deesnider Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 καπου ακουσα οτι ειναι περισσοτερο καρκινογόνο Όταν λες «κάπου», πού ακριβώς; Ποια ιδιότητα είχε αυτός που το είπε; Όχι τίποτε άλλο, αλλά εγώ κάπνιζα από τα 17 μου χρόνια μέχρι τα 45 και, μέσα σε δύο χρόνια που έχω καθιερώσει το ηλεκτρονικό, έχω βρει την υγειά μου. Βήχας, φλέματα, πόνοι στο στήθος, μειωμένη αντοχή, λαχάνιασμα και τα σχετικά, έχουν εξαφανιστεί... Not sure if trolling... Μα, ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Η μορφή καρκίνου που προκαλείται από το ηλεκτρονικό τσιγάρο, θεραπεύεται με φραπελιά. 3
akpe Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Και τη διατροφή του Ιπποκράτη, κλύσμα καφέ included. 2
discoboyminimal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 το ηλεκτρονικο τσιγαρο οπως εχουμε ξαναπει και εχουν πει και γιατροι με μελετες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΝΟ!! οτι αλλο βαζουμε στα πνευμονια μας εκτος του οξυγονου κανει κακο! ΑΛΛΑ με σιγουρια, και συνολικα 2 χρονων ατμισματος , εχω δει βελτιωση!τρομερη! οτι προειπε ο deesnider ισχυουν! οι γιατροι με μελετες λενε οτι αν το τσιγαρο κανει 1000 φορες κακο , το ηλεκτρονικο κανει 5. διαλεξε μονος σου το ποσο 'κακο' θες να κανεις. και θυμησου οτι το ηλεκτρονικο τσιγαρο ειναι τροπος διακοπης του καπνισματος.
alldaynews Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ φρέσκος στο η.τ αλλα άρχισε και φαίνεται η βελτίωση.Δεν βήχω,φλέματα γιοκ,αναπνέω καλύτερα,δεν βρωμάνε τα πάντα τσιγάρο αλλα μυρίζουν πορτοκάλι και μέντα .Ο πόλεμος που γίνεται υπέρ του κ.τ είναι λογικός γιατι θα χάσουν πολλά δις οι καπνοβιομηχανίες αν όλο και περισσότερος κόσμος πάει προς το η.τ.Και το οξυγόνο πλέον που αναπνέουμε δεν είναι καθαρό.Επιλέγω λοιπόν να έχω το λιγότερο βλαβερό με απότερω σκοπό την διακοπή του καπνίσματος.Και όταν φτιάχνεις και τα υγρά μόνος σου έρχεται και πιο οικονομικά Γίνεται να αναμιχθούν 2 διαφορετικά έτοιμα υγρά με ίδια ποσότητα νικοτίνης αλλα διαφορετικά αρώματα?? Για να ξεκαθαρίσω κάτι όταν λέμε υγρό με 6mg/ml έχει 0,6 νικοτίνη??
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Βλεπω οτι το 30ρι istick με πουλαει μεσα σε 4 το πολυ 5 ωρες,δε μπορω να πω οτι το εχω τρελη πιπιλα. Σκεφτομαι το istick 50w για να με καλυπτει ολη τη μερα τι λετε αξιζει? Το βρηκα στα 45 ευρω απο ενα κοντινο μου καταστημα στην επαρχια,βλεπω ομως οτι πολυ κοσμος παιρνει to vtc mini,λετε να κρατησω τα λεφτα και να χτυπησω το vtc mini?
discoboyminimal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 ναι ναι και ναι πριν 2 σελιδες λεγαμε μακρια απο 50αρη istick! πολλα προβληματα. κρατα τα λεφτα σου και παρε κατι με αποσπομενη μπαταρια οπως vt mini η ipv d2-d3. και με ενα ζευγαρι ΚΑΛΕΣ μπαταριες θα βγαζεις μερες 1
nektarios_rs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Γίνεται να αναμιχθούν 2 διαφορετικά έτοιμα υγρά με ίδια ποσότητα νικοτίνης αλλα διαφορετικά αρώματα?? Μπορείς να αναμίξεις κανονικά και έτοιμα υγρά, και παραπάνω από 2, ακόμα και με διαφορετικές περιεκτικότητες νικοτίνης. Ίδια λογική με το DIY αλλά πιο εύκολο και χωρίς να απαιτείται μεγάλος χρόνος ωρίμανσης. Έχε υπόψιν ότι μερικά υγρά έχουν πολύ έντονο άρωμα οπότε οι αναλογίες δεν πάνε πάντα 50-50. Γι αυτό φτιάξε στην αρχή μικρή ποσότητα (5-10ml) μέχρι να βρεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Για να ξεκαθαρίσω κάτι όταν λέμε υγρό με 6mg/ml έχει 0,6 νικοτίνη?? Το 0,6 είναι ποσοστό επί τοις εκατό. Απ' ότι καταλαβαίνω προσπαθείς να κάνεις σύγκριση με τα κανονικά τσιγάρα.. Το υγρό αναπλήρωσης και το κ.τ είναι μη συγκρίσιμα μεγέθη γιατί είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Το ένα είναι ατμός, το άλλο προϊόν καύσης. Για παράδειγμα, μεγάλο μέρος από το "χτύπημα" του κ.τ, οφείλεται στα μικροσωματίδια στάχτης που εισπνέεις. Επίσης, πολλές από τις χιλιάδες ουσίες που περιέχει ο καπνός, βοηθούν όχι μόνο στην άμεση απορρόφηση της νικοτίνης (μιλάμε για χρόνους απορρόφησης μικρότερους των ενέσιμων ουσιών) αλλά και στην απορρόφηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου ποσοστού αυτής. Στο ηλεκτρονικό, που δεν υπάρχουν αυτές οι ουσίες, απορροφάς μόλις το 40% της νικοτίνης που υπάρχει στον ατμό και αυτό σε πολύ πιο αργούς ρυθμούς. Οπότε όπως καταλαβαίνεις δε μπορείς να συγκρίνεις αυτά τα δύο, κοιτώντας αριθμούς και περιεκτικότητες. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή επιστημονική μέθοδος σύγκρισης. Η μόνη μέθοδος σύγκρισης είναι ο οργανισμός σου. Όταν μετά από κάποια ml κατανάλωσης υγρού νιώθεις καλυμμένος, σημαίνει ότι έχεις καταναλώσει νικοτίνη αντίστοιχη της ποσότητας καπνού που έκανες. Βλεπω οτι το 30ρι istick με πουλαει μεσα σε 4 το πολυ 5 ωρες,δε μπορω να πω οτι το εχω τρελη πιπιλα. Σκεφτομαι το istick 50w για να με καλυπτει ολη τη μερα τι λετε αξιζει? Το βρηκα στα 45 ευρω απο ενα κοντινο μου καταστημα στην επαρχια,βλεπω ομως οτι πολυ κοσμος παιρνει to vtc mini,λετε να κρατησω τα λεφτα και να χτυπησω το vtc mini? Το 50αρι istick είναι το μόνο ελαττωματικό προϊόν που έχει βγάλει ποτέ η eleaf. Δεν ξέρω τι φταίει, αν είναι η συνδεσμολογία των 2 μπαταριών ή το chip, πάντως μερικά 50άρια έχουν πάρει φωτιά κατά τη φόρτιση. Οπότε πάρε η vtc ή istick 100w αφού θες μεγαλύτερη αυτονομία. 2
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το 50αρι istick είναι το μόνο ελαττωματικό προϊόν που έχει βγάλει ποτέ η eleaf. Δεν ξέρω τι φταίει, αν είναι η συνδεσμολογία των 2 μπαταριών ή το chip, πάντως μερικά 50άρια έχουν πάρει φωτιά κατά τη φόρτιση. Οπότε πάρε η vtc ή istick 100w αφού θες μεγαλύτερη αυτονομία. Παλι καλα που επεσε Κυριακη και μου το πες,οχι δε προσεξα προβληματα βασικα δε καθησα να διαβασω η διαβασα αλλα δε συγκρατησα.Τελος παντων οποτε ακυρο. Και κατι αλλο μιας και ετοιμαζω παραγγελια απο ιντερνετ,kayfun η expromizer?
discoboyminimal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το 50αρι istick είναι το μόνο ελαττωματικό προϊόν που έχει βγάλει ποτέ η eleaf. Δεν ξέρω τι φταίει, αν είναι η συνδεσμολογία των 2 μπαταριών ή το chip, πάντως μερικά 50άρια έχουν πάρει φωτιά κατά τη φόρτιση. Οπότε πάρε η vtc ή istick 100w αφού θες μεγαλύτερη αυτονομία. και το vtc ειχε αρκετα προβληματα. εδεινε πολλα volt στο μισο πρωτο δευτερολεπτο καθε κλικ που εκανες για να ατμισεις. τωρα για αυτο που λες οτι το μονο που εβγαλε προβληματικο η eleaf ειναι το 50αρη. κανεις μεγαλο λαθος. εχουν χαλασει για πλακα 20w istick , γνωστων μου. χωρις λογο και αιτια. οποτε αν εχει βγαλει 6 mod η eleaf τα 2 ηταν προβληματικα..δεν το λες και επιτυχεια αυτο.
nektarios_rs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το 20αρι είχε θέματα με το κουμπί, μερικές φορές χάλαγε και δεν έπιανε... Δεν το ανέφερα γιατί: -Πλέον δεν έχει νόημα να αγοράσει κανείς 20αρι αφού στην ίδια τιμή παίρνεις 30w -Πιστεύω άλλη βαρύτητα έχει το "χαλάει το κουμπί μετά από μήνες χρήσης" και άλλη το "παίρνει φωτιά" Στο θέμα με το 20άρι είμαι επιεικής γιατί ήταν πολύ αξιόλογη προσπάθεια για πρώτο mod μιας εταιρείας. Επίσης, η eleaf είναι μία από τις εταιρείες που ακούει τι θέλει ο κόσμος και βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της (όπως παράδειγμα η εισαγωγή αέρα στους GS Air δεύτερης γενιάς). Από κει και πέρα δε ξέρω αν είναι κορυφαία ή αποτυχημένη σαν εταιρεία, το μόνο που ξέρω ότι τα προϊόντα της είναι value for money, με αξιοπρεπέστατη ποιότητα απέναντι στον ανταγωνισμό. Αυτό με καλύπτει προσωπικά, ως καταναλωτή
discoboyminimal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Το 20αρι είχε θέματα με το κουμπί, μερικές φορές χάλαγε και δεν έπιανε... Δεν το ανέφερα γιατί: -Πλέον δεν έχει νόημα να αγοράσει κανείς 20αρι αφού στην ίδια τιμή παίρνεις 30w -Πιστεύω άλλη βαρύτητα έχει το "χαλάει το κουμπί μετά από μήνες χρήσης" και άλλη το "παίρνει φωτιά" Στο θέμα με το 20άρι είμαι επιεικής γιατί ήταν πολύ αξιόλογη προσπάθεια για πρώτο mod μιας εταιρείας. Επίσης, η eleaf είναι μία από τις εταιρείες που ακούει τι θέλει ο κόσμος και βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της (όπως παράδειγμα η εισαγωγή αέρα στους GS Air δεύτερης γενιάς). Από κει και πέρα δε ξέρω αν είναι κορυφαία ή αποτυχημένη σαν εταιρεία, το μόνο που ξέρω ότι τα προϊόντα της είναι value for money, με αξιοπρεπέστατη ποιότητα απέναντι στον ανταγωνισμό. Αυτό με καλύπτει προσωπικά, ως καταναλωτή κοιτα στα 20αρια που χαλασαν , τις παραπανω φορες ειδα καμενες πλακετες. (επειδη εχω κολητο που δουλευει σε μεγαλο μαγαζι με η/τ , και τα εβλεπα με τα ματακια μου οταν τα γυρνουσε ο κοσμος..) τωρα σαν vfm θα συμφωνησω , οπως και οτι ακουει τον κοσμο. για την τιμη της δεν μπορεις να πεις και πολλα παντως. 1
alldaynews Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα το 40αρι istick με βγάζει 1 μέρα και μπορείς να πεις πως για αρχή και με 6αρα νικοτίνη και μετά από 25 χρόνια κ.τ το έχω λίγο πιπίλα.Για καλό μοντάκι τι προτείνεται παιδιά ώστε να το έχω υπ`όψη
discoboyminimal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 τι βαζεις στο μυαλο σου ως 'καλο' ? την ομορφια? την αυτονομια? την ποιοτητα? τα features?
alldaynews Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Σωστό δεν διευκρίνησα.Αυτονομία και ποιότητα.Από feautures να έχει έλεγχο θερμοκρασίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις