Baator Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ο eGo-510 αντάπτορας τι είναι??? Κάποιοι παλιότερου τύπου ατμοποιητές, δεν είχαν το κλασικό 510 σπείρωμα στην βάση τους που χρησιμοποιούμε τώρα για να συνδεθούν με την μπαταρία, είχαν το λεγόμενο "Ego" τύπου. Αυτό είναι ένα απλό ανταπτοράκι που επιτρέπει τέτοιους παλιούς ατμοποιητές να μπαίνουν επάνω σε νεότερες συσκευές, μετατρέπει δηλαδή το ego σπείρωμα τους σε 510. 2
evripidis90 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά... 1+ μήνα στο ηλεκτρονικό τσιγάρο και εδώ και μια εβδομάδα είμαι με ένα vtc mini και έναν subtank mini. Ξεκίνησα με το ego one mini με την μικρή την μπαταρία από κάτω, σαν alterego a7. Από χθες κάνω τα πρώτα μου στησίματα στην rba του subtank, αλλά έχω ένα θέμα. Νομίζω πως δεν παίρνω την γεύση που έδινε ο ego one. Ούτε με τις εργοστασιακές κεφαλές ούτε με τις δικές μου αντιστάσεις. Οπότε σκέφτομαι κάνω εγώ κάτι λάθος, είναι κάτι λάθος, ή απλά μου πέρασε το πρώτο wow τω γεύσεων;
liopyr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει ένας φάκιν ατμοποιητής που να μην φλουντάρει και να μην έχει διαρροές; Έχω πετάξει παλιότερα τον ναυτίλο και δουλεύω πότε έναν gs air πότε έναν genitank. Και οι δύο με καινούριες αντιστάσεις δουλεύουν για 1-2 μέρες και μετά πάλι τα ίδια. Δεν βρίσκω άκρη, αν είναι να χρειάζομαι μία αντίσταση την ημέρα να πάω να πάρω καπνό δλδ... Σε ένα Vamo v5 τους δουλεύω, στα 13w με το no1 της nobacco. Υπάρχει περίπτωση να πουλάνε όλοι μούφα αντιστάσεις; Τις αγοράζω από διάφορα μαγαζιά. Πάντως έχω παρατηρήσει πως η πρώτη αντίσταση που έρχεται μαζί με τον ατμοποιητή συνήθως κρατάει 1 εβδομάδα+ .
ShooterX Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ο nautilus ποτε δεν μου εκανε διαρροες..και οι αντιστασεις μου βγαζανε τουλαχιστον 20 ml πριν τις αλλαξω.. Τriton εκανε διαρροες στην αρχη μεχρι να μαθω το κολπο πως να το γεμιζω.. Bellus π εχω τωρα επισης λιγο μεχρι να μαθω παλι πως θελει γυρισμα αναποδα και μετα σφιξιμο..Τωρα κομπλε.. Μουφα αντιστασεις εχω πεσει πχ 1 στις 10 στον Nautilo.
Baator Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Υπάρχει ένας φάκιν ατμοποιητής που να μην φλουντάρει και να μην έχει διαρροές; Έχω πετάξει παλιότερα τον ναυτίλο και δουλεύω πότε έναν gs air πότε έναν genitank. Και οι δύο με καινούριες αντιστάσεις δουλεύουν για 1-2 μέρες και μετά πάλι τα ίδια. Δεν βρίσκω άκρη, αν είναι να χρειάζομαι μία αντίσταση την ημέρα να πάω να πάρω καπνό δλδ... Σε ένα Vamo v5 τους δουλεύω, στα 13w με το no1 της nobacco. Υπάρχει περίπτωση να πουλάνε όλοι μούφα αντιστάσεις; Τις αγοράζω από διάφορα μαγαζιά. Πάντως έχω παρατηρήσει πως η πρώτη αντίσταση που έρχεται μαζί με τον ατμοποιητή συνήθως κρατάει 1 εβδομάδα+ . Είναι απλά αδύναμη η μπαταρία σου. Η αντίσταση σου τροφοδοτείται με περισσότερο υγρό απ' ό,τι μπορεί η συσκευή σου να ατμοποιήσει και το εξτρά αυτό υγρό στάζει απ' όπου βρει. Οι ατμοποιητές που αναφέρεις είναι όλοι πολύ δημοφιλείς και είναι για κάποιον λόγο δημοφιλείς. Αν όποιος είχε Ναυτίλο, Genitank ή GS-Air έπρεπε να αλλάζει αντίσταση κάθε μέρα και όλοι στάζανε υγρά, και οι 3 θα θεωρούνταν σκουπίδια, δεν θα είχαμε όλοι τουλάχιστον έναν από αυτούς σπίτι μας. Έχω 16 ατμοποιητές και ούτε ένας από αυτούς δεν έχει leak-άρει ποτέ. Αν είχα 1 ή 2 ή 3, θα έλεγα παίζει να 'ναι και κωλοφαρδία. Το μόνο που κάνω είναι να τους έχω πάντα όρθιους, δεν αφήνω π.χ. ποτέ ξαπλωτό ατμοποιητή όλο το βράδυ ενώ είναι γεμάτος με υγρό. Η μόνη περίπτωση που μου είχαν σπάσει έτσι τα νεύρα με μπουρμπουλήθρες και leaking ήταν όταν πρωτοξεκίνησα που είχα τον Ναυτίλο επάνω σε μια Vision Spinner. Εκεί ό,τι και να έκανα, προβλήματα. Υγρά να στάζουν και μπουρμπουλήθρες. Με το που τον έβαλα επάνω σε ένα Istick 20, με την μία εξαφανίστηκαν όλα τα προβλήματα. Προφανώς και δεν έστρωσε ξαφνικά ο ατμοποιητής, απλά πλέον μπορούσε να τραβάει αρκετό ρεύμα και να ατμοποιεί το υγρό που μάζευε το βαμβάκι της αντίστασης. Φταίει καθαρά ο Vamo. Είναι παλιά συσκευή που δουλεύει με αντιστάσεις πάνω από 1.5 ohm και δίνει μέχρι 15 watt. Αν δε, του έχεις και καμιά παλιούτσικη μπαταρία μέσα που την δουλεύεις καιρό, είναι λογικό αυτό που γίνεται. Αν δεν έχεις σκοπό να πας σε μια πιο καινούργια συσκευή, η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι μην αφήνεις ξαπλωτούς τους ατμοποιητές και αν έχεις καιρό μέσα στον Vamo την 18350/18650, αντικατέστησε την. 1
liopyr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 ^Μακάρι να φταίειο βάμος. Θα πάω να πάρω istick 100ρι, δεν με πειράζει. Αρκεί να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Πάντως, ειδικά στον ναυτίλο, το πρόβλημα υπήρχε από την αρχή, όταν ακόμα ο βάμος ήταν καινούριος και εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν και πολλά δυνατότερα mod.
ferongr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 To Vamo είναι 15W και είναι υπεραρκετά για το Ναυτιλο και τους λοιπούς ατμοποιητές τέτοιου είδους. Μήπως κάτι με την τεχνική σου παίζει π.χ. ρουφάς πολύ δυνατά;
nektarios_rs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Με τον GS Air είχα κάποιες φορές μπουρμπουλίθρες μετά από πολύ δυνατές και συνεχόμενες τζούρες. Τον δούλευα στα 15-17w. Όταν άρχιζαν οι μπουρμπουλίθρες, έριχνα μια καλή στα 22-23w και καθάριζε. Οπότε το πρόβλημα ίσως είναι συνδυασμός και των 2, μπαταρία και τεχνική..
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Βγηκε το WISMEC REULEAUX RX200 μοντακι στο τοιχο μου στο φατσοβιβλιο και βλεπω τιμη 80 ευρω απο το συγκεκριμενο ελληνικο καταστημα που το ανεβασε και εξω κοστιζει 40 ευρω Και τωρα με τα capital control ειμαστε αναγκασμενοι να δινουμε διπλασια τιμη σε καθε μαγαζατορα...και λεω εγω ειμαι υπερβολικος η οντως οι τιμες ειναι οτι να ναι
discoboyminimal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 To Vamo είναι 15W και είναι υπεραρκετά για το Ναυτιλο και τους λοιπούς ατμοποιητές τέτοιου είδους. Μήπως κάτι με την τεχνική σου παίζει π.χ. ρουφάς πολύ δυνατά; το οτι μια συσκευη ειναι 15w η 200w δεν λεει απολυτος τιποτα. ειναι μαρκετιng! αυτο που θελω να πω , ειναι ειδικα για το βαμο , οτι εχουν βγει απειρες εκδοσεις , που δεν συμβαδιζουν με τα αρχικα 'specs' . δηλαδη, μια συσκευη ειναι 200w αλλα δινει μονο 10Α. που στην ουσια , δεν μπορει να δωσει πανω απο 50w σε μια 0.5Ω αντισταση. το βαμο , επειδη εχω το 20w , (τουλαχιστον το 20αρι) δινει μεχρι 6Α και εχεις χασιμο απο τρελλες απολειες ρευματος λογο του σωματος και του καπακιου με το ελλατηριο..που σημαινει κατω των 5Α για μενα.. τωρα το παιδι με τα 15W , ισως εχει και 3Α current το βαμο.κινεζος ειναι αυτος.. που σημαινει οτι το θεωριτικο μαξ σε μια αντισταση 1.6Ω ειναι 14.4w. αμα βαλουμε και τις απολειες , τοτε κατω του 12-13 ατμιζει..ζοριζοντας τερμα το chip.. επισης τα vamo εχουν πολυ κακα ρευματα , μονο pwm. και μπορει να σου καει την αντισταση χωρις να το καταλαβεις. το πιο απλο που μπορει να κανει το παιδι ειναι να δοκιμασει με αλλο Mod , η να δοκιμασει με ενα μηχανικο και να δει αν εχει διαφορα 1
alldaynews Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Εχει ψωνίσει κανείς από εδώ?? http://www.cvapor.com/ Καλημέρα!
alldaynews Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή δεν έχω εμπειρία στα υγρά ακόμη έχετε να προτείνεται κανένα δροσερό στην γεύση??
liopyr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή δεν έχω εμπειρία στα υγρά ακόμη έχετε να προτείνεται κανένα δροσερό στην γεύση?? http://www.halcyonhaze.co.uk/shop/gins-addiction/ Φοβερό υγρό, κάποιος από εδώ μέσα το είχε προτείνει αρχικά, το τίμησα αρκετές φορές αλλά στο 15ευρο δεν ξέρω αν κάνει για καθημερινή επιλογή.
akpe Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2015 Το καταχάρηκα όταν έμαθα ότι οι κεραμικές κεφαλές της vaporesso δουλεύουν και στην Ατλαντίδα και στον Τρίτωνα. Εν αναμονή παραγγελίας για τα πρώτα σχόλια 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις