Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η σε ανεβασμενα watt.

αν θες μπορεις να αραιωσεις με 0νικη βαση (να βαλεις ενα 5-10% μιδενικη στο υγρου που πηρες)

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θέλω να κάνω δώρο στον πατέρα μου ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο αλλά κάποιο καλό (max 70-80e). Έχετε να προτείνετε κάποιο? 

**Παρακαλώ απαντήσεις με παράθεση! 

Δημοσ.

istick 40w + gs air m.

και πατε μαζι η μονος του για να επιλεξει υγρο.

Οκ.. Για υγρά απλά πάω σε μαγαζί που πουλάνε υγρά ή θέλει κάποια προσοχή?

Τελικά με τα πολλά είναι καρκινογόνα ή χειρότερα από τα τσιγάρα?

Γενικά κάποιο άρθρο που να λέει τι να προσέχουμε και τρόπους συντήρησης?  

Δημοσ.

Οκ.. Για υγρά απλά πάω σε μαγαζί που πουλάνε υγρά ή θέλει κάποια προσοχή?

Τελικά με τα πολλά είναι καρκινογόνα ή χειρότερα από τα τσιγάρα?

Γενικά κάποιο άρθρο που να λέει τι να προσέχουμε και τρόπους συντήρησης?

σε μαγαζί με είδη Η.Τ είσαι οκ. Καρκινογονο είναι ακόμα και το οξυγόνο που αναπνεεις, οπότε καλύτερα μην πάμε εκεί, δεν θα τελειώσει ποτέ η κουβέντα. Σίγουρα σαν το τσιγάρο δεν είναι και αυτό όχι από έρευνες αλλά ρωτώντας χρήστες Η. Τ Για την συντήρηση των υγρών, πάνω κάτω ότι ισχύει και με τρόφιμα. Μακρυά από ήλιο κλπ.

Αυτές τις μέρες Έκλεισα 5 χρόνια στον ατμό και δίχως τσιγάρο (κάνα 2-3 τις πρώτες μέρες μονο). Στα 5χρονια λογικά κάπου τα 4 κάνω δικά μου υγρά και έχω αλλάξει μόνο 2 εταιρείες υγρών, 3 μπαταριωθηκες και 3 ατμιστες. Νομίζω τα κατάφερα περίφημα.

• Like 3
Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάποιο στήσιμο για subtank mini;

Είναι ο πρώτος μου επισκευάσιμος μετά από ένα ego style, και ψάχνω ακόμα ένα στήσιμο που θα μου δώσει γεύση.

Καλά και τα ντουμάνια, αλλά η γεύση είναι ο πρώτος παράγοντας για μένα

Δημοσ.

Είναι ο πρώτος μου επισκευάσιμος μετά από ένα ego style, και ψάχνω ακόμα ένα στήσιμο που θα μου δώσει γεύση.

28αρη kanthal , με 2.4 κατσαβιδιδακι , σπειρες..δεν θυμαμαι..καπου στα 1.3Ω να σου βγαινει.

μου εβγαζε ωραια γευση αυτο το στησιμο.

επισης πολυ μεγαλο ρολο παιζει το τι βαμβακι χρησιμοποιεις!

την καλυτερη γευση την πηρα απο τα κλασικα FiberFreaks.

ΕΠΙΣΗΣ

μεγαλο TIP ειναι να φορας η γαντια οταν στεινεις , η τα χερια σου να ειναι 100% καθαρα. σαν να μπαινεις σε χειρουργιο!

• Like 1
Δημοσ.

δυο setup που εμενα μου άρεσαν σε απόδοση ατμου και γεύσης που ψάχνεις.....

• Like 1
Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω αυτό με το 28άρι αύριο... Μέχρι στιγμής κάνω με 32αρι σύρμα, σε 2.5 πυρήνα, 6 σπείρες κάπου στα 1.2Ω.

Bobos718 ποια είναι τα δυο setup που λες;

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω αυτό με το 28άρι αύριο... Μέχρι στιγμής κάνω με 32αρι σύρμα, σε 2.5 πυρήνα, 6 σπείρες κάπου στα 1.2Ω.

Bobos718 ποια είναι τα δυο setup που λες;

δεν φαίνονται τα video?  

40mm  (26gage ) συρμα kanthal  , αραιες 5 σπυρες σε 2,5 μμ 

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι θα ήθελα.Οταν βάζω υγρό μετά αρχίζει κάνει λες και έχεις ρίξει σταγόνες νερό σε καυτό λάδι και μετά από λίγο σαν μπουρμπουλήθρες.Μήπως όταν βάζω υγρό πρέπει να χαμηλώνω τα βατ για λίγο??Επίσης παρήγγειλα τον Kanger subtank mini απ`οξω συν 5pcs Kangertech Replacement Organic Cotton Coil for Subtank 37€

Δημοσ.

δοκιμασε να φυσηξεις καλα την αντισταση πριν γεμισεις ξανα με υγρο , και στην συνεχεια να μην γεμισεις το tank χειλος με χειλος.

ο ηχος που ακουγετε , ειναι απο υπερτροφοδοσια.

η η πιεση του υγρου ειναι μεγαλη (βαζεις πολυ υγρο)

η το υγρο ειναι πολυ λεπτορευστο και περναει στην αρχη πιο ευκολα , εξαιτιας της πιεσης..

η η αντισταση σου ειναι αρκετα χρησιμοποιημενη , εχει καει αρκετο βαμβακι απο μεσα (που ειναι αυτο που απορωφα το υγρο) και σαν αποτελεσμα να περναει περισσοτερο υγρο απ οτι πρεπει , και να ακους μπουρμπουληθρες.

εγω παλια σε μαπα ατμοποιητες που το παθενα , ανεβαζα λιγο τα watt για να καψουν πιο ευκολα το παραπανησιο υγρο μεσα στην αντισταση.

μια αλλη επιλογη ειναι αν ο ατμοποιητης σου εχει την τροφοδοσια απο κατω, να τον γυρισεις αναποδα και να τον φυσηξεις δυνατα (οσο ειναι ακομα αναποδα) (ΠΡΟΣΟΧΗ οχι να ρουφηξεις αλλα να ΦΥΣΗΞΕΙΣ!!) με χαρτι γυρο απο τον ατμο για να μην αρχισουν να τρεχουν ζουμια επανω σου.

αν η αντισταση απο την αλλη , ειναι ψιλα, τοτε δεν χρειαζεται να γυρισεις τον ατμο. απλα φυσα με δυναμη..

• Like 1
Δημοσ.

Μπορειται να μου προτεινεται επισκευασιμους με σφιχτη τζουρα?

Εχω τον subtank mini αλλα και στις 2 μικρες τρυπες εχει αερατη τζουρα.

KFL+

Δημοσ.
Μπορειται να μου προτεινεται επισκευασιμους με σφιχτη τζουρα?
Εχω τον subtank mini αλλα και στις 2 μικρες τρυπες εχει αερατη τζουρα.

Κι εμένα για kfl+ μου έχουν πει πολλοί, μιας κι έχει πιο σφιχτή τζούρα από το subtank mini αλλά και καλύτερη γεύση. Αλλά μου φαίνεται δύσχρηστος, να γεμίζω από κάτω με βίδα, για να πάω στο deck να πρέπει να αδειάσω υγρά κτλ.
Όποτε σκέφτομαι για αργότερα έναν Phenomenon που είναι καλύτερος, ελάχιστα πιο ακριβός και flavor chaser!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...