Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.halcyonhaze.co.uk/shop/gins-addiction/

Φοβερό υγρό, κάποιος από εδώ μέσα το είχε προτείνει αρχικά, το τίμησα αρκετές φορές αλλά στο 15ευρο δεν ξέρω αν κάνει για καθημερινή επιλογή.

Το κακό είναι πως το θέλω για καθημερινή χρήση

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μιας και βλέπω μένεις Ηράκλειο αν έχεις τον χρόνο πέρασε μια βόλτα από replacesmoke (στη Μαρίνου Αντύπα 88), έχουν τεράστιο δοκιμαστήριο και μπορείς να δοκιμάσεις όποιο υγρό θέλεις :)

Γενικά τα υγρά είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Κάτι που αρέσει σε εμένα και σε άλλους 100 εσύ μπορεί να το σιχαίνεσαι. Γνώμη μου, μέχρι να σταματήσεις τελείως το κανονικό και να περάσει λίγος καιρός (ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το αίσθημα της γεύσης και της όσφρησης) ξεκίνα από κάτι απλό. Δεν εννοώ φτηνιάρικα και no-name υγρά, αλλά π.χ. κάτι σε μια γεύση, καπνική ή μη, FlavourArt, Atmos ή Natura (από Hexocell). Μετά που θα μπορείς να το απολαύσεις στο έπακρο δοκιμάζεις πιο πολύπλοκες γεύσεις ;)

Είμαι στη διαδικασία να βρω άλλο all-day υγρό μιας και το virginia το κάνω σχεδον δύο χρόνια τώρα και το βαρέθηκα. Έχω στα πλάνα μου να δοκιμάσω κάποια της Atmos Lab και της Natura, μόλις έχω την ευκαιρία θα παραθέσω τις εντυπώσεις μου :D

Δημοσ.

Είμαι στη διαδικασία να βρω άλλο all-day υγρό μιας και το virginia το κάνω σχεδον δύο χρόνια τώρα και το βαρέθηκα. Έχω στα πλάνα μου να δοκιμάσω κάποια της Atmos Lab και της Natura, μόλις έχω την ευκαιρία θα παραθέσω τις εντυπώσεις μου :D

Εγώ natura χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση. Ποιοτικά, φθηνά και φιλικά προς τις κεφαλές ;)

Με 7€/30ml και 15€/100ml σίγουρα αξίζουν τη προσοχή σου :)

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς :) Μιας και τα έχεις, γράφουν μήπως τα μπουκαλάκια από τι συστατικά αποτελούνται; Έχω ακούσει πως είναι 80%-90% VG και νερό ή pg αλλά δεν έχω βρει πουθενά πληροφορίες.

Δημοσ.

Γράφουν συστατικά αλλά όχι περιεκτικότητες.

Τα περισσότερα πάντως είναι 80% VG. Το 20% της PG είναι το άρωμα μόνο νομιζω...

Δοκίμασε σίγουρα το manhattan ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμμ καλό ακούγεται από την περιγραφή, αρκεί η συμπληρωματική γεύση ξηρών καρπών να μην είναι έντονη :)

Edit: ώπα, διαβάζω ότι... τριμπεκίζει το μανχάταν; Δεν ξέρω, το μισώ το τριμπέκα. Θα το δοκιμάσω πάντως! Κοιτάω κυρίως προς μαχμπορο και βιρτζίνια (για το οποίο ακούω πως δεν έχει τόσο έντονη γλυκάδα).

Από που αγοράζεις τα συγκεκριμένα; Ψάχνω να βρω κατάστημα που να τα έχει για δοκιμή. 

Επεξ/σία από akpe
Δημοσ.

Χμμμ καλό ακούγεται από την περιγραφή, αρκεί η συμπληρωματική γεύση ξηρών καρπών να μην είναι έντονη :)

Από που αγοράζεις τα συγκεκριμένα; Ψάχνω να βρω κατάστημα που να τα έχει για δοκιμή. 

Άσχετα με τη περιγραφή, εμένα (όπως και σε πολλούς) φουντούκι μου βγάζει..

Αλλά είναι τελείως ουδέτερο φουντούκι, ούτε γλυκό ούτε πικρό γι αυτό και δε κουράζει καθόλου και μπορείς να το κάνεις όλη τη μέρα.

Το κατάστημα που αγοράζω εγώ δεν έχει ατμοποιητές για δοκιμή.

Αν θες σου γεμίζει ένα τανκ, με τη λογική ότι θες τόσο για να καταλάβεις αν σου αρέσει, ότι ο κάθε ατμοποιητής βγάζει διαφορετικά τη γεύση και ότι συνήθως οι ατμοποιητές στα καταστήματα δεν αποδίδουν σχεδόν ποτέ σωστά...

Αν θες πες μου να στο στείλω με pm, ο άνθρωπος είναι σωστός και ειλικρινής, πχ θα σου πει ότι υγρά "γνωστής εταιρείας" είναι κινέζικα και ότι δεν τα προτείνει, άσχετα που τα έχει στο μαγαζί :)

Δημοσ.

Το κατάστημα που αγοράζω εγώ δεν έχει ατμοποιητές για δοκιμή.

Αν θες σου γεμίζει ένα τανκ, με τη λογική ότι θες τόσο για να καταλάβεις αν σου αρέσει, ότι ο κάθε ατμοποιητής βγάζει διαφορετικά τη γεύση και ότι συνήθως οι ατμοποιητές στα καταστήματα δεν αποδίδουν σχεδόν ποτέ σωστά...

Μόνο από αυτό, αν έμενα Αθήνα θα το έκανα το μοναδικό μαγαζί που αγοράζω υγρά. Σωστότατος ο τύπος.

• Like 1
Δημοσ.

Που είναι αυτό το μαγαζί να σκάσω με dripper; Δεν μου λέει τίποτα να έχει δοκιμαστήριο ένα μαγαζί πλέον, δεν έχουν ποτέ καλές αντιστάσεις και εγώ προσωπικά δεν έχω δει ποτέ να τα έχουν σε επισκευάσιμους. Οπότε ψάχνω για μαγαζί που να στάζει σε dripper. Δεν με ενδιαφέρει να μου γεμίσει τανκ, δεν θα δοκιμάσω μόνο ένα :)

Δημοσ.

Χμμμ καλό ακούγεται από την περιγραφή, αρκεί η συμπληρωματική γεύση ξηρών καρπών να μην είναι έντονη  :)

Edit: ώπα, διαβάζω ότι... τριμπεκίζει το μανχάταν; Δεν ξέρω, το μισώ το τριμπέκα. Θα το δοκιμάσω πάντως! Κοιτάω κυρίως προς μαχμπορο και βιρτζίνια (για το οποίο ακούω πως δεν έχει τόσο έντονη γλυκάδα).

Έχω 4 χρόνια να κάνω tribecca αλλά και πάλι το manhattan δε μου θύμισε κάτι..

Ούτε εμένα με είχε τρελάνει το tribecca, prime έκανα πιο πολύ

Γενικά πάντως μη βασίζεσαι σε γνώμες στο internet, τα μισά καπνικά υγρά τα βγάζουν ότι τριμπεκίζουν..

Σου στέλνω το μαγαζί σε pm.

Που είναι αυτό το μαγαζί να σκάσω με dripper; Δεν μου λέει τίποτα να έχει δοκιμαστήριο ένα μαγαζί πλέον, δεν έχουν ποτέ καλές αντιστάσεις και εγώ προσωπικά δεν έχω δει ποτέ να τα έχουν σε επισκευάσιμους. Οπότε ψάχνω για μαγαζί που να στάζει σε dripper. Δεν με ενδιαφέρει να μου γεμίσει τανκ, δεν θα δοκιμάσω μόνο ένα  :)

Έχεις pm :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και είναι νωρίς μετά από μια εβδομάδα χρήσης του η.τ και 4 χωρίς να καπνίσω κανονικό τσιγάρο υπάρχει  κάποιος οδηγός πως φτιάχνουμε τα δικά μας υγρά?

Επεξ/σία από alldaynews
Δημοσ.

Αν και είναι νωρίς μετά από μια εβδομάδα χρήσης του η.τ και 4 χωρίς να καπνίσω κανονικό τσιγάρο υπάρχει  κάποιος οδηγός πως φτιάχνουμε τα δικά μας υγρά?

τα εχουμε εξηγησει πολλες φορες.. :P

χρειαζεσαι 2 πραγματα.

1)βαση

2)αρωμα

τωρα οι βαση χωριζεται σε 2 μεγαλες κατηγοριες.

1)pg

2)vg

και αναλογος την κατηγορια , βγαινει σε ποσοστα νικοτινη.0,9,18,24,54,100.

οποτε αν θελει να κανεις ενα υγρο με 25/75 pg/vg. και 4.5mg νικοτινης.

θα πρεπει να εχεις 18αρα pg , και 0 vg.

αν ανακατεψεις 5ml pg 18αρα και 15ml vg 0νικη τοτε θα εχεις 20ml 25/75 pg/vg @ 4.5mg νικοτινης.

εχει ωραια calculators online (εγω χρησιμοποιω αυτο http://www.todmuller.com/ejuice/ejuice.php )

μετα προσθετης χονδρικα 15 σταγονες συνολικα αρωματος , το κουνας καλα 1 φορα την μερα για 3-4 μερες (η και καθολου) και ειναι ετοιμο.

(αυτο ειναι για αρωματας all in one , η μεμονομενες γευσεις)(φυσικα αν δεις οτι θελει λιγοτερο η περισσοτερο αρωμα , κρινεις και αυξομιωνεις της αναλογιες των σταγωνων)

τωρα αν θες να κανεις περιπλοκες συνταγες τοτε καλο ειναι να δεις αναλογιες απο εδω , και να τα κανεις ακριβως οπως λενε. http://e-liquid-recipes.com/

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...