή

Δημοσ.

velocity  πολλες επιλογές για τον επιθυμητό αερα, ωραίο drip tip.....    αλλα και ανταπτορας για κανονικα drip tip.    ισως αντιμετωπισεις θέμα με τις  βίδες του κλωτσάει το allen και αντε βρες μετα να τις αντικαταστισεις.    αλλα απο απόδοση...... δεν υπάρχει σου λέω. θηρίο!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...