Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλά χριστούγεννα. Σκέφτομαι πάρα πολύ να αγοράσω αυτό το προϊόν https://www.fasttech.com/products/0/10015540/3331700-authentic-joyetech-evic-vtc-mini-60w-tc-vw.αυτην τη στιγμή έχω Eleaf ijust2 μαζί με ατμοποιητη melo και θέλω να κάνω το επόμενο βήμα.τα ευχαριστα νέα είναι ότι το κανονικό τσιγάρο το έχω σιχαθεί με ενοχλεί η μυρωδιά του και ο καπνός του και έχω να το βάλω στο στόμα μου από τον Αύγουστο.για πείτε μου γνώμες για το MODακι. Σας ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα χρόνια πολλά και καλές γιορτές.Στο istick 40 μπορώ να αλλάξω την μπαταρία?

Χρόνια πολλά! Στο μαγαζί που το είχα αγοράσει μου είχαν πει πως γίνεται..

Τώρα τι μπαταρίες παίρνει δε ξέρω..

Δημοσ.

να αλλάξεις αντίσταση.Κρατάνε το πολύ 5 μέρες.'Οταν αλλάζεις αντισταση να της ρίχνεις κανα δυό σταγονες υγρό από πάνω πριν γεμίσεις τον ατμοποιητή με υγρό.

5 μερες ε?  εχεις καμια ιδεα που να αγοραζω αναλωσιμα ? μεχρι στιγμης παιρνω απο ενα μαγαζι που λεγεται alter ego, υπαρχει κατι πιο οικονομικο ? επισης, ο ατμοποιητης ο μαμισιος ειναι ''μουφα'' να παρω καποιον πιο καλο ?

Δημοσ.

5 μερες ε?  εχεις καμια ιδεα που να αγοραζω αναλωσιμα ? μεχρι στιγμης παιρνω απο ενα μαγαζι που λεγεται alter ego, υπαρχει κατι πιο οικονομικο ? επισης, ο ατμοποιητης ο μαμισιος ειναι ''μουφα'' να παρω καποιον πιο καλο ?

Ο ατμοποιητής που έχεις δεν είναι μούφα,είναι αρκετός για να σε μπάσει στο η.τ (και εγώ με παρόμοιο σετ το έκοψα μαχαίρι)και να σε απομακρύνει από το περίπτερο.Αγόρασε αντιστάσεις σε χαμηλοτερα ωμ απ αυτές που έχεις για να ζωντανεψει λίγο η παραγωγή ατμού.Όταν θα χρειαστεί(σύντομα)ν αλλάξεις ατμοποιητή δοκίμασε:kanger evod 2 και αντιστάσεις στα 1,5 ωμ (παραπάνω δε δουλευουν με απλή μπαταρία),ή aspire k1 επίσης με αντιστάσεις στα   χαμηλότερα ωμ που κυκλοφορούν.Τζούρες τσιγαρίσιες και ικανοποιητική γευση και οι δύο 

οικονομικά μαγαζιά εν μέσω cc δεν παιζουν στην ελλάδα.Αν τύχει και βρεις οικονομικό hardware  σε κάποιο μαγαζί τότε αυτό ή θα έχει τσουχτερά μεταφορικά ,ή πανάκριβα υγρά ,ή θα έχει ελλειψη σε αναλώσιμα.Κατά μια διαβολική συμπτωση, κανα δυο μαγαζιά που έχουν τεράστια ποικιλία, έχουν τις τιμές στο θεό(5 ευρω για μια αντίσταση melo και η πεντάδα 24,95... :cry: ) .Αν μένεις στην επαρχία όπως εγώ, η κατάσταση είναι δραματική.Ιδίως τα υγρά που αγοράζω είναι εντελώς στην τύχη ό,τι κάτσει ,αλλιώς άδειασμα στην τουαλέτα.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στο e-kapnisma.gr και να αρχίσεις να σκαλίζεις την ενότητα "ελληνες αντιπρόσωποι e-cig" :-D

Δημοσ.

Ο ατμοποιητής που έχεις δεν είναι μούφα,είναι αρκετός για να σε μπάσει στο η.τ (και εγώ με παρόμοιο σετ το έκοψα μαχαίρι)και να σε απομακρύνει από το περίπτερο.Αγόρασε αντιστάσεις σε χαμηλοτερα ωμ απ αυτές που έχεις για να ζωντανεψει λίγο η παραγωγή ατμού.Όταν θα χρειαστεί(σύντομα)ν αλλάξεις ατμοποιητή δοκίμασε:kanger evod 2 και αντιστάσεις στα 1,5 ωμ (παραπάνω δε δουλευουν με απλή μπαταρία),ή aspire k1 επίσης με αντιστάσεις στα   χαμηλότερα ωμ που κυκλοφορούν.Τζούρες τσιγαρίσιες και ικανοποιητική γευση και οι δύο 

οικονομικά μαγαζιά εν μέσω cc δεν παιζουν στην ελλάδα.Αν τύχει και βρεις οικονομικό hardware  σε κάποιο μαγαζί τότε αυτό ή θα έχει τσουχτερά μεταφορικά ,ή πανάκριβα υγρά ,ή θα έχει ελλειψη σε αναλώσιμα.Κατά μια διαβολική συμπτωση, κανα δυο μαγαζιά που έχουν τεράστια ποικιλία, έχουν τις τιμές στο θεό(5 ευρω για μια αντίσταση melo και η πεντάδα 24,95... :cry: ) .Αν μένεις στην επαρχία όπως εγώ, η κατάσταση είναι δραματική.Ιδίως τα υγρά που αγοράζω είναι εντελώς στην τύχη ό,τι κάτσει ,αλλιώς άδειασμα στην τουαλέτα.Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μπεις στο e-kapnisma.gr και να αρχίσεις να σκαλίζεις την ενότητα "ελληνες αντιπρόσωποι e-cig" :-D

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου .. οσο για μπαταρια πηρα μια απο ενα μαγαζι που λεγεται alter ego, 2600 μΑmp ..τις αντιστασεις παιρνω των 1,6 Ω στα 2,5 €..

Δημοσ.

παιδες μπορειτε ακομα να παραγγελνετε απο φαστ τεκ???

εγω προσφατα δοκιμασα παραγγελιες απο φαστ τεκ και αλιεξπρεςς και δε δεχονταν ελληνικες καρτες. οπως και ενα αλλο εσοπ.. καποια καταστηματα αποτι φενεται ακομα δεχονται παντως (τουλαχιστον 1 κινεζικο)

sourcemore παντως σε εμενα μολις δουλεψε.. γενικα εχω την εντυπωση οτι τα μεγαλα εσοπ (αυτα απο τα οποια φευγει πολυ χρημα εκτως ελληνικων τραπεζων) τα μπλοκαρουν δε ξερουν ομως οτι ειναι σα την λερναια υδρα η κατασταση

Δημοσ.

Request money ή εμβασμα για να φορτωσεις το paypal ή revolut.

Ψαξτα (υπαρχουν topic σχετικα στην ενοτητα internet) για να δεις πως θα παραγγειλεις...

• Like 2
Δημοσ.

ενταξει δε θελω να μπω στη διαδικασια (και να πληρωνω κερατιατικα στο παυπαλ) απλα ενημερωνω να δουμε αν συμπιπτει η εμπειρια μου και με τους υπολοιπους. οπως εχω κανει πολλες παραγγελιες απο ενα κινεζικο ηλ καταστημα (δε πουλαει ηλ τσιγαρα) και μολις πριν λιγο απο αυτο που προτεινε ο φιλος απο πανω το sourcemore. με χρεωστικη

το γραφω για να συντονιστουμε να ανακαλυψουμε τα μικροτερα (αξιοπιστα) eshops ωστε να ξοδευουμε ανενοχλητοι τα λεφτα μας σε οποιο μερος του κοσμου γουσταρουμε εμεις!

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω κοψει το τσιγαρο εδω και 2 χρονια ομως περιστασιακα (1,2 φορες τον χρονο)
αγοραζω εναν καπνο οταν βγαινω εξω και μεχρι την μεση το εχω σιχαθει.
Μου αρεσε ανεκαθεν το "puffing" αλλα η μυρωδια και γενικα το τσιγαρο πλεον το απεχθανομαι.
Ψαχνω κατι οικονομικο, για να ατμιζω με σχεδον μιδενικη νικοτινη και με γευσεις.
Κοιταξα μερικες σελιδες πισω και βλεπω οτι το iJust 2 ειναι στο price range μου (και εμφανισιακα διακριτικο).
Υπαρχει κατι αλλο που θα μπορουσα να διαλεξω με βαση τα παραπανω?

Δημοσ.

Χρόνια Πολλά σε όλη την παρέα, θέλω να πάρω ένα σετάκι δώρο στον πατέρα μου. Το θέλω μέσα στην βδομάδα οπότε αναγκαστικά από ελληνικό κατάστημα. Δεν έχει ιδέα απο ηλεκτρονικό τσιγάρο . Το παρακάτω πως σας φαίνεται ως προς απόδοση και ευκολία χρήσης ;

http://www.dotshop.gr/category-1/set-istick-30w-melo/

Οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

το ijust2 είναι για πνευμονικές τζουρες.Αν σου αρέσουν τα υπερβολικά ντουμάνια πάρτο,γνωρίζοντας και ότι η κατανάλωση υγρού είναι στα υψη.

Θα συμβούλευα όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άτμισμα να αγοράσουν ατμοποιητή με σφιχτή τζούρα  που πλησιάζει περισσότερο στο κανονικό τσιγάρο.

• Like 1
Δημοσ.

Χαιρετίζω όλη την παρέα και τα χρόνια μου πολλά.

Θα ήθελα εσείς που είστε γνώστες, να μου δώσετε τα φώτα σας. Έχω δει οτι στην αγορά παίζουνε πάρα πολλά μοντέλα,πάρα πολλές μπαταρίες με πολλούς ατμοποιητές. Θέλω τη συμβουλή σας για να ξεκινήσω. Μέχρι τώρα, η επαφή μου με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ήταν πριν από 2-3 χρόνια που δεν είχαν ακόμα βγει τόσα πολλά .

Βλέπω πολύ φίλη μου και κρατάνε μια μπαταρία ileaf istick, με ρυθμιζόμενα watt και βολτ.Aλλά βλέπω, ότι παίζει τεράστιο ρόλο και ο ατμοποιητής. Καθότι τελείως άσχετος μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο ως προς την επιλογή; Παράδειγμα, είναι καλή αυτή η μπαταρία που ρυθμίζει,έχουνε βγει πιο καινούργιες;

Ποιος ατμοποιητής θεωρείται κατά τη γνώμη σας ότι είναι value for money;

Υγρα νομίζω ότι πρέπει να αποτανθώ σε ένα ειδικό κατάστημα για να πάρω, σωστά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...