Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να με συγχωρείς :-D , αλλά από αυτόν (s14) καταλάβαίνω.

Και φίλος μου που έκανε πριν λίγες μέρες από μένα σε αυτόν το dandy joplin και το american red μου λέει, ναι, είναι καλός, έχει καλή γεύση και δουλεύει πολύ σωστά. Ενημερωτικά, αυτός κάνει subtank, bellus και εδώ και καμιά βδομάδα phenomeno.

Αυτό που παρατήρισα σήμερα: Μου έδωσε και άτμισα phenomeno με μονή αντίσταση στα 1.9ohm/8w και με υγρό: http://thedanlucasliquids.com/index.php?route=product/product&product_id=207σε 12mg.

Έτσι ''βελούδινο'' που βγάζει τον ατμό ο Φαινόμενο, έτσι τον βγάζει και ο justfog s14 που έχω.

(αν τον δοκιμάσεις και δεν σου αρέσει, πάσο μεγειά σου και χαρά σου, αλλά μέχρι τότε...)

Εννοείται φιλικά τα παραπάνω έτσι. Μην παρεξηγηθώ... :)

Και ένα πόστ άλλου για αυτόν τον άτμο:

''κάτοχος και εγω αυτου του καταπληκτικου ατμοποιητη να πω οτι τα λεφτα που κοστίζει κατα την γνώμη μου ειναι τα πιο τίμια λεφτα για αυτα που προσφέρει.
η ανταλλακτική βαλβιδουλα εχει 3 ευρω με φπα εχει οργανικο βαμβακι με συρμα νιχρομιου και μια τρελη απόδοση γεύσεις που πιστέψτε με πολλή ακριβότεροι και ποιοτικοτεροι ατμο δεν τον φτάνουν ουτε για πλάκα.
η βαλβιδα μεχρι στιγμής με περίπου 40ml υγρού και δεν αλλοιώθηκε ουτε στο ελάχιστο η γευση.
να αναφέρω οτι τα λει καποιος που ατμιζει μερικους απο τους πιο γευστικούς ατμο κατα την γνώμη του κοινού
dome/phenomeno/erlkoenigin/thlemaxov2 και αλλους πολους.
αυτο το πραγμα με εξέπληξε σε βαθμο που δεν το περίμενα.''

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ενταξει..δεν εχω δοκιμασει δεν ξερω..

αλλα ..μολις ειπε συρμα νιχρομιου??..γιατι δεν μου αρεσε αυτο?

εντελως φιλικα επισης :) ουτε να σου την πω ουτε να το παιξω εξυπνος θελω , συζητηση κανουμε

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πεις ότι θες, απλά έγραψα τα παραπάνω για να μη νομίζεις ότι τα λέω με ύφος ή ότιδήποτε.

Για πες? Έχεις ακούσει κάτι γενικά?

Δημοσ.

Καλησπερα , θελω να αγορασω ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο , δε γνωριζω καθολου ομως ποιες ειναι οι καλυτερες μαρκες.

Καποια βοηθεια παιδες? υπολογιζω να δωσω το πολυ 50 ευρω

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες 10 σελίδες που έχουν ειπωθεί πολλά από αυτά που ρωτάς για νέους ατμιστές και ότι απορία μετά έχεις, εδώ να ρωτήσεις να σου πούνε οι πιο έμπειροι.

Δημοσ.

ναι  βρε. οσο πιο ψιλα τοσο λιγοτερο καις..λιγοτερη θερμοτητα..λιγοτερα watt..(αναλογος τα στησιματα παντα..)

εχω nautilo mini.

δεν διευκρινησα οτι θελω επισκευασιμο.

αυτην την στιγμη εχω KL+ K4 orchidv4 nextgen .

Θελω κατι αλλο ομως..

Αφού όλα τα sub tanks παίρνουν και κεφαλές 1.2-1.8 ανάλογα το μοντέλο.. γιατί δε δοκιμάζεις πχ subtank ή triton κλπ με μεγαλύτερες αντιστάσεις?

Επίσης, χωρίς να το έχω δοκιμάσει προσωπικά, υποτίθεται ότι οι TC κεφαλές κάνουν σχετική οικονομία στο υγρό οπότε ίσως είναι και αυτό μια επιλογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.e-cigarette-forum.com/forum/threads/justfog-s14-coil-rebuild-questions-first-time.715403/

https://www.e-cigarette-forum.com/forum/threads/justfog-s14-coil-rebuild-questions-first-time.715403/

Bρήκα και αυτό τώρα και κάπου λέει:  

''nichrome is good for fast ramp up time but it is also known for it's "metallic taste", so i'd like to give kanthal a try to see if it could enhance the flavor a bit. (and also by using ko gen do organic cotton)''

Γιαυτό δεν σου άρεσε? Πάντως με τον gs air και gs air m καμιά φορά έπαιρνα (σπάνια όμως από όσο θυμάμαι..) μεταλλική γεύση ανάλογα την αντίσταση ανώ σε αυτόν με 2 αντιστάσεις μέχρι ώρας τίποτα.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες 10 σελίδες που έχουν ειπωθεί πολλά από αυτά που ρωτάς για νέους ατμιστές και ότι απορία μετά έχεις, εδώ να ρωτήσεις να σου πούνε οι πιο έμπειροι.

φιλε δεν βγαζω ακρη. αν ξερεις πες μου τουλαχιστον μια δυο μαρκες να ψαξω 

Δημοσ.

καλημερα παιδια! Καινουριος στο ειδος , δυστυχως δε σας ακουσα :P Αυτη τη στιγμη εχω το mini istick και nautilus mini. Σε γενικες γραμμες με καλυπτει. Παρολα αυτα σκεφτομαι να παραγγειλω απο fasttech μια μεγαλυτερη-καλυτερη μπαταρια. Αρχικα , μεσω paypal θα εχω καποιο θεμα? Παω μαλλον για evic VTC mini. Μηπως ειναι υπερβολη? Εχετε κατι αλλο να προτεινετε? Στο μελλον λογικα θα αλλαξω και τον ατμοποιητη μου σε kanger subtank mini V2 , αν και φοβαμαι την τεχνητη αντισταση ( στην κατασκευη) . Αντιστασεις για τον nautilus συμφερει να παρω απο εκει?

Δημοσ.

καλημερα παιδια! Καινουριος στο ειδος , δυστυχως δε σας ακουσα :P Αυτη τη στιγμη εχω το mini istick και nautilus mini. Σε γενικες γραμμες με καλυπτει. Παρολα αυτα σκεφτομαι να παραγγειλω απο fasttech μια μεγαλυτερη-καλυτερη μπαταρια. Αρχικα , μεσω paypal θα εχω καποιο θεμα? Παω μαλλον για evic VTC mini. Μηπως ειναι υπερβολη? Εχετε κατι αλλο να προτεινετε? Στο μελλον λογικα θα αλλαξω και τον ατμοποιητη μου σε kanger subtank mini V2 , αν και φοβαμαι την τεχνητη αντισταση ( στην κατασκευη) . Αντιστασεις για τον nautilus συμφερει να παρω απο εκει?

ναι συμφέρει απο φτ να πάρεις coils για τον ναυτιλο

το vtc μινι δεν ειναι υπερβολή και η τιμη ειναι σουπερ ~39ευρώ

με το paypal αν δεν εχεις paypal balance δεν θα τα καταφέρεις (ειναι ευκολο ομως να περάσεις balance)

να ροτίσω τωρα εγώ δοκιμασμένο σύρμα Ti απο FT εχει κανεις να προτείνει που να μην βρωμάει ?

Δημοσ.

Καλησπερα , θελω να αγορασω ενα ηλεκτρονικο τσιγαρο , δε γνωριζω καθολου ομως ποιες ειναι οι καλυτερες μαρκες.

Καποια βοηθεια παιδες? υπολογιζω να δωσω το πολυ 50 ευρω

Παρε ενα aspire k1 ατμοποιητη μια μπαταρια vision spinner και εισαι κομπλε.Googlare τα και διαλεξε καταστημα. 

Δημοσ.

Ο Subtank Mini έχει και έτοιμες αντιστάσεις, δεν χρειάζεται να τις φτιάχνεις εσύ. Απλά ΑΝ θες, έχει και βάση που σου δίνει αυτήν την δυνατότητα.

Για τα υπόλοιπα σου απάντησε ο aGka8i. Απλά σιγουρέψου ότι θα αγοράσεις προιόντα που λένε "Authentic" και όχι "Style", μέχρι και στις ανταλλακτικές αντιστάσεις έχει κλώνους, αλλά δεν λένε. Αυτά που λένε authentic είναι αυτά που παίρνεις και από το μαγαζί της γειτονιάς σου εδώ, αγοράζεις άφοβα.

Και μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις τον κωδικό XMAS στο τέλος της παραγγελίας σου για εξτρά 5% έκπτωση. Ήταν 10% μέσα στον Νοέμβρη, πλέον τον Δεκέμβριο έγινε 5%.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά πήρα τον Eleaf iStick 40W Kit + GS Tank TC και υγρο VDLV Rio Grande 20ml και καλή μου αρχή.Ρε παιδιά που βάζουμε το υγρό??Εχει μέσα και κάτι ανταλλακτικά.Για δώστε μου τα φώτα σας γιατι είμαι εντελώς άσχετος.Δεν είδα και πουθενά κανα βίντεο

Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις πως έχει τελειώσει το υγρό που έβαλες επειδή δεν βγάζει ατμό εεε.

Ολα οκ βρήκα την άκρη με λίγο youtube

Επεξ/σία από alldaynews
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...