stratigos24 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα με είχε μπουχτίσει πολύ σύντομα, αλλά σε aspire bdc.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εμένα με είχε μπουχτίσει πολύ σύντομα, αλλά σε aspire bdc. Μπα οκ ειναι το συγκεκριμενο για μενα και εγω σχετικα ευκολα μπουχτιζω,αλλα αυτο βγαζει στο τελος κατι σε φουντουκι και δε κουραζει πολυ. Eμενα τα μονα καπνικα που δε μπορω καθολου ειναι τα atmos lab,δε ξερω τι φταιει και ειναι περιεργο που ενω ειναι η μονη εταιρια που εχω δοκιμασει ολα τα καπνικα της και τελικα δεν ατμισα κανενα πανω απο 1 ημερα. Μετα ερχεται η flavour art,αλλες ξυνιλες και κολονιες απο κει.Μax blend,latakia κλπ
stratigos24 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Φουντούκι το cuban? 'Ισως να έχει και να μη φαινόταν στον aspire μου. Μπορεί να το δοκιμάσω ξανά. Μιας και λες για atmos, πήρα το kapnos εχθές και ενώ έβγαζε κάτι το καλό στην αρχή, μετά μου έμοιαζε περίεργο και το έβγαλα από τον άτμο. Όμως δεν φεύγει από την αντίσταση τελείως όπως εναλλάσονται τα άλλα υγρά χωρίς πρόβλημα και αναγκάστηκα και έβαλα νεα με άλλο υγρό.
akpe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Όταν λες περίεργο; Σου έβγαζε αυτή τη χορταρίλα που βγάζουν τα βιρτζίνια π.χ.; Εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω βάσεις της Atmos και 1-2 αρώματα, Kapnos και Gina συγκεκριμένα. Καμία άποψη για αυτά;
ferongr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 To kapnos είναι barbecue/ψησταριά/γλύφω τα υπολείμματα από τις σχάρες. Μάλλον αυτό γεύεται ο στρατηγός.
crom251 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Όταν λες περίεργο; Σου έβγαζε αυτή τη χορταρίλα που βγάζουν τα βιρτζίνια π.χ.; Εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω βάσεις της Atmos και 1-2 αρώματα, Kapnos και Gina συγκεκριμένα. Καμία άποψη για αυτά; Για τα αρωματα δεν ξερω, αλλα οι βασεις της atmos σε συγκριση με FA που κανεις δεν.... Τωρα αυτο ειναι ενα θεμα βεβαια. Αφου χημικα οι βασεις αποτελουνται ολες απο τα ιδια υλικα και αναγραφονται και οι αναλογιες, για ποιο λογο υπαρχουν διαφορες?
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Όταν λες περίεργο; Σου έβγαζε αυτή τη χορταρίλα που βγάζουν τα βιρτζίνια π.χ.; Εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω βάσεις της Atmos και 1-2 αρώματα, Kapnos και Gina συγκεκριμένα. Καμία άποψη για αυτά; Tο Gina δε μαρεσε καθολου μου ερχοταν να τα "βγαλω" αλλα αν σαρεσουν τα βιρτζινοειδη μπορει και να σαρεσει,το καπνος δε το θυμαμαι καλα μου το ειχε στειλει η replace σε δειγμα αλλα ουτε αυτο το κρατησα Παρεπιπτοντως σημερα πηρα κατι τζουρες και απο δευτερο Liqua το turkish απο εναν γνωστο και μετα το cuban ειναι το δευτερο καπνικο της συγκεκριμενης εταιριας που μαρεσει και απ οτι μου φανηκε ειναι για ολη μερα.2 στα 2 απο liqua... Κριμα γιατι τη συγκεκριμενη εταιρια εδω και 1 χρονο ατμισματος ποτε δε την τιμησα και τελικα επεσα απ τα συννεφα.
discoboyminimal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Για τα αρωματα δεν ξερω, αλλα οι βασεις της atmos σε συγκριση με FA που κανεις δεν.... Τωρα αυτο ειναι ενα θεμα βεβαια. Αφου χημικα οι βασεις αποτελουνται ολες απο τα ιδια υλικα και αναγραφονται και οι αναλογιες, για ποιο λογο υπαρχουν διαφορες? εγω πιστευω οτι βαζουν και αλλα πραγματα μεσα. επισης δεν βγαζουν ακριβη αναλυση σχετικα με την βαση. τι βαρεα μεταλα εχει , τι καθαροτητας ειναι κλπ.. λεει μονο γλυκερινη 85% και νερο 15%. εγω εχω την εξης απορεια..πως γινεται να περνω γλυκερινη του συνδεσμου, καθαρη σε γενικες γραμμες (συμφωνα με την αναλυση που εχω διαβασει) και να περνω μια επωνυμη μαρκα (FA , Tottaly ) και να εχουν διαφορες! την διαφορα την καταλαβαινω στην μυρωδια, οταν ανοιγω το μπουκαλι. διαφορετικα μυριζει η FA διαφορετικα η TW και διαφορετικα του συνδεσμου Φουντούκι το cuban? 'Ισως να έχει και να μη φαινόταν στον aspire μου. Μπορεί να το δοκιμάσω ξανά. Μιας και λες για atmos, πήρα το kapnos εχθές και ενώ έβγαζε κάτι το καλό στην αρχή, μετά μου έμοιαζε περίεργο και το έβγαλα από τον άτμο. Όμως δεν φεύγει από την αντίσταση τελείως όπως εναλλάσονται τα άλλα υγρά χωρίς πρόβλημα και αναγκάστηκα και έβαλα νεα με άλλο υγρό. στρατηγε δοκιμασε το apache απο ατμος..το μονο που μου ειχε κανει κλικ πριν 2 χρονια! apache με λιγη φραουλα 2
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αρχίζει και δε μου τα λέει καλά ο gs tank μετα τα 6ml δε βγάζει γεύση σε καπνικα. Μονόδρομος ο επισκευασιμος να φανταστω?
nektarios_rs Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ...Είπα να πάρω ένα υγρό και δεν ήταν σφραγισμένο. Edit: δική μου βλακεία, δεν είχα καταλάβει πως λειτουργεί το πώμα ασφαλείας Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2015 από nektarios_rs
stratigos24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Όταν λες περίεργο; Σου έβγαζε αυτή τη χορταρίλα που βγάζουν τα βιρτζίνια π.χ.; Εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω βάσεις της Atmos και 1-2 αρώματα, Kapnos και Gina συγκεκριμένα. Καμία άποψη για αυτά; Έλα να συναντηθούμε (στείλε πμ) να σου δώσω το ''kapnos'' δεν θα το κάνω. Δεν είναι κακό αλλά μετά από λίγο με κούρασε αυτή η ιδιαίτερη γεύση του και δεν θέλω να ξανακάνω (δεν φεύγει και από την εργοστασιακή αντίσταση που κάνω). To kapnos είναι barbecue/ψησταριά/γλύφω τα υπολείμματα από τις σχάρες. Μάλλον αυτό γεύεται ο στρατηγός. Όχι τόσο. 1
ferongr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 BTW... Το SS το ίδιο το βρίσκω 1€/μέτρο στην Ελλάδα. Καταντά κοροϊδία. 1
stratigos24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Το SS το ίδιο το βρίσκω 1€/μέτρο στην Ελλάδα. Καταντά κοροϊδία. Άκου να δεις..
chios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Επειδη εφαγα ενα ψιλοκολλημα με τα καπνικα της liqua το τελευταιο 2ημερο ξερει κανεις αν αυτα που εχει το fasttech ειναι γνησια? Ειδα συσκευασιες των 50ml με 6 δολαρια περιπου και γυαλισε το ματι μου. υ.γ Εκεινο το cuban cigar καταντησε περισσοτερη πιπιλα και απο tribeca Φίλε μου είναι γνήσια έχω παραγγείλει η γεύση είναι ακριβώς η ίδια με τα ελληνικά. Η τιμή τους είναι τζάμπα απορώ τι βγάζουν η κλέφτες εδώ στην Ελλάδα.
akpe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Έλα να συναντηθούμε (στείλε πμ) να σου δώσω το ''kapnos'' δεν θα το κάνω. Δεν είναι κακό αλλά μετά από λίγο με κούρασε αυτή η ιδιαίτερη γεύση του και δεν θέλω να ξανακάνω (δεν φεύγει και από την εργοστασιακή αντίσταση που κάνω). Νο worries ρε συ, ετοιμάζομαι μάλλον μέσα στη μέρα να κατέβω join club να πάρω σβάρνα στις δοκιμές όλη την Atmos Ευχαριστώ πάντως! Το έψαξα και για αγορά (έτοιμου υγρού μάλιστα) από FA και για έναν περίεργο λόγο μου βγαίνει περίπου ένα εικοσάρικο (!!!) το 300μελο (3x100ml, το ένα με 9ρα νικοτίνη). Στην κυριολεξία πιο φτηνό από το να πάρω DIY από εδώ Εντωμεταξύ μόλις κατάλαβα τι μαλακία έκανα και έχω τόση χορταρίλα... αν κρίνω από τα υπολλειματα του αρώματος, πρέπει να έφτιαξα 100μλ υγρό με...~10% άρωμα. Και στο virginia της FA αυτό είναι ΠΟΛΥ Έβαλα λίγο bitter wizard και έπεσε κάπως η χορταρίλα, θα πάρω και 200μλ βάση για να το αραιώσω αλλιώς προβλέπω να φυτρώνει λειβάδι στο λαιμό μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις