Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά δεν χρειάστηκε καν αραίωση, τόσο ο τρίτωνας όσο και ο gs tank το ατμοποιούν άριστα. Απλά στον δεύτερο (στο istick 40w) ανεβάζω θερμοκρασία στους 285 (το όριο μου) χωρίς όμως θέμα.

Όσο για το υγρό, το maxboro... πολύ καλό καπνικό αλλά η επίγευση του μελιού είναι δίκοπο μαχαίρι... στον gs tank με τσιγαρίσια τζούρα ας πουμε ότι ταιριάζει, για τα μέτρα μου πάντα. Στον τρίτωνα όμως, σε πνευμονικές, είναι αρκετά δυνατό σα γεύση και με μπουχτίζει. Θα το κρατήσω μεν ως υγρό, αλλά -για εμένα- δεν είναι για all day.

Και μια ερώτηση για τα υγρά που μου ξέμειναν, της Flavourart. Είχα κάνει τη μαλακία να φτιάξω το τελευταίο batch με... 10% άρωμα (virginia, η εταιρεία δίνει 2%-3%, εγώ το έφτιαχνα με 4% ή 5%), με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχω 200ml υγρού με 3mg/ml και 10% άρωμα. 

Σκέφτηκα το εξής και μιας και έχω μαύρα μεσάνυκτα στους πιο λεπτούς υπολογισμούς θέλω την άποψη σας. Αν αυτά τα 200ml τα αραιώσω με 200ml (3mg/ml) λογικά το ποσοστό πέφτει στο 5% σωστά; Και αν θέλω ακόμα μικρότερο ποσοστό, αραιώνω τα αρχικά 200ml με 300ml (για 4%) ή με 400ml (για 3.3%); 

Το ότι τα 200ml αυτά ωρίμαζαν εδώ και κανένα μήνα έχει σημασία; Εννοώ, θέλει παραπάνω χρόνο ωρίμανσης το νέο υγρό για να ομογενοποιηθεί το άρωμα ή πάνω κάτω τον ίδιο; Λογικά ίσως θέλει και λιγότερο, μιας και ήδη έχει αραιωθεί σε VG, απλά είπα να ρωτήσω :D

Ηθικό δίδαγμα: Ποτέ μη μαγειρεύετε υγρά ξενυχτισμένοι ή/και πιωμένοι  :wacko:
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.

Κατα πασα πιθανοτητα η μπαταρια δεν τροβοδοτει σωστα τον ατμοποιητη και αυτο γτ πιθανοτατα εχει πεσει ο πολος γιατι ξεχαστηκα και την εσφιξα αρκετα στον φορτιστη.

Ο ατμοποιητης δεν εχει κανενα θεμα καθως τον δοκιμασα με μπαταριες φιλων μου αρα οκ.

Ξερει κανεις καποιο τροπο για να ανασηλωσω τον πολο? Δοκιμασα με τσιμπηδακι αλλα ματαια. Ευχαριστω

Δημοσ.

εχω καταλαβει οτι οσο το πασπατευεις το αρωμα. και συμπληρωνεις , μειωνεις προσθετεις τοσο χειροτερο γινεται.

οπως ξερεις , αν παρα-αφησεις ενα υγρο να ωριμασει μπορει και να χαλασει τελειως.δηλαδη αν το εχεις κανα μηνα ανοιχτο και να το βλεπει ο ηλιος ας πουμε

η αν το ανακατεβεις για 3ης μηνες ασταματητα...

δεν θα παρεις επιθυμητο αποτελεσμα..αυτο ειναι σιγουρο.

τωρα αν ενα υγρο εχει παραγινει , και το αραιωσεις με βαση..τοτε θα βγει μια αραιωμενη βλακεια :P

το εχω παθει!

ειχα κανει 50ml cinammon cookies απο atmos και FA βαση. σε αναλογια 10%.

ε το αφησα κανα 6μηνο ξεχασμενο..και οταν το ειδα ειχε γινει τοσο σκουρο καφε το χρωμα που το φοβηθηκα!

ε λεω θα δοκιμασω σε ενα τανκ να δω τι φαση. το δοκιμασα και δεν ατμιζωταν!! με τιποτα.

λεω θα το αραιωσω! , πεταω μεσα αλλα 150ml βασης και νικοτινης , και το αποτελεσμα ηταν να κλαιω τα λεφτα της βασης που προσθεσα!

το υγρο αν και αραιωμενο ηταν για πεταγμα.

---------

Ηθικο διδαγμα.

Αν ενα υγρο δεν σου κανει στην γευση..κερνα το στον νεροχυτη!

Καλησπερα παιδια, αντιμετοπιζω το εξης προβλημα.
Κατα πασα πιθανοτητα η μπαταρια δεν τροβοδοτει σωστα τον ατμοποιητη και αυτο γτ πιθανοτατα εχει πεσει ο πολος γιατι ξεχαστηκα και την εσφιξα αρκετα στον φορτιστη.

Ο ατμοποιητης δεν εχει κανενα θεμα καθως τον δοκιμασα με μπαταριες φιλων μου αρα οκ.

Ξερει κανεις καποιο τροπο για να ανασηλωσω τον πολο? Δοκιμασα με τσιμπηδακι αλλα ματαια. Ευχαριστω

παρε πινεζα , η και οδοντογλυφιδα , και προσπαθησε να τον κουνισεις για να πεταχτει πιο πανω.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε μου, φανερα ανασηκωθηκε αλλα τωρα αντιμετωπιζω αλλο θεμα.

Με το που ερχεται σε επαφη ο πολος της μπαταριας με την αντισταση, το led της μπαταριας αντι να ειναι σταθερο, αναβοσβηνει και ακομα και τωρα δεν παραγεται ατμος, εχει κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

καπου κανει βραχυκυκλωμα..δεσ να ειναι καθαρος ο πολος και ο ατμο απο κατω.. μετα κεντραρε τον πολο που σηκωσες..και ξαναπροσπαθησε.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

ψάχνω ηλεκτρονικό τσιγάρο μέχρι 100 ευρώ.
Καπνίζω ένα καπνό των 4 ευρώ τη μέρα και λέω να δω αν βοηθήσει.
Είδα τις προηγούμενες σελίδες και κάποιος πρότεινε αυτό αν δεν κάνω λάθος; Να πάω σαυτό ή έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε;

iStick 40W Kit Eleaf & GS Tank TC    
  • Like 1
Δημοσ.

δεν ειμαι ο καταληλος..

δεν κανω 'καπνικα' υγρα..

τα παιδια εδω μπορουν να προτεινουν κατι σχετικο, σιγουρα..

απλα να ξερεις οτι τσιγαρισια γευση και ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν πανε μαζι...

και αφου ξεκινας το ηλεκτρονικο..καιρος να δοκιμασεις καμια ωραια γευσουλα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα που ηρέμησα κάπως από το νευρικό γέλιο, αφού είδα τα video, να σας ρωτήσω:

Τον κορυφαίο reviewer ηλεκτρονικού τσιγάρου, τον ξέρετε; Ότι είναι πατριωτάκι μας, το ξέρετε; Τέλος πάντων, για όποιον ακόμα ζει στην άγνοια, ήρθε η ώρα να μορφωθεί:

Ρεσιτάλ δίνει ο άνθρωπος...

• Like 2
Δημοσ.

παιδια το ηλεκτρονικο τσιγαρο ισχυει οτι ειναι χειροτερο απο τα κανονικα τσιγαρα? αγορασα ηλεκτρονικο τσιγαρο alter ego αλλα δεν ξερω φοβαμαι λιγο..

Δημοσ.

Κοίτα να δεις με την προπαγάνδα που κάνουν δουλειά και φοβίζουν τον κόσμο. Να σταματήσουμε όλοι το ηλεκτρονικό και να πάμε πίσω στο κανονικό, να πεθάνουμε για να μην χάσουν τους φόρους/μίζες τους... Όχι φίλε δεν ισχύει, το χειρότερο υγρό για ηλεκτρονικό είναι εκατοντάδες φορές καλύτερο από το τσιγάρο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...