Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αψογος σε ολα πραγματικα οι γνωσεις σου ειναι απιστευτες .αλλα μπερδευτηκα με της επιλογες που προτεινεις

σκεφτομαι για το sudox mini pro 75

Είναι σε φάση pre-order προς το παρόν, αν δεν βιάζεσαι και μπορείς να περιμένεις κανάν μήνα (λιγότερο ίσως;; ), καλώς, αν θες κάτι άμεσα, θα πρέπει να πας σε κάτι άλλο. Η κλασική πρόταση τελευταία είναι το Evic VTC Mini. Δοκιμασμένο, άμεσα διαθέσιμο και για αυτά που προσφέρει καλή τιμή. 

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

υπαρχει στην ελληνικη αγορα; γτ οτιδηποτε αγορασω θα το παρω απο εδω .ξερω ποιο ακριβα αλλα αναγκαστικα

Ναι, παντού, είναι από τις πιο δημοφιλείς συσκευές αυτήν την στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

τελικα  αγορασα  το kit Πακετο eleaf istick tc40w μεχρι στιγμης οι εντιπωσεις ειναι οι καλυτερες , με  καταπληκτικο υγρο virginia tobaco 

Δημοσ.

Η αντίσταση πόσο καιρό κρατάει και πως ξέρεις πως θέλει άλλαγμα?????

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση, εξαρτάται από την χρήση, το υγρό, κ.λπ. Στις νικελίου του GS Tank πάμε για αλλαγή όταν αρχίσει να πέφτει η απόδοση (ατμός, γεύση, χτύπημα) είναι καιρός για αλλαγή. Εμένα μου κρατάνε καμιά εβδομάδα με μέσο όρο 3-5μλ την ημέρα.

• Like 1
Δημοσ.

και πάνω σε αυτό http://www.dotshop.gr/category-1/eleaf-istick-tc-40w-kit/

ποιόν άλλο ατμοποιητή μπορώ να βάλω??

Όποιον θες, όλοι οι ατμοποιητές ταιριάζουν με όλα τα μοντάκια 

(πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που δύσκολα να πέσεις πάνω τους).

Αν δεις, όλα τα μοντάκια έχουν επάνω εκείνη την τρυπούλα που βιδώνει ο ατμοποιητής

και όλοι οι ατμοποιητές εκείνο το σπείρωμα στην βάση τους που βιδώνει μέσα στην τρυπούλα.

Καμιά φορά παίζει να μην κάνει τέλεια επαφή κάτι με κάτι, αλλά θεωρητικά τουλάχιστον, το 99% των ατμοποιητών

μπαίνει στο 99% από τα μοντάκια, αυτός ο τρόπος σύνδεσης έχει γίνει ο στάνταρ πλέον.

• Like 3
Δημοσ.

Τρίτη μέρα που χρησιμοποιώ ηλεκτρονικό και έχω καπνίσει μόνο 5 στριφτά.Νομίζω είμαι σε καλό δρόμο έχω παραγγείλει και άλλες 2 γεύσεις και όλα παν καλά!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός! Σημαντικό είναινα έχεις τουλάχιστον μια ή δύο εναλλακτικές γεύσεις για να μην υπάρξει κορεσμός. Αν ξαφνικά αρχίσεις να «χάνεις» τη μια, ατμίζεις για μια-δυο μέρες την άλλη και η γεύση της πρώτης επανέρχεται. Αυτό βέβαια αν έχεις μια γεύση για καθημερινό άτμισμα, αν εναλλάσεις γεύσεις μέσα στην ημέρα χλωμό να σου συμβεί. Εντωμεταξύ προκαταβολικά, όταν το σταματήσεις εντελώς θα έχεις κάποια συμπτώματα όπως βήχα, φλέματα κλπ, θα επιμένουν για λίγες μέρες. Μην τρομάξεις, δεν έχει να κάνει με το ηλεκτρονικό, είναι συμτπώματα της διακοπής αυτά, καθαρίζει ο οργανισμός :)

Δημοσ.

Και τώρα έχω κάτι ελαφριά και είναι από την αλλαγή φαντάζομαι.Το πρωί είναι αρκετά ξηρός ο λαιμός μου να πω την αλήθεια αλλα στον ύπνο δεν βήχω.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βασικό επίσης δεν βρωμάνε τα ρούχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...