savvas1340 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια Πολλά σε όλη την παρέα, θέλω να πάρω ένα σετάκι δώρο στον πατέρα μου. Το θέλω μέσα στην βδομάδα οπότε αναγκαστικά από ελληνικό κατάστημα. Δεν έχει ιδέα απο ηλεκτρονικό τσιγάρο . Το παρακάτω πως σας φαίνεται ως προς απόδοση και ευκολία χρήσης ; http://www.dotshop.gr/category-1/set-istick-30w-melo/ Οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη ο ατμοποιητής είναι αεράτος.Aν δεν έχει ξανακάνει η.τ θα του έρθει κάπως σε "αέρας κοπανιστός".Πάρε εναν aspire k1. Χαιρετίζω όλη την παρέα και τα χρόνια μου πολλά. Θα ήθελα εσείς που είστε γνώστες, να μου δώσετε τα φώτα σας. Έχω δει οτι στην αγορά παίζουνε πάρα πολλά μοντέλα,πάρα πολλές μπαταρίες με πολλούς ατμοποιητές. Θέλω τη συμβουλή σας για να ξεκινήσω. Μέχρι τώρα, η επαφή μου με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ήταν πριν από 2-3 χρόνια που δεν είχαν ακόμα βγει τόσα πολλά . Βλέπω πολύ φίλη μου και κρατάνε μια μπαταρία ileaf istick, με ρυθμιζόμενα watt και βολτ.Aλλά βλέπω, ότι παίζει τεράστιο ρόλο και ο ατμοποιητής. Καθότι τελείως άσχετος μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο ως προς την επιλογή; Παράδειγμα, είναι καλή αυτή η μπαταρία που ρυθμίζει,έχουνε βγει πιο καινούργιες; Ποιος ατμοποιητής θεωρείται κατά τη γνώμη σας ότι είναι value for money; Υγρα νομίζω ότι πρέπει να αποτανθώ σε ένα ειδικό κατάστημα για να πάρω, σωστά; istick 30w και eleaf gs air ms.Γυρω στο 60αρι και τα δύο.Υγρα καπνικά με υψηλή νικοτίνη αλλιώς δεν θα σε ικανοποιήσει σε χτύπημα. κάποια μαγαζιά βλέπω έφεραν το istick basic.Για αρχικό πακέτο μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή.
sistah Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 το ijust2 είναι για πνευμονικές τζουρες.Αν σου αρέσουν τα υπερβολικά ντουμάνια πάρτο,γνωρίζοντας και ότι η κατανάλωση υγρού είναι στα υψη. Θα συμβούλευα όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άτμισμα να αγοράσουν ατμοποιητή με σφιχτή τζούρα που πλησιάζει περισσότερο στο κανονικό τσιγάρο. Εχεις κατι αλλο να προτεινεις σε παρομοιο price range?
Neo4 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Σάββα ο λόγος που σκέφτηκα τον melo είναι ότι διάβασα ότι γεμίζει εύκολα από πάνω. Ο aspire είναι εύκολος στη χρήση ;
discoboyminimal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 παιδια , ολο και περισσοτερο βλεπω νεους ατμιστες να γουσταρουν το 'ντουμανι' , τα sub-ohm και τους επιστευασημους. βεβαια οι ηλικιες τους δεν ξεπερνουν τα 40. αλλα ας μην περνουμε σαν δεδομενο το οτι νεος ατμιστης = τσιγαρισια τζουρα. δεν ειναι στανταρακι παντα
Aifel_tower Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 ο ατμοποιητής είναι αεράτος.Aν δεν έχει ξανακάνει η.τ θα του έρθει κάπως σε "αέρας κοπανιστός".Πάρε εναν aspire k1. istick 30w και eleaf gs air ms.Γυρω στο 60αρι και τα δύο.Υγρα καπνικά με υψηλή νικοτίνη αλλιώς δεν θα σε ικανοποιήσει σε χτύπημα.κάποια μαγαζιά βλέπω έφεραν το istick basic.Για αρχικό πακέτο μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή. Το ibasic βλεπω δεν ρυθμιζει volt k watt.To istick30watt θεωρειται ειναι καλο για ξεκινημα με εναν απλο ατμοποιητη οπως αυτος που αναφερεται παραπανω;Αν παιζει καποιο ρολο,τωρα καπνιζω τσιγαρα 4,0.4,4. Σχετικα ρλαφρια δηλαδη...
savvas1340 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 στα λεφτα του ijust 2 είναι το istick basic το οποίο δεν εχει ρυθμιζομενα βατ αλλα δεν καταλαβαινω σε τι χρειαζονται για καποιον που θελει να κοψει το καπνισμα.Υπαρχει και η περιπτωση να μην αρεσει σε καποιον το η.τ οπότε ποιός ο λογος να μην ξεκινησει με κάτι απλο ωστε να του μεινουν και λιγα χρηματα στην τσεπη. Το ibasic βλεπω δεν ρυθμιζει volt k watt.To istick30watt θεωρειται ειναι καλο για ξεκινημα με εναν απλο ατμοποιητη οπως αυτος που αναφερεται παραπανω;Αν παιζει καποιο ρολο,τωρα καπνιζω τσιγαρα 4,0.4,4.Σχετικα ρλαφρια δηλαδη... παρε σκετο το ιστικ μαζι με τον gs air ms και 2 κεφαλες στα 1,2 ωμ.Θα τις δουλευεις στα 8-12 βατ.Αισθητικα το συνολο είναι πολύ μαζεμενο και γκατζετιστικο. Σάββα ο λόγος που σκέφτηκα τον melo είναι ότι διάβασα ότι γεμίζει εύκολα από πάνω. Ο aspire είναι εύκολος στη χρήση ; Ξεχνα τα αυτα.Κανε δωρο στον πατερα σου το istick basic.Ειναι μαζεμενο,εχει μεγαλη μπαταρια,δηλάδη τα εχει ολα και συμφερει. παιδια , ολο και περισσοτερο βλεπω νεους ατμιστες να γουσταρουν το 'ντουμανι' , τα sub-ohm και τους επιστευασημους. βεβαια οι ηλικιες τους δεν ξεπερνουν τα 40. αλλα ας μην περνουμε σαν δεδομενο το οτι νεος ατμιστης = τσιγαρισια τζουρα. δεν ειναι στανταρακι παντα Συμφωνω.Αλλα το ijust 2 που είναι sub ohm δεν τολμαω να το παρω μαζι μου εξω
Aifel_tower Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Savas μπορεις να βαλεις 2 λινκ,προτασεις,για να παρω μια ιδεα,και βεβαια για "επιμορφωτικους" λογους,οχι διαφημιστικους!
alldaynews Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Σαββα επειδή έχει πολύ ντουμάνι δεν τον παίρνεις έξω??
savvas1340 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2015 Σαββα επειδή έχει πολύ ντουμάνι δεν τον παίρνεις έξω?? ναι ειναι ενοχλητικο νομιζω
apostolisk4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Και εγώ με ijust2 και melo καμιά φορά νιώθω ότι ενοχλώ. Ειδικά αν έχω κάνα τούρμπο υγρό. Αισθάνομαι άσχημα αν και δεν θα έπρεπε διότι τόσο καιρό ανεχόμαστε τους καπνιστές να μας κάνουν ζημιά...
sistah Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Τσιμπησα innokin T18, τα reviews οπως διαβασα εδω, λενε τα καλυτερα ως τωρα.Για να δουμε.Απο liquids δεν εχω ιδεα, πηρα ενα στην τυχη και βλεπω στο μελλον διαβαζοντας.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Eγω παντως τον subtank τον ξαπεστειλα πριν πνιγω απο τις πνευμονικες και πηρα εναν expromizer.Πως τις αντεχετε ρε παιδια? Ξερει κανενας ενα αρωμα που να μη φερνει στην εμετιλα της μπεμπεκα?Παιρνω smoke τα ιδια και αυτο. Επομενη δοκιμη ry4 double απο tpa και ry4 asian.Εχει δοκιμασει κανενας?
Neo4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2015 Ξεχνα τα αυτα.Κανε δωρο στον πατερα σου το istick basic.Ειναι μαζεμενο,εχει μεγαλη μπαταρια,δηλάδη τα εχει ολα και συμφερει. Το κοίταξα και δείχνει να είναι ότι πρέπει. Ευχαριστώ Σάββα
liopyr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2015 Το 100ρι istick τι φάση; Βγάζει προβλήματα; Ρωτάω επειδή δεν βλέπω να προτείνεται και πολύ, και ψάχνω για κάτι δυνατό που να παίρνει spare μπαταρίες.
alldaynews Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Αυτοσχέδιος αναδευτήρας υγρών.Φανάκι που είχα στην άκρη κολλημένο πάνω καπάκι από μπουκάλι απορρυπαντικού και μέσα 20μελο μπουκαλάκι αποσπώμενο.Είναι συνδεδεμένο πάνω στον fan controller.Πρώτη χρήση σήμερα θα δώ τι βγάλει το εγχείρημα.10ml φτιάχνω με 20αρα vg+μηδενική vg+άρωμα φράουλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις