Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψάχνω να βρω κάποιο mod τύπου istick κουτάκι δηλαδή που να δεχεται μπαταρίες 18650 και να μπορώ να της εναλλάσσω.οθόνη και να μην έχει δεν με ενδιαφέρει αλλα θελω να είναι vv/vw. αν έχει κάποιος κάτι σαν αυτό που περιγράφω ας μου πει εντυπώσεις και κατάστημα αγοράς. ας είναι και εξωτερικού  eshop

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε ευχαριστώ για το site  κάτι σαν αυτό ψάχνω http://www.sourcemore.com/smowell-dpv-50-50w-vv-vw-box-mod-black.html

αλλά να παίζει και με λιγότερα βολτ

Επεξ/σία από deadlyrjim21
Δημοσ.

Συσκευή της χρονιάς για μένα το VTC Mini. Μετά από χρήση μηνών αυτού και του Ipv D2, μπορώ να πω με σιγουριά ότι προτιμώ 100% το πρώτο. Ιδανικό μέγεθος, όμορφο, οθονάρα και αν και πίστευα ότι η έλλειψη stepdown στο D2 προσωπικά δεν θα μου δημιουργούσε θέμα, τελικά υπήρξαν φορές που με ξενέρωσε. Ακόμα και εμφανισιακά τελικά κλίνω προς το VTC Mini, όπως ΚΑΙ στο μέγεθος. Για το δικό μου χέρι το D2 τελικά παραείναι μικρό, ενώ το άλλο κάθεται τέλεια για stealth vaping.

In other news, τρελός έρωτας και με το Billow 2 Nano. Ντουμανομηχανή, άψογη γεύση, δεν θέλει τα τρελά watts για να αποδώσει, από τότε που έφτασε δεν το έχω αφήσει από τα χέρια μου. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι στο καλό γίνεται με τις μπαταρίες και έχουν έλλειψη σχεδόν όλοι;

έχει κάποιος να προτείνει καμιά καλή μπαταρία για evic vtc mini διαθέσiμη για αγορά άμεσα;

LG HG2 και samsung 30Q δε βρίσκω.

Επεξ/σία από rizla7
Δημοσ.

αφου περνουν με τα τσουβαλια τις hg2. πως να βρεις.

παιζουν vtc5 στην αγορα. δεν εγγυώμαι οτι ειναι 100% original. αλλα φιλος που πηρες, και την ξεπατωσε στα ultra sub ohm , μια χαρα δειχνει.

ολα αυτα απο θεσσαλονικη..

Δημοσ.

Ρε παιδιά σήμερα είχα διαροή από τον ατμοποιητή τον καθάρισα και πάλι τα ίδια τι μπορεί να συμβαίνει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...