Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά πήρα τον Eleaf iStick 40W Kit + GS Tank TC και υγρο VDLV Rio Grande 20ml και καλή μου αρχή.Ρε παιδιά που βάζουμε το υγρό??Εχει μέσα και κάτι ανταλλακτικά.Για δώστε μου τα φώτα σας γιατι είμαι εντελώς άσχετος.Δεν είδα και πουθενά κανα βίντεο

Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις πως έχει τελειώσει το υγρό που έβαλες επειδή δεν βγάζει ατμό εεε.

Ολα οκ βρήκα την άκρη με λίγο youtube

Μην περιμένεις να μην βγάζει ατμό η συσκευή σου μέχρι να ξαναγεμίσεις με υγρό. Μόλις δεις ότι κατεβαίνει πολύ χαμηλά η στάθμη του υγρού μέσα στο τανκάκι του ατμοποιητή σου (το διαφανές γυαλάκι), συμπλήρωσε με υγρό. Γενικά δεν πρέπει να στεγνώσει εντελώς το βαμβάκι που περιέχει η ανταλλακτική αντίσταση του ατμοποιητή σου, γιατί τότε δίνοντας ρεύμα στην συσκευή θα κάψεις το βαμβάκι και θα σου έρθει μια απαίσια γεύση στο στόμα (και θα καταστρέψεις και την αντίσταση).

Πολύ προσοχή και στο τι είδους αντίσταση χρησιμοποιείς. Αν χρησιμοποιείς αντιστάσεις νικελίου, ΜΟΝΟ στο TC Mode της συσκευής, όχι στο απλό Power Mode. Γράφει επάνω στην ανταλλακτική αντίσταση από τι υλικό είναι φτιαγμένη και πόσα ohm είναι. Κάθε σετ έχει 2-3 διαφορετικές, προσοχή να χρησιμοποιείς την καθεμιά εκεί που πρέπει.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλημερα παιδια! Καινουριος στο ειδος , δυστυχως δε σας ακουσα :P Αυτη τη στιγμη εχω το mini istick και nautilus mini. Σε γενικες γραμμες με καλυπτει. Παρολα αυτα σκεφτομαι να παραγγειλω απο fasttech μια μεγαλυτερη-καλυτερη μπαταρια. Αρχικα , μεσω paypal θα εχω καποιο θεμα? Παω μαλλον για evic VTC mini. Μηπως ειναι υπερβολη? Εχετε κατι αλλο να προτεινετε? Στο μελλον λογικα θα αλλαξω και τον ατμοποιητη μου σε kanger subtank mini V2 , αν και φοβαμαι την τεχνητη αντισταση ( στην κατασκευη) . Αντιστασεις για τον nautilus συμφερει να παρω απο εκει?

από fasttech με paypal balance..κανένα πρόβλημα.

shipped σε μια μέρα από την παραγγελία...αναμένω παραλαβή.

Περισσότερο για το mod έγινε η παραγγελία λόγω τιμής συγκριτικά με εδώ..και πήρα και ένα tank για αρχή-δοκιμή, να υπάρχει. :-)

Αν έχουμε καμιά πρόταση για υγρό για να μη χαθούμε από τις τόσες επιλογές..καλοδεχούμενη..

post-131345-0-30462000-1449602348_thumb.jpg

Δημοσ.

Τελικά μετά από δύο χρόνια+ με το FA Virginia αποφάσισα να το... γυρίσω σε κάτι άλλο, πάλι καπνικό αλλά πιο «αυθεντικό». Οπότε ας σας πρήξω και εσάς :D

Ξέρω ότι τα αρώματα και οι βάσεις της FA είναι κορυφή, αλλά μιας και η PG με ενοχλεί, μετά από την απόφαση της εταιρείας να παραγκωνίσει τις βάσεις Mist (vg και νερό) δεν θέλω ξαφνικά να βρεθώ προ εκπλήξεως και να έχω μόνο την επιλογή του 50/50!

Είναι στα πλάνα μου η δοκιμή κάποιων υγρών. Δεν ζητάω απαραίτητα κάποια πρόταση για αγορά, όπως ξέρουμε η γεύση είναι υποκειμενική, απλά προτάσεις για τυχόν «διαμαντάκια» που πρέπει να δοκιμάσω, βάσει αυτών που θέλω. Δηλαδή κάτι καθαρά καπνικό, ξηρό αλλά όχι «μπάρμπεκιου», δε με χαλάει η περιορισμένη γλυκάδα αλλά χωρίς υπερβολές, και απαραίτητα να κυκλοφορεί σε βάση VG.

Έχω καταλήξει στις εξής επιλογές:

Atmos Lab: Agrinio, Kapnos, Apache, ίσως και Gina.

Natura: Maxxboro, Cammtel, Virginia (εξαίρεση διότι διαβάζω ότι δεν έχει καμία σχέση με τη γλυκάδα άλλων βιρτζίνια)

Αν υπάρχει κανένα άλλο που θα μου προτείνατε να δοκιμάσω από αυτές τις εταιρείες please share :D

Τωρα μου βγάζει optimizer low.Τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά

Αυτό σημαίνει ότι η αντίσταση του ατμοποιητή είναι πολύ χαμηλή για να δουλέψει στο μοντάκι... Τι κεφαλές χρησιμοποιείς;

Αν χρησιμοποιείς τις κεφαλές νικελίου (οι μπλε νομίζω είναι, πρέπει να γράφουν επάνω 0.15Ω) σιγουρέψου ότι το έχεις γυρισμένο σε λειτουργία θερμοκρασίας (ότι στην οθόνη στα δεξιά σου γράφει βαθμούς και όχι W και ενα Ni στο επάνω δεξι μέρος).

Άφησε ατμοποιητή και μοντ ξεχωριστά (ξεβιδωμένο δηλαδή) για αρκετή ώρα σε θερμοκρασία δωματίου και δοκίμασε να τον ξαναβιδώσεις, θα πρέπει να διαβάσει την αντίσταση 0.15Ω. Μόλις τη δει τόσο πατάς και κρατάς πατημένα τα κουμπιά power και up για να την κλειδώσεις (θα δεις ένα λουκετάκι πάνω αριστερά δίπλα στην τιμή της αντίστασης) και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Εννοείται, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πεις ότι θες, απλά έγραψα τα παραπάνω για να μη νομίζεις ότι τα λέω με ύφος ή ότιδήποτε.

Για πες? Έχεις ακούσει κάτι γενικά?

νομιζω ειναι ευαισθητο , και αν ξεπερασεις την φυσιολογικη θερμοκρασια που χρειαζομαστε (για να ατμισουμε) και φας καμενο , τοτε απελευθερονονται τοξινες απο το νικελιο.

νομιζω λεω , δεν το εχω ψαξει το θεμα..εχε το νου σου λιγο...

Αφού όλα τα sub tanks παίρνουν και κεφαλές 1.2-1.8 ανάλογα το μοντέλο.. γιατί δε δοκιμάζεις πχ subtank ή triton κλπ με μεγαλύτερες αντιστάσεις?

Επίσης, χωρίς να το έχω δοκιμάσει προσωπικά, υποτίθεται ότι οι TC κεφαλές κάνουν σχετική οικονομία στο υγρό οπότε ίσως είναι και αυτό μια επιλογή.

θελω καθαρο επισκευασημο , single coil . βαρεθηκα και τον subtank μου και τον atlantis..

η γευση και μονο με νοιαζει.1.4Ω και πανω , μονοκολια , και σφηχτη τζουρα..μονο ετσι θα κοπει η καταναλωση.

ουτε ντουμανι ουτε αερατι τζουρα. (μπορω να καλυφθω με αλλους ατμο σε αυτο το κοματι)

• Like 1
Δημοσ.

Πάνω έχω αυτές που είχε το πακέτο 0.15 μπλε πρέπει να γράφει Νi λοιπόν και το κλειδώνω

Δεν αναγνωρίζει τη κεφαλή... είναι κάτι που παθαίνουν τα istick καμιά φορά με τις TC κεφαλές..

Σιγουρέψου ότι:

1) Ο πόλος της μπαταρίας είναι καθαρός, χωρίς υδρατμούς ή υγρό

2) Έχεις βιδώσει καλά τη κεφαλή

θελω καθαρο επισκευασημο , single coil . βαρεθηκα και τον subtank μου και τον atlantis..

η γευση και μονο με νοιαζει.1.4Ω και πανω , μονοκολια , και σφηχτη τζουρα..μονο ετσι θα κοπει η καταναλωση.

ουτε ντουμανι ουτε αερατι τζουρα. (μπορω να καλυφθω με αλλους ατμο σε αυτο το κοματι)

Τώρα αν σου πω εγώ πως με iJust2 μειώθηκε η κατανάλωση μου σε σχέση με τον GS Air θα με πιστέψεις? :P

Επίσης να αναφέρω κάτι παράδοξο...

Πήρα αρχικά 0.5 κεφαλή περιμένοντας κάτι αντίστοιχο του atlantis.. 

Με isticκ40 στα 40w περνάει 1-1.5 δευτερόλεπτο για να αρχίσει να "δίνει".. Στα 30w υπολειτουργεί...

Αντίθετα, με τη 0,3Ω, βαράει από τα 30w!!!

Δε ξέρω πως γίνεται αυτό, ίσως έχουν διαφορές στο σύρμα?? Πάντως kanthal είναι και οι 2..

Δημοσ.

Πάνω έχω αυτές που είχε το πακέτο 0.15 μπλε πρέπει να γράφει Νi λοιπόν και το κλειδώνω

Πήγες σε κάποιο κατάστημα, τους είπες ότι είσαι αρχάριος και ψάχνεις για την πρώτη σου συσκευή και κάποιος σου έδωσε αυτό το σετάκι, με αυτές τις αντιστάσεις και σε έστειλε στην ευχή του Θεού; Εάν ναι, πες μας σε παρακαλώ από ποιο κατάστημα το πήρες.

Εάν το αγόρασες από μόνος σου από το Ίντερνετ στην τύχη αλλάζει το θέμα, αλλά εάν κάποιος πωλητής σε φυσικό κατάστημα

στο έδωσε χωρίς να σου εξηγήσει τίποτα ή να σου δείξει πως δουλεύει η συσκευή, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και να μην ξαναπατήσεις στο μαγαζί του. Παίζει σοβαρά με την υγεία σου.

Οι αντιστάσεις που αγόρασες είναι νικελίου, αυτό σημαίνει το Ni200 που γράφουν επάνω. Υπάρχουν ανταλλακτικές αντιστάσεις διαφόρων τύπων κατασκευασμένες από διαφορετικά μέταλλα. Η συσκευή που αγόρασες έχει 2 τύπους λειτουργίας - τον απλό, κλασικό και αυτόν με τον έλεγχο θερμοκρασίας. Οι αντιστάσεις που είναι κατασκευασμένες από νικέλιο (σαν αυτές που πήρες!) ή από τιτάνιο, προορίζονται για την λειτουργία του ελέγχου θερμοκρασίας. Αυτές που είναι κατασκευασμένες από kanthal ή nichrome, για τον απλό, κλασικό τρόπο.

Το νικέλιο υπό συνθήκες μπορεί να γίνει τοξικό. Στον έλεγχο θερμοκρασίας ορίζεις εσύ μέχρι ποιο όριο θερμοκρασίας επιτρέπεις να φτάσει η αντίσταση σου. Στον απλό, ό,τι του πεις, θα δώσει, ανεξαρτήτως του αν είναι ασφαλές ή όχι. Επίσης, επειδή το νικέλιο έχει ουσιαστικά μηδενική αντίσταση στο ρεύμα, οι αντιστάσεις που κατασκευάζονται με αυτό έχουν πάρα πολύ χαμηλές τιμές σε ohm, που σημαίνει ότι στο κλασικό mode, μπορούν να φτάσουν την μπαταρία σου στα όρια της και να προκληθεί ατύχημα.

Κάτσε μελέτησε και δες πως δουλεύει η συσκευή σου και τι είναι ο έλεγχος θερμοκρασίας. Δεν είναι καθόλου θεωρητικά πράγματα αυτά που μπορεί μία στο εκατομμύριο να συμβούν, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Χτύπα έναν OG Lemo, φτιάξε μια 1.2ohm και γούσταρε! :D

Μόνο μην μας πας και συ σε κανάν Tilemachus και Andromeda και ιστορίες, γίνεις fanboy και αρχίσεις να λες πράγματα όπως

"έδωσα 340 ευρώ, αλλά αξίζει παιδιά, τέτοιααααααα γεύσηηηηηη δεν ξανάδα!!". :P

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάζοντας αποφάσισα και τον πήρα μόνος μου.Αν και μέλος απο εδώ μου είπε που να πάω αλλα ήταν λίγο μακριά και λόγο δουλειάς και υποχρεώσεων δεν θα κατάφερνα να πάω.Τώρα ας πούμε η οθόνη γράφει 30 βαθμούς κελσίου  0.17 Ω 2.25V.Oταν το βάζω να δείχνει Ni  γράφει  0.14Ω 40.0W  100 βαθμούς κελσίου και όταν πάω να ατμίσω γράφει temp protection και δεν μπορώ να ατμίσω  ενώ με τον πρώτο τρόπο ατμίζω

Δημοσ.

Είναι πολύ χαμηλά οι 100 βαθμοί, από 200 και επάνω δοκίμασε, εγώ προσωπικά το έχω στους 240-250, πάντα σε Ni και όχι σε W!

To 30 που λες είναι σε Watt και όχι βαθμούς (έχει το W δίπλα). Με τις αντιστάσεις νικελίου να το χρησιμοποιείς -πάντα- σε λειτουργία TC (με βαθμούς και Ni στην οθόνη), ποτέ σε watt, είναι οριακά επικίνδυνο όπως είπε και ο Baator. Με το μεσαίο κουμπί αλλάζει λειτουργία. Οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείς εδώ είμαστε :)

Δημοσ.

Διαβάζοντας αποφάσισα και τον πήρα μόνος μου.Αν και μέλος απο εδώ μου είπε που να πάω αλλα ήταν λίγο μακριά και λόγο δουλειάς και υποχρεώσεων δεν θα κατάφερνα να πάω.Τώρα ας πούμε η οθόνη γράφει 30 βαθμούς κελσίου  0.17 Ω 2.25V.Oταν το βάζω να δείχνει Ni  γράφει  0.14Ω 40.0W  100 βαθμούς κελσίου και όταν πάω να ατμίσω γράφει temp protection και δεν μπορώ να ατμίσω  ενώ με τον πρώτο τρόπο ατμίζω

Ναι... και το post μου πιο πάνω προϋπέθετε πως γνώριζες πως δουλεύει το temp control mode... sorry..

100 είναι πάααρα πολύ χαμηλά, δοκίμασε γύρω στο 200 και ανεβαίνεις ανάλογα με το πως σε βολεύει..

Edit: με πρόλαβε ο akpe...

Δημοσ.

Κοιτα ενα review να καταλαβεις πως λειτουργει

https://www.youtube.com/watch?v=uHhqZe2ir4g

Δημοσ.

Το έβαλα 240 Νι αλλα λέει temp protection.Τελικά ατμίζει στα 240Ni το temp protection το βγάζει και έχει στην οθόνη 14Ω.Το κλείδωσα όπως γράφει και ένα ποστ πιο πάνω

Δημοσ.

Πήγες σε κάποιο κατάστημα, τους είπες ότι είσαι αρχάριος και ψάχνεις για την πρώτη σου συσκευή και κάποιος σου έδωσε αυτό το σετάκι, με αυτές τις αντιστάσεις και σε έστειλε στην ευχή του Θεού; Εάν ναι, πες μας σε παρακαλώ από ποιο κατάστημα το πήρες.

Εάν το αγόρασες από μόνος σου από το Ίντερνετ στην τύχη αλλάζει το θέμα, αλλά εάν κάποιος πωλητής σε φυσικό κατάστημα

στο έδωσε χωρίς να σου εξηγήσει τίποτα ή να σου δείξει πως δουλεύει η συσκευή, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ και να μην ξαναπατήσεις στο μαγαζί του. Παίζει σοβαρά με την υγεία σου.

Οι αντιστάσεις που αγόρασες είναι νικελίου, αυτό σημαίνει το Ni200 που γράφουν επάνω. Υπάρχουν ανταλλακτικές αντιστάσεις διαφόρων τύπων κατασκευασμένες από διαφορετικά μέταλλα. Η συσκευή που αγόρασες έχει 2 τύπους λειτουργίας - τον απλό, κλασικό και αυτόν με τον έλεγχο θερμοκρασίας. Οι αντιστάσεις που είναι κατασκευασμένες από νικέλιο (σαν αυτές που πήρες!) ή από τιτάνιο, προορίζονται για την λειτουργία του ελέγχου θερμοκρασίας. Αυτές που είναι κατασκευασμένες από kanthal ή nichrome, για τον απλό, κλασικό τρόπο.

Το νικέλιο υπό συνθήκες μπορεί να γίνει τοξικό. Στον έλεγχο θερμοκρασίας ορίζεις εσύ μέχρι ποιο όριο θερμοκρασίας επιτρέπεις να φτάσει η αντίσταση σου. Στον απλό, ό,τι του πεις, θα δώσει, ανεξαρτήτως του αν είναι ασφαλές ή όχι. Επίσης, επειδή το νικέλιο έχει ουσιαστικά μηδενική αντίσταση στο ρεύμα, οι αντιστάσεις που κατασκευάζονται με αυτό έχουν πάρα πολύ χαμηλές τιμές σε ohm, που σημαίνει ότι στο κλασικό mode, μπορούν να φτάσουν την μπαταρία σου στα όρια της και να προκληθεί ατύχημα.

Κάτσε μελέτησε και δες πως δουλεύει η συσκευή σου και τι είναι ο έλεγχος θερμοκρασίας. Δεν είναι καθόλου θεωρητικά πράγματα αυτά που μπορεί μία στο εκατομμύριο να συμβούν, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Χτύπα έναν OG Lemo, φτιάξε μια 1.2ohm και γούσταρε! :D

Μόνο μην μας πας και συ σε κανάν Tilemachus και Andromeda και ιστορίες, γίνεις fanboy και αρχίσεις να λες πράγματα όπως

"έδωσα 340 ευρώ, αλλά αξίζει παιδιά, τέτοιααααααα γεύσηηηηηη δεν ξανάδα!!". :P

fan boy δεν θα γινω ποτε , αλλα ρε συ..οχι lemo..δεν μου αρεσει..

επισης ijust2 και τα συναφη..τα εχω δοκιμασει..αλλα δεν  με τρελαναν κιολας..

θελω να δωσω κατι παραπανω, να ειναι και λιγο ομορφος..

τουλαχιστον επιπεδο kayfun να πιασω

να σου πω την αληθεια βατορ , κοιτουσα για rose 2..αλλα δεν μπορω να τον βρω πουθενα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...